A2Hosting-arvostelu

A2 Hosting on tarjonnut suuritehoista isännöintiä yli 15 vuotta. Olitpa web-kehityksen asiantuntija tai et ole koskaan tapannut verkkosivuston rakentamiseen, yritys pystyy tarjoamaan joukon helppokäyttöisiä ja räätälöityjä web-hosting-ratkaisuja, jotka vastaavat erilaisiin web-hosting-tarpeisiin.


A2Hosting-logo
KÄYTTÖASTE
975
NOPEUS
965
TUKI
970
HINTA
988
OMINAISUUDET
965
VIHREÄ
945
INNOVATIVE
960

Vaikka suurin osa isäntäyrityksistä tarjoaa tavanomaisen 24/7-asiakastuen ja lupauksen nopeista ja tehokkaista palvelimista, A2-hosting vie sen huomattavasti korkeammalle asettamalla käyttöön vain omalle yritykselleen ominaiset kolme ominaisuutta:

Palvelimen kelaus taaksepäin – Palvelimen kelaustoiminto on kuin tavallinen Kumoa-painike, mutta sen sijaan, että tekstiin tai kuvaan tehdyt muutokset vain peruutetaan, se tallentaa tilisi auttaaksesi sinua palauttamaan kaikki tiedostot, tietokannat tai käyttäjätunnukset, jotka olet vahingossa poistanut. Tämä on mahdollista, koska ominaisuus ottaa säännöllisiä valokuvia tiedostoistasi varmuuskopioina. Sitä voi käyttää ilmaiseksi, ja siihen pääsee nopeasti ohjauspaneelin kautta.

CloudFlare – Latausaika on välttämätöntä minkä tahansa verkkosivuston onnistumiselle. Mitä nopeammin sivu latautuu, sitä nopeampaa tietoa levitetään kävijöillesi jättäen heidät koko ajan kiinnostuneiksi. CloudFlare tulee tänne. Tämä CDN on suunniteltu lataamaan verkkosivustosi 200x nopeammin kuin muut markkinoilla olevat CDN-levyt. On myös tunnettua tallentaa ja ladata välimuistissa oleva sisältö nopeasti, joten olet varma, että verkkosivustosi näyttää kaiken sisältösi kerralla.

HackScan – Et voi koskaan mennä pieleen, jos sinulla on ylimääräistä turvallisuutta isännöinnissäsi. A2-isännöinti sisältää isännöintisuunnitelmasi mukana tulevan tavanomaisen turvajärjestelmän lisäksi myös HackScan-ominaisuuden. Palomuurina toimiva se pystyy estämään ei-toivottuja hyökkäyksiä verkkosivustollesi jo ennen niiden tapahtumista antaen sinulle lisää turvallisuutta ja mielenrauhaa..

A2Hostingin hosting-suunnitelmat

A2 Hosting tarjoaa laajan valikoiman tehokkaisiin web-hosting-suunnitelmiin, jotka on suunniteltu erityistarpeisiin. Jos haluat vain isännöidä henkilökohtaista verkkosivustoa tai haluat perustaa yrityksesi verkkosivuston, A2-hosting-ohjelmalla on vastaava suunnitelma, joka antaa sinulle mitä tarvitset tämän tavoitteen saavuttamiseksi.

Jaettu hosting

Erinomainen niille, jotka haluavat perustaa oman verkkotunnuksensa, jaetun hosting -suunnitelma on optimoitu WordPress-, Joomla- tai Drupal-sovelluksille. Se käyttää A2 Hosting -palvelimen Turbo-palvelimia, joiden avulla verkkosivustosi latautuvat kaksikymmentä kertaa nopeammin kuin tavallinen palveluntarjoaja.

Jaettu hosting -suunnitelma tarjoaa asiakkaille kolmen tyyppisiä web-hosting-vaihtoehtoja:

 • Lite – Lite-ratkaisu on tarkoitettu asiakkaille, jotka haluavat perustaa yhden verkkosivuston. Hintaan 3,15 puntaa kuukaudessa asiakkaat voivat isännöidä yhtä verkkosivustoa viidellä tietokannalla. Se tarjoaa myös rajoittamattoman tallennustilan ja tiedostojen siirron, ilmaisen SSD-nopeuden lisäyksen ja rahojen palautustakuun, jota voidaan hakea milloin tahansa tilauksen aikana.
 • nopea – Swift-vaihtoehdolla, jonka hinta on 3,94 puntaa kuukaudessa, saadaan asiakkaille hyvää vastinetta rahoilleen, koska he voivat luoda rajoittamattomia verkkosivustoja, joita tukevat rajattomat tietokannat, tallennus ja siirto. Sen mukana tulee myös ilmainen SSD-nopeuden lisäys ja rahojen palautustakuu, jota voidaan käyttää milloin tahansa.
 • Turbo – Pidetään paastotettuna kaikkien jaetun hosting-ratkaisujen joukossa. Turbo-isännöintivaihtoehto tarjoaa rajoittamattomia ominaisuuksia, mutta yhdellä lisäetu – A2 Hostingin Turbo-palvelin tekee siitä nopeamman ja tehokkaamman. Turbo-vaihtoehdon avulla voit määrittää rajoittamattoman määrän verkkosivustoja, joissa on rajaton määrä tietokantoja, siirtoja ja tallennustilaa. Siinä on myös ilmainen SSD-lisäys, rahat takaisin -takuu ja A2-sivuston kiihdytin nopeuden lisäämiseksi. Se maksaa sinulle 7,49 puntaa.

VPS-hosting

Niille, jotka etsivät optimaalista nopeutta ja turvallisuutta, A2 Hosting -palvelun VPS-suunnitelma on sinua varten. Suunniteltu kehittäjäystävälliseksi, tämä suunnitelma antaa sinulle mahdollisuuden mukauttaa verkkosivustosi yleisiä toimintoja asennuksen yhteydessä.

VPS-suunnitelma tarjoaa puutehokkaita vaihtoehtoja, jokaisella on omat ainutlaatuiset edut:

 • hallitsematon – Alkaen vain 4,03 puntaa kuukaudessa, Hallinnoimaton-vaihtoehto mahdollistaa täydellisen räätälöinnin, jonka avulla voit luoda ja määrittää verkkosivustosi alusta alkaen. Vaihtoehto tarjoaa pääkäyttäjän pääsyn järjestelmänvalvojalle sekä mahdollisuuden käyttää verkkosivustoasi Linux-käyttöjärjestelmässä. Sen mukana tulee myös 20 Gt tallennustila, 2 TB siirtokapasiteetti ja 512 Mt RAM-muistia.
 • Ylläpito – Ylläpito-vaihtoehdon avulla A2 Hosting -tukitiimi voi hallita verkkosivustosi sinulle alusta alkaen. Hinta on 26,56 puntaa kuukaudessa, ja se tarjoaa täyden Hostguard-hallinnan, joka tarkkailee verkkosivustoasi mahdollisissa isännöintiasioissa. Ylläpito-vaihtoehdossa on myös ilmainen ohjauspaneeli, 75 Gt tallennustilaa, 2 TB: n tiedostonsiirtokapasiteetti ja 4 Gt RAM-muistia, ILMAINEN SSL ja SSD.
 • Ydin VPS – Sama kuin ohjattu, mutta pääkäyttäjillä.

Dedicated hosting

Omistettu suunnitelma on suunniteltu vastaamaan kaikkein intensiivisimpiin liiketoiminnan tarpeisiin. Se antaa sinulle mahdollisuuden määrittää Web-resurssit, antaa täydellisen eristyksen ja antaa sinun valita verkkosivustosi hallintotaso.

Dedicated hosting -suunnitelmassa on neljä vaihtoehtoa:

 • Puoli oma palvelin – 7,49 puntaa kuukaudessa Semi-omistettu suunnitelma tarjoaa asiakkaille enemmän hallintaa ja eristystä kuin tavalliset jaetut hosting-suunnitelmasi. Sen mukana tulee ilmainen ohjauspaneeli ja se tarjoaa täyden Hostguard-hallintatuen verkkosivustosi sujuvuuden varmistamiseksi. Vaihtoehto tarjoaa myös 75 Gt tallennustilaa, 2 Tt tiedostonsiirtokapasiteettia ja 4 Gt RAM-muistia.
 • Hallitsematon Flex-palvelin – Niille, jotka haluavat kehittäjiensä perustavan verkkosivustonsa, Unmanaged Flex Server tarjoaa täydellisen verkkosivuston ja isännöinnin räätälöinnin. Vaihtoehto tarjoaa pääkäyttäjän pääsyn ja mahdollisuuden valita käytettävän Linux-käyttöjärjestelmän. Sen mukana tulee myös 2×500 Gt tallennustila, 10 TB siirtokapasiteetti ja 8 Gt RAM-muistia. Se maksaa sinulle £ 80.17.
 • Ylläpito Flex Server – Hallittu Flex Server -vaihtoehto, jonka hinta on 113,58 puntaa kuukaudessa, tarjoaa täyden Hostguard-tuen eliminoimalla vaivaa verkkosivustosi ja sen isäntien hallinnassa. Täydellisen hallittavuuden lisäksi lisävarusteena on oma cPanel-ohjauspaneeli, 2×500 Gt tallennustila, 10 TB siirtokapasiteetti ja 8 Gt RAM-muistia.
 • Core Flex -palvelin – Sama kuin Managed Flex Server, mutta pääkäyttäjillä. Hinta on 113,58 puntaa kuukaudessa.

Miksi sijoitimme A2Hostingin sijalle 2

Kaikissa A2Hosting-suunnitelmissa on cPanel-ohjauspaneeli ja ilmainen SSL & SSD.

A2-hosting-ohjauspaneeli

Yksinkertainen ja helppo käyttää – juuri sitä voit odottaa A2 Hosting -sovelluksen ohjauspaneelista. Ohjauspaneeli näyttää vain A2-hosting-logon vihreällä taustalla ja tarjoaa selkeän ulkonäön, joka näyttää kaikki työkalut ja joita voit käyttää ja sovellukset, joita voit käyttää.

Ohjauspaneeli tarjoaa sinulle yhdellä silmäyksellä markkinointi- ja markkinointityökaluja, kuten MailChimp, Constant Contact ja ilmaiset Bing / Yahoo -luotot. Se antaa sinulle myös pääsyn sovelluksiin, jotka voit integroida verkkosivustoosi, kuten WordPress, Drupal, Pivik ja Elgg.

Lopuksi, se tarjoaa sinulle erilaisia ​​hakukoneoptimointi- ja markkinointityökaluja, joiden avulla voit optimoida verkkosivustosi ja sen sisällön heti, kun se on julkaistu.

VIERAILLA A2Hosting-logo JA SAA 50% ALENNUS

tekninen

 • 99,9% Uptime-takuu
 • Kaikkien suunnitelmien SSD-asemat
 • Täydellinen perussivustoille, blogeille ja sähköpostien ylläpitoon
 • Usean palvelimen sijainti
 • Erittäin nopea isännöintinopeus
 • cPanel ja SSH Access
 • A2Hosting käyttää omia web-palvelimia
 • Sinulla ei ole tietokeskusta Isossa-Britanniassa

Tuki

 • 24/7 tekninen tuki
 • Live-chat-tuki
 • Oppaat ja UKK
 • 24/7 tukilinja
 • Sähköpostituki 24 tunnin vastausikkunassa
 • Lippujen tuki
 • Emme löytäneet yhtään

hinnoittelu

 • Erittäin halpa tarjoamista palveluista
 • Joustavat suunnitelmat
 • Palvelimien siirtämismaksut
 • Vaihtelevat hinnat
 • Turbo-palvelin on käytettävissä vain turbo-käyttäjille

johtopäätös

Nopeus on A2-hosting-palvelun ensisijainen tavoite, ja varmistaakseen asiakkailleensa nautinnon tästä, yritys on perustanut erilaisia ​​laitteisto- ja ohjelmisto-ominaisuuksia parantaakseen isäntänopeuttaan. Sen jaetut isännöintisuunnitelmat toimivat yhdessä 10 Gt: n verkoissa, 12-ytimisessä palvelimessa, 64 Gt RAM-muistissa ja niihin sisältyy CloudFlare CDN -tuki, joka antaa niille suuren nopeuden tietojen käsittelemiseen. Toisaalta Turbo-suunnitelman käyttäjille annetaan myös pääsy Railgun Optimizer -ominaisuuteen, jonka avulla heidän verkkosivut latautuvat 140% nopeammin.

Michiganissa, Amsterdamissa ja Singaporessa levinnyt, sinun ei tarvitse huolehtia näiden alueiden yleisöistä, joiden lastausaika on hidasta, kun he vierailevat verkkosivustollasi. Levittämällä palvelimiaan A2 Hosting varmistaa, että heidän ylläpitämänsä verkkosivustot latautuvat nopeammin ja levittävät tietoja nopeammin.

Luotettavien ja vakaiden palvelimiensa ansiosta A2 Hosting pystyy tarjoamaan käyttöaikaa korkeintaan 99,9% varmistaen, että heidän ylläpitämänsä verkkosivustot pysyvät toiminnassa koko ajan. Katkokset ovat melko harvinaisia, ja jos niin tapahtuu, A2 Hosting -palvelun 24/7 -tukitiimi on valmis saattamaan verkkosivustosi käyttöösi nopeasti..

A2-hosting tunnetaan Turbo Server -ominaisuudesta, joka tarjoaa asiakkaille latausajan, joka on kaksikymmentä kertaa nopeampi kuin tavallisten isäntäpalvelimien. Ongelmana on, että se on saatavana vain Turbo-suunnitelmien kanssa. Koska suurin osa näistä on korkean tason suunnitelmia, perus- ja keskitasoiset isännöintisuunnitelman omistajat eivät voi käyttää tätä hyväkseen, jolloin heidät unohtaa palvelimen nopeuden paranemisen..

Voit tarkistaa täältä myös muut Yhdistyneen kuningaskunnan parhaat web-hosting-yritykset.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map