GoDaddy-arvostelu

Joten ajattelet tällä hetkellä GoDaddyä vaihtoehtona verkkopalveluntarjoajallesi.


Ehkä uskot jopa, että käyttämällä GoDaddy-palvelua saat yhtä onnekkaita kuin Walter GoDaddyn Superbowl 2013 -julkaisussa, jossa hän suuteli Bar Rafaeli hahahaa…

Ainakin muilla GoDaddy-ominaisuuksilla sinulla voi olla hyvin realistisia ja positiivisia odotuksia – et vain että yksi.

Viime kädessä GoDaddy on palvelu, joka käytännössä tarjoaa asiakkailleen houkuttelevan web-isännöinnin, jolla on useita ominaisuuksia. Se on erittäin tehokas aloittelijoille tai kokeneille verkkosivustojen ammattilaisille.

Alla on yleiskatsaus GoDaddystä ja siitä, mitä voit odottaa käyttäessäsi tätä palvelua varmistaaksesi, että teet oikean päätöksen web-hosting-tarpeitasi suhteen..

GoDaddy ja Web-hosting – teollisuuden pelaaja

GoDaddy on ollut merkittävä toimija web-hosting-alalla. Vuosien mittaan se on pystynyt keräämään yli 13 miljoonaa asiakasta jatkuvan asiakaspalvelunsa ja laajan verkkotunnusten rekisteröijänsä ansiosta. GoDaddyyn liittyvät voivat odottaa monia ominaisuuksia, mutta ennen kaikkea korkealaatuinen web-hosting kohtuulliseen hintaan on soveltuvin.

Kuinka GoDaddyn web-hosting toimii

Sen määrittämiseksi, onko web-hosting-palvelu yhteensopiva verkkosivustosi kanssa, on tärkeää ymmärtää tietyn palvelun toiminta. Kun olet ostanut isännöintisuunnitelman GoDaddy: n kanssa, verkkosivustosi tallennetaan palveluntarjoajalle yksilöivään DNS: ään. DNS-palvelimen avulla ihmiset ympäri maailmaa voivat käyttää verkkosivustoasi ja katsella sitä. Kun olet selvittänyt alustavat vaatimukset, voit myös harkita käyttämäsi web-hosting-paketin tyyppiä. GoDaddy: n tarjoamat paketit ovat saatavana tarkemmin alla.

Muista, että ne, jotka ovat kiinnostuneita ostamaan web-hosting-palveluita GoDaddyn kautta, vaaditaan käyttämään joko Linux- tai Windows-hosting-palveluita. Molemmat järjestelmät ovat hyviä, vain tekemäsi valinta riippuu verkkosivustosi tarkoituksesta. Kaiken kaikkiaan GoDaddyn tärkein ominaisuus on, että se tarjoaa sinulle yhdenmukaiset laatupalvelut ja asiakastuen koko prosessin ajan. Jos on ongelma, voit tavoittaa heidän asiakastukipalvelunsa ja saada kysymyksiisi vastaukset melkein heti.

Kojelaudan asetukset

Web-isännöintipalvelun käyttö ei ole aina helppoa. Joillakin palveluilla on hämmentävä ohjauspaneeli ja kojelauta, mikä tekee koko kokemuksestasi paljon turhauttavamman kuin tarpeen. Onneksi GoDaddy pyrkii tarjoamaan sinulle erittäin toimivia ominaisuuksia ohjauspaneelin suhteen.

GoDaddy käyttää cPanel-versiota 11.40.1, joka on erittäin helppo käyttää.

Kaikki perustuu visuaaliseen kontekstiin, joten vain katselemalla paneelia voit löytää tarkalleen mitä etsit. Lisäksi paneeli on kaikkien käyttäjien käytettävissä heidän suunnitelmastaan ​​riippumatta.

On kuitenkin tärkeää mainita, että vaikka kaikilla on ohjauspaneeli käytettävissä, kaikissa suunnitelmissa ei ole kaikkia edistyneitä ominaisuuksia, jotka ovat muiden käytettävissä ohjauspaneelissa. Esimerkiksi Economy-suunnitelmassa on paljon vähemmän ominaisuuksia kuin premium-suunnitelmassa.

Ainoa haitta ohjauspaneelin suhteen on se, että ohjauspaneelin ominaisuuksien näkyminen voi viedä jonkin aikaa, jos teet muutoksia. Tavallisesti aikataulu on 24 tuntia.

