InMotion Yksityinen WHOIS-opas

Mitä tarkoittaa yksityinen WHOIS?

Kaikki verkkotunnuksen rekisteröintiprosessissa antamasi yhteystiedot tallennetaan automaattisesti WHOIS-tietokantaan, julkiseen tietokantaan, joka sisältää kaikki yhteyshenkilöt ja rekisteröintitiedot ja tiedot jokaisesta tietyn rekisterinpitäjän rekisteröimästä verkkotunnuksesta. Nämä tiedot ovat julkisesti saatavilla, ja kuka tahansa voi käyttää niitä. Koska tiedot asetetaan yleisön saataville, se tarkoittaa, että niitä ei suojata.
On kuitenkin olemassa tapa suojata WHOIS-tietokantaan tallennetut tietosi. Tätä WHOIS-tietokannan suojausprosessia kutsutaan yksityiseksi WHOIS: ksi, joka tunnetaan myös nimellä Domain Privacy. Verkkotunnuksen tietosuoja auttaa suojaamaan henkilökohtaisia ​​tietojasi piilottamalla ne yleisön uteliailta silmiltä, ​​jotka puolestaan ​​auttavat suojaamaan sinua roskapostittajilta, puhelinmyyjiltä ja muilta häikäilemättömiltä henkilöiltä pääsyltä henkilökohtaisiin tietoihisi..


Tarjoaako InMotion yksityistä WHOIS-järjestelmää ja miten se toimii?

InMotion tarjoaa osana InMotionin sitoutumista tarjota asiakkailleen turvallisen ja täydellisen hosting-kokemuksen, ja tarjoaa asiakkailleen verkkotunnuksen tietosuojapalveluita. Palvelu ei kuitenkaan ole sen hosting-paketin vakioominaisuus, vaan sitä tarjotaan pikemminkin lisäpalveluna. Lisäpalveluna se tarkoittaa, että palvelu tarjotaan kustannuksin, joita nykyisin voi ostaa 9,99 dollarilla vuodessa verkkotunnusta kohden. Vaikka kustannuksia voidaan pitää vähän kalliina, hyöty, jonka se tuo henkilöille, jotka haluavat suojata yksityisiä tietojaan, ylittää kustannukset.

Heti kun asiakas ostaa verkkotunnuksen yksityisyyden, InMotion korvaa verkkotunnuksen julkiset tietorekisterit InMotionin omilla tiedoilla. Korvattuihin tietoihin sisältyy sähköpostiosoite, puhelinnumero ja fyysinen osoite paitsi organisaation nimi, koska se on verkkotunnuksen laillinen omistaja.
Yksityinen WHOIS tai Domain Privacy on käytettävissä kaikille verkkotunnuksille paitsi niille, joilla on .us-laajennus.

Kuinka saan InMotionin Domain Privacy Service -palvelun?

InMotionin verkkotunnuksen yksityisyyden suojaamien WHOIS-tietojen saaminen on melko helppoa. Seuraa vain seuraavia vaiheita:

 •  Ensin sinun on kirjauduttava sisään tilinhallintapaneeliin tai AMP: hen;
 •  Heti kun olet kirjautunut sisään, korosta ”Verkkotunnukset” ja napsauta sitten ”Hallitse verkkotunnuksia”;
 •  Sitten sinut tuodaan sivulle, jolla näet verkkotunnuksesi luettelossa. Verkkotunnuksesi oikealla puolella on linkki “Lisää tietosuoja”, napsauta sitä verkkotunnusta, joka halusi olla yksityinen.
 •  Napsauttamalla painiketta pääset laskutussivulle, jolla voit tehdä sopimuksia InMotionin laskutusosaston kanssa uudesta palvelustasi. Voit halutessasi käyttää olemassa olevia luottokorttitietojasi, jotka on tallennettu heidän järjestelmäänsä, tai voit lisätä uuden. On tärkeää, että hyväksyt heidän käyttöehtojensa lukemalla sen huolellisesti ja napsauttamalla sitten ymmärrettyäsi ja sovittuaan sen Lähetä. On tärkeää huomata, että vaikka tietosuojapalvelu lisättiin verkkotunnukseesi napsauttamalla Lähetä-painiketta, saattaa kestää jopa 24 tuntia, ennen kuin muut ihmiset näkevät päivitykset WHOIS-tiedoilla.

Nykyiset asiakkaat voivat lähettää sähköpostia osoitteeseen [email protected] tai soittaa numeroon 888-321-4678 tai 757-416-6575 (kansainvälisille asiakkaille), kun taas uusia asiakkaita tai niitä, joilla ei vielä ole InMotion-hosting-tiliä, voit ottaa yhteyttä [email protected] tai soita yllä annettuihin numeroihin.

Voinko silti muuttaa tai päivittää WHOIS-tietojani?

Voit helposti muokata tai muuttaa WHOIS-tietojasi muuttamalla rekisteröintitietojasi. Rekisteröintitietoja voidaan muokata tilinhallintapaneelissa. Tämän sinun täytyy tehdä.

 •  Kirjaudu tilihallintapaneeliin (AMP);
 •  Vie hiiri ylävalikon verkkotunnusten päälle ja napsauta sitten Hallitse verkkotunnuksia;
 •  Napsauta verkkotunnusta, johon haluat tehdä muutoksen esitetyistä verkkotunnuksista;
 •  Tämä vie sinut sivulle, jolla näet linkkiluettelon, löydät linkin ja tarkista tai napsauta Tarkista tai muuta rekisteröintitietojasi.
 •  Napsauta seuraavan näytön painiketta “Muokkaa” niiden tietojen vieressä, joita haluat muuttaa;
 •  Kun tiedot on lisätty, tarkista ne huolellisesti ja napsauta sitten Lähetä. Tietosi tulisi muuttaa jo nyt, mutta yleensä vie jopa 24 tuntia, ennen kuin muutokset ovat saatavilla WHOIS-järjestelmässä.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map