BlueHost -rekisteröintiopas

Kuinka rekisteröityä BlueHostin avulla

Tilin rekisteröiminen BlueHostissa on helppoa ja helppoa. Tässä on mitä sinun täytyy tehdä:


Vaihe 1: Siirry BlueHostiin

Siirry osoitteeseen www.BlueHost.com ja napsauta “Aloita nyt” -painiketta. Jos käytät tätä linkkiä, saat myös alhaisimman hinnan ja ILMAISEN verkkotunnuksen.

Vaihe 2: Valitse suunnitelmasi.

Vaihe 3: Valitse verkkotunnuksesi nimi

Napsauta sieltä haluamaasi suunnitelmaa valitsemalla “Valitse”. Sitten se vie sinut seuraavaan vaiheeseen: Valitse verkkotunnuksesi alla olevan kuvan mukaisesti.

Jos sinulla ei vielä ole verkkotunnusta ja aloitat tyhjästä, saatat olla onnellinen tietäessäsi, että verkkotunnuksesi BlueHost-palvelussa on ilmainen. Mene eteenpäin ja kirjoita haluamasi nimi vasemman reunan ”uusi verkkotunnus” -kenttään.

Jos sinulla on jo verkkotunnus jostakin muualta ja haluat isännöidä sivustoasi BlueHostissa, voit kirjoittaa kyseisen verkkotunnuksen oikeanpuoleiseen ruutuun, ”minulla on verkkotunnus”

Vinkki: Jos et ole vielä varma verkkotunnuksesi nimestä, siirrä hiirtä ylös vasempaan yläkulmaan samalla tavalla kuin poistut sivun. Se näyttää tarjouksen valita ilmainen verkkotunnuksesi myöhemmin ja jatka vain jatkaaksesi rekisteröinnin kanssa nyt. Voit halutessasi valita tämän vaihtoehdon. Verkkotunnuksesi lisääminen myöhemmin on helppoa tilin ohjauspaneelista (joka on hiljattain suunniteltu uudelleen ja rakastan uutta asettelua. Paljon yksinkertaisempaa, mutta tehoominaisuudet ovat edelleen olemassa).

Vaihe 4: Kirjoita tilitiedot ja valitse haluamasi asetukset

Olet melkein siellä! Kirjoita haluamasi tilitiedot. Valitse sitten haluamasi lisäosat ”paketin ekstrat” -osiosta. Oletusarvon mukaan SiteLock Security ja Codeguard Basic on valittu. Suosittelen jättämään nämä tarkistetut, koska ne suojaavat verkkosivustoasi haitallisilta hyökkäyksiltä ja haittaohjelmilta. Voit silti tehdä loistavan sivuston ilman niitä, vain selvyyden vuoksi. Ne ovat varotoimenpiteitä, joten et tarvitse niitä ehdottomasti. Lisäksi voit lisätä ne tilillesi myöhemmin, jos haluat säästää rahaa tänään.

Viimeiseksi, valitse haluamasi maksutapa ja napsauta Lähetä luodaksesi hosting-tilisi.

Onnittelut! Nyt sinulla on BlueHost-tili!

… ja mitä nyt? No, jos luot aivan uuden verkkosivuston tyhjästä, kokeile ilmaista oppaastani kuinka luoda verkkosivusto WordPressillä (askel askeleelta alusta loppuun).

Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä minuun! Yritän auttaa vapaa-ajallani.

-Johnny

==============

Jos olet utelias…. Tässä on BlueHost-historia

BlueHost on ollut olemassa jo yli kymmenen vuotta. He ovat jatkaneet asiakkailleen korkealaatuisten isännöintipalvelujen tarjoamista vuodesta 2003. Ja kuten jokaisen suositun web-hosting-yrityksen, heidän perimmäisenä tavoitteena on tarjota erinomaista palvelua kohtuulliseen hintaan.

Vuosien ajan BlueHost on pyrkinyt saavuttamaan tämän tavoitteen laajentamalla ja parantamalla heidän palveluitaan lisäämättä ylimääräisiä kustannuksia isännöintisuunnitelmiinsa. Tähän päivään mennessä ne ylläpitävät yli miljoonaa verkkotunnusta ylläpitäen samalla 750 palvelinta isännän tehokkuuden ja nopeuden kannalta.

BlueHost tarjoaa lukuisia isäntäsuunnitelmia, joissa on erilaisia ​​ominaisuuksia ja vaihtoehtoja, joiden asentaminen vie vain minuutteja. He ovat myös sisällyttäneet käyttäjäystävällisen ohjauspaneelin (nimeltään cPanel), jonka avulla voit helposti hallita tiliäsi. Näiden lisäksi BlueHost tarjoaa verkkosivustojen rakentajia, joiden avulla voit luoda uusia verkkosivustoja nopeasti ja helposti.

Tässä on joitain syitä, miksi sinun pitäisi valita BlueHost:

 • Huippuluokan asiakastuki, nopeus ja joustavuus
 • Asiantuntijoiden 24/7 -tuki
 • Yhden napsautuksen asennukset SimpleScriptsistä
 • SSH-suojatun kuoren käyttö
 • Todistettu rataennätys
 • Salamannopeat palvelimet

BlueHost-etuudet ja edut

BlueHost on yksi johtavista web-hosting-yrityksistä, jotka tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn täynnä joitain muita uskomattomia ominaisuuksia. Tässä on joitain BlueHostin web-hosting-suunnitelmien pääpiirteitä:

 • Tukee erilaisia ​​alustoja, kuten WordPress, Drupal, Pligg ja Zen Cart, vain muutamia mainitakseni.
 • Tarjoaa ilmaisen luodun varmenteen (SSL-varmenteen), joka on tärkeä, kun käytät verkkokauppasivustoa.
 • BlueHost-tilin kirjaaminen oikeuttaa sinut ilmaiseksi liittymään CloudFlaren CDN-palveluun.
 • BlueHost-palvelut ovat paljon halvempia kuin muut palveluntarjoajat vain 5,95 dollaria kuukaudessa 5-vuoden suunnitelmalle ja 3,95 dollaria kuukaudessa 3-vuoden suunnitelmalle. He tarjoavat myös säännöllisiä erikoistarjouksia.
 • Tarjoaa rajoittamattoman määrän verkkotunnuksia yhdellä tilillä.
 • Tarjoaa rajoittamattoman levytilan ja kaistanleveyden.
 • Ominaisuudet cPanel, ohjauspaneeli, jonka avulla voit helposti mukauttaa isäntätiliäsi.
 • Mahdollistaa asiakkaiden rajoittamattoman sähköpostitilin.
 • BlueHost tarjoaa sinulle ympäri vuorokauden tapahtuvaa asiakasapua live-chatin, sähköpostin ja puhelimen kautta.
 • BlueHost tarjoaa asiakkailleen myös rahat takaisin -takuun.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map