HostClear-arvostelu

Pinnalla HostClear näyttää miltei kaikilta muilta verkkosivustoilta. Ne tarjoavat monia normaalista ominaisuuksista, alhaisista hinnoista ja ympäri vuorokauden tapahtuvaa tukea, joka useimmilla muilla isäntäillä väitetään olevan. On kuitenkin olemassa useita asioita, jotka erottavat HostClearin kilpailustaan ​​ja tekevät niistä ensisijaisen valinnan ja valtavan arvon verkkosivuston isäntänä.


Ensimmäinen kysymys, joka on esitettävä ja johon on vastattava, kun harkitaan verkkosivuston isäntää, on ”Ovatko he luotettavia?”

Isäntä, joka ei ole luotettava, on sellainen, johon ei yksinkertaisesti voida luottaa vaihtoehtona, varsinkin jos suunnittelet pienyrityksen johtamista sivustoltasi. Jopa pienet virheet ja häiriöt tutkassa voivat aiheuttaa mahdollisten kävijöiden ja potentiaalisten asiakkaiden poistumisen sivustostasi eivätkä koskaan tule takaisin. Tärkeiden tietojen menetys voi myös aiheuttaa korjaamatonta vahinkoa brändillesi tai yrityksellesi.

Onneksi HostClear läpäisee ehdottomasti tämän testin. Monien lausuntojen lisäksi, jotka he ovat saaneet vuosia palveluitaan käyttäneiltä asiakkailta, he voivat myös väittää, että isännöivät palveluitaan huippuluokan tietokeskuksesta. Heidän tarjoamansa tietoturva ja suoja ovat melkein minkä tahansa alan hosting-yrityksen kanssa.

Koska he läpäisevät luotettavuustestin, katsotaanpa niiden hintaa ja tarjoamia monia ominaisuuksia:

Pääpiirteet

HostClearin tarjoamat ominaisuudet ovat varsin laajoja ja kattavat melkein kaiken, joka aloittelijalle tai keskivertokäyttäjälle on tarpeen aloittaa, rakentaa ja kasvattaa verkkosivustoaan. Tässä on katsaus niiden tarjoamien kohokohtien joukkoon:

CPanelin käyttö

Yksi HostClearin luottamista verkkosivustosi iskuista on se, että heidän käyttämänsä ohjauspaneeli on erittäin käyttäjäystävällinen. cPanel, heidän käyttämänsä ohjauspaneeli, on yksi suosituimmista vaihtoehdoista verkossa. Syynä tähän on se, että se antaa sinulle mahdollisuuden selata helposti verkkosivustosi eri puolilla ja jopa asentaa uusia ohjelmia sivustoosi..

CPanelilla on kaikki, mitä tarvitset mahdollisimman tehokkaasti verkkosivustosi suorittamiseen, riippumatta siitä, haluatko ladata ja ladata tiedostojasi tai hallita verkkotunnuksiasi nopeasti ja helposti..

Asiakaspalvelu

Tärkein syy siihen, että HostClear on pystynyt nopeasti kehittämään yhden suurimmista ja parhaista maineista verkkosivustojen ylläpitoteollisuudessa, johtuu heidän uskomattomasta asiakastuesta. Jos olet uusi verkkosivuston omistaja, yrittäminen selvittää omat puolensa voivat olla ehdoton painajainen.

Tästä syystä HostClear tarjoaa 24/7-tukea. Vaikka monet muut voivat väittää tarjoavansa ympäri vuorokauden tapahtuvaa asiakastukea, kävi nopeasti selväksi, että HostClear oli yksi harvoista, joka todella pystyi noudattamaan lupaustaan. Heidän lippujen tuen keskimääräinen vasteaika on alle tunti, mikä on tällä alalla ennenkuulumatonta. Ne tarjoavat kolme erityyppistä tukea, kuten sähköposti, live chat ja puhelin.

Toinen asiakastukipalvelu on se, että heidän puhelintukitiiminsä puhuu äidinkieltään englantia. Tämä voi olla ehdoton jumalan lähetys verkkosivustojen omistajille, jotka ovat tottuneet pidättämään ihmisiä, joita he eivät voi edes ymmärtää. Heillä on jopa videoita ja paljon hyödyllisiä artikkeleita sekä edistyneille että aloittelijoille.

1-napsauta Asennukset

Se voi olla uskomattoman turhauttavaa työskennellä isännän kanssa, mikä vaikeuttaa uuden sisällön luomista tai tehokkaan jakelua verkkosivustollesi. HostClearin tarjoamien yhden napsautuksen asennusvaihtoehtojen avulla voit helposti lisätä blogin, CMS: n tai jopa luoda foorumin sivustollesi. Se, että HostClear voi toimia myös verkkosivustojen rakentajana, tarkoittaa, että heillä on paljon käyttäjäystävällisempiä ominaisuuksia asiakkaiden käytettäväksi kuin useimmilla isäntäsivustoilla..

Rajoittamaton sähköpostiosoite

Vaikka monet Internetin isännät tarjoavat rajoittamattomia sähköpostiosoitteita, HostClearin käyttämä ohjauspaneeli tekee siitä poikkeuksellisen helpon jopa kokemattomien verkkosivustojen omistajille. Yksi vaikeuksista, joihin monet aloittelevat verkkosivustojen isäntäkäyttäjät joutuvat, on se, että he hämmentyvät minne mennä ja kuinka eri asiat tehdään. HostClear tarjoaa helppoja ohjeita ja tarjoaa jopa koulutusvideoita, jotka opastavat sinua erilaisten sähköpostiosoitteiden luomiseen ja hyödyntämiseen tarvittavien vaiheiden läpi..

Ekstrat

Jokainen isäntä verkossa on alkanut tarjota ekstroja jonkin verran markkinointityökaluna lisätäkseen arvoa palveluihinsa ja lisäämään tuloksia. HostClear tarjoaa kuitenkin paljon lisäominaisuuksia, joita muilla sivustoilla ei ole. Vaikka se saattaa muuttua, tärkeimmät lisäominaisuudet sisältävät 100 dollaria Google Adwordsille, 100 dollaria Yahoo Bing! Mainoshyvitykset, 1 Gt pilvitallennustilaa Just Cloudissa ja tonnia hyviä WordPress-blogin työkaluja. He myös mainostavat cPanelin käyttöä “ylimääräisenä”.

Kaiken kaikkiaan heidän tarjoamansa extrat ovat itse asiassa hiukan enemmän kuin mitä useimmat muut sivustot tarjoavat.

Sivuston rakentaja

Yksi hienoimmista ominaisuuksista, joita HostClearilla on arsenaalissaan, on heidän sivustonrakentaja. Vaikka olet täysin uusi verkkosivustojen rakentamisessa tai työskentelet verkkosivuston isännän kanssa, heidän sivustonrakennustyökalujensa käyttämisen pitäisi olla helppoa. Oman verkkosivuston luomisen helpottamisen lisäksi sivuston rakentaja sisältää myös ylimääräisiä markkinointityökaluja, joiden avulla voit markkinoida sisältöä kohdemarkkinoillesi..

negatiivit

Jos HostCleariin kohdistuu kielteisiä vaikutuksia, verkkosivustojen rakentajaa käytettäessä niiden yleiset ominaisuudet ja ulkoasu näyttävät palvelevan enemmän aloittelijan verkkosivuston isäntäkäyttäjää kuin prosessin edistyneitä. Ominaisuuksia on enemmän kuin tarpeeksi tavalliselle tai aloittelijalle, mutta edistyneet käyttäjät, jotka etsivät jotain monilla vaihtoehdoilla ja intensiivisillä ominaisuuksilla, saattavat haluta etsiä muualta.

Jos kuitenkin päädyt etsimään muualle, on syytä huomauttaa, että maksat todennäköisesti paljon korkeamman hinnan. Maksaa vähintään kaksinkertaistaa tai kolminkertaistaa HostClearin tarjoamat edistyneemmät, mutta vertailukelpoiset palvelut.

Toinen pieni negatiivisuus HostClearissa on, että heillä ei ole erilaisia ​​suunnitelmia käyttäjille. Monilla sivustoilla on isäntäsuunnitelmat, jotka on omistettu käyttäjien erilaisiin tarpeisiin, kun taas HostClear tarjoaa vain yhden suunnitelman. Ainoa todellinen vaihtoehto suunnitelmassa on valita cPanel ja heidän verkkosivujen rakentaja. On myös huomattava, että kun olet valinnut joko cPanelin tai verkkosivuston valmistajan, et voi vaihtaa toiseen.

Suunnitelmat ja hinnoittelu

HostClearin hinta on hyvin samanlainen kuin mitä löydät useimmista hosting-sivustoista. Vaikka heidän mainostamansa hinta on oikein noin 6 dollaria kuukaudessa, ne tarjoavat myös säännöllisiä alennuksia jopa 50% normaalihinnoistaan..

HostClearin tarjoama arvo on ehdottomasti korkeampi kuin 80% siellä olevista isännistä. Heidän tarjoamansa loistavat ja helppokäyttöiset ominaisuudet sekä sitoutuminen olemaan siellä 24/7 asiakastuella tekevät palvelusta maksamasi pienen määrän varastamaksi.

Lopullinen sana

Kaiken kaikkiaan HostClearin tarjoama arvo on yksinkertaisesti vertaansa vailla. Negatiivista on hyvin vähän, joista puhua heidän palvelustaan, ja heidän ominaisuusluettelonsa näyttää olevan loputon. Päivän lopussa heidän kykynsä palvella sekä edistynyttä että aloitteltavaa verkkopalvelun käyttäjää erottaa heidät kuitenkin kilpailijoistaan..

Jos etsit erittäin isoa verkkosivustoa, on vaikea mennä HostClearin tarjoaman vastaiseksi. Olisi ehdottomasti sinun etua antaa heille kuva siitä, haluatko siirtää nykyiseltä palvelimelta tai luoda uuden sivuston, koska he tarjoavat jopa rahat takaisin -takuun asiakkaille.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map