BlueHost University -verkkosivuston alennus

BlueHost on uusi ohjelma, jonka avulla korkeakoulujen ja yliopistojen opiskelijat voivat saada oman web-tilin paljon halvemmalla.


Perustason web-hosting-suunnitelman tavallinen hinta alkaa 5,99 dollaria / kk, mutta BlueHost for Education -ohjelmalla voit kirjautua vain 4,95 dollaria / kuukausi. Tässä ovat BlueHost for Education -paketin pääominaisuudet:

 • Rajoittamaton levytila
 • Rajoittamaton kaistanleveys
 • Lisäverkkotunnukset
 • Rajoittamaton Gt sivuston siirtoon
 • Muokatut sähköpostitilit
 • POP3- tai POP3-suojattu posti
 • FTP-käyttö
 • Ilmainen verkkotunnus vuodeksi
 • Uskomattomia salkunrakennustyökaluja

Jos olet korkeakoulun opiskelija tai professori, muista napsauttaa tätä päästäksesi BlueHost for Education -ohjelma-alennukseen.

Mikä on BlueHost for Education, joka tapauksessa?

Tämä erityinen BlueHost-ohjelma tarjoaa yksinkertaisia, käyttäjäystävällisiä web-hosting-ratkaisuja opiskelijoille ja opettajille. Web-hosting-palvelun avulla voit rakentaa paikan, jossa voit laittaa paljon asioita verkossa, mukaan lukien portfolion, blogin, ansioluettelosi tai jopa luokan tehtävät.

Nykyään on tärkeää, että opiskelijat ja opettajat ovat verkossa. BlueHost for Education -sovelluksen avulla voit helposti luoda uskomattoman sivuston esittelemään työtäsi ja jopa julkaisemaan ideoitasi. Ja kun olet valmistunut, sinulla on jo aseistettu verkkosivustolla, jonka voit esitellä potentiaaliselle pomollesi.

BlueHost pitää asiat yksinkertaisina sinulle. Jos olet opiskelija, voit kirjautua tilille. Jos olet ohjaaja, voit saada tilin ILMAISEKSI. Jos olet kouluttaja, BlueHost tarjoaa oppilaitosohjelmia, jotka tarjoavat tämän monille opiskelijoille. Ne tarjoavat paljon uskomattomia ja hyödyllisiä työkaluja, oppaita sekä kattavan teknisen tuen matkan varrella. Sinun ei tarvitse edes koskea yhtä koodiriviä!

Opiskelijan verkkosivuston merkitys

Opiskelijan verkkosivustolla voit esitellä tavoitteesi ja saavutuksesi potentiaalisille työnantajille ja saada hyvää palkkaavan työn valmistuttuaan. Jos sinulla on ainutlaatuisia asioita tarjottavana, laita ne verkossa salkun, blogin tai verkkosivuston kautta, joka välittää viestisi maailmalle. Se on paljon kuin oman markkinoitavan tuotemerkin luominen, ja se on jotain, jonka potentiaaliset työnantajat haluavat tarkistaa. Tämä voi sisältää tehtäviäsi, blogejasi, työn jatkamista, palkintoja ja tunnustuksia sekä ideoita.

Koulutusopiskelijapaketin avulla saat seuraavat ominaisuudet, jotka auttavat sinua saamaan sanan siellä:

 • Ilmainen verkkotunnus
 • Oppaat ja ohjevideot auttavat sinua pääsemään alkuun heti
 • Uskomattomia salkunrakennustyökaluja, kuten WordPress ja Concrete5
 • Muokatut sähköpostitilit
 • 24/7 tekninen tuki asiantuntijoilta

Hienoa, että sinulla on koulutusopiskelijapaketti BlueHostin kanssa, on se, että se on pidetty! Tämä tarkoittaa, että valmistuttuaan tilisi pysyy auki, sivustosi pysyy toiminnassa ja voit jatkaa sisällön lisäämistä ja muutosten tekemistä tavalliseen tapaan.

Tiedekunta tai laitos

BlueHost for Education -palvelun katsotaan palvelevan vain korkeakoulujen ja yliopistojen opiskelijoita, kun siihen sisältyy myös tiedekunnan jäseniä ja instituutioita..

