Aabaco arvostelu

Ennen kuin Google tuli näyttämölle haastaa nykyiset hakukoneiden kuninkaat, Yahoo! oli siellä. Jokainen, joka haluaa seurata Internetin historiaa, tietäisi kuinka vaikutusvaltainen Yahoo oli takaisin päivän aikana. Tarina on pitkä ja mutkikas, mutta onneksi emme ole täällä kaivaamaan menneisyyttä, vaan puhumme pikemminkin Aabacosta ja arvioimme heidän web-hosting-luotettavuuttaan.


Saatat ihmetellä, mitä hakukoneella tai online-hakemistolla on tekemistä web-isännöinnin kanssa. No, Google näyttää hallitsevan verkkoa, mutta jos on olemassa yksi palvelu, jota he eivät ole todella nollanneet, on web-hosting. Yahoo! toisaalta tiesi jo etukäteen web-hosting-toiminnan merkityksen yrityksille ja henkilöille, jotka halusivat olla näkyvissä verkossa. Jotta verkkosivusto olisi täysin toimiva, se tarvitsee luotettavan verkkoisäntän. Erityisesti pienyritysten kestävyyden kannalta on tarpeen, että web-isännöintipalvelut ovat kohtuuhintaisia. Nämä ovat Yahoo! tiesi ja hyötyi siitä, kun se esitteli Yahoo! Pieni yritys.

Lähettäjä Yahoo! Pienestä yrityksestä Aabacon pienyrityksestä

Yahoo! Pienyritykset olivat omistautuneet tarjoamaan räätälöityjä ja pakattuja web-hosting-palveluita pienyritysten omistajille, jotka halusivat vahvistaa läsnäolonsa verkossa. Toisin kuin muut web-palveluntarjoajat, jotka tarjoavat laajan valikoiman isäntäpaketteja, Yahoo! Pienyritys tarjosi yksilöllisen ratkaisun kaikille, joka oli varustettu erittäin hyödyllisillä ominaisuuksilla vetoomiseksi aloittelijoille.

Web-hosting-kriitikot ovat kuitenkin vähentäneet ominaisuuksia, jotka ilmaisevat ne yleisinä eikä mikään poikkeuksellinen. Vuosien kuluessa asiakkaat alkoivat valittaa saamaansa hillittyyn asiakaspalveluun, ja tämä oli Yahoo! Pieni yritys. Yllättävänä muutoksena he muuttivat web-isännöintipalvelunsa luodakseen jotain, jonka he toivoivat olevan paljon parempaa, ja leimoivat sen uudelleen nimellä Aabaco Small Business. Pohjimmiltaan he olivat sama joukkue vain, että he olivat eri nimellä.

Tällä hetkellä Aabaco Small Business tarjoaa web-hosting-toimintaa samalla intohimoisella tavalla kuin Yahoo! Pieni yritys.

Aabacon pienyritys

Toiminnan kannalta Aabaco Small Business jatkaa siitä, mihin Yahoo Small Business lopetti. Se on varustettu työkaluilla ja palveluilla, jotka tarjoavat paljon paremman tuen kasvaville yrityksille. Kun kirjaudut heidän kanssaan, tässä on joitain asioita, jotka koet.

 • Joustavat web-suunnitteluratkaisut mahdollistavat sinulle rakentaa verkkokauppasivustoja jotka ovat ammattimaisia.
 • Pääsy laajaan valikoimaan tyylikkäitä ja kauniisti suunniteltuja malleja. Niiden avulla voit myös mukauttaa verkkokauppaa sisäänrakennetun editorin ja ohjatun toiminnon avulla.
 • Sinulla on pääsy kolmannen osapuolen ohjelmistoihin, jotka auttavat sinua verkkokaupan rakentamisessa. Jotkut käytettävissänne olevista ohjelmistoista sisältävät Adobe GoLive, Adobe Dreamweaver ja muut HTML-muokkaustyökalut.
 • Koska Aabaco Small Business -yritys koskee aloittavia ja kasvavia yrityksiä, niillä on kehittäjäverkko, joka on valmis auttamaan sinua räätälöimään verkkokauppasivustosi sisältämään yrityksellesi tarvittavat ominaisuudet ja toiminnot.
 • Ohjattujen toimintojen avulla pystyt luomaan SEO-ystävällisiä verkkosivuja sekä optimoimaan sisältösi siten, että pystyt sijoittumaan hyvin hakukoneissa.

On tärkeää huomata, että Yahoo Small Business oli jo ennen siirtymistä tapahtunut web-palveluntarjoaja, vaikka se ei ollut niin tunnettu kuin muut tuotemerkit. Yksi selitys tähän oli se, että he tulivat vähän myöhässä. Varmasti Aabaco Small Business ei ole paras vaihtoehto jokaiselle yritykselle ja henkilölle. Aabaco Small Business -majoitussuunnitelmiin on kuitenkin pakattu joitain mielenkiintoisia ominaisuuksia, joita kannattaa tarkastella.

Yksi asia, joka on syytä arvostaa, on, että Aabaco Small Business on osa yritystä, jolla on valtava asiantuntemus ja kokemus tällä alalla, ja he välittävät nyt osan näistä tiedoista ja kokemuksen hyödyistä asiakkailleen. He pyrkivät suojelemaan mainettaan tarjoamalla parhaita web-hosting-palveluita.

Aabacon pienyritysten web-hosting-suunnitelmat

Aabacon ydinliiketoiminta on verkkokaupan ja web-hosting-ratkaisujen tarjoaminen. Web-hosting-suunnitelmissa ne kaikki ovat jaettua hosting-palvelua. Alla on yksityiskohdat näistä kahdesta Aabacon tuotelinjasta.

Jaettu Web-hosting

Kuten iPage, eHost, BlueHost ja HostGator, Aabaco Small Business tarjoaa kolme erilaista hosting-suunnitelmaa jaetussa isännöinnissä. Nämä ovat Basic, Advanced ja Premier.

Perussuunnitelma

Jos rakennat henkilökohtaisen verkkosivuston tai pienen sivuston yrityksellesi, jolla liikenne ei ole paljon, paras suunnitelma aloittamiseksi on perussuunnitelma. Tämän suunnitelman hinnoittelu alkaa 5,99 dollaria kuukaudessa. Aabaco kuitenkin yleensä heittää alennuksia ajoittain, ja kun näin tapahtuu, hinnoittelu voi laskea jopa 3,75 dollaria kuukaudessa, jos sitoudut pitämään Aabacon kanssa vähintään viisi vuotta.

Perussuunnitelma antaa sinulle 250 sähköpostitiliä, 100 Gt levytilaa, ilmainen verkkotunnus aloittamiseen ja jopa 1000 Gt kuukaudessa tiedonsiirtoa. Lisäksi saat pääsyn Aabacon sivustosuunnittelutyökaluihin, jotka ovat valtava helpotus henkilölle tai yritykselle, jolla ei ole budjettia sivuston rakentamiseen. Näiden suunnittelutyökalujen avulla voit rakentaa oman sivustosi ja mukauttaa sitä koskaan koskettamatta koodia.

Edistynyt suunnitelma

Yrityssivuston perustaminen on yritys, joka vaatii resursseja rahaa, aikaa ja asiantuntemusta ajatellen. Usein yritykset viettävät valtavan osan budjetistaan ​​ulkoistaakseen verkkotoimintansa. Aabaco Small Business Advanced -jaetun suunnitelman avulla sinun ei tarvitse huolehtia siitä, kuinka pääset verkkoon, vaan he saavat sinut sinne. Tämä suunnitelma alkaa 9,99 dollaria kuukaudessa, mutta 5-vuotisella sitoumuksella kuukausimaksut voivat pudota 5,99 dollariin kuukaudessa. Perussuunnitelman tarjoaman lisäksi edistynyt suunnitelma tarjoaa sinulle 500 Gt tallennustilaa, jopa 5000 Gt: n kaistanleveys kuukaudessa massiiviselle tiedonsiirralle ja rajoittamaton tietokanta.

Vaikka Aabaco ei tarjoa hallittua WordPress-hosting-palvelua, voit tehdä WordPress-blogeja tällä suunnitelmalla. He ovat myös lisänneet kolmannen osapuolen sivustojen rakennustyökalun, jonka avulla löydät kekseliäitä verkkosivustoja yrityksellesi. Turvallisuuden kannalta suunnitelma on integroitu jaettuihin SSL-varmenteisiin, joissa on pankkitason salaus.

Pääministerisuunnitelma

Verkkosivustosi luonteesta riippuen saatat kokea vilkasta liikennettä ympäri vuoden tai kausikohtaisia ​​piikkejä. Joka tapauksessa, tarvitset isännöintisuunnitelman, joka mahtuu ja tasoittaa liikennetoimintaasi, jotta kukaan niistä ei turhaudu sivuston seisokkeista ja hidastumisista. Premier-isäntä on paras Aabaco Small Business -yrityksen yhteisissä suunnitelmissa. Jos et ole sitoutunut pitämään kiinni Aabacon kanssa, joudut maksamaan 14,99 dollaria kuukaudessa, mutta tämä summa voi olla alhainen, noin 8,99 dollaria kuukaudessa, jos teet 5 vuoden sitoutumisen heidän kanssaan.

Yksi Premier Planin erinomaisista ominaisuuksista on, että se tarjoaa rajoittamattoman levytilan ja rajattoman kaistanleveyden. Näiden kahden ominaisuuden yhdistelmä tarkoittaa, että tiedonsiirrot tapahtuvat saumattomasti ja sivustosi on aina valmis ja käynnissä vähäisellä mahdollisella seisokkilla. Sähköpostitilejä, jotka voit asettaa tälle hosting-suunnitelmalle, on 1 000, mikä maalaa kuvan massiivisesta organisaatiosta. Sinulla on pääsy myös jaettuihin SSL-varmenteisiin sivuston suojaamiseksi, mikä on tärkeää, jos sinulla on verkkokauppasivusto, jossa asiakkaat jättävät arkaluontoiset henkilökohtaiset tietonsa.

Kaikki jaetut hosting-suunnitelmat antavat sinulle 100 dollarin mainoshyvityksen kuponkina. Aabaco jaetut hosting-suunnitelmat kaikki toimivat Unix / Linux-käyttöjärjestelmässä sekä Apache-palvelimissa. Jos pidät Windows-käyttöjärjestelmästä ja muista palvelimista, on suositeltavaa kokeilla jotain muualla.

Aabaco Hostingin ominaisuudet

Kun tarkastellaan syvemmälle Aabacon hosting-laukkua, siellä on paljon muita ominaisuuksia ja palveluita, jotka tekevät siitä helppoa saada sivustosi toimimaan. Alla on joitain tärkeimmistä ominaisuuksista, joista nautit tilaessasi heidän web-hosting-palveluita.

Sivuston mukauttamismahdollisuudet

Ajattelun verkkosivuston perustamiseen keskeyttää melkein välittömästi se, että et ehkä ole koodin asiantuntija. Ajattele kuitenkin sitä, kaikki menestyvää verkkosivustoa ylläpitävät eivät tiedä miten koodaus toimii tai edes näyttää. Tämä johtuu siitä, että verkkosivustojen rakentajat ovat tulleet kuvaan, jotta käyttäjien on helppo suunnitella omia verkkosivujaan erittäin helppojen prosessien avulla. Aabacon pienyritykset eivät myöskään jää tähän jälkeen. Heillä on helppokäyttöiset verkkosuunnittelutyökalut, joiden avulla voit luoda oman verkkosivustosi käytettävissä olevien mallien avulla.

Jos olet liian kiireinen määrittämään verkkosivustosi maasta ylöspäin, älä huolestu, koska Aabacon selkä on peitetty. Se on yksi harvoista verkkoisäntöistä, jotka tarjoavat asiakkailleen ammattimaisesti suunniteltuja malleja, joita he voivat vapaasti mukauttaa nopeasti rakentamaan verkkosivustonsa. Jokaisessa mallissa on joustavat sivut ja sivuasettelut räätälöityjä yrityksesi tyyppiin. Verkkosuunnittelussa säästetään rahaa, joka voidaan käyttää hyväksi muualle.

Online-liiketoiminnan analyyttiset työkalut

Ellet halunnut päästä verkkoon sen vuoksi, monet yritykset haluaisivat tietää kuinka he ovat menossa liikenteen ja asiakkaiden sitoutumisen suhteen. Täältä analytiikka tulee kuvaan. Ne antavat sinulle esikatselun sivustosi ja sen ympärillä tapahtuvista tapahtumista, jotta tiedät, mihin säätää osoittaaksesi verkkosivustosi oikeaan suuntaan. Aabacon asiakkaille tarjoamia hyödyllisiä analytiikkatyökaluja on paljon, jotta he voivat seurata ja analysoida sivuston tilastoja suorituskyvyn parantamiseksi..

Voit lisätä Google Analyticsin ja Yahoo Web Analyticsin verkkosivustoosi seurataksesi sen suorituskykyä ja saadaksesi hyödyllisiä oivalluksia tärkeimmistä markkinointimittareista. Kun määrität analytiikkatilejä, sinun tulisi tehdä se erikseen. Lisäksi Aabacolla on muita uskomattomia analytiikkatyökaluja, kuten Live Insights -sovellus, jonka kautta voit nähdä asiakkaidesi ostamat tuotteet ja vierailemat sivut reaaliajassa. Live Insights tarjoaa henkilökohtaisen yhteyden, sillä siihen on integroitu live chat-järjestelmä, jonka avulla voit ottaa yhteyttä asiakkaisiin.

Näkyvyyttä parantavien avainsanojen keksiminen ei ole yksinkertainen tehtävä, ja monet yritykset rikkovat tietä. Aabaco Live Insights -sivuston avulla auttaa sinua valitsemaan suosituimmat avainsanat ja suositellimmat sivustot yhdellä silmäyksellä. Käyttöliittymän kautta sinulla on idea, mistä sivustoosi tuleva liikenne on lähtöisin ja mitkä markkinointitoimesi antavat sinulle parhaan tuoton sijoituksellesi. Mitä vielä! Live Insights voidaan ladata ilmaiseksi iPhonesta tai työpöydältä.

Sähköpostiominaisuudet

Aabacon avulla saat rajoittamattoman sähköpostisäilön, postipalveluprotokollan (POP) ja yksinkertaisen postinsiirtoprotokollan (SMTP) tuen, sähköpostin edelleenlähetyksen, yhteensopivuuden muiden sähköpostiohjelmistojen, kuten Outlookin, verkko- ja matkapuhelinoikeuksien, Norton Antivirusin ja henkilökohtaisen kalenterin kanssa. toiset. Jokaisessa hosting-paketissa on “all-all” -postilaatikko, jonka avulla voit vastaanottaa verkkotunnuksellesi lähetettyjä sähköpostiviestejä, joille voi olla osoitettu väärin tai kirjoitettu väärin..

 Interaktiiviset multimediaominaisuudet

Jos haluat tehdä asiakaskyselyjä, Aabacolla on täysin muokattavat lomakkeet, joiden avulla voit kerätä palautetta. Siellä on myös kartta ajo-ohjeineen, joiden avulla asiakkaasi pääsevät yritykseesi. Tämä on varmasti plus tiili- ja laastiyrityksille. Valokuvien vertailusivulla esitellään ennen ja jälkeen kuvia, joista on hyötyä muodostettaessa kuvia Web-käyttöä varten. Muita multimediatyökaluja ovat merkit kaikkien sosiaalisen median tilien linkittämiseen, Lahjoita, Maksa nyt, Osta nyt ja PayPal-painikkeet.

Tarkasteltaessa samanlaisia ​​web-hosting-yrityksiä, Aabaco erottuu ominaisuuksiensa rikkaudesta jaetussa isännöintisuunnitelmassaan. Hinnoittelu on myös hyvä erityisesti aloittelijoille.

Verkkokaupan web-hosting-ratkaisut

Jos luulit nähneesi paljon Aabacon jaetuissa web-hosting-suunnitelmissa, et ole vielä nähnyt mitään! Verkkokaupan verkkopalveluratkaisut tekevät Aabacon todella erottelemaan vertaistukistaan. Verkkokauppasivustot maasta ja tyypistä riippumatta majoitetaan Aabaco Small Business -perheeseen. Aabacon verkkokauppasuunnitelman tilaaminen tarkoittaa:

 • Vakaus – Sivustosi tai verkkokauppasi tulee olemaan avoinna ympäri vuorokauden, ilman seisokkeja jopa kiireisen lomakauden aikana.
 • Skaalautuvuus – Liikenteen piikit ovat erityisen haastavia monille web-hosting-yrityksille. Aabacossa heillä on kokemusta suurten liikennepiikkien käsittelemisestä ja he väittävät saavuttaneensa 100% viimeisen viiden vuoden aikana. Kun verkkoresurssien kysyntä kasvaa, sivustosi skaalautuu automaattisesti liikenteen mukauttamiseksi.
 • Turvallisuus – Osaaminen käsitellä arkaluonteisia asiakastietoja antaa sinulle luotettavuuden verkossa. Koska verkkokaupassa on kyse tapahtumista ja asiakastiedoista, Aabaco piti oikeana ja kätevänä suojata kaikki maksuaikat ja varmistaa, että ne ovat PCI- ja CISP-yhteensopivia.

Varmistaakseen, että ketään ei jää jäljelle, Aabaco mukautti verkkokauppasuunnitelmansa ja jakoi sen kolmeen alasuunnitelmaan: Basic, Professional ja Premier.

Perussuunnitelma

Tämä suunnitelma on ihanteellinen online-aloittelijoille. Alku on 26 dollaria kuukaudessa ja se on tarkoitettu myymälöille, jotka haluavat rakentaa yksinkertaisia ​​verkkosivustoja. Suunnitelmaan sisältyy mobiili myymälä, ilmainen verkkotunnus, 10 yrityssähköpostitiliä ulkoiselle ja sisäiselle viestinnälle, 100 dollaria arvoinen mainoshyvitys Bingiltä, ​​1,5% transaktiomaksu, joka tarkoittaa, että sinulla on enemmän rahaa, huipputekniset SEO-työkalut näkyvyyttä varten ja PayPalin tuki.

Ammatillinen suunnitelma

Jos olet kasvava yritys ja lisääntyneiden tuotteiden vuoksi haluat rajoittamattoman säilytystilan, ammatillinen suunnitelma, joka alkaa 69 dollaria kuukaudessa, voisi olla vastauksesi. Tämä suunnitelma perustuu perussuunnitelman tarjouksiin ja sisältää päälle kolmansien osapuolien ratkaisujen sovellusliittymän pääsyn, 1%: n transaktiomaksun ja 30 yrityssähköpostitiliä..

Pääministeri

Tämä on paras Aabaco Small Business -yrityksen tarjoamista verkkokauppapaketeista. Se ei ole halpaa, mutta antaa sinulle niin paljon toiminnallisuudesta. Tilaamalla tämän suunnitelman voit hakea 249 dollaria joka kuukausi. Tämän paketin tavoitteena ovat verkkokauppasivustot, joiden suorituskyky on erittäin korkea.

Tässä suunnitelmassa käytettäväsi työkalut ovat enemmän kuin riittäviä viedäksesi yrityksesi seuraavalle tasolle. Sinulla on pääsy 1000 hyppäävälle yritystietitilille, erittäin alhainen transaktiomaksu, vain 0,75%, ja päälle saat ensisijaisen puhelintuen. On mukavaa, kun sinulle on nimetty nimetty tilivastaava, joka auttaa käsittelemään kyselyitäsi ja antaa sinulle käsityksen verkkosivustosi paremmasta hallinnasta..

Yksi asia on huomata, että Aabaco laskuttaa suunnitelmiaan vuosittain. Tämä tarkoittaa sitä, että sitoutumisen tulisi olla vähintään 12 kuukautta.

Verkkokauppasuunnitelmien ominaisuudet

Aabaco keskittyy antamaan sinulle tarvittavat työkalut, jotta yrityksesi voi kasvaa verkossa. Aivan kuten jaetussa isännöinnissä, saat helposti muokattavia malleja, joiden avulla voit rakentaa verkkokaupan nopeasti ja helposti. Aabacon suunnittelemasi verkkosivustot ovat mobiiliystävällisiä, ja tämä on tärkeätä paitsi sijoitussignaalina myös alustana, joka sallii mobiililaitteiden ja tablet-laitteiden ostajien vuorovaikutuksen. Verkkokaupassasi voit vastaanottaa maksuja erilaisten yhdyskäytävien, kuten American Express, Mastercard, Visa, PayPal ja Discover Network, kautta. Toimitusintegraatioiden ansiosta UPS: n, kuten pakkauksen ulkopuolella olevien lähetyspalvelujen kanssa, voit asettaa toimitusmaksuja, tulostaa etikettejä ja tehdä niin paljon muuta verkkokaupassasi.

Muita ominaisuuksia ovat:

Tehokkaat sovellukset liiketoiminnan kasvattamiseen

Aabacon verkkokauppa-alustalla on kokoelma sovelluksia, joiden avulla voit saada merkityksellistä sitoutumista ja lopettaa myynnin rikkomatta liikaa hikeä. Joitakin sovelluksia ovat:

 • Live-myynti – Tämän avulla voit keskustella asiakkaiden kanssa ja sulkea myynnin
 • Google Shopping – Tämän sovelluksen avulla voit hyödyntää Googlen valtuuksia luetteloida tuotteidesi mainoksia
 • Uudelleenkohdistus – Tämä käyttää näyttömainosten voimaa tuoda kävijöitä verkkosivustoosi.
 • T-Hub Online – Tämä on QuickBooksiin integroitu tilauspäällikkö kirjanpidon helpottamiseksi.
 • Justuno Social Bribery – Tämä sovellus tarjoaa sinulle helppokäyttöisiä widgettejä, joiden avulla voit saada sosiaalisia faneja nopeasti.

Muita hyödyllisiä sovelluksia ovat Olark keskusteluille ja vierailijoiden seurannalle sekä Cinsay video-verkkokaupalle.

Ohjauspaneeli

Kaikki ovat melko tuttuja cPanelista. Jos saat kuitenkin mahdollisuuden olla vuorovaikutuksessa Aabacon Business Control Panelin kanssa, saatat jopa unohtaa cPanelin. Tästä ohjauspaneelista pääset käsiksi useimpiin, ellei kaikkiin, Aabacon verkkoratkaisujen alla oleviin työkaluihin. Sen käyttöliittymä on käyttäjäystävällinen, ja ohjauspaneelista voit helposti poistaa tai lisätä sivuja, mukauttaa malleja mieltymystesi mukaan ja muuttaa asettelua haluamallaan tavalla.

Aabacon pienyrityksen tärkeimmät edut

Vaikka paljon on jo keskusteltu yllä, on olemassa kolme keskeistä etua, joista voit nauttia, kun tilaat Aabacon verkkokaupan tai jaetun hosting-ratkaisun. Niiden joukossa ovat:

Taattu käyttöaika ja luotettavuus – Aabacolla on maine tarjota vakaita hosting-palveluita. Tämä on tärkeää online-uskottavuuden kannalta. Jos asiakkaasi tietävät, että sivustosi on aina ylhäällä, he pyrkivät priorisoimaan sivustosi muille.

30 päivän tyytyväisyystakuu – Jos tilaat Aabacon hosting-suunnitelmat ja jostain syystä et ole tyytyväinen heidän palveluihinsa, voit peruuttaa isännöintisi ja he palauttavat rahasi niin kauan kuin se on 30 päivän ikkunassa..

Asiakastuki – Aabacolla on sähköpostimyynnit, video-oppaat ja tietokanta, joiden kanssa asiakkaat voivat olla vuorovaikutuksessa, kun he oppivat lisää siitä, kuinka räätälöidä tai optimoida eri hosting-ominaisuuksien käyttö.

tuomio

Sen lisäksi, että Aabaco ei tarjoa hallittuja WordPress-hosting-, Windows Os -isäntä- ja Live Chat -palveluita, he ovat suurelta osin onnistuneet vakuuttamaan monia käyttäjiä valitsemansa web-hosting-yrityksen tarjoamana. Ne molemmat ominaisuudet, jotka heillä on sekä jaettujen suunnitelmien että verkkokaupan hosting-suunnitelmien puitteissa, ovat erittäin hyödyllisiä verkossa perustaville yrityksille.

7,5 Yleisarvosana
Aabaco arvostelu

Aabacon silmä on pieni yritys. Se on kehittänyt monipuolisia, mutta kilpailukykyisesti hinnoiteltuja ratkaisuja, jotka antavat etuna aloittaville yrityksille, jotka pyrkivät perustamaan verkkoon. Heidän jaetut isännöintisuunnitelmansa: Basic, Advanced ja Premier sekä heidän verkkokauppasuunnitelmansa: Basic, Professional ja Premier on räätälöity tarjoamaan näille yrityksille mukavuutta käynnistäessään verkkoa..

PLUSSAT
 • Ominaisuusrikas ja edullinen jaettu isäntä- ja verkkokauppasuunnitelmat
 • Intuitiiviset analytiikkatyökalut saatavana työpöydällä ja mobiililaitteilla
 • Interaktiiviset web-rakentajat ja ammattimaisesti suunnitellut mallit
 • Lukuisia verkkokaupan työkaluja
 • Helppokäyttöinen ja interaktiivinen ohjauspaneeli
HAITTOJA
 • Puute omistettu, VPS ja hallittu WordPress-isännöintisuunnitelma
 • WordPress-asennus on saatavana vain ensisijaisissa ja edistyneissä suunnitelmissa
 • Huonot asiakkaat tukevat ja odottavat pitkät rivit
 • Ei voida asianmukaisesti sovittaa liikenteen piikkeihin
 • Toimii vain Linux / Unix-käyttöjärjestelmän kanssa. Ei Windows-käyttöjärjestelmää
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map