BlueHost Yksityinen WHOIS-opas

Teknologian nopean kehityksen myötä lisääntyvä määrä ihmisiä hyödyntää nykypäivän nykyaikaisia ​​tapoja. Internet on yksi suurimmista läpimurtoista tekniikan historiassa. Täällä on pääsy kaikenlaiseen tietoon ja voit jopa ostaa erilaisia ​​tuotteita ja palveluita. Mutta asia on, että kaikessa on melkein aina heikkous. Sen lisäksi, että Internet on tietolähde, sitä käytetään myös välineenä muiden hyödyntämiseen.


Jotkut ihmiset käyttävät Internetiä petollisiin liiketoimintaohjelmiinsa. Oletko koskaan saanut sähköpostia tuntemattomalta henkilöltä, joka kertoo sinulle heidän alennetuista tuotteistaan ​​/ palveluistaan ​​ja kuumimmista tarjouksista? Nämä ovat todella roskapostia tai ei-toivottuja sähköposteja, joita emme halua nähdä postilaatikossamme. Ne ovat vain ärsyttäviä ja voivat olla hieman häiritseviä, varsinkin kun alat ihmetellä, kuinka he maailmassa pystyivät saamaan sähköpostiosoitteesi ensisijaisesti!

Mikä on verkkotunnus?

Yritysten omistajille, jotka haluavat luoda ja ylläpitää omaa verkkosivustoa, on erittäin suositeltavaa rekisteröidä oma verkkotunnuksesi, jotta parannat yrityksen tai tuotemerkin uskottavuutta. Loppujen lopuksi kuka haluaisi tehdä online-liiketoimintaa kanssasi, jos sinulla ei ole rekisteröityä verkkotunnusta verkkosivustollesi?

Verkkotunnus tarkoittaa yksinkertaisesti verkkosivustosi nimeä. Sitä käytetään tunnistamaan yksi tai useampi IP-osoite. Verkkotunnuksia käytetään URL-osoitteissa tiettyjen verkkosivujen tunnistamiseen. Esimerkiksi URL-osoitteessa https://yournamehere.com/index.html, verkkotunnus olisi https://yournamehere.com.

Jokaisessa verkkotunnuksessa on jälkiliite, joka ilmoittaa minkä ylätason verkkotunnus (TLD), johon se kuuluu. Joitakin esimerkkejä tällaisista verkkotunnuksista ovat muun muassa .com, .org, .info, .gov, .edu ja .net..

Sinun ei tarvitse olla iso yritys, jotta sinulla olisi verkkotunnus, koska kuka tahansa voi rekisteröidä itsensä.

Kuinka rekisteröidä verkkotunnus

Verkkotunnuksen rekisteröimiseksi on paljon tapoja. Tässä on joitakin niistä:

Voit rekisteröidä verkkotunnuksen suoraan ICANN-verkkotunnuksen rekisteröijän Internet Corporationin kautta määritettyjen nimien ja numeroiden (Corporation) kautta. ICANN on hallituksen nimeämä organisaatio valvomaan ja hallitsemaan verkkotunnuksia.

Jos et halua käydä läpi verkkotunnuksesi rekisteröintiä ICANN: ssä, voit rekisteröidä sen verkkopalvelun, kuten BlueHost, kautta. Yritys rekisteröi verkkotunnuksen puolestasi, mikä on sinulle sopivaa.

Kuinka voin suojata henkilökohtaisia ​​tietojani BlueHost-tilillä?

Kun olet rekisteröinyt verkkotunnuksen, ICANN vaatii henkilökohtaisia ​​tietojasi, kuten oikeaa nimeäsi, koti- ja / tai yritysosoitettasi, sähköpostiosoitetta ja yhteystietosi. Se luetellaan julkisesti saatavilla olevassa WHOIS-tietokannassa. Ja koska kaikki näkevät henkilökohtaiset tietosi tässä tietokannassa, se tarkoittaa, että kuka tahansa voi löytää ja ottaa sinuun yhteyttä verkkotunnuksen omistajana. Ja kenen tahansa, tämä sisältää roskapostittajia, hakkereita, henkilöllisyysvarkaita ja markkinointiyrityksiä. Tämä voi olla melko riskialtista, varsinkin jos sinulla on verkkoyritystä.

BlueHost tarjoaa verkkotunnuksen yksityisyyspalvelun, joka suojaa henkilökohtaisia ​​tietojasi verkossa. Verkkotunnuksen tietosuoja toimii niin sanotusti verkkosivustosi suojana. BlueHostin verkkotunnuksen yksityisyyden suojassa vain yhteystietosi näkyvät julkisessa tietokannassa. Ne korvaavat loput yleisillä tiedoilla. Tällä tavalla henkilöllisyytesi verkossa on hyvin suojattu ja voit silti päivittää yhteystietosi ICANNin valtuuttamina.

Kuinka päivittää BlueHost WHOIS -verkkotunnuksen yhteystiedot

Kuten ICANN vaatii, sinun on päivitettävä yhteystietosi verkkotunnuksen omistajana. Voit seurata näitä yksinkertaisia ​​vaiheita päivittääksesi yhteystietosi BlueHostin kautta:

 1. Kirjaudu sisään cPaneliin.
 1. Etsi verkkotunnuksens-osio ja napsauta Verkkotunnuksen hallinta. Sitten sinut ohjataan toiselle sivulle.
 1. Korosta verkkotunnus napsauttamalla paneelin vasemmassa osassa. Välilehdet aukeavat oikealta.
 1. Napsauta oikeanpuoleisessa paneelissa Yhteydet
 1. Sieltä näet kolme osiota Yhteystiedot-kohdassa, nimittäin Järjestelmänvalvoja, rekisteröijä, ja valitse sen mukaan, mitä haluat päivittää.
 1. Kun olet suorittanut tarvittavat säädöt, napsauta Päivitä yhteystiedot.

Onnittelut, olet päivittänyt WHOIS-yhteystietosi! Päivityksen voimaantulo WHOIS-tietokannassa vie vain muutaman minuutin. Yksinkertainen ja helppo, oikea?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map