50+ tapaa ohjata verkkosivustojen liikennettä

50+ tapaa ohjata verkkosivustojen liikennettä


Oletko kokeillut kaikkia menetelmiä siellä, mutta verkkosivustosi ei silti saa verkkosivuston liikennettä?

Pyrkimätkö vaihtamaan verkkosivustosi tuloja tuottavaksi omaisuudeksi?

Älä huolestu – liikenteen ohjaaminen verkkosivustollesi voi viedä jonkin aikaa, mutta jos noudatat oikeita vaiheita, nopeutat prosessia.

Tässä on 50 tehokasta tapaa lisätä verkkosivustosi liikennettä vuonna 2020.

Contents

Kuinka ohjata liikennettä verkkosivustoosi SEO avulla

# 1. Paranna sivusi SEO-tasoa

Mikä voi auttaa sinua tulostamaan tuloksia, on oppia oikeat SEO-strategiat ja parhaat käytännöt kohdesanojen käyttämiselle.

Voit parantaa sivusivusi hakukoneoptimointia avainsanatutkimuksen ja juuri oikean optimoinnin avulla verkkosivustosi sisältöön.

Voit esimerkiksi:

 • Optimoi SEO-otsikkosi avainsanat
 • Lisää keskeiset avainsanat verkkosivujen artikkeleiden otsikoihin
 • Lisää avainsanoja kuvatiedostojesi nimiin, jotta hakukoneet tietävät mistä he ovat
 • Tee URL-osoitteistasi mahdollisimman SEO-ystävällisiä optimoimalla etanoita.
 • Varmista, että sisällytät ainakin pääasiallisen avainsanasi metakuvaukseen

Googlen algoritmitekijät kaikissa näissä sijoituskriteereissä ennen kuin se päättää kuinka luokitella sisältösi.

Jotta sivulla olevan SEO optimointi olisi helpompaa, harkitse Yoast SEO -laajennusten asentamista ja käytä Ahrefsin tai HubSpotin SEO-työkaluja.

# 2. Tutki uusia avainsanoja

Avainsanatutkimuksessa ei ole kyse yhden suuren määrän avainsanan löytämisestä ja sijoittelusta pelkästään kyseiselle avainsanalle.

Kyse on avainsanastrategian laatimisesta, jossa on erilaisia ​​termejä, jotka ovat merkityksellisiä tuotteellesi ja teollisuudellesi.

Mutta jos tämä on liian kapea, älä pelkää laajentaa toimialasi avainsanoja. Esimerkiksi, on täysin hyväksyttävää, että hosting-palveluita tarjoava verkkosivusto luo blogiin sisältöstrategian, joka kattaa hosting-aiheet sekä laajemmat Web-kehityksen aiheet, CMS-alustat, WordPress-virheet ja paljon muuta.

Jos laajennat uusia avainsanaperheitä, älä unohda tunnistaa haun tarkoitus takana ja yritä palvella tätä hakua sisältösi kanssa.

# 3. Optimoi sisältösi pitkähäntäisillä avainsanoilla

Älä mene alasi suosituimpien vanhemman avainsanojen kanssa. Älä esimerkiksi käytä ”liikeideoita” – koska tämä on korkean tason avainsana, joka on erittäin kilpailukykyinen, ja uuden verkkosivuston olisi vaikeaa sijoittua siihen.

Sen sijaan, Käytä pitkähäntäisiä avainsanoja kuten “kannattavimmat liikeideat 2020”. Tällaisilla avainsanoilla on yleensä pienempi määrä, mutta ne eivät ole yhtä kilpailukykyisiä – ne ovat matalalla roikkuvia hedelmiä, joita on helpompi napata.

Ahrefs-avainsanan vaikeustyökalu
Työkalujen, kuten Ahrefs tai Google Keyword Planner voi auttaa sinua tutkimaan avainsanojen määrää ja vaikeuksia.

Lisäksi hakukoneet sijoittavat verkkosivustot tekijöiden, kuten koon, suosion ja iän, perusteella asteikolla 1-100. Tätä kutsutaan DA (verkkotunnuksen viranomainen), – kehittämä hakukoneiden sijoituspiste Moz.

Esimerkiksi, jos verkkosivustosi on uusi – sen verkkotunnuksen auktoriteetti on 1, kun taas Facebookin, kuten Facebookin, verkkotunnuksen auktoriteetti on 99.

Verkkosivustolla, jolla on heikko verkkotunnus, on vaikea sijoittua lyhytaikaisiin avainsanoihin 100 000 haulla kuukaudessa. Uudella verkkosivustolla on paremmat mahdollisuudet sijoittua pitkähäntäisillä avainsanoilla, koska kilpailu on paljon vähemmän.

# 4. Rakenna kilpailijoiden avainsanoihin

Voit harkita kilpailijoidesi sisältö- ja avainsanastrategioita, jos ideat ovat loppuneet.

Ahrefsin sisältöaukko-työkalu

Ominaisuudet kuten Ahrefsin “Content Gap” -analyysi voi auttaa sinua tunnistamaan avainsanat, joihin kilpailijat sijoittavat, mutta et.

# 5. Tee muutamia hyviä vierasviestejä joka kuukausi

Linkkien luominen tai tarkemmin sanottuna verkkosivuston backlink-profiili On yksi Googlen ranking-tekijöistä ja loistava tapa lisätä verkkosivustosi liikennettä. Sivustollesi johtavia linkkejä kutsutaan käänteisiä.

Takaisinlinkit osoittavat hakukoneille, että sisältösi on saanut alan tunnustusta ja että se tarjoaa arvoa sekä käyttäjille että verkkosivustoille.

Nyt puhumme myös luonnollisten linkkien luomisesta, ja se on ihanteellinen tapa saada lisää linkkimehua – mutta se on enemmän passiivista strategiaa – kun olet luonut hienoa sisältöä, istut ankkoja..

Tai voit käyttää proaktiivisempaa tapaa parantaa linkkiprofiilisi – vieraiden lähettämistä.

Vierailijoiden lähettäminen voi auttaa sinua sekä laskemaan linkkejä että vahvistamaan backlink-profiilia ja ohjaamaan liikennettä verkkosivustollesi.

Jos tavoitat omalla niche-alalla ja toimialalla sijaitsevia sivustoja, se tarkoittaa, että saat linkkisi mahdollisille uusille lukijoille ja sivustosi kävijöille, jotka ovat kohdeyleisösi edessä.

Nyt vieraiden lähettämiseen liittyy tietysti jonkinlainen vaihto kyseisten kahden verkkosivuston välillä, ja se voi olla vanha hyvä linkkivaihto.

Mutta avain muutaman hyvän vierasviestin purkamiseen kuukausittain on virtaviivaistettu sähköpostitutkimusstrategia. Ja koska tämä ei ole jotain, jonka voit helposti oppia lukemalla 100 sanaa, lukea siitä lisää ja aloita nykyisten prosessien optimointi!

Muista, että joillakin verkkosivustoilla on vierasviestien lähettämistä koskevat ohjeet. Seuraa siis kunkin verkkosivuston ohjeita huolellisesti, jos haluat purkaa linkin.

# 6. Luonnollisten linkkien luominen

Luonnollinen linkki rakennus tapahtuu, kun muut niche-sivustosi, bloggaajat ja web-omistajat linkittävät sisältöön omillaan.

Nyt, jos laadukkaiden linkkien ansaitseminen arvovaltaisilta verkkosivustoilta olisi helppoa, emme olisi keksineet termiä “linkkien luominen”. Sanotaan kuitenkin, että riittävän vaivan avulla saat lopulta verkkosivustosi sinne, ja yksinkertaisin tapa tehdä se on luoda arvokasta sisältöä, johon ihmiset haluavat linkittää.

Mutta mikä on “arvokasta sisältöä?”

No, lisää siitä seuraavassa osiossa.

Kuinka ohjata liikennettä sisältömarkkinoinnilla

# 7. Luo sisältöä, jota ihmiset haluavat jakaa (ja linkittää)

Jos mietit asiaa, asiat, joihin yleensä jaamme tai linkitämme yksin, ovat yleensä hyvin tutkittuja, todella hyödyllisiä tai osuvia ja jotain, jota pidämme luotettavana. Hyvän sisällön suhteen huomaat, että tärkeintä on ajatella asiaa arvo, jonka se tarjoaa.

Jos luulet kopiosi olevan siellä korkealla, seuraava askel on rikastuttaa sitä medialla – käyttämällä houkuttelevia ja asiaankuuluvia kuvia.

Mutta miksi ei mennä kokonaan? On aina hyvä idea lisätä video verkkosivustosi sisältöön (esimerkiksi opas-opas tai tuoteesittely). Jos olet huolissasi tuotantokustannuksista, voit aina luoda infografian. Tai helvetti, jopa mukautettu GIF.

Näillä visuaalisilla elementeillä on potentiaalia tehdä sisällöstä paremmin jaettavissa – ja media on aina helpompaa muokata verkkosivustosisältöä sosiaaliseen mediaan.

# 8. Luo infografiat

Jokainen kiinteä sisältö voidaan viedä erinomaiseksi oikealla infografialla, joka on sekä opettavaista että viihdyttävää.

Infografia siitä, kuinka lisätä verkkosivustojen liikennettä
Infografia siitä, kuinka lisätä verkkosivustojen liikennettä. Lähde: CometChat.

Silmäänpistävät infografiat lisäävät verkkosivustojen liikennettä koska niitä voivat käyttää muut verkkosivustot, jotka julkaisevat sisältöä samassa kapeassa – ja ne ovat helposti jaettavissa.

# 9. Tuottaa videosisältöä

Tilastot osoittavat, että markkinoijat, jotka käyttävät videoiden liikevaihto kasvoi 49% nopeammin kuin niiden, jotka eivät ja 92% asiakkaista sanoi, että visuaaliset tekijät ovat vaikuttavin tekijä heidän ostopäätöksissään.

# 10. Haastattelu Johtajat teollisuudessa

Jos ajattelee sisältöideoita, tässä on yksi vinkki: sinut hämmästyttää, kuinka moni alasi isoyritykset ovat valmiita tekemään haastattelun, jos vain kysyt heiltä. Lähetä sähköposteja tai ota yhteyttä markkinarakojesi alan johtajiin sosiaalisessa mediassa ja pyydä haastattelua.

Valmista ajatuksia herättäviä kysymyksiä ja julkaise tämä sisältö verkkosivustollasi.

Paras osa? He todennäköisesti jakavat haastattelut yleisölleen.

# 11. Lisää sosiaalisen jakamisen painikkeet

Ei ole niin, että hakukoneet ottavat huomioon Internet-sivustosi sosiaalisen median huomion määrän. Mutta se voi vahvistaa todellisia sijoituskertoimia, ja sosiaalisen jakamisen painikkeiden lisääminen ei maksa sinulle mitään.

Jos et lisää niitä verkkosivustosi viesteihin, menetät suuren mahdollisuuden lisätä orgaanista liikennettä.

# 12. Kirjoita tietopohjaartikkeleita

Sisämarkkinoinnissa on jotain sanottavaa pituudesta.

Artikkelin pituus on tärkeä monista syistä.

Ensinnäkin, Google tykkää pituudesta. QuickSprout-kysely havaitsi, että pidempi sisältö sijoittuu korkeammalle Googlen hakutuloksissa.

Minkä tahansa Googlen avainsanan kymmenen parhaan tuloksen joukossa olevan verkkosivun keskimääräinen sisältöpituus on vähintään 2 000 sanaa.

Toinen, et halua joukko pienempiä, samankaltaisia ​​artikkeleita, jotka keskittyvät samankaltaisiin avainsanoihin, jotka pystyvät innostamaan toisiaan SERP: ssä.

kolmas, Jos keskityt luomaan parhaasta, informatiivisimmasta ja tyhjentävästä artikkelista tietystä aiheesta, joka tulee myös olemaan pidempi, sinulla on mahdollisuus käsitellä joitain pienempiä aiheeseen liittyviä avainsanoja luonnollisesti, mikä tarkoittaa, että artikkelisi näkyy useissa hakutuloksissa.

Ja viimeisenä muttei vähäisimpänä, lukijat rakastavat aidosti hyödyllisiä pylväartikkeleita ja helposti navigoitavaa tietokantaa.

Se on hyvä sivustorakenteelle, lukijoille ja on hieno linkittää asiaankuuluvaksi lähteeksi vieraiden lähettämisessä tai jos satut toimimaan jonkin verran hillittyä markkinointia, joka auttaa ihmisiä foorumeilla, kuten Quora tai Reddit.

# 13. Linkitä sisältösi sisäisesti

Näet, että verkkosivustosi vahvuutta ei määrätä pelkästään se, kuinka monta muuta verkkosivustoa linkki takaisin sinulle. Se riippuu myös sinun sisäisen linkin rakenne.

Onko uusi tietopohjapylväsartikkeli valmis?

Yhdistä se pienempiin olemassa oleviin kappaleisiisi varmistaaksesi, että tarjoat paremman käyttökokemuksen ja parannat sivustosi linkkirakennetta.

Tällä tavoin annat lukijoillesi pysyä sivustollasi jonkin aikaa kauempana, kerätä muita resursseja sen sijaan, että jätät sivustosi toisen, kun he lopettaa artikkelisi lukemisen.

# 14. Lisää uusi sisältö viikossa

Blogin säännöllinen toiminta antaa sinun nopeuttaa kasvuasi – mitä enemmän sisältöä sinulla on, sitä suuremmat ovat mahdollisuutesi sijoittua useisiin hakutuloksiin. Lisäksi, kun aloitat läsnäolosi määrittämisen, voit opettaa yleisöäsi odottamaan uutta sisältöä tiettyyn aikaan.

Jos et pysty hallitsemaan uusien artikkeleiden kirjoittamista viikossa, palkkaa sisältökirjoittaja.

Ota aikaa, kun suunnittelet todellista sisältöstrategiaa ja käytä tietyn tyyppistä sisältökalenteria. Sisältötuotannon ei pitäisi olla jälkikäteen suunniteltu.

# 15. Pidä sisältösi ajan tasalla

Voi, ja vielä yksi asia – jos haluat pysyä osana pelaajaa omassa markkinaraossasi – päivitä vanha sisältö.

Hakukoneet pitävät tuoreesta ja uudesta sisällöstä ja päivitys on loistava tapa parantaa sivua se ei ole aivan sijoitusta.

Tässä on hienoja tapoja päivittää vanhentunutta sisältöä:

 • Lisää mediaa – kuvia, infografioita, videoita
 • Poista vanhentuneet tiedot
 • Varmuuskopioi sisältösi muilla ulkoisilla lähteillä
 • Yhdistä uusiin sisältöihin parantaaksesi sivustosi rakennetta

Lisää liikennettä jakamalla ylimääräisiä herkkuja

# 16. Luo ilmaisia ​​tuotteita / työkaluja

Nyt kun laadukkaan sisällön aihe on poissa tieltä, on tilaa joillekin erityisille maininnoille: antamalla yleisölle vielä yksi syy käydä sivustolla antamalla heille jotain ilmaiseksi.

Tarjottavien ilmaisten herkkujen tyyppi riippuu tietysti toimialasta, joten on fiksu tutkia, mitä kilpailijat tekevät inspiraatiota varten. Mutta se voi olla mitä tahansa tuotetta – jotain, jonka voit lahjoittaa asiakkaille tietyn määrän tilauksia tai tietyn tuotteen ostamista varten.

Moz tarjoaa ilmaisia ​​työkaluja, joilla kävijöitä voidaan kannustaa palaamaan verkkosivuilleen.
Moz tarjoaa ilmaisia ​​työkaluja, joiden avulla kävijät saavat palata verkkosivuilleen.

Se voi olla jopa ilmainen työkalu – strategia, joka toimii erityisen hyvin esimerkiksi SaaS-yrityksille.

# 17. Isäntäkilpailut ja lahjat

Toinen tapa saada lisää verkkosivustojen kävijöitä sivustoosi on isännöiminen kilpailuja ja lahjoja.  He pelaavat kiireellisyyden ja pelon menettämisen voimalla, ja ne ovat upeita tuottamaan lyijyjä ja maksimoimaan tuotemerkin näkyvyys.

He voivat myös antaa sinulle kaikenlaisia ​​arvokkaita tietoja, joita voit seurata ja analysoida – A / B-testaamalla ilmaismainoksesi voit saada käsityksen siitä, mikä houkuttelee asiakkaitasi.

