cPanel korotti hintaa – kun cPanel päätti järkyttää web-hosting-yhteisöä


cPanel

Käytetyin ja suosituin web-hosting-ohjauspaneeli, cPanel Inc., järkytti web-hosting-yritystä 27. kesäkuuta 2019. Shokki tapahtui lisenssimaksun nousun muodossa. Muutos ei rajoittunut pelkästään lisenssimaksuun, vaan koko liiketoimintamalli oli muuttunut. Ja ihmiset ovat edelleen hyvin hämmentyneitä näistä muutoksista ja cPanel-hinnankorotuksesta. Kerro meille lisää sekä vanhasta että uudesta hinnoittelumallista, jotta pystyt selvästi ymmärtämään kaikki tapahtuneet muutokset ja mikä on sinuun vaikuttava.

cPanel Old Pricing v / s cPanel Uusi hinnoittelu

Näin cPanel-hinnoittelu näytti ennen hinnoittelun muutosta.

cPanel-hinnan nousu

Kuten näette, ennen hinnoittelun nousua se oli vain cPanel VPS: n ja cPanelin omistama. Ja kun olet saanut lisenssin, käyttäjien määrää tai sähköpostitiliä jne. Ei ollut rajoitettu.

Voitaisiin ostaa cPanel VPS tai Dedicated -lisenssi vastaavasti 20 dollarilla ja 45 dollarilla rajoittamattomalle tilille.

Monilla web-palveluntarjoajilla, etenkin niillä, jotka tarjosivat jälleenmyyjämajoitusta, oli yleensä rajoittamaton määrä tilejä. Mutta tämä on muuttunut uuden hinnoittelun myötä.

Seuraava kuva kuvaa cPanel-lisenssin uutta hinnoittelua. Ja voit nähdä, että jokaisen suunnitelman nimellä on mainittu tietty määrä cPanel-tilejä kyseisen suunnitelman alla. Kun palvelin ylittää tämän rajan, jokaiselta mainitun rajan ylittämisen jälkeen luodulta cPanel-tililtä veloitetaan 0,02 dollaria tiliä kohti.

cPanel-hinnankorotuspäivitys

Jos ostat järjestelmänvalvojan tasoa, joudut maksamaan 20 dollaria kuukaudessa ja palvelimellasi voi olla 5 cPanel-tiliä..
Jos et vain järjestelmänvalvojan suunnitelma, sinulla voi olla 30 cPanel-tiliä palvelimellasi ja joudut maksamaan 30 dollaria kuukaudessa.

Jos ostat Premier-suunnitelman, sinulla voi olla 100 cPanel-tiliä palvelimellasi ja tämän paketin kuukausittainen hinta on 45 dollaria..

Entä jos palvelimellasi on yli 100 tiliä? Sinun on maksettava 0,2 dollaria jokaisesta lisätystä tilistä rajan ylittämisen jälkeen.

Teimme matematiikan. Ja tässä me tajusimme.

Jos sinulla on 150 tiliä, joudut maksamaan 45 dollaria + 10 dollaria = 50 dollaria kuukaudessa. Jos sinulla on 200 tiliä, joudut maksamaan 45 dollaria + 20 dollaria = 65 dollaria kuukaudessa. Ja jos sinulla on 300 tiliä, kuukausittainen cPanel-laskusi maksaa sinulle 45 dollaria + 40 dollaria = 85 dollaria.

Ja vaikka tämä hinnankorotus vaikuttaa myös pienimuotoisiin isäntätiloihin, vaikutus heihin ei ole kovin vakava. Kuvittele, että jälleenmyyjän isännöintipalveluntarjoaja on heittänyt tuhansia cPanel-tilejä palvelimelle. Heidän on maksettava 0,2 dollaria kuukaudessa jokaisesta tilistä 100 tilin rajan ylittämisen jälkeen.

Tämä on luonut paljon ajattelua tehdä. Web-palveluntarjoajien on joko vaihdettava tarjoamiensa suunnitelmien hinnoittelua tai vaihdettava vaihtoehtoon cPanel.

Mitkä ovat cPanelin vaihtoehdot?

Vaikka ilmaisia ​​ja maksettuja web-hosting-ohjauspaneeleja on paljon, cPanel on ollut kuningas. Ainoa toinen ohjauspaneeli, joka pystyy nousemaan vähän cPanelin puolesta, on Plesk. Ja jos et ole tietoinen, sekä cPanel että Plesk omistavat saman yrityksen nimeltään Oakley. Vaikka Plesk on jo nähnyt hinnankorotuksen, se ei ole cPanel, jonka hintoja on korotettu.

Seuraavassa on joitain cPanelin vaihtoehdoista

 • DirectAdmin
 • InterWorx
 • ISPConfig
 • Webuzo
 • VestaCP

Päivitys: Tarkistettu cPanel-hinnoittelu (suurien vastausten jälkeen web-hosting-yhteisöltä)

cPanelin pyrkimys lisätä huomattavasti lisenssinsä hinnoittelua on voimakkaasti kritisoinut web-hosting-yhteisöä ympäri maailmaa. Tätä muutosta pidettiin selvästi vain ahneutena. Ja monet web-palveluntarjoajat olivat jo alkaneet pudottaa cPanelia kittystään. Ja vastaiskujen lämpö on saanut cPanel-joukkueen harkitsemaan hinnoittelua.

Ja varmasti, cPanelin kilpailijoiden oli aika löytää kulta tässä tilanteessa. Mutta cPanel huomasi nopeasti tosiasian, että hinnankorotus aiheuttaa enemmän vahinkoa kuin voittoa. Siksi he ovat keksineet tarkistetun cPanel-lisenssin hinnoittelun.

Seuraava hinnoittelu on kumppaneille

cPanel-hinnoittelu kumppaneille

Ja jos ylität 250 tilin rajan, sinulta veloitetaan lisäksi 5 dollaria kuukausittain lisenssimaksuja jokaisesta 50 lisätilistä.

Jos et ole kumppani ja haluat jatkaa suorana asiakkaana, sinun on tiedettävä, että Solo-lisenssejä ei voida muuntaa järjestelmänvalvojan suunnitelmiin.

Voit liittyä kumppaniohjelmaan, koska he ovat tehneet kumppaniksi tulemisen prosessin erittäin helpoksi ja myös alentaneet kumppaniksi tulemisen vaatimuksia, jos kuulut kehitysmaahan.

Vaikka tämä näyttää aivan kuten toimenpiteeltä lakaista kaikkea maton alle, web-yhteisö jakautui silti hintakorjausten hyväksymiseen..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map