33 tapaa ansaita verkkosivusto / blogi ansaita

Kaupallista-a-sivustoAnsaitseminen verkkosivustoltasi ei ole myytti. Sen voi tehdä kuka tahansa.


Itse asiassa – osa-aikaisesta harrastusblogista tai verkkosivustosta kääntäminen tuloja tuottavaksi omaisuuseräksi on melko yleistä, vähän onnea ja kovaa työtä.

Ainakin sinun pitäisi pystyä tekemään tarpeeksi kattamaan verkkotunnuksen ja ylläpidon peruskulut. Saatat jopa pystyä korvaamaan tulosi (ja ansaitsemaan sitten lisää).

Muista, että alla luetellut strategiat vaihtelevat helposta ja passiivisesta strategiaan, joka vaatii TON jatkuvaa työtä (joten varmista, että valitset jotain, joka sopii sivustosi ja elämäntyyliisi).

Tässä oppaassa on yhteensä 33 vinkkiä, mutta aloitetaan kymmenellä suosituimmalla (ja ennustettavimmalla) sivuston kaupallistamisvinkillä..

Jos haluat luoda verkkosivun, jonka aiot ansaita ansaitsemaan, voit käyttää näitä vaihe vaiheelta -oppaita luomaan oman itse isännöimän verkkosivuston halvimmalla hinnalla.

10 yleisintä tapaa ansaita rahaa verkkosivustollasi

Ansaita rahaa verkkosivustoltasi ei ole helppoa. Nämä kymmenen vinkkiä ovat todennäköisesti paras veto aloittamiseen.

1. Affiliate markkinointi (.. ja Affiliate Links)

Affiliate markkinointi (menetelmä 1)
Esimerkkejä onnistuneesta tytäryhtiösivustosta: Booking.com

Affiliate-markkinointi on yksi suosituimmista (puhumattakaan nopeimmista) tavoista ansaita rahaa verkkosivustostasi tai blogistasi.

Aloita löytämällä haluamasi tuote, jota suosittelisit. Sitten verkkosivustollasi tuet tuotetta ja mainostat sitä verkkosivustosi kävijöille ja sähköpostitilaajille. Jos tuote tai palvelu resonoi näiden ihmisten kanssa, he napsauttavat sinua tytäryhtiö linkki, tuotteen ostaminen (kun saat jaetun hinnan myyntihinnasta).

Palkkio voi olla missä tahansa 30%: sta tuotteen tai palvelun hinnasta, jopa 70%: iin. Jos esimerkiksi jako on 50% ja mainostat e-kirjaa, joka maksaa 100 dollaria, saat 50 dollaria yksinkertaisesti viittaamalla ostaja. Melko suloinen juttu?!

Mistä voin löytää tuotteita mainostamiseen?

 • Komission liittymä – tarjoaa luotettavia tuotteita oikea-aikaisesti.
 • Shareasale – lähinnä vaatteita, asusteita ja muita offline-tuotteita.
 • clickbank – korkeat maksut, mutta hyvistä tuotteista puuttuu mainostaminen.

2. Maksaa napsautuksella -mainonta (Google Adsense)

AdWords on mainos, joka näkyy Google-hakutulossivujen yläosassa.

AdSense on päinvastainen, joten kustantajat voivat käyttää Googlen valtavaa mainontaverkostoa, jotta muut mainostajat voivat näyttää mainoksia verkkosivustollaan.

Paras osa tätä järjestelmää on kuinka yksinkertainen kaikki on.

Kun olet kirjautunut, Google sijoittaa verkkosivustollesi yksinkertaisen koodin, joka tunnistaa sivustosi sisällön ja alkaa näyttää asiaankuuluvia mainoksia. Jos sivustosi koskee esimerkiksi lemmikkejä (koiria ja kissoja), Google AdSense alkaa näyttää vierailijoille kissanruoan, koiran koulutuksen ja muun.

Saat maksun joka kerta, kun joku napsauttaa mainosta. (Kyllä, se on todella helppoa!)

Leikkauksesi voi olla välillä 0,50–5 dollaria / napsautus. Kun sivustollasi on tarpeeksi liikennettä, voit ansaita satoja (ellei tuhansia dollareita) kuukaudessa.

Kuinka hakea Google Adsense -sovellusta?

 • Hae AdSense – Varmista ennen hakemista, että pysyt viimeisimmällä Käyttöehdot. Googlella on erittäin tiukat säännöt, joten on vaikea saada (ja pysyä) hyväksyttyä.

3. Myy mainostilaa

SisäänMainostilan myynti (menetelmä 3)Googlen AdSense-palvelun vahvistaminen verkkosivustollasi on vain yksi tapa ansaita rahaa verkkomainoksista.

Toinen asia on yksinkertaisesti myydä oma mainostila suoraan yrityksille, jotka haluavat sponsoroida erilaisia ​​blogeja. Voit keksiä hinnan jokaiselle tilalle, esimerkiksi: advertising_on_website”sivupalkki bAnner-mainokset maksavat xxx dollaria kuukaudessa”.

Voit saada palkkaa riippuen siitä kuinka monta kävijää saat. Tyypillisesti se noteerataan dollarimääränä tuhatta näyttökertaa kohti (tai CPM). Saatat nähdä sen olevan 5 dollaria tuhannen näyttökerran hinnasta. Jos verkkosivusto saa 100 000 käyntiä kuukaudessa, kyseisen mainoksen hinta muuttuu 500 dollariksi.

Hyvä asia tässä lähestymistavassa on, että jos sivustosi saa tonnia liikennettä eri lähteistä, yksinkertaisella bannerimainoksesi hinnoittelu voi nousta jopa 5000 dollariin kuukaudessa! Selvä haittapuoli on, että jos sivustosi ei saa paljon liikennettä, et voi myöskään odottaa ansaitsevan paljon.

Toinen yleinen tapa myydä mainostilaa suoraan verkkosivustoltasi on yksinkertainen suora hinta. Voit yksinkertaisesti nimetä hinnan (sen perusteella, mitä arvelet sen arvoiseksi, suhteessa siihen, mitä kilpailu saattaa veloittaa), ja maksat etukäteen kunkin kuukauden alussa. Tämä hinnoittelu on yleensä myös yksinkertainen kiinteä maksu, jota ei ole sidottu napsautuskohtaiseen hintaan kuten AdSense.

Mistä voin kertoa muille, että verkkosivustoni myy mainostilaa?

 • BuySellAds – Suosituin ympäristö, joka antaa kaikille tietää, että myyt mainostilaa.

4. Myy oma digitaalinen tuotteesi (esimerkki e-kirja)

Digitaalisen tuotteen myynti (menetelmä 4)Sinulla on mahdollisuus ansaita eniten rahaa myyntiä kohden, kun voit myydä oman suoraan.

Tämä johtuu siitä, että sinun ja ostajan välillä ei ole keskimiestä tai henkilöä, joka ottaisi “leikkauksen” ansaitsemastaan ​​rahasta.

Tämä lähestymistapa vaikuttaa melko yksinkertaiselta, koska voit yksinkertaisesti myydä näitä tuotteita suoraan verkkosivustosi kautta ja saada maksun heti. Valitettavasti se ei ole todellisuudessa niin yksinkertaista.

Hyvin tehtyjen ja hiottujen tuotteiden luominen vaatii paljon aikaa ja lisäresursseja (kuten suunnittelu, sisältö jne.). Sekä vietetyssä ajassa että urakoitsijoiden kanssa on paljon “piilotettuja kustannuksia”. Omien tuotteiden myyminen sivustolla tuo esiin myös ongelmallisia kysymyksiä, kuten maksuväylät, toimitus ja verot.

Jos se ei kuulosta jo tarpeeksi työltä, tarvitset myös hyvin suunniteltua, vakuuttavaa aloitussivua varmistaaksesi, että tuotteesi muuntoprosentti on vahva. Luettelo parhaista aloitussivun rakentajista on täällä.

Lisäresurssit:

Kuinka myydä tuotteita verkkosivustollasi.

5. Ota vastaan ​​lahjoituksia vierailijoilta

Hyväksy lahjoitukset (menetelmä 5)Jos sinulla ei ole kuukausittain käyntejä, mutta sinulla on vahva, sitoutunut yhteisö? Pyydä lukijoita vain lahjoittamaan!

Kertaluonteisten lahjoitusten vastaanottaminen ei ole nopea tie vaurauteen, mutta se voi auttaa sinua kattamaan kulut lyhyellä aikavälillä, jos ihmiset pitävät sanotusta ja haluavat tukea matkallesi..

Esimerkiksi PayPal tarjoaa vähän lahjoituspainikkeita, joiden lisääminen verkkosivustoosi vie vain kymmenen minuuttia. Nämä painikkeet tarjoavat sinulle nopean tavan saada takaisin haluamasi kulut hyvään web-isännöintiin, uusien tuotteiden luomiseen, tutkimukseen ja kaikkiin muihin kustannuksiin terveellisen, aktiivisen blogin ylläpitämiseksi.h

Esimerkiksi, web.archive.org ansaitsee paljon rahaa lahjoituksista (todennäköisesti heidän lahjoituksistaan ​​johtuen) miljoonia kävijöitä kuukaudessa).

Kuinka asettaa lahjoituspainikkeet?

6. Myy sponsoroituja viestejä (… mutta käytä Nofollow-tunnistetta)

Sponsoroidut viestit ja artikkelit (menetelmä 6)Yksi yleisimmistä tavoista ansaita enemmän rahaa verkkosivustollasi tarkoittaa sitä, että vierailijamäärät saadaan ylöspäin.

Kun olet tehnyt kovan työn rakentaa tasaista liikennettä sivustoosi sitoutuneen yhteisön kanssa, on muutama eri tapa ansaita ansaita kovaa työtä..

Esimerkiksi monet yritykset etsivät blogeja, jotka sisältävät heidän sponsoroimansa sisällön. ’Alkuperäinen mainonta“Tämä toimii hyvin, koska se vastaa sivustosi ensisijaista sisältöä ja on yhtä asiaankuuluva ja läpinäkyvä.

Voit myös tarkistaa yrityksen tuotteita “mainoskampanjassa”, joka on osittainen sisältö, osamainos. Esimerkiksi, jos verkkosivustossasi on tietoja uusimmista iOS-peleistä iPhonille ja iPadille, yhden tällaisen mainoksen luoja rakastaa sinua tarkistamaan ja esittelemään heidän sovelluksensa faneillesi.

Kun se tehdään oikein, tämä voi luoda voitto / voitto -skenaarion. Kuitenkin – huonosti tehty, asiaankuulumattoman tai virheettömän sivustosisällön kanssa, se voi heikentää kaiken lukijan hyvää tahtoa, jonka olet tehnyt niin kovaa työtä luodaksesi ensisijaisesti.

Lisälukemista varten:

7. Luo “liidit” muille yrityksille

Hanki liidit muihin yrityksiin (menetelmä 7)Yritykset menestyvät uusien ovien mukana tulevien asiakkaiden kanssa kysyäkseen tuotteitaan tai palveluitaan.

Ei ole yllättävää, että he ovat aina etsiessään luovia tapoja löytää uusia lähteitä johtamaan niiden kasvamiseksi.

Esimerkiksi:

Oletetaan, että sinulla on verkkosivusto matematiikan taitojen opettamisesta. Lukijasi tiedot (kuten heidän sähköpostiosoitteensa tai puhelinnumeronsa) olisivat arvokkaita erilaisille verkkokouluille, jotka haluavat myydä kurssinsa innokkaille, aktiivisille opiskelijoille.

Periaatteessa yhdistät pisteitä; ottelijan pelaaminen esittämällä kaksi osapuolta, joista voi olla hyötyä toisilleen. Vaikka se on samanlainen kuin se, miten tytäryhtiömarkkinointi toimii, tässä tapauksessa sillä ei ole väliä, onko lukijasi ostaa heidän tuotteensa vai ei. He vain etsivät esittelyä tässä vaiheessa.

Mistä voin löytää tällaisia ​​tarjouksia?

8. Luo ‘sähköpostiluettelo’

Luo sähköpostiluettelo (menetelmä 8)Vietä paljon aikaa blogin kasvuvihjeiden lukemiseen, ja olet varma, että törmännyt ihmisiin, jotka sanovat “rahat ovat luettelossa”.

He viittaavat sähköpostiluetteloosi, joka sisältää uskollisimmat lukijasi. Tavoitteena on muuttaa niin monta vieraita, jotka vierailevat sivustossasi ensimmäistä kertaa, intohimoisiksi seuraajiksi, jotka haluavat pysyä ajan tasalla viimeisimmästä työstäsi tai sisällöstäsi.

Tosin tämä on pitkäaikainen strategia (etkä rikastu varmasti yön yli). Mutta se on yksi parhaimmista, pitkäaikaisista menetelmistä kasvattaa blogisi kannattavasti täysimääräiseksi, rahaa tuottavaksi yritykseksi.

Älä koskaan unohda luoda suhteita seuraajiisi. Hyvän tiedon tai ilmaisen avun tarjoaminen on täydellinen tapa aloittaa. Ihmisten roskapostittaminen pyytämättä tarjouksilla on nopein tapa väärinkäyttää lukijan luottamusta ja sabotoida pitkäaikaisia ​​tavoitteitasi.

Kuinka se TOTEUTTAVAT??

9. Asenna verkkokauppasivusto (vaatii kovaa työtä)

Verkkokauppasivuston määrittäminen (menetelmä 9)Verkkosivustojen ei tarvitse olla vain sisältöä. Ne voivat keskittyä verkkokaupan työkaluihin tai tuotteisiin.

Varoitetaan:

Verkkokaupan verkkosivustoja tai verkkokauppoja on kirjaimellisesti satoja tuhansia. Varmista, että omasi täyttää ainutlaatuisen markkinaraon, yksityiskohtaisella strategialla ja uusimmat markkinointitekniikat erottua joukosta.

Kuinka luoda menestyvä verkkokauppa?

 • Kuinka tehdä WooCommerce-kauppa (WordPress)
 • Kuinka tehdä Shopify-verkkokauppa (Shopify)

10. Käännä verkkosivustosi (luo -> myy -> sijoita)

Myy verkkosivustosi (menetelmä 10)Usko tai älä, verkkosivustollesi löytyy melkein aina markkinoita.

Tämä tarkoittaa, että jos olet rakentanut seuraavan (tai mahdollisesti jopa myynyt muutamia tuotteita tai sisällyttänyt mainosta sivustollesi), saatat pystyä myymään sen jollekin toiselle ja tekemään nopea buck.

Rehellisesti sanottuna emme yleensä suosittele ihmisiä suunnittelemaan verkkosivunsa tai bloginsa kääntämistä (olemme suurempi fani luoda jotain pitkällä aikavälillä).

Et voi kiistää kuinka tuottoisaa se voi olla. Esimerkiksi, jos verkkosivustosi ansaitsee 500 dollaria kuukaudessa myymällä mainostilaa, saatat pystyä myymään sivuston 5000–10 000 dollarilla (mikä on noin 12–22 x kuukausitulot).sellwebsite

Toinen mielenkiintoinen vaihtoehto on myydä valmiita sivustoja, Nämä ovat PALJON halvempia, mutta ansaitsemista on vielä vähän.

Missä voin myydä sivustoani??

Tähän mennessä olemme laskeneet joitain suosituimmista tavoista ansaita rahaa verkkosivustoltasi.

Silti olemme edelleen vain vain naarmuuntaa pintaa.

Alla ovat vielä 23 tapaa ansaita rahaa verkkosivustollasi.

(Muista, että jotkut niistä ovat hieman kytketty yllä olevien kanssa, mutta ne ovat vähän ‘ulos laatikosta’.)

Vielä 23 tapaa ansaita rahaa verkkosivustollesi

23-tapoja-to-make-money-kanssa-your-sivusto11. Myytä tekstilinkkimainoksia (EI SUOSITELTU) – Siellä on vielä teksti-linkkimainosten kysyntä (usko tai älä). Mutta muista, että nämä rikkovat Googlen käyttöehdot (mikä tarkoittaa, että sinulla on riski saada rangaistuksia).

Vältä se pitämällä “nofollow’.

12. Asenna ”infolinkit” – Infolinkit ovat loistava vaihtoehto AdSense-mainoksille, jotka on erittäin helppo asentaa. Haittapuoli on se, että niiden tulokset eivät ole korkeita ja että maksut (napsautuksella) ovat myös melko pienet.

13. Käytä kaupallistamiswidgettejä – Nämä ovat myös hyvin samanlaisia ​​kuin Google Adsense, joten niitä kannattaa kokeilla vaihtoehtona.

14. Asenna RSS-syötteet. – Täsmälleen miltä ne kuulostavat. Mainostilaa myytävänä RSS-syötteen sisällön mukaisesti.

15. Anna premium-sisältöä ylimääräisistä $ $ $ – Jos tuotat tajunnanräjäyttävä, mahtava sisältö, josta kävijät eivät saa tarpeeksi … voit aina yrittää pyytää heitä maksamaan osan siitä! (Hullu konsepti, eikö ?!) Minulla on henkilökohtaisesti hienoa maksaa premium-sisältö. Muista – älä pyydä ihmisiä maksamaan heti. Sen sijaan keskity ensin yleisön ja vierailijoiden kasvattamiseen.

16. Aloita yksityinen foorumi tai valmennuskurssi – Suurimmalla osalla meistä on ainutlaatuisia taitoja, joista muut voivat hyötyä. Yksinkertaisen foorumin tai luokkien perustaminen on helppo tapa auttaa muita ja tuottaa toistuvia tuloja samanaikaisesti.

17. Luo työtaulu – Työtason perustaminen verkkosivustollesi on toinen yksinkertainen ja helppo tapa kerätä ylimääräistä rahaa, kun ihmiset hyväksyvät erilaisia ​​työpaikkoja eri yrityksiltä tai yksityishenkilöiltä.

18. Tarjouksen konsultointi – Neