6 tehokasta ilmaista työkalua isännöintipalvelun analysointiin

Yhdistyneessä kuningaskunnassa on tuhansia web-palveluntarjoajia. Ennen kuin valitset parhaiten tarpeisiisi sopivan, voit lukea artikkelisi tekijöistä, jotka on otettava huomioon ennen web-hosting-palveluiden ostamista, ja käyttää näitä ilmaisia ​​työkaluja arvioidakseen tietoja. Varmista, että sinä Lisää tämä sivu kirjanmerkkeihin joten voit palata takaisin aina kun tarvitset testata jotain isännöintipalvelustasi tai vertaat isännöintipalveluntarjoajia. Tässä ovat työkalut, joita käytämme kymmenessä parhaassa arviossa:


1. Tarkista useita isäntäparametreja painikkeella Hosting Checker työkalu

hostingchecker2Kanssa HostingChecker.com voit analysoida useita tärkeitä asioita palveluntarjoajasta. Kirjoita vain itse isännöintipalvelun tai verkkosivuston URL-osoite, jonka tiedät tarjoavan palvelua, ja napsauta parametreja. Niin yksinkertaista.

Voit käyttää tätä nopeaa ja ilmaista työkalua selvittääksesi kuinka nopea Palvelimen vastaus on isäntötietojen, kuten sijainnin (tärkeä SEO ja nopea sisällön toimitus), ISP- ja IP-alueiden saaminen. Yksi tärkeimmistä tekijöistä, joita hakukoneet käyttävät verkkotunnuksen sijoittamiseen, on verkkotunnuksen ikä. Tämän verkkotunnuksen ikätyökalun avulla voit löytää minkä tahansa verkkotunnuksen ikä. Voit myös tarkistaa verkkotunnuksen Whois.

Ilmainen sivulla oleva SEO-tarkistus verkkosivustolle. Tämä SEO-analysaattori tarkistaa URL-osoitteen ja luo hakukoneoptimoinnin testiraportin, sivuston pisteet.

2. Analysoi sivunopeustesti ja latausaika Pingdom

Pingdom-työkaluVoit käyttää Pingdom-työkalut analysoidaksesi sivusi tehokkuutta monella eri tavalla. Voit tarkistaa web-hosting-palvelun suorituskyvyn kirjoittamalla tutkittavalla palvelimella ylläpidetyn verkkotunnuksen nimen ja napsauttamalla Testaa nyt. Kun tulokset ovat valmiita, se näyttää palvelimen, jota se testaa, keskimääräisen suorituskyvyn, pyynnöt, ajan ja latausnopeuden.

Hostingwise tärkein tekijä on ensimmäisellä rivillä. Kun osoitat sitä, näet MS: n yhteydenottoon kuluvan ajan, löydät DNS: n ja niin edelleen. Nämä muuttujat ovat tärkeitä, kun sinulla on luettelo hosting-palvelujen tarjoajista vertailla ja analysoida.

Tässä hyödyllisempiä tietoja voi antaa sinulle Sivuanalyysi-välilehden. Se näyttää paljon tietoa siitä, kuinka nopeasti kukin verkkotunnus latautuu, mitä se lataa kustakin verkkotunnuksesta, tiedostoista ja niin edelleen, joten näet mitä on optimoitava.

3. Löydä kaikki isäntä- ja palvelinongelmat MxToolbox SuperTool

mxtoolbox-työkaluTämä työkalu toimii automaattiohjauksessa. Mene vain SuperTool ja kirjoita analysoitava verkkotunnus ja napsauta MX-hakupainiketta. Sitten näet vihreän painikkeen, jossa lukee Etsi ongelmia. Napsauta sitä ja työkalu analysoi paljon isännöintiisi liittyviä tekijöitä – musta lista, postipalvelin, WebServer, DNS ja muut siihen liittyvät ongelmat.

Jos tapahtuu virhe tai varoitus, voit napsauttaa lisätietoja ja nähdä, mistä tässä on kysymys. Voit korjata korjauksen ottamalla yhteyttä palveluntarjoajaasi tai jos aiot ostaa isännöintiä heiltä, ​​lähettää sähköpostia sähköpostitse ja kysyä heiltä nuo asiat.

4. Ilmainen stressitestaus isäntästäsi Kuorman vaikutus

mxtoolbox-työkalu Kuorman vaikutus stressitesteri on aika suloinen työkalu. Se on ilmainen eikä vaadi edes sisäänkirjautumista. Mene vain sivulle ja laita verkkotunnus. Se aloittaa testin ja näyttää sinulle, mitä tapahtuu sivusi latausaikoille tai tutkittavaasi sivulle, jos sivulla on useita käyttäjiä. Testi menee 150: een.

Tällä tavalla voit arvioida, mitä käyttäjäkokemukselle tapahtuu, jos kävijöitä on lisätty lisäämään kampanja tai virusviesti. Tai kun blogistasi tai sivustostasi tulee erittäin suosittu. Se on yksi tärkeistä tekijöistä, jotka sinun on testattava, jos aiot tehdä jotain vakavaa Internetissä.

5. Uptime-näyttö alkaen Monitor.us

monitorus-työkaluTämä on erittäin käytännöllinen työkalu. Se on ilmainen käytettävyysnäytölle. Sinun on kirjauduttava sisään heidän kanssaan ilmaisella tilillä ja kirjauduttava sisään ja lisättävä verkkotunnus, jota haluat seurata. Sinun ei tarvitse ostaa heiltä mitään muuta. Siellä on linkki monitor.us -työkalu.

Miksi tämä työkalu on hyödyllinen? Monet isännät mainostavat tarjoavansa 99,9% käyttöaikaa ja sisältösi on melkein aina verkossa. He tarjoavat myös rahojen takaisinvaihtoehdon, jos he eivät toimita sitä. Mutta useimmat ihmiset eivät tiedä sitä, koska he eivät seuraa sivustojaan millään tavalla. Hanki ilmainen tili osoitteessa monitor.us ja pidä välilehtiä palvelimellasi käyttöaikaa.

6. Tarkista kaikki palvelimen tiedot Mega Check

mega-check-työkaluMega Check on kaikki yhdessä työkalu, joka on erittäin nopea yksinkertaisella suoraviivaisella käyttöliittymällä.

Sillä on kolme pääluokkaa – Domain Tools, IP Tools ja Network Tools. Kirjoita verkkotunnuksen työkaluihin ja verkkoon vain Web-osoite ja se näyttää tiedot. WhoIs-haku on erittäin yksityiskohtainen.

IP-työkaluissa tarvitset tarkistettavan verkkotunnuksen tai palvelimen IP-osoitetta http://www.ipchecking.com/ tätä varten. Mene kirjoita verkkotunnus, paina nuolta ja se näyttää IP-osoitteen. Käytä sitten sitä Mega Check -sovelluksessa tarkistaaksesi roskapostia, IP-tietoja tai jäljitysreittiä.

Käytämme näitä työkaluja tarkistaaksemme verkkosivustollamme luetteloidut web-hosting-yritykset, joten jos haluat säästää aikaa, tarkista sivumme UK: n suosituimmista web-hosting-arvosteluista ja valitse vain palveluntarjoaja, joka sopii parhaiten tarpeisiisi. Jos sinulla on ehdotus työkalusta, joka on mielestäsi hyödyllinen ja sopii hyvin luetteloomme, ehdottaa sitä kommenteissa tai Google + profiili.

Ja Googlen bonustyökalu – PageSpeed ​​Insights

Kirjoita URL-osoitteesi ja Google analysoi sivun nopeuden ja sivun UX-arvon. Kun tulokset on tehty, tarkista palvelimen vasteaika. Jos se on yli 200mx, tutustu tähän Googlen artikkeliin parantaa palvelimen vasteaikaa ja harkitse suunnitelmasuunnitelman ostamista lisää resursseja tai siirtymistä toiseen isännöintiin.

Nyt voit käyttää näitä työkaluja verkkosivustojen isäntäyritysten analysoimiseen Yhdistyneen kuningaskunnan parhaista web-hosting-arvosteluiden luettelosta ja löytää parhaiten tarpeitasi vastaavan verkkoisäntän..

Yksi tärkeimmistä tekijöistä, joita hakukoneet käyttävät verkkotunnuksen sijoittamiseen, on verkkotunnuksen ikä. Tämän verkkotunnuksen ikätyökalun avulla voit löytää minkä tahansa verkkotunnuksen ikä. Voit myös tarkistaa verkkotunnuksen Whois.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map