BlueHost MySQL-tietokannan opas

Siitä lähtien, kun BlueHost perustettiin vuonna 2003, se on jatkuvasti asettunut tavoitteeseensa, joka on tarjota asiakkailleen vertaansa vailla olevaa web-hosting-kokemusta. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi he sisällyttävät edelleen merkittäviä ja hyödyllisiä hosting-ominaisuuksia, työkaluja ja palveluita asiakkailleen, jotta ne voivat helposti luoda ja hallita verkkosivustojaan / verkkosivustojaan sekä tallentaa ja hakea tehokkaasti tärkeitä tiedostoja ja tietoja.


BlueHostin MySQL-tietokannan avulla voit olla varma, että verkkosivustosi tiedot ovat turvallisia.

Mikä on MySQL-tietokanta?

Tietokanta on yksinkertaisesti kokoelma tietoja. Tietokoneesi toimii esimerkiksi tietokannana tallentamillesi ja tallentamillesi asiakirjoille ja tiedostoille. Samaan aikaan tietokantaohjelma on eräänlainen tietokoneohjelmisto, joka on suunniteltu käsittelemään suuria määriä tietoja. Sen sijaan, että vain tallentaisi ja tyhjennä tietosi satunnaisesti kaikkialle, tietokantaohjelma tallentaa ne tehokkaasti, jotta voit noutaa tai palauttaa ne helposti. Täältä MySQL tulee kuvaan.

On paljon verkkopohjaisia ​​ohjelmia, joiden on tallennettava ja haettava tietoja säännöllisesti. Tähän sisältyy blogeja, sisällönhallintajärjestelmiä (CMS) ja kuvagalleriaa. Esimerkiksi blogi-ohjelmiston on tallennettava artikkeleita ja haettava ne, kun kävijä menee sivustoosi. Sama pätee kuvagallerioihin, joissa tietoja valokuvista tallennetaan tietokantaan. Mutta sen sijaan, että ne toteuttaisivat oman tietojen tallennus- ja hakujärjestelmänsä, nämä ohjelmistot käyttävät erikoistuneita tietokantaohjelmia.

Monet tietokantaohjelmistot tukevat tietokonekieltä, nimeltään “SQL”, joka on erityisesti suunniteltu tällaiseen tarkoitukseen. SQL: tä käyttävät ne, jotka haluavat tietokantaohjelmiston käsittelemään datan hallintaa lähettämällä siihen ohjeita. Siellä on runsaasti SQL: tä tukevia tietokantoja, mukaan lukien MySQL.

MySQL on itse asiassa suosittu tietokantaohjelmistojen tuotemerkki, joka toimii verkkosivustoilla. Olet todennäköisesti nähnyt sen mainostamisen verkkoisäntäluettelossa sekä joidenkin web-ohjelmistojen, kuten blogeissa ja CMS, järjestelmävaatimuksissa..

Miksi tarvitsen MySQL: tä?

Tässä vaiheessa sinun on muistettava, onko Web-palveluntarjoajallasi tietokantaohjelmisto, jota Web-sovelluksesi tarvitsee. Yleensä suositut blogit ja CMS-ohjelmistot tulevat MySQL: n mukana. Itse asiassa melkein kaikilla kaupallisilla web-palveluntarjoajilla on MySQL yksi tärkeimmistä osista isännöintisuunnitelmissa, joten sinun ei todennäköisesti tarvitse huolehtia tästä.

Kuten aiemmin mainittiin, jos käytät blogi- tai CMS-alustaa, kuten WordPress tai Drupal, sinun on sijoitettava blogi tai verkkosivusto verkkosivustolle, joka tarjoaa sinulle MySQL-tietokannan, koska sitä käytetään kaiken sisällön tallentamiseen, verkkosivut sekä kävijöiden kommentit.

Kuinka voin luoda MySQL-tietokannan?

Onneksi BlueHost on yksi niistä web-hosting-yritysistä, joka tarjoaa käyttäjäystävällisen käyttöliittymän, jonka avulla voit luoda oman MySQL-tietokannan nopeasti ja yksinkertaisesti. Tässä on mitä sinun täytyy tehdä:

 1. Kirjaudu sisään cPaneliin.
 1. Alla tietokannat luokka, etsi MySQL-tietokannat ja napsauta sitä.
 1. Sieltä näet Uusi tietokanta kenttä, johon sinun on kirjoitettava nimi tietokannalle.

Napsauta sen jälkeen Luo tietokanta.

 1. Klikkaa Mene takaisin tarkistaaksesi onko uusi tietokanta jo näkynyt Nykyiset tietokannat -taulukossasi.

Kuinka voin poistaa MySQL-tietokannan?

MySQL-tietokannan poistaminen on yhtä helppoa kuin sen luominen. Sinun tarvitsee vain mennä Nykyiset tietokannat -osiossa ja sieltä voit napsauttaa Poista tietokanta linkki.

Kuinka voin luoda tietokannan käyttäjän?

Kun olet luonut tietokannan, sinun on määritettävä käyttäjä samoin kuin käyttöoikeudet, jotka haluat lisätä siihen äskettäin luotuun tietokantaan. Tässä on mitä sinun on tehtävä luotaessa tietokannan käyttäjää:

 1. Siirry ohjauspaneelista kohtaan MySQL-käyttäjät osa MySQL-tietokannat
 1. Kirjoita käyttäjätunnus kohtaan Lisää uusi käyttäjä Käyttäjätunnuksesi tulee sisältää enintään 7 kirjainta.
 1. Alkaen Salasana kirjoita haluamasi salasana. Kirjoita se uudelleen kohtaan Salasana uudestaan)
 1. Kun olet valmis, napsauta Luo käyttäjä.

Kun olet luonut tietokannan käyttäjän, sinun on määritettävä sen käyttöoikeudet. Nämä oikeudet määrittävät käyttäjän toiminnot ja vuorovaikutuksen tietokannan kanssa. Esimerkiksi yksi käyttäjän oikeuksista on kyky lisätä ja poistaa tietoja. Se riippuu siitä, mitkä erityisoikeudet lisäät kyseiselle käyttäjälle.

Kuinka voin poistaa tietokannan käyttäjän?

Poista tietokannan käyttäjä siirtymällä kohtaan Nykyiset käyttäjät ja napsauta sitten punaista X-kuvaketta sen käyttäjän vieressä, jonka haluat poistaa. Se on niin yksinkertaista!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map