Suojattu järjestelmä

GoDaddy on yksi turvallisuuden kannalta arvostetuimmista yrityksistä. Toisin kuin muut web-hosting-palvelimet, GoDaddy ei myöskään paljasta taloussuunnitelmaa perusturvaominaisuuksista vain siksi, että se on perustasolla.

Ne, jotka ovat osa taloussuunnitelmaa, voivat odottaa roskapostin havaitsemista sähköpostitileille ja kuorien havaitsemiselle. Näiden ominaisuuksien ja muiden, jos sinulla on premium-tili, avulla voit tuntea olosi turvalliseksi, että verkkosivustosi on turvallisella ja hallittavalla isäntällä.

Erittäin WordPress-ystävällinen

Nykyään miljoonat ihmiset kääntyvät WordPressin puoleen verkkosivustojen kehittämistä varten. GoDaddy tunnistaa tämän ja yrittää helpottaa siirtymistä sinulle, jos sinulla on WordPress-tili.

WordPress-tilin käyttäjät huomaavat, että GoDaddy tarjoaa ohjelman automaattisen asennuksen. Kun asennat ohjelmaa, huomaat myös, että kaikki tarvittavat suojausominaisuudet ovat tahdikkuutta.

Siksi päivän päätteeksi tämä tarkoittaa vähemmän työtä sinulle ja helpompaa aikaa saada WordPress-sivustosi pystyttämään GoDaddyn verkkopalvelinpalvelimen kautta.

Erittäin harvoin seisokkeja

Seisokit ovat vakava huolenaihe useimmille verkkosivustojen omistajille, etenkin kun on kyse heidän tuntemattomien web-hosting-palveluiden valitsemisesta..

GoDaddyssa sinun ei tarvitse huolehtia seisokkeista, koska tämän web-hosting-palvelun avulla verkkosivustosi on verkossa 99,9% ajasta, jonka he takaavat.

Yhden prosentin ero johtuu väärinkäytöksistä ja muista mahdollisista ennakoimattomista ongelmista. Mutta yleensä GoDaddy on oikeassa yläpuolella parhaiden palveluiden kanssa.

Hinnasuunnitelma

On aika puhua hinnoittelusta, mutta pidät siitä, mitä olet lukemassa – jatka siis.

Taloussuunnitelma ($ 4.99 / kk.)

Taloussuunnitelma on ihanteellinen henkilöille, jotka ovat vasta aloittamassa oman verkkosivustonsa käynnistämisen suhteen. Taloussuunnitelman avulla voit rakentaa yhden verkkosivuston ja saada 100 Gt tallennustilaa, rajoittamatonta kaistaleveyttä, 100 sähköpostiosoitetta, ilmaisen verkkotunnuksen, jolla on vuosisuunnitelma, ja mahdollisuus rekisteröidä sivuston varmuuskopiointi ja palautus, joka on maksettu vaihtoehto.

Deluxe-suunnitelma ($ 5.99 / kk.)

Deluxe-suunnitelman avulla sinulla on rajoittamaton määrä verkkosivustoja, tallennustilaa, kaistanleveyttä ja 500 sähköpostiosoitetta. Tämän suunnitelman mukana tulee myös ilmainen verkkotunnus, kun ostat vuosisuunnitelman. Viimeiseksi on myös sivuston varmuuskopio ja palautus, jos valitset maksetun vaihtoehdon.

Lopullinen suunnitelma ($ 7,99 / kk.)

Lopuksi, lopullinen suunnitelma on erittäin laaja. Tämän suunnitelman avulla sinulla on rajoittamaton verkkosivusto, tallennustila, kaistanleveys, 1 000 sähköpostiosoitetta, ilmainen toimialue vuotuisella suunnitelmalla, sivuston varmuuskopiointi ja palauttaminen maksullisena vaihtoehtona, 2X-prosessointi ja virta Linuxilla ja cPanelilla, Premium DNS, 1 vuoden SSL ja sertifikaatti asiakasdatan suojaamiseksi ja hakutulosten parantamiseksi.

Valitsemasi suunnitelma tulee olemaan riippuvainen tarpeistasi. Lopullisia suunnitelmia käytetään laajemmin yritystarkoituksiin ja yksityishenkilöille, jotka tarkastelevat verkkosivujen suunnittelun ja hallinnan yrittäjyyttä.

Yhteenveto

Kaiken kaikkiaan GoDaddy on erinomainen vaihtoehto joko aloittaville tai erittäin kokeneille verkkosivustojen kehittämiseen. GoDaddy tarjoaa asiakkailleen ensisijaisen web-hosting-kokemuksen muutamalla numerolla ja jatkuvaa asiakastukea aina tarvittaessa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map