FatCow-arvostelu

FatCow on yksi suosituimmista edullisista hosting-palvelujen tarjoajista yksityishenkilöille ja pienille yrityksille.


Vuodesta 1998 lähtien yritys on työskennellyt ahkerasti asiakasystävällisen maineen vaalimiseksi ja tehnyt paljon työtä saadakseen hosting-suunnitelmansa sopimaan asiakkaiden tarpeisiin mahdollisimman täydellisesti.

Ei ole yllättävää, että FatCow esiintyy jatkuvasti kymmenen parhaan hosting-yrityksen luetteloissa kaikkialla verkossa.

Heillä on 2 tehokasta datakeskusta, jotka sijaitsevat Massachusettsissa. Näissä tietokeskuksissa on yli kahdeksansataa palvelinta.

FatCow-ominaisuudet jaetussa isännöintisuunnitelmassa tunnetaan nimellä alkuperäinen fatcow. Tämä suunnitelma tarjoaa tavallisen rajoittamattomien ominaisuuksien, kuten: BANDWIDTH, EMAIL TILIT, LEVYTILA, FTP-TILIT JA SIVAKÄYTTÄJÄT, DOMAINET.

Saat nämä kaikki plus vain 3,15 dollaria / kuukausi. Jos et pidä siitä, on rahat takaisin -takuu ja voit peruuttaa sen milloin tahansa.

Huomaa, että tämä on tarjoushinta. Hinta laskee sitä pidempään, jonka valitset.

Saat tehokkaita ominaisuuksia, ja sitä on helppo käyttää

Tässä on joitain muita ominaisuuksia, jotka menevät alkuperäisen FatCow-suunnitelman mukana:

Heidän peruspaikan rakentajan käyttö ilmaiseksi
Point-and-click-rakennusta voivat käyttää ihmiset, joilla ei ole mitään koulutusta verkkosivustojen kehittämiseen. Se tarjoaa teemoja ja ammattimaisia ​​malleja, joita voit käyttää verkkosivustosi perustana.

Tuki mysql-tietokantoille ja php 5: lle
Jos haluat käyttää Web-sivustosi tietokannan luomiseen PHP 5-skriptejä tai mySQL: ää, voit olla varma, että isännöintisuunnitelma tukee niitä täysin.

Vihreä isäntä
FatCow käyttää tuulienergian avulla tietokeskuksia. Tämä on yksi syy siihen, miksi yritys on niin suosittu ihmisten keskuudessa, jotka eivät halua vahingoittaa ympäristöä entisestään tietokoneen käytöllä.

Asennusvelhojen käyttö
Sinun on ehdottomasti käytettävä sovelluksia verkkosivustosi luomiseen ja pitämiseen. FatCow-suunnitelman avulla sinun on napsautettava vain muutamaa painiketta ja blogi-, valokuvaohjelmisto ja monet muut sovellukset asennetaan sinulle.

Myynti- ja verkkokauppojen työkalujen käyttö
Jos haluat myydä tuotteitasi verkossa, FatCow tarjoaa erilaisia ​​työkaluja, jotka voivat tehdä verkkokaupan luomisesta ja ylläpidosta helpompaa kuin fyysisen liikkeen pitäminen. Voit lisätä ostoskärryjä, luoda luetteloita, käyttää myynti- tai kuponkivaihtoehtoja ja jopa integroida paypal-maksutavan.

Säännölliset raportit verkkosivustosi näkyvyydestä
Jos olet verkkovastaava, joka haluaa vahvistaa läsnäolon verkossa, sinun on välttämätöntä nähdä tilastosi. FatCow tarjoaa tämän integroidun palvelun alkuperäisen suunnitelman kanssa.

Kuinka FatCow ylläpitää luotettavuutta?

FatCow tekee palvelimen varmuuskopioita päivittäin. Tämä yhdistettynä yrityksen kuormitetulla yhteysyhteydellä ja varmuuskopiogeneraattorijärjestelmällä varmistaa, että heidän asiakkaansa saavat useita gigabittejä ja keskeytymättömiä yhteyksiä. Heidän miehistönsä on tarkkailla järjestelmiä, jotta kaikkiin ongelmiin voidaan puuttua heti, kun ne ilmenevät.

Asiakas- ja tekninen tuki

FatCow-tukinsinöörit auttavat sinua ympäri vuorokauden ympäri keskustelun, puhelimen ja sähköpostin välityksellä. Jos olet enemmän itseäsi tyyppiä, he ylläpitävät hyödyllistä opetusohjelmien ja ohjeiden kirjastoa. FatCow vannoo “heiferraattisen valan” kautta. Tämä tarkoittaa, että heidän tukitiiminsä vastaa asiakkaiden puheluihin enintään kahdessa minuutissa. Vala merkitsee lisäksi, että yritys noudattaa määräaikaa ongelmien ratkaisemiseksi.

Henkilökohtainen kokemukseni FatCow-käytöstä (syvyydessä)

Olen pitänyt FatCow-hosting-tiliä testausta varten, kun sain ensimmäisen kerran tietää heidän yrityksestäan lähes 10 vuotta sitten.

Yritän jatkuvasti paljon uusia isäntiä ja monia erilaisia ​​suunnitelmia tarkistaaksesi tarkoitusta, mikä tarkoittaa, että en ole säännöllinen millään näistä isännöimistä riippumatta siitä, kuinka tyytyväinen olen heidän palveluihinsa.

Palattuani FatCowiin, nimi ja maskotti kiinnittivät aluksi huomioni.

Syy tällaiseen ei-tekniseen nimeen, heidän mukaansa, on tehdä siitä vähemmän tekninen ja asiakasystävällinen. He ajattelevat (ja perustellusti), että sen sijaan, että yrittäisivät tehdä asiakkaille vaikutelman paljon teknistä vaipua, heidän tulisi pitää se yksinkertaisena ja keskittyä tarjoamaan asiakkaille mitä he todella tarvitsevat so. maailmanluokan isännöintipalvelu kohtuuhintaan.

Mutta onnistuvatko he siinä?

No, kun tarkastellaan asiakkaiden määrää ja heidän palvelimillaan ylläpidettyjä sivustoja, näyttää siltä, ​​että he tekevät melko hyvää työtä. Mutta koska olen todellinen skeptikko eikä se, joka lukitaan helposti numeroiden takia, olen päättänyt analysoida FatCow-ohjelmaa pitäen samalla mielessä Internet-isäntävalinnan perusnäkökohdat.

Suunnitelmat ja paketit

Alkuperäinen FatCow-suunnitelma

Toisin kuin monet muut hosting-yritykset, jotka tarjoavat monia erilaisia ​​jaettuja hosting-paketteja ja yrittävät sekoittaa asiakkaita paljon tekniseen žargoniin, FatCow on pitänyt sen yksinkertaisena yhdellä perussuunnitelmalla.

Ideana on vähentää valintoja ja pelastaa heidän asiakkaansa vaivoista valita oikea.

Saatat ajatella, että valinta on hyvä asia, mutta ollakseni raa’asti rehellinen, jaetut isännöintisuunnitelmat, joilla on erilainen tallennustila, kaistanleveys, tietokantojen lukumäärä ja RAM-muisti, eivät ole hyötyä vasta aloittavalle perustasolle. Ja tämä sisältää pyrkivät bloggaajat, pienyritykset ja kaikenlaiset uudet verkkosivustot. Ellei sinulla ole varoja tuhlataksesi tai olet täysin varma siitä, että kasvatat summasi ensimmäisinä kuukausina, sinun ei tarvitse valita kuvitteellisia hosting-suunnitelmia.

Eri isännöintisuunnitelmat sopivat ennakkotason käyttäjille, jotka etsivät VPS: ää tai omaa isännöintiä. Tässä on järkevää valita eri pakettien välillä.

FatCow-alkuperäisen suunnitelman hinta on 3,15 dollaria kuukaudessa, ja saat seuraavat asiat:

 • Ilmainen verkkotunnuksen rekisteröinti
 • Ilmainen verkkosivustojen rakentaja
 • Komentosarjan asennusohjelma
 • Ostoskärryt
 • SSl-suojattu palvelin
 • Rajoittamaton postilaatikko
 • Riittävä levytila ​​ja kaistanleveys
 • 1 Gt Cloud Storage -sovellusta

Ja useimmissa tapauksissa se on kaikki mitä tarvitset ensimmäisen vuoden aikana. Siksi FatCow on yksi suosituimmista edullisista isäntistäni.

Tällä isännöintisuunnitelmalla on myös helppo asentaa 1 napsautuksella WordPress ja olen suuri WordPressin kannattaja (ja käyttäjä).

Rakastan ehdottomasti sitä, kuinka voit tehdä mitä tahansa WordPress-sivustolla, kun käytät laajennusta tai räätälöityä teemaa. Olen onnistuneesti käyttänyt WordPressiä blogeissa, verkkokaupoissa, pienyritysten verkkosivustoissa, valokuvablogissa ja jopa viestitauluissa.

Mutta on todella tärkeää löytää luotettava isäntä WordPress-sivustolle. Koska WordPress voi olla hakkerointi- tai tietojenkalasteluhyökkäysten kohde tai voit joutua tekniseen koukkuun, ja kaikissa näissä tilanteissa tarvitset isäntäsi päästäksesi sinusta vaikeuksista.

FatCowilla on omistettu isännöintisuunnitelma, joka on suunniteltu erityisesti WordPress-käyttäjien mielessä. Perusominaisuuksien lisäksi tässä on se, mitä saat yksinomaan tämän paketin avulla.

Etu # 1: Nopeuden optimointi: Kun käytät WordPressiä, on totta, että julkaista uusia viestejä ja käyttää kuvia kaikissa näissä viesteissä. Sitten on teemoja tai sivujen rakentajia, jotka käyttävät paljon Java Scriptia ja suunnitteluelementtejä. Ja kaikki nämä asiat voivat yhdistyä verkkosivustosi lataamisen nopeuteen, mikä on iso ongelma.

Jotkut ohjeet ja laajennukset voivat auttaa, mutta satunnaisen laajennuksen käyttäminen CSS: n tai JS: n pienentämiseen voi joskus sekoittaa koko verkkosivustosi tai blogin.

FatCow tarjoaa sinulle sisällönjakeluverkon, välimuistikerrokset ja mukautuvan tekniikan nopeuskertoimen hoitamiseksi, mikä on suuri helpotus, koska hidas sivulataus voi vakavasti haitata verkkosivustojesi sijoituksia ja muuntamismahdollisuuksia..

Etu # 2: Turvallisuus: Tietoturvallisuuden kannalta WordPressin suosio ja yleinen käyttö voivat olla oma nemesis. Ei siitä, että se on riskialtimpi tai haavoittuvampi kuin vastaavat, mutta se, että sitä käyttävät miljoonat käyttäjät, tarkoittaa sitä, että hakkerit etsivät kohdistamaan tätä alustaa käyttäviä ihmisiä (varsinkin koska useimmat heistä eivät osaa tunnistaa turvasilmukoita tai helppo hyväksikäyttö heidän verkkosivustoasetuksissaan).

FatCow-parannetut suojausjärjestelyt sisältävät palomuurin ja päivittäisen haavoittuvuustarkistuksen, joka poistaa mahdolliset uhat automaattisesti. Sinun on silti käytettävä laajennuksia ja teemoja huolellisesti, mutta lisätty tietoturvakerros voi todella auttaa.

Etu # 3: Ylläpito: Markkinoilla on monia palveluntarjoajia, jotka erikoistuvat WordPress-isännöintiin. Nyt suurin osa heistä on todella hyviä tekemisissään, mutta heidän maksunsa ovat melko korkeammat.

Wp-Essential maksaa murto-osan näistä palveluista (ts. 6,95 dollaria / kk), ja FatCowilla on henkilökohtainen tukihenkilöstö WordPress-käyttäjille, jotka hallitsevat kaiken, mikä liittyy WordPressiin.

Lisäksi on olemassa joitain todella hienoja teemoja ja esiasennettuja laajennuksia, joiden avulla verkkosivustosi määrittäminen ja käynnistäminen on helppoa. Lisäksi ohjauspaneeli on räätälöity WordPress-käyttäjille.

Etu # 4: VPS ja omistettu hosting: Saatat aloittaa pienenä, mutta FatCow kasvaa kanssasi.

Heti kun olet kasvanut vakiintuneeksi yritykseksi ja olet alkanut olla varma tulevaisuuden kasvustasi, on täysin järkevää, jos ensimmäinen asia on päivittää isännöintisuunnitelmasi ja siirtyä VPS: ään tai omistettuun isäntään..

FatCowilla on erilaisia ​​suunnitelmia VPS: lle ja omistetulle isännöinnille, ja voit valita yhden tarpeitasi ja vaatimuksiasi varten

Etu # 5: Verkkotunnuksen pysäköinti:

Jos olet kiinnostunut, FatCow tarjoaa myös verkkotunnuksen pysäköintipalvelun (nimeltään MiniMoo). Vain 5 dollaria vuodessa sinulla voi olla rakenteilla oleva sivu verkkotunnuksessasi ja toimiva sähköpostitili.

Sivustojen rakentajat ja skriptit

 • Weebly: Weebly on vedä ja pudota -sivuston rakentaja. Kuten nimestä voi päätellä, voit vetää haluamasi elementit ja pudottaa haluamaasi osaa verkkosivustollesi. Voit suunnitella koko verkkosivuston juuri siten, eikä teknistä tietämystä vaadita (paitsi tietäen kuinka raahaa ja pudota).
 • WordPress: Sinun ei tarvitse välttämättä valita WP-Essential-isännöintisuunnitelmaa WordPressin käyttämiseksi. Käytä mitä tahansa heidän hosting-suunnitelmaa ja voit asentaa ja käyttää WordPressiä verkkosivustosi käyttämiseen.
 • Joomla: Joomla on toinen suosittu CMS, kuten WordPress. Pidän henkilökohtaisesti WordPressiä, mutta Joomlalla on omat vahvuutensa. Jos haluat ylläpitää verkkosivustoasi Joomlassa, voit asentaa ja käyttää sitä yhtä helposti.
 • Drupal: Toinen edelläkävijä ilmaisen CMS-kilpailussa. Drupal on oikeastaan ​​teknisesti edistynein ja tehokkain kaikista kolmesta. Ja kuten WordPress tai Joomla, Drupal voidaan asentaa helposti ohjauspaneelista.
 • Verkkokauppa Voit lisätä Ecwidiä ostoskoriin verkkosivustollesi (se ei ole ilmainen, mutta ei myöskään maksa paljon). Ecwidillä voit helposti integroida PayPalin ja käyttää Secure Socket Layer -sertifikaattia turvallisuustarkoituksiin. Jos verkkosivustosi toimii WordPress-ohjelmiston avulla, voit käyttää vain laajennusta, kuten Woocommerce, tai käyttää verkkokauppaspesifisiä alustoja, kuten Magento.
 • Mobiilisivustot: FatCow on tehnyt yhteistyötä goMobin kanssa, jonka avulla voit luoda verkkosivustoosi mobiiliystävällisen version, joka on nopea, yksinkertainen ja helppo navigoida mobiililaitteista (jos verkkosivustosi on reagoiva, et tarvitse sitä).

Nämä ovat vain suositumpia vaihtoehtoja.

Voit luoda minkä tahansa tyyppisiä verkkosivustoja käyttäessäsi WordPressiä, Joomlaa tai Drupalia. FatCowlla on tekniikka ja asiantuntemus tukeakseen kaikkia kolmea. On myös muita vaihtoehtoja, kuten SiteDelux, b2evolution jne., Mutta ne ovat vanhentuneita, enkä näe mitään syytä, miksi joku haluaisi etsiä niitä. WordPress on maailman paras ja suosituin, joten suosittelen käyttämään WordPressiä FatCow: n kanssa.

Voiko sivustoni nopeasti? Kuinka suorituskyky?

Se on kuvakaappaus viimeisten 30 päivän ajan isännöinnistä, ja se on ollut melko sama koko ajan. Joissain tapauksissa sivustoni olivat alhaalla, mutta ne reagoivat nopeasti ja ongelmat ratkaistiin melko nopeasti.

Muista, että joskus jotkut palvelimet eivät ole kunnossapidon vuoksi, mutta ne pitävät sinut ajan tasalla, kunhan olet ottanut asiakasvaroituksen käyttöön ohjauspaneelista.

Kuinka heidän asiakaspalvelunsa?

Löydät joitain ihmisiä, jotka valittavat pitkistä viivytyksistä ja odotusajasta, kun he yrittävät tavoittaa teknisen tuen kavereita puhelimitse. Mutta minulle se ei ole ongelma. Syynä on se, että isännöintiyritysten on käytännössä mahdotonta tarjota jaettua isännöintiä halvalla hinnalla ja samalla järjestää teknisen tuen henkilökunta, johon mahtuu miljoonia käyttäjiä.

Jos todella haluat reagoivampaa asiakastukea, kannattaa mennä jonkin näistä huippuluokan isännöintisuunnitelmista. Jaettua hosting-suunnitelmaa varten sinun on väitettävä, saako tukipalvelunne vastausta 24 tunnin sisällä.

Henkilökohtaisesti olen erittäin harvoin tuntenut tarpeen ottaa yhteyttä heidän asiakastukeen (koska voin selvittää WordPressiin liittyvät virheet itse), mutta muutama tapaus, kun tarvitsin apua, se oli kohtuullisen hyvä.

Hyvä asia tukihenkilöstölle on, että he osaavat tunnistaa perimmäisen syyn. Joten et saa ”anteeksi, mutta ongelma on lopussa” -tyyppistä vastausta. He pitävät välilehtiä uudesta kehityksestä ja aivan kuten asiakkaat varoittavat palvelimen seisokkeista, he kertovat sinulle kaikista uusista kehityksistä, jotka saattavat vaikuttaa negatiivisesti verkkosivustoosi..

Ota tämä esimerkkinä.

Google kirjoitti tämän viestin kirjoittaessaan äskettäin uuden päivityksen, joka kohdistuu verkkosivustoihin, jotka eivät ole mobiiliystävällisiä. Useimmat verkkosivustojen tai blogin omistajat saavat yleensä tietää Google-rangaistuksesta sen jälkeen, kun se on alkanut luoda kaaosta hakutuloksissa ja heidän verkkosivustoihinsa on kohdistettu osuma..

Paras aika pelastaa verkkosivustosi rangaistukselta on kuitenkin ennen kuin Google julkaisee uuden päivityksen heidän algoritmissaan.

FatCow tiesi, että nurkan takana on rangaistus, joka voi satuttaa useita asiakkaita, ja julkaisi heti blogissaan uuden viestin, varoittaen asiakkaitaan ja tarjoamalla apua niille, jotka haluavat pelastaa verkkosivunsa rangaistuksesta..

Nyt he saattavat veloittaa tästä palvelusta, mutta on syytä antaa tunnustusta sen saattamisesta asiakkaiden tietoon. Joten, jos olet FatCow-asiakas ja seuraat hänen blogia, saat ajoissa heads-upin ja voit ryhtyä varotoimenpiteisiin.

johtopäätös:

FatCow väittää keskittyvänsä tarjoamaan parhaan vastineen ja asiakaspalvelukokemuksen pienille yrityksille. Ja he ovat aivan oikeassa.

Ne eivät ole vain isäntäyritys, joka näyttää helvettiltä saadakseen enemmän verkkosivustojaan isännöityjä sivustoja, ja yrittää sitten veloittaa heitä kaikenlaisista lisäosista ja ominaisuuksista (jopa FatCow yrittää myydä niitä kerrallaan, mutta sitten se on yleinen käytäntö kaikenlaisille yrityksille).

Kaiken kaikkiaan FatCow on onnistunut pitämään siitä yksinkertaisen ja asiakasystävällisen. He ovat luoneet all-inclusive-suunnitelman, joka ylittää isännöinnin ja tarjoaa melkein kaiken mitä aivan uusi verkkosivusto tarvitsee.

Suositukseni – mene FatCow-palveluun, jos vasta aloitat ja etsit hyvää, edullinen hosting-suunnitelma.

Napsauta aktivoida kuponki
Hanki se vain 3,15 dollaria kuukaudessa tällä rajoitetun ajan tarjouksella.

UUDELLEEN NYT

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map