FrontPoint-tietoturvakatsaus

Hei, Johnny täällä.


Kuten olen varma, että tiedät, tällä sivustolla on aina ollut kyse web-hosting-toiminnoista, web-suunnittelusta ja kehittämisestä.

Joten, miksi kirjoitan DIY-kotiturvajärjestelmästä web hosting -sivustollani?

Mielestäni kodinturvatekniikan ja ”esineiden internetin” (IOT) viimeaikainen kehitys on todella hienoa.

Vuonna 2015 enemmän asunnonomistajia yhdistää ja hallitsee laitteita kodeissamme. Osana tätä vallankumousta, uusi rotu kodin turvayrityksiä on mullisti kodin turvallisuuden (anteeksi, ADT). Tästä huolimatta tässä on katsaus FrontPointin kotiturvajärjestelmään:

Frontpoint-turvajärjestelmä: mitä sinun tarvitsee tietää

Perheesi, omaisuutesi ja turvallisuuttasi ovat joitain tärkeimmistä suojelun arvoisista asioista. Rikollisuuden lisääntyessä useimmilla alueilla tarvittavan suojan tarjoaminen voi kuitenkin olla haaste – ellei sinulla ole korkealaatuista ja huippuluokan turvajärjestelmää…

Markkinat ovat tällä hetkellä täynnä turvajärjestelmiä, mutta kaikki järjestelmät eivät toimi samalla tavalla. Jos etsit todella kodinturvajärjestelmää, joka on sijoituksen arvoinen, Frontpointin tarjoamat turvajärjestelmät ovat ihanteellinen ratkaisu. Alla on yleiskatsaus järjestelmän ominaisuuksista, järjestelmän eduista ja muista asiaan liittyvistä huolenaiheista.

Tietoja Frontpointista

Ennen kuin sijoitat mihin tahansa tuotteeseen, erityisesti sellaiseen tuotteeseen, jota aiot käyttää suojaamaan kotiasi ja perhettäsi, on aina hyödyllistä ymmärtää, minkä tyyppinen yritys aiot ostaa. Frontpoint on suhteellisen uusi kodin turvallisuuden alalla.

Yrityksen perusti vuonna 2007 ryhmä kodinturva-asiantuntijoita, jotka kukin halusivat toteuttaa sen, minkä heidän mielestään olisivat vallankumouksellisia muutoksia kodinturvateollisuudessa. Frontpointin menestys riippuu suuresti kyvystä tarjota tehokasta tekniikkaa, korkealaatuista asiakaspalvelua ja kuluttajien luottamuksen lisäämiseen brändiin ja järjestelmään..

Kolme tärkeintä turvalaitepakettia, joista valita

Kun tutkit Frontpoint-tietoturvaa, huomaat, että valittavana on kolme tärkeintä turvalaitepakettia.

 • Vakiopaketti: Voit valita 99 dollarin sijoituksen vakiopaketin. Vakiopaketti sisältää langattoman ohjauspaneelin, jossa on solun nouseva linkki, langattoman liikeanturin, avainnipun kaukosäätimen, pihamerkin ja viisi ikkunan tarraa sekä kaksi langattoman oven tai ikkunan anturia.
 • Parannettu paketti: Parannettu paketti maksaa 164 dollaria, ja tämän järjestelmän avulla saat vakiona olevan ohjauspaneelin, joka sisältää solun nousevan siirtotien, kaksi langattoman oven tai ikkunan anturia, langattoman liiketunnistimen, savun ja lämmön ilmaisimen, avainnipun kaukosäätimen sekä pihakyltit ja ikkunan tarrat.
 • Valaisinpaketti: Valaisinpaketti maksaa 199 dollaria, ja se sisältää suosituimpia laitteita vakio- ja tehostettuista paketeista, kodin kahden valaisimen hallintalaitteet. Tämän järjestelmän avulla saat langattoman ohjauspaneelin, jolla on solun yläsuuntainen linkki, kaksi langatonta ikkuna-anturia, liiketunnistimen, kaksi langatonta valonsäädintä, avainnipun kauko-ohjain ja pihamerkki ja viisi ikkuna-tarraa.

Kaiken kaikkiaan, vaikka itse turvajärjestelmän kustannukset vaihtelevat, nämä paketit ovat kertaluonteisia investointeja, jotka voit ostaa, kun valitset Frontpointin turvajärjestelmän. Jos kotisi on suuri tai jos se vaatii ylimääräisiä turvatoimenpiteitä, kannattaa ehkä harkita joko parannettua tai kevyttä versiota. Alla on monia ominaisuuksia, joita voit odottaa sijoittaessasi Frontpoint Security -järjestelmään.

Kodin automaatiolaitteet

Frontpoint Security -palvelussa on monia ominaisuuksia, mutta yksi kodinomistajien kätevimmistä on yrityksen tarjoamat kotiautomaatiojärjestelmät ja -laitteet..

Kodin automaatiojärjestelmä on eräänlainen tekniikka, jonka avulla voit kauko-ohjata kaikkea kodin tekemistä, kuten lukot, ovet, termostaatti, valot ja paljon muuta.

Frontpoint Security -palveluun liittyvät voivat hallita kotona olevia laitteita matkapuhelimen, tabletin tai kannettavan tietokoneen avulla. Kodin automaatiojärjestelmällä voit paitsi varmistaa, että kotisi on suojattu ympäri vuorokauden, vaan voit myös suojata kotisi hallintaa poissa ollessasi.

Maantieteelliset palvelut

Maantieteelliset palvelut ovat teknologinen ominaisuus, jota harvat kotiturvayritykset eivät tarjoa asiakkailleen.

Frontpoint on tässä suhteessa ainutlaatuinen, ja se kannattaa varmasti hyödyntää tätä ominaisuutta. Maantieteelliset palvelut ovat tietyn tyyppinen tekniikka, jonka avulla voit parantaa yhteyttä kotiisi. Järjestelmän kautta voit luoda “geofence” kodisi alueelle. Tämä näkymätön alue, jonka määrität Frontpointin sovelluksessa, on pohjimmiltaan alue, joka on nimetty täysin suojaukseksi.

Jos sinä tai jokin kulkee georadan läpi, voimassa olevat turvasäännöt ovat etusijalla. Tämäntyyppinen asetus on optimaalinen ominaisuus, jos haluat vahvistaa ja valvoa kotisi turvallisuutta. Muutamia yleisimpiä asetuksia, joita voit käyttää geopalvelun kanssa, ovat:

 • Videotallennus
 • Termostaatin automaatio
 • Hälytysilmoitus

Lisäksi maantieteellinen palvelujärjestelmä ja suuri osa Frontpointin sovelluksista ovat yhteensopivia iOS- ja Android-laitteiden kanssa, joten voit riippumatta siitä, mitä sinulla on, voit silti seurata ja hallita kodisi turvallisuutta.

Valvontavaihtoehdot

Hyvin harvat kodinturvayritykset menevät niin pitkälle kuin Frontpoint tekee kotisi suojaamiseksi. Suurimmassa osassa kodin turvajärjestelmiä toimitetaan vain vakiona seisovat kamerat kotisi tarkkailemiseen poissa ollessasi.

Frontpoint menee yli ja ylittää tarjoamalla kameroita, joilla on erittäin hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten pan-kallistus. Lisäksi, jos tarvitset suojausta ulkopuolella, mutta kiinteistösi parametrien sisällä, Frontpoint on peittänyt sinut heidän ulkolinjakameransa kanssa.

Seurantapaketit

Monimuotoisuus ja monenlaiset valinnat ovat aina etuna valittaessa kodin turvajärjestelmää.

Frontpointilla saatavilla olevien laitepakettien lisäksi yrityksellä on kolme valvontajärjestelmää, joista voit valita…

 • Suojauksen seuranta
 • Interaktiivinen seuranta
 • Lopullinen seuranta

Kukin näistä järjestelmistä tarjoaa optimaalisen suojauksen, mutta tärkein ero kolmen järjestelmän välillä on, että toisin kuin suojauksen valvonta, joka on yksinkertaisin järjestelmä, interaktiivinen ja perimmäinen valvonta tarjoavat sinulle välittömät hälytykset palo- ja ympäristöuhista..

Sinulla on myös käytettävissä elämän turvallisuuden tukijärjestelmä, ammattimainen seuranta, joka on käytössä ympäri vuorokauden ympäri, ja monia interaktiivisia ominaisuuksia, kuten valonsäätimet, etäkäyttö ja hallinta, sähköposti- ja tekstihälytykset sekä kaatumis- ja murtumishälytykset. Kaiken kaikkiaan, jos etsit jotain edistyneempää kuin suojauksen perusvalvontasuunnitelma, interaktiivinen ja perimmäinen valvonta ovat ensisijaisia ​​vaihtoehtoja.

Hinnoittelu ja riski

Kun valitset kodinturvajärjestelmän, yksi ensimmäisistä ominaisuuksista, joista monet ihmiset ajattelevat, on hinnoittelurakenne – ja perustellusti.

Kodinturvajärjestelmät ovat sijoitus, mutta jos aiot vähentää rahaa, voit tehdä sen myös yrityksessä, jonka kanssa työskentelet viihtyvästi ja joka tarjoaa sinulle ominaisuudet ja ominaisuudet, joita etsit kodin turvajärjestelmä. Voit odottaa seuraavia Frontpointin hinnoittelussa:

 • Saatavana on kolme suunnitelmaa, jotka alkavat 34,99 dollaria kuukaudessa ja jopa 49,99 dollaria kuukaudessa
 • Mukana on 30 päivän riskitön kokeilu – joten jos et ole tyytyväinen saamaanne, voit palauttaa sen veloituksetta

Yleisesti ottaen, vaikka Frontpoint saattaa tuntua hiukan hinnaltaan verrattuna muihin kodin turvajärjestelmiin, on tärkeää ymmärtää hinnoittelurakenteen perusteet.

Toisin kuin muut lankapuhelimilla tai laajakaistalla toimivat turvajärjestelmät, Frontpoint on turvajärjestelmä, joka on täysin langaton matkapuhelinjärjestelmien avulla. Langattoman tekniikan avulla saat optimaalisen suojaustason, joka on hienoisen päivitetyn hinnan arvoinen. Lisäksi, kuten edellä mainittiin, yritys tarjoaa 30 päivän riskitön kokeilu. Jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa laitteet ja saada rahat takaisin ilmaiseksi.

Asennuksen jälkeen Frontpoint

Frontpointin turvajärjestelmät voi asentaa joko sinä tai ammattilainen. Jos valitset ammattimaisen asennuksen, siitä peritään maksu.

Jos päätät asentaa Frontpointin, yrityksellä on toinen hieno ominaisuus, ja se on jatkuvat tietoturvaparannukset. Pohjimmiltaan Frontpoint päivittää aina teknologiajärjestelmiään. Esimerkiksi nykyiset asiakkaat, jotka käyttävät yrityksen Simon ST -ohjauspaneelia, voivat päivittää yrityksen Qolsysin IQ-kosketusnäyttöohjauspaneeliin, joka tarjoaa heille erittäin edistyneen kodinturvatekniikan..

Järjestelmäpäivitysten lisäksi yritys päivittää myös laitteita, kuten antureita, kameroita ja paljon muuta. Siksi Frontpointin kanssa voit olla varma, että saat viimeisimmän ja parhaimman, kun kyse on turvajärjestelmästä.

Haitat

Frontpoint on kaiken tyyppinen kodin turvajärjestelmä, joka on kannattava sijoitus. Kuten kaikki tietoturvajärjestelmät, on kuitenkin olemassa monia haittoja, joista haluat ehkä olla tietoinen.

 • Laitteille ei anneta elinikäistä takuuta. Sen sijaan kaikkien laitteiden takuuaika on kolme vuotta
 • Jos päätät tehdä sen itse, Frontpointin turvajärjestelmän asentaminen itse voi olla haastavaa, jos sinulla ei ole DIY-kokemusta.
 • Yhtiöllä on 28 parempaa yritystoimistoa koskevaa kantelua. Jos kuitenkin tiedustella, yritys lähettää sinulle vastauksen ja selittää olosuhteet
 • FrontPoint on suhteellisen uusi yritys kodin turvateollisuudessa (perustettu 2007)

Yleinen suositus

Yhteenvetona – vaikka se ei saisi täydellistä 10/10, Frontpoint on laadukas turvajärjestelmä ja valvontapalvelu, johon kannattaa investoida.

Asiakkaat ovat yleensä erittäin tyytyväisiä yrityksen tarjoamaan palvelu- ja turvallisuustasoon. Säännölliset päivitykset, korkealaatuiset laitteet, etäkäyttö ja langaton tekniikka tekevät Frontpointista turvajärjestelmän, joka suojaa kotiasi parhaalla mahdollisella tasolla.

Mikään ei myöskään voi voittaa yrityksen tarjoamaa 30 päivän riskitöntä kokeiluversiota. Tällainen joustavuus ja asiakkaiden hoito on alassa perusteetonta, joten on parasta hyödyntää sitä, kun se on käytettävissä.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map