Heart Inetrnet UK: n web-hosting-arvostelu

Sydän Internet nousi Yhdistyneen kuningaskunnan web-hosting-arviointikarttamme kärkeen useista syistä. Ne ovat 100-prosenttisesti Isossa-Britanniassa toimiva hosting-yritys, mikä tarkoittaa, että saat kaikki edut siitä – Yhdistyneessä kuningaskunnassa sijaitseva tietokeskus nopeaan sisällön toimittamiseen ja kiinteään tekniseen tukeen, joka on valmis ratkaisemaan ongelmat 24×7. Lisätietoja Heart Internetistä alla olevassa katsauksessa.


Sydän Internet
KÄYTTÖASTE
999
NOPEUS
994
TUKI
982
HINTA
938
OMINAISUUDET
983
VIHREÄ
940
INNOVATIVE
988

Huippuluokan tekniikka. Heart Internet -palvelimia isännöidään huipputeknisissä UK-tietokeskuksissa. Tämä varmistaa erittäin alhaisen pingin ja nopean toimituksen UK-yleisöllesi. Niiden isäntäalusta on täysin kuormitettu tasapainossa, mikä tarkoittaa, että muut verkkosivustot eivät ole koskaan riippuvaisia ​​yhdestä palvelimesta, eikä niitä hidasta liikenteen piikit. Uptimes ovat myös todella vaikuttavia, mukaan tilastot alkaen Netcraft, Heart Interentin käyttöaika on ollut 100% viimeisen kuukauden aikana ja 99,98% viimeisen vuoden aikana. 99,82% onnistuneista pyynnöistä.

Sydän Internet tarjoaa kaikenlaisia ​​hosting-suunnitelmia jaetusta isännöinnistä virtuaalisiin yksityisiin palvelimiin ja omistettuihin palvelimiin. Siksi se on hyvin skaalautuva ja jos blogiisi tai kauppoasi kasvaa, voit helposti siirtyä suurempiin palvelimiin sujuvasti. Näet jaetut hosting-suunnitelmat täältä. Suosittelemme Home Pro -suunnitelmaa, koska se antaa sinulle enemmän tilaa toimia. Sen mukana tulee rajoittamaton tila, kaistanleveys, tietokannat ja ftp-tilit. Se tarjoaa myös pääsyn kaikkiin verkkokaupan ominaisuuksiin ja sovellusten, kuten WordPress, Joomla tai Magento, yhden napsautuksen asennuksiin, jotka ovat upea aloittelijoille. Voit vertailla kaikkia Heart Internetin jaettuja hosting-ominaisuuksia täällä.

Tuki on yksi tärkeimmistä ominaisuuksista isäntävalinnassa, ja Heart Internetillä on suuri tuki. Se on 100-prosenttisesti perustuva brittiläinen tekninen henkilöstö, joka pystyy ratkaisemaan kaikki ongelmat. Heillä on Live Chat -vaihtoehto, UK-puhelinnumero ja tukilippujärjestelmä. Se on saatavana 24x7x365, ja se tulee ilmaiseksi minkä tahansa valitsemasi isännöintisuunnitelman kanssa. Tuki tukee jopa sisällön siirtämistä ilmaiseksi vanhasta palvelimesta (paitsi Starter Pro -palvelimessa, joka maksaa 9,99 puntaa)

Hinnan suhteen Heartinternet voi olla vähän kallis. Hintaan 2,99 £ / m voit hankkia Starter Pro -sovelluksen, joka on kunnossa. Sen mukana saat kaikki tekniikan edut ja tuen Heart Internetistä, mutta sillä on myös paljon rajoituksia. Kokeaksesi kaikkia tämän palveluntarjoajan tarjoamia vapauksia ja hienoja ominaisuuksia, suosittelemme Home Pro -suunnitelmaa, joka on £ 9,00 / m, mutta siinä on rajaton tila ja kaistaleveys, joten sinun ei tarvitse koskaan huolehtia siitä. Voit testata palvelun ja nähdä, pidätkö siitä, koska kaikille jaetulle isännöintisuunnitelmalle on 30 päivän rahat takaisin -takuu.

Toinen kriteeri, jota arvioimme isäntäyritysten arvioimiseksi, on heidän asiakkaidensa arvostelut. Sydän Internet -palvelussa on PC Pro -palkinnot Paras Web Host – 2013 -palkinto, ja 97% lukijoista suosittelee tätä majoitusta ystävilleen. Voit myös jatkaa Viserrys ja tarkista, mitä oikeat ihmiset sanovat Heart Internetistä.

VIERAILLA sydämen logo JA SAA suunnitelma alennuksella

sydän Internet

tekninen

 • 99,9% Uptime-takuu
 • Ilmainen asennus ja siirto (Home Pro -suunnitelman kanssa tai uudemmalla)
 • Rajoittamaton liikenne, sähköpostit, tietokannat (Home Pro -suunnitelman kanssa tai uudemmalla)
 • UK-pohjainen tietokeskus
 • Laajennettu ohjauspaneeli
 • Uudet nopeat palvelimet erinomaisella suorituskyvyllä
 • Vain 400 Mt postilaatikoita, suurempi saatavana lisähintaan
 • Start Pron (alkeellisin suunnitelma) isännöintisuunnitelmasta puuttuu paljon teknisiä vaatimuksia, joten tarkista se ennen ostoa ja varmista, että se vastaa tarpeitasi.

Tuki

 • Isossa-Britanniassa toimiva inhouse tech -tiimi
 • UK-puhelintuki ja Live Chat
 • SysAdmins hoitaa lippusi 1 tunnissa työaikoina ja enintään 24 tunnissa.
 • Tuki on suuri, täällä ei ole alamäkiä.

hinnoittelu

 • 30 päivän rahat takaisin takuu
 • Joustavat suunnitelmat
 • Onko perussuunnitelma, joka on kohtuullisen halpa
 • Alkaa 2,99 £ / kk.
 • Kaikkien ominaisuuksien mukana toimitettu suunnitelma on 9,00 £

Taustaohjelman katsaus

Heart Internetissä on mukautettu ohjauspaneeli, joka on saatavana myös mobiililaitteille, jotta voit hallita sivustojasi tien päällä. Paljon yhden napsautuksen sovelluksia nopeaan asennukseen ja paljon ilmaisia ​​malleja ja grafiikoita, joita käytetään verkkosivustosi rakentamisessa. Siellä on myös verkkosivustojen rakentaja ja erikoisluettelo kaikista tekniikoista, jotka voit nähdä täällä isännöintisuunnitelmien vertailutaulussa.

Ja tässä on joitain verkkosivustojen isännöintipalveluista, jotka olemme tarkistaneet, ja suosittelemme sinulle:

1.Siteground 2.Godaddy 3.TSOHost.co.uk

ja täältä voit lukea parhaat Yhdistyneen kuningaskunnan verkkotallennusarvostelut ja parhaan WordPress-isäntämme Isossa-Britanniassa

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map