Kun olet vahvistanut olevansa tiedekunnan jäsen, voit saada ILMAISEN BlueHost-tilin. Niiden avulla ohjaajien on helppo rakentaa oma portfolionsa ja perehtyä työkaluihin, joita opiskelijat voivat käyttää. Laitokset voivat myös perustaa oman tilinsä BlueHostissa, jolloin opettajien on helppo tutkia opiskelijoiden mahdollisuuksia.

Parasta BlueHost for Education -ohjelmassa on, että verkkosivuston järjestelmänvalvojan ei tarvitse oppia tai tuntea monimutkaisia ​​ohjelmointikoodeja.

Tiedekunnan ominaisuudet ja edut

Tiedekunnille annetaan tili ilmaiseksi, vaikka BlueHostin on tarkistettava tiedekunnan opetussopimus vakiintuneen oppilaitoksen kanssa. Tiedekunta voi siksi käyttää BlueHost-verkkosivustoaan luokkatehtävien ja opetustuntien lisäksi myös julkaistujen teosten ja ammatillisen jatkamisen. He voivat myös käyttää verkkosivustoaan rohkaistakseen opiskelijoita kehittämään ammattimaisesti hyväksyttyä sisältöä.

Edut oppilaitoksille

Oppilaitokset rohkaisevat opiskelijoita kehittämään liiketaloudellisia ja teknisiä taitoja, joita he voivat käyttää valmistumisensa jälkeen.

Laitostilin perustamiseen on kaksi tapaa: Maksullisen tai pre-paid. Jokaisen suunnitelman myötä BlueHost luo laitoksen aloitussivun, johon opiskelijat voivat kirjautua. Tämä toimii verkkoportaalina, jonka avulla oppilaitokset voivat seurata opiskelijoiden osallistumista. Valitset sitten maksupohjaisen tai ennakkomaksujärjestelmän, annat varmasti opiskelijoillesi jotain arvokasta – kehittääksesi online-taitoja, jotka ovat hyödyllisiä kaikilla valitsemillaan urapolkuilla.

Maksupohjainen suunnitelma

BlueHost for Educationin maksupohjainen suunnitelma tarjoaa uskomattoman hosting-suunnitelman opiskelijoillesi, jossa he voivat kirjautua verkossa tai kirjakaupan kautta. Ja aivan kuten kirjakauppa, BlueHost maksaa sinulle marginaalimaksun, samanlainen kuin oppikirjan ostaminen. Verkkosivustollasi näet ohjelmaan osallistuneet opiskelijat.

Ennakkomaksu

Ennakkomaksujärjestelmä on täydellinen laitoksille, jotka haluavat asettua etukäteen. Voit kattaa kunkin ohjelmaan haluamasi opiskelijan alkukauden kustannukset, jotka voivat olla 1-4 vuotta. Määräalennuksia on myös saatavana. Opiskelija maksaa uusimismaksut tarpeen mukaan. Lähetä vain opiskelijaluettelo BlueHostille ja he voivat rekisteröityä verkossa sähköpostiosoitteellaan. Verkkosivustosi avulla näet ohjelmaan ilmoittautuneiden opiskelijoiden määrän.

Vielä et ole varma siitä, mikä web-hosting-paketti sopii tarpeisiisi? Jatka täydellistä katsausta BlueHostista ennen kuin katsot muita web-palveluntarjoajia. Voit olla varma, että BlueHost ei ole aloittelija laadukkaiden palvelujen tarjoamisessa erittäin kohtuuhintaan. Itse asiassa BlueHost for Education -yritys on yksi maailman parhaimmista ja vakiintuneimmista web-palveluntarjoajista!

Nykyään BlueHost isännöi miljoonia verkkotunnuksia ja houkuttelee tuhansia uusia asiakkaita joka kuukausi nopeilla, luotettavilla ja käyttäjäystävällisillä palveluillaan. Luotta siihen, että myös tämän yrityksen opiskelijakeskeinen haara hoitaa sinut hyvin!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map