# 18. Luo ILMAINEN verkkokurssi

Jos haluat luoda sivustosi viranomaisena toimialallasi, ilmaisen verkkokurssin luominen saattaa olla vain tapa tehdä se.

Lisäksi sinun on sisällytettävä lyijynmuodostuslomakkeet kaikille, jotka haluavat kirjautua!

Pätevyydestäsi, tiedostasi ja yrityksesi luonteesta riippuen – löydä aihe, jonka mielestäsi olet merkityksellinen asiakkaillesi. Tietenkin, tämän pitäisi olla aihe, josta voit antaa hyödyllistä ja syvällistä tietoa.

Jos haluat luoda laadukkaan verkkokurssin, sinun on kuitenkin mietittävä tuotantokustannuksia, joten suunnittele eteenpäin ja mieti, onko siihen sijoittaminen tällä hetkellä järkevää markkinointistrategiallesi.

# 19. Suorita verkkoseminaareja

Verkkokurssit ovat ikivihreitä, mutta jos haluat jotain vastaavaa, joka hyödyntää FOMOa, voit valita verkkoseminaarin.

Verkkoseminaarit ovat erinomainen tapa jakaa asiantuntemustasi ja olla yhteydessä muihin ammattilaisten ja kohdeyleisösi kanssa.

Lisäksi, toisin kuin konferensseissa, webinaarin osallistujille ei ole maantieteellisiä tai käytännön rajoituksia.

# 20. Luo tietokilpailuja “Jaa tulokset” -ominaisuuden avulla

Miksi tietovisat ovat tehokkaita markkinointityökaluja?

Kun käyttäjät suorittavat tietokilpailun, he saavat jaettavissa olevia tuloksia, ja jos he pitävät näitä tuloksia mielenkiintoisina tai hauskoina, he todennäköisesti jakavat ne sosiaalisen median tileilleen, levittämällä sanaa ja houkuttelemalla enemmän verkkosivustojen kävijöitä.

# 21. Käytä sähköpostimarkkinointia

Tutkimus toteutettiin Backlinko paljasti, että 91% kuluttajista tarkistaa sähköpostinsa päivittäin. Joten ei ole ihme, että saman tutkimuksen mukaan Yhdysvaltain yritykset käyttivät 360 miljoonaa dollaria sähköpostimainontaan juuri vuonna 2019.

Näiden tilastotietojen perusteella muutama tervetullut lisäykset sähköpostimarkkinointistrategiaan voivat lisätä liikennettä verkkosivustollesi.

Esimerkiksi kuka tahansa voi luoda rekisteröintiwidgetin, jonka avulla käyttäjät voivat tilata uutiskirjeen.

Jos sinulla on vaikeuksia sähköpostilistan luomisessa tai sähköpostimarkkinointikampanjoidesi hallinnassa, suosittelemme käyttämään yhtä monista siellä saatavilla olevista laadukkaista sähköpostimarkkinointityökaluista.

# 22. Brändikumppanuudet

Toinen tapa, jolla voit nauttia uusista yleisöistä ja ohjata ne verkkosivustollesi, on tehdä yhteistyötä tuotemerkkien kanssa. Vahva tuotemerkkiyhteistyö voidaan rakentaa:

 • Keskinäinen ylennys
 • Jaetut projektit

Yhteistyö muiden tuotemerkkien kanssa yhteisessä projektissa voi johtaa yleisön risteytymiseen – ja tuotemerkkien ei tarvitse välttämättä olla samassa tarkalla kapealla.

Jeffree Star ja Shane Dawson myivät kauneuspaletinsa alle 24 tunnissa
Jeffree Star ja Shane Dawson myivät kauneuspaletinsa alle 24 tunnissa. Lähde: Jeffree Star.

Esimerkiksi kauneusjättiläinen Jeffree Star teki äskettäin yhteistyötä toisen kuuluisan YouTuberin, Shane Dawsonin kanssa luodakseen kauneuskokoelman, joka avasi Shopify-kauppaansa niin paljon liikennettä markkinointipäivänä, että se kaatui eikä he pystyneet käsittelemään tilauksia..

Kuinka ohjata verkkosivustoliikennettä sosiaalisen median kautta

# 23. Luo Facebook-sivu ja rakenna yhteisö

Liikenteen (sekä orgaanisen että maksullisen) lisäämiseksi sosiaalinen media on edelleen yksi parhaista tavoista luoda buzz-merkki ympärillesi, ja vahvan online-läsnäolon rakentaminen Facebookissa on yksinkertaisesti sosiaalisen median markkinointia 101.

Vaikka sosiaalisen median sitoutuminen ei olekaan täysin arviointitekijä yksin, sosiaalisen median osakkeiden lukumäärän ja käänteisten linkkien välillä on vahva korrelaatio. EarnedLinks.com-sivuston mukaan, “Sosiaalinen jakaminen voi lisätä verkkosivustojen linkkejä jopa 245% vuoden aikana.”

Luo siis Facebook-sivu ja jaa blogin sisältöä! Varmista lisäksi, että optimoit sen verkkosivustojen napsautuksia varten lisäämällä CTA: t, jotka on suunniteltu johtamaan johtaa verkkosivustoosi.

Tutustu Facebookin markkinoinnin parhaisiin käytäntöihin – käytä natiivia Facebook-videoita, lisää houkuttelevia kuvia – kuten kaiken sisällön kanssa, visuaalisten elementtien lisääminen lisää sitoutumista.

# 24. Käynnistä YouTube-kanava

Kuten Jeffree Star-esimerkki selvästi osoittaa, yli miljardi aktiivista käyttäjää, Youtubesta on tullut tärkeä työkalu markkinoijille, jotka etsivät tapoja saada verkkosivustojen liikennettä.

YouTube-tilastot
YouTube-tilastot. Lähde: HubSpot.

Koska et käytä YouTubea ensisijaisena tulonlähteenä, vaan työkalu lisätäksesi liikennettä sivustoosi, sinun täytyy miettiä, kuinka sinä brändinä voisi hyödyntää sen potentiaalia.

Yleensä voimme hahmotella vain muutama erittäin tehokas videosisältötyyppi, joten miettiä, mikä parhaiten vastaa tarpeitasi:

 • Asiakkaiden suositukset
 • Ohjeet ja opetusvideot
 • Tarvittavia tuoteesittelyvideoita
 • Tapahtumavideot

YouTube-videoita voi helposti muokata uudelleen – lyhentää niiden käyttämiseen natiivivideoina Facebookissa ja Instagramissa tai upottaa verkkosivustosi blogitekstiin..

# 25. Elä

Tilastot osoittavat, että 80% käyttäjistä katselee mieluummin suoraa videota tuotemerkiltä kuin lukea blogin viesti. Live-videoiden käyttäminen brändisi mainostamisessa antaa sinulle mahdollisuuden herättää yleisön huomion.

Live-videot ovat erityisen tehokkaita jaettaessa yritysuutisia ja edistämällä tulevia tapahtumia ja tuotelanseerauksia – joten varmista, että käytät niitä saadaksesi enemmän tuotemerkkiä.

# 26. Käytä Instagramia liikenteen ohjaamiseen

Äskettäin HubSpotin suorittama kysely osoitti, että seitsemän kymmenestä Instagramin hashtagista on merkkituotteita.

#PutACanOnIt - RedBull-merkkinen hashtag
#PutACanOnIt – RedBull-merkkinen hashtag ajoi yli 1000 seuraajaa ottamaan kuvia itsestään RedBull-tölkin avulla. Lähde: Instagram.

Joten jos et ole vielä luonut omalle merkillesi mukautettua hashtagia, nyt on oikea aika!

Loppujen lopuksi tämä on alusta, jossa käyttäjät harjoittavat eniten merkkituotteita. Tilastot osoittavat, että tuotemerkit saavat kymmenen kertaa korkeamman sitoutumisasteen Instagramissa kuin Facebookissa.

On sanomattakin selvää, että sinun on julkaista korkealaatuisia kuvia, jotka ovat brändisi estetiikan mukaisia.

Mutta se yksin ei leikkaa sitä – jokainen Instagram-käyttäjä tekee aivan samaa.

Joten, mitä on joitain lisä tapoja ohjata verkkosivustojen liikennettä Instagramin kautta?

 • Lisää toimintakehotus Instagram-viesteihisi
 • Luo houkuttelevia, lyhyitä videoita (tai tee niitä uudelleen) ja lisää verkkosivustosi URL-osoite
 • Kumppanina vaikuttajien kanssa
 • Tarjoa Instagram-yleisöllesi jotain ylimääräistä – bonuksia, alennuskoodeja ja erityisiä tarjouksia, jotka auttavat sinua ohjaamaan heitä verkkosivustoosi
 • Lisää noin 5 hashtagia viesteihisi varmistaaksesi, että ne näkyvät osuvissa hashtag-syötteissä
 • Jaa käyttäjän luoma sisältö
FashionNova Influencer-markkinoinnissa ja UGC Instagramissa
FashionNova osaa hyödyntää Influencer-markkinointia ja UGC: tä Instagramissa ja hiipiä toimintakehotuksessa.

# 27. Osallistu vaikuttajiin

Tässä on hauska tosiasia: 89% markkinoijista sanoo, että vaikuttajamarkkinoinnin ROI on korkeampi kuin muissa markkinointikanavissa.

Saavuttaminen vaikuttajille suurella seurannalla voi olla pelimuuttaja, mutta se voi olla myös suuri investointi, joten mitä tahansa teet, älä unohda mikro-vaikuttajia.

Vaikka heillä on pienempi yleisö (sanotaan esimerkiksi välillä 1 000 – 100 000), heillä on taipumus olla korkeampi sitoutumisaste, ja pienellä tutkimuksella voit tunnistaa henkilöitä, joiden markkinarako vastaa sinun omaasi ja joiden tuotemerkki persoonallisuus vastaa sinun tuotekuvaa.

# 28. Luo uskollinen yhteisö Twitteriin

Liikenteen ohjaamiseen Twitterin kautta on paljon mahdollisuuksia (tietysti toimialasta riippuen), ja hashtagit ovat kaiken keskellä. Tällä alustalla on ratkaisevan tärkeää käyttää niche-kohtaisia ​​hashtageja ja luoda myös hashtags.

Mutta avain Twitterissä on tietää WHO puhut. Anna brändillesi erottuva ääni tai käännä Twitter-viestejäsi kohdistaaksesi kohdeyleisösi erityisesti. Keskustelujen ja sumun kipinöinti on tweetin ytimessä.

Älä myöskään unohda hiipiä pakottavia visioita tweetteihisi. Bufferin mukaan, tweetit, joissa on visioita saa 1,5x enemmän osakkeita.

# 29. Ole aktiivinen LinkedInissä

Älä unohda LinkedIn: ää. Tämä on erityisesti verkkojen luomiseen tarkoitettu alusta, joka toimii poikkeuksellisen hyvin B2B-yrityksissä. Tilastot osoittavat, että 97% markkinoijista käyttää LinkedIn-sisältöä markkinointitarkoituksiin.

Tilastot LinkedIniä käyttävistä B2B-markkinoijista
Tilastot LinkedIniä käyttävistä B2B-markkinoijista. Lähde: Ironpaper.

Joten kuinka rakentaa vahva läsnäolo LinkedIn: ään?

Ensinnäkin, luo hyvä virta verkkosivustosi ja LinkedIn: n välille – varmista, että sinulla on LinkedIn-jako-painike viesteissäsi ja lähetä verkkosivustosi sisältö suoraan yhteyksiisi LinkedIn-sähköpostin avulla.

Mutta mitä teetkin, älä unohda olla yhteydessä verkkoosi! Kommentoi muiden kanavien viestejä. Kun lähetät artikkeleita, lisää henkilökohtainen näkymäsi ja lisää kysymyksiä ja kyselyjä.

Mitä mielenkiintoisempi olet, sitä enemmän voit saada yhteyden LinkedIn-yhteisöön ja rakentaa tietä viranomaiselle.

# 30. Käytä hyvän podcastin voimaa

Podcastit ovat valtavia juuri nyt. Äskettäinen tutkimus osoitti, että 22% amerikkalaisista kuuntelee podcasteja vähintään kerran viikossa. Ne ovat hauskoja, suosittuja ja tavoittavat laajan yleisön, joten ne ovat loistava tapa lisätä sekä verkkosivustojen liikennettä että lisätä bränditietoisuutta – kuten uusi yleisö saatat löytää..

Jos käynnistät podcastin, voit tehdä haastatteluja alansa johtajien kanssa. Tai jos et halua toimia kokonaan tämän tyyppisessä markkinoinnissa, voit itse tehdä vierailijoita podcastilla – ajattele tätä vastaavana vieraiden lähettämisessä.

Kuinka ohjata liikennettä mainonnan avulla

# 31. Suorita Facebook-mainoksia

Algoritmiensa avulla devalvoi jatkuvasti orgaanista tavoitetta (tutkimuksen suoritti LYFE-markkinointi osoitti, että sivut tavoittavat vain 2% yleisöstä orgaanisten viestien kautta), 100% orgaaninen strategia ei vain leikkaa sitä.

Loppujen lopuksi 98% yleisöstä ei näe sisältöäsi säännöllisesti syötteissään.

Jotta mainoksesi olisivat todella tehokkaita, suorita jakotestaus ja selvitä, mikä toimii yleisöllesi parhaiten, jotta Facebook-mainokset muuttuvat kestäväksi ja kannattavaksi osaksi yritystäsi.

# 32. Suorita Reddit-mainokset

Sen lisäksi, että se on Yhdysvaltojen kolmanneksi suosituin verkkosivusto, tämä osoittaa myös Redditillä on 330 miljoonaa aktiivista käyttäjää kuukausittain.

Liikenteen ohjaamiseksi onnistuneesti Redditin kautta, sinun on ensin löydettävä hyvä alajakso yleisölle, joka on kiinnostunut tuotteistasi tai palveluistasi.

Loppuosa on vain osaamista löytää hyvä tasapaino arvokkaan tiedon tarjoamisen ja myynninedistämisen välillä.

Jos haluat menestyä, sinun on oltava yhteydessä Reddit-yhteisöön aidosti. Vasta sitten pääset eroon lähettämällä mainoksia ja linkkejä verkkosivustosi sisältöön, joka on merkityksellinen keskusteluun.

Tämä on tärkeää, koska markkinoijat, jotka vain lähettävät mainoksia Redditissä, yleensä äänestetään.

Kun olet sitoutunut alajaksoasi yhteisön kanssa, voit sijoittaa sponsoroituun viestiin, joka takaa, että viestisi kiinnitetään alaluokan yläosaan.

# 33. Suorita Twitter-mainokset

Kuten joissakin muissa sosiaalisen median verkostoissa, algoritmipäivitysten ansiosta myös orgaaninen kattavuus Twitterissä on heikentymässä.

Ei ihme 75% B2B-yrityksistä ja 65% B2C-liiketoiminnoista näyttävät Twitter-mainoksia – ja jos et mainosta Twitterissä, kilpailijasi ovat jo askeleen edellä.

Ota nämä tekniikat käyttöön, jotta Twitter-kampanjasi lähtevät hyvään alkuun:

 • Ole tiivis
 • Käytä kuvia
 • Kohdeavainsanat
 • Kysy kysymyksiä

# 34. Näytä Google Ads (PPC)

Sijoittaminen Google-mainoksiin voi olla nopea tapa lisätä verkkosivustojen liikennettä arvokkaiden kaupallisten tarkoitushakujen perusteella – “65% kaikista napsautuksista, jotka ovat tehneet ”käyttäjät, jotka aikovat ostaa”, menevät hakumainoksiin.”

Google-mainoskampanjoilla on tietysti vähän oppimiskäyrä, mutta mitään ei ole hyvä asiantuntija-opas aiheesta ja jotkut A / B-testit eivät voi ratkaista.

# 35. Näytä YouTube-mainoksia

Ennen kuin aloitat YouTube-mainoskampanjan, sinun on mietittävä kohderyhmäsi ja kuinka he kuluttavat sisältöä. Mutta kuten mainoksissa aina tapahtuu, kokeiluja ja virheitä on paljon – voit tehdä A / B-testauksen selvittääksesi, minkä tyyppiset mainokset toimivat parhaiten.

Youtubessa on kolmen tyyppisiä mainosmuotoja voit valita seuraavista:

TrueView-mainos

Sen jälkeen kun katsot 5 sekuntia tätä mainosta, käyttäjät voivat valita napsauttaa ohittaa. Maksat tästä lisäyksestä, jos käyttäjät katsovat sitä 30 sekunnin ajan tai he napsauttavat mainosta.

TrueView-löytö

Tämäntyyppiset mainokset näkyvät vähemmän suositeltuina videoina tai Youtube-haussa. Maksat tästä mainoksesta, jos käyttäjät napsauttavat sitä ja katsovat videota.

puskuri

Puskurimainokset ovat lyhyempiä, mutta myös purkamattomia. Niitä näytetään ennen videota, sen aikana tai sen jälkeen. Maksat puskurimainoksista, kun mainoksesi näytetään 1000 kertaa.

# 36. Osta mainostilaa samanlaisissa sivustoissa

Sosiaalisen median mainonta on yksi asia, mutta mainostaminen vastaavilla verkkosivustoilla on myös hieno tapa lisätä verkkosivustojen liikennettä.

Tässä on joitain tapoja, joilla voit ostaa mainostilaa:

# 37. Mainosta mainosverkostojen kautta

käyttämällä mainosverkostot voi auttaa sinua tuottamaan mainostuloja sisällöstäsi. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden luoda digitaalimainoksia, jotka on suunnattu kohdennetulle asiakasryhmälle.

Mainosverkot yhdistävät ostajat ja myyjät. Ne kohdistuvat asiakkaisiin käyttäytymisen, sijainnin, työn ja kiinnostuksen kohteiden perusteella, joita sinun on mahdotonta tehdä itse.

# 38. Käytä uudelleenkohdistusta

Suurin osa kävijöistä käyttää verkkosivustoasi pari kertaa ennen oston tekemistä. On kuitenkin suuri määrä kävijöitä, jotka avaavat verkkosivustosi vain kerran eikä koskaan tule takaisin.

Uudelleenmarkkinointi on evästepohjainen tekniikka, joka käyttää yksinkertaista Javascript-koodia seurataksesi asiakkaitasi ja tuodaksesi heidät takaisin asettamalla mainoksen heidän tarkistamalle tuotteelle tai palvelulle.

Mainosten uudelleen kohdistaminen antaa sinun ajaa potentiaalisia asiakkaita takaisin verkkosivustollesi, joka kasvattaa aina tuloskertoimia.

Lisää liikennettä sitoutumalla yhteisöihin

# 39. Osallistu foorumeihin

Löydä missä yhteisösi on ja tavoita heidät. Käytetäänkö Quora-, Reddit- tai Yahoo Answers -sovelluksia? Tai ehkä on jokin toinen digitaalinen yhteisö, jossa niche-ammattilaisesi keskustelevat ja jakavat arvokkaita oivalluksia?

Älä käytä foorumeita vain mainostamaan tuotteitasi – se on yleensä turmeltunut. Sen sijaan osallistu keskusteluihin ja lisää arvokasta sisältöä. Tämä auttaa sinua rakentamaan suhteita ammattilaisten kanssa omassa markkinarakoessasi, ja he saavat ajan myötä kiinnostumaan yrityksestäsi.

# 40. Ole aktiivinen niche-keskittyneissä verkkoyhteisöissä

Oletko tuttu jokaiselle alallesi liittyvällä niche-foorumilla? Jos ei, aloita haku heti. Tämäntyyppinen verkkoyhteisö on hieno tapa tavoittaa erityisiä kohderyhmiä.

# 41. Osallistu Quoraan

Quora on suosittu foorumi, jossa ihmiset käyvät keskusteluja mistä tahansa mahdollisesta aiheesta, jonka voit kuvitella. Se on loistava paikka selvittää, kuinka asiakkaat reagoivat ja kokevat palveluita ja tuotteita teollisuudellesi – tai jopa yritykseesi.

Tämän tyyppiset tiedot voivat olla arvokkaita – ne voivat auttaa sinua oppimaan, kuinka voit parantaa tuotteitasi ja palveluitasi.

Yksi asia, jonka voit tehdä, on aktiivinen osallistuminen Quoraan. Vastaa ihmisten kysymyksiisi alaan liittyvistä aiheista – mutta yritä välttää kuulostavan myymälältä.

Tämän tyyppisillä foorumeilla sinun on luotava suhteita ja ansaittava luottamus jäsenenä – älä kiirehti lähettämällä linkkejä verkkosivustosi blogiisi. Ole merkityksellinen ja ole avuksi.

Ajan myötä rakennat uskollisen yhteisön, joka on vastaanottavainen verkkosivustosi tuotteisiin ja palveluihin.

# 42. Käytä Reddit-mainosta sisältöäsi

Jos haluat saada paljon liikennettä, sinun on otettava yhteyttä yhteisöön Reddit.

Mutta ole varovainen, tämä on foorumi, jolla lukijat haluavat saada syvällistä, arvokasta ja hyödyllistä sisältöä. Lyhyt ja yleinen ei tule hyvin – kuten sanoimme, voit saada äänestyksessä helposti.

Joten tee vähän tutkimusta alalaitteesi suhteen, selvitä, minkä tyyppiset viestit ovat suosittuja, ja lähetä vain paras sisältö.

# 43. Jaa kuvia Pinterestissä

Jos sinulla on B2C-yritys, houkuttelevien tuotekuvien ja mukautettujen kuvien säännöllinen lähettäminen (tai uudelleentarkastelu) ja taulukoiden luominen (alan avainsanoilla) voi auttaa sinua liikenneosastolla.

Itse asiassa tilastot osoittavat sen Pinterest ohjaa 33% enemmän verkkosivustojen liikennettä ostosivustoihin kuin Facebook.

Muista vain, että Pinterest toimii täsmälleen samalla tavalla kuin muut sosiaalisen median alustat – säännöllinen lähettäminen on avain menestykseen.

# 44. Kehitä SlideShare-esityksiä

Tiesitkö että SlideShare on luettelossa 150 suosituimmasta verkkosivustosta maailmassa?

Älä aliarvioi tätä alustaa – yli 80% SlideSharen 70 miljoonasta verkkosivujen kävijästä tulee orgaanisen tutkimuksen kautta!

Lisäksi voit helposti muokata blogin sisältöä esitykseksi ja käyttää SlideShare-ohjelmaa yhtenä toisena kanavana, joka ohjaa liikennettä sivustoosi.

Mainosta verkkosivustosi offline-tilassa

# 45. Sponsoritapahtumat

Tapahtumien sponsorointi on loistava tapa lisätä brändin näkyvyyttä ja vahvistaa toimialan yritysjohtajuutta.

Valitse tuotekuvasi mukainen tapahtuma, johon todennäköisesti osallistuu kohdeyleisösi. Altistuminen medialle ja mahdollisuus saada brändilogosi siellä on aina tehokas tapa saada lisää kiinnostusta.

# 46. Mainosta konferensseissa

Jos sinulla on mahdollisuus puhua konferenssissa alaasi tai yritykseesi liittyvästä aiheesta, älä unohda. Lisäksi verkostoituminen alan johtajien kanssa ei ole koskaan huono asia, eikä mikään mahdollisuus houkutella uusia vieraita osallistujien joukosta.

Lisää liikennettä optimoimalla verkkosivustosi

# 47. Keskity mobiilikäyttöön

Internet-selaamista ei enää käytetä yksinomaan pöytätietokoneilla – yhä useammat ihmiset käyttävät mobiililaitteita pääsyyn verkkoon. Itse asiassa, tutkimukset osoittavat, että 70% verkkosivustojen liikenteestä tapahtuu mobiililaitteessa.

Jos verkkosivustosi ei ole optimoitu mobiililaitteille, matkapuhelimesi kävijät eivät todennäköisesti tule takaisin.

Joten varmista, että verkkosivustosi reagoi kaikkiin laitteisiin, valitse mobiililaitteisiin reagoiva teema ja varmista, että verkkosivustosi sisältö näyttää hyvältä mobiililaitteissa!

# 48. Nopeuta verkkosivustosi

Nopean verkkosivuston käyttö tarkoittaa hyvää käyttökokemusta. Tutkimukset osoittavat, että verkkosivustojen kävijät ovat todennäköisesti poistuu verkkosivustoltasi, jos lataus vie yli 3 sekuntia.

Joten voit aina tehdä nopeuden testata sivustosi, valita hyvän palveluntarjoajan ja optimoida kuvat (pienentää kuvan kokoa) ainakin.

# 49. Optimoi napsautussuhde

Napsautussuhde (napsautussuhde) on yksi tärkeimmistä mittareistasi.

Vaikka napsautussuhteen optimointi ei ole aina kaikkein selkeintä, voit:

 • Sisällytä avainsanat otsikkotunnisteeseesi, URL-osoitteesi ja metakyselyyn
 • Pidä ne kaikki merkkirajojen sisällä työkalun, kuten SeoMofo-katkelman optimoija
 • Käytä voimasanoja
 • Kirjoita pakottavia otsikoita (tutustu työkaluihin, kuten Otsikkoanalysaattori)

# 50. Tutki Analytics-tietoja

Analytics-työkalut, kuten Google Analytics antaa sinun seurata:

 • Kuinka ja missä sisältösi jaetaan.
 • Mobiili liikenne
 • Suosituimmat sivut
 • lähetteet
 • Orgaaniset avainsanat

Tämä voi antaa sinulle uskomattomia näkemyksiä yleisöstäsi ja paljon muuta.

Sokean arvauksen sijaan Google Analyticsin kaltainen työkalu auttaa sinua tekemään tietopohjaisia ​​päätöksiä verkkosivustosi parantamiseksi.

# 51. Tutki kilpailijoitasi

Jotkut näistä tavoista saada verkkosivustojen liikenne toimivat sinulle, osa niistä ei.

Päivän lopussa ei ole yleistä sääntöä kaikentyyppisille yrityksille.

Mutta mikä toimii yleensä jokaisessa yrityksessä, on löytää onnistuneita esimerkkejä heidän liiketoimintamallistaan ​​samalla toimialalla ja oppia alan johtajilta.

Siksi sinun on tehtävä pieni kaivaminen – tutkia, mitä kilpailijat käyttävät!

 • Mikä on heidän sisältöstrategiansa?
 • Mitä avainsanoja he käyttävät edelleen PPC: ssä?
 • Kenen kanssa he tekevät yhteistyötä?

Se on aina tietoa, joka on eniten asiaan liittyvää sinä.

# 52. Määritä paras liikenteen lähde ja mittakaava

Lopuksi, sinun on seurata tuloksia, seurata analyysiäsi ja määrittää, mistä suurin osa liikenteestäsi tulee.

Kun sinulla on hyvä käsitys lähdetyypeistä, jotka liikennöivät eniten liikennettä, ja kuinka suuri prosenttiosuus kyseisestä liikenteestä on tulosta, tiedät, mihin investoida. Tuplaa jo suoritettavat!

Onko sinulla lisää ideoita lisää verkkosivustojen liikennettä??

Jaa ne alla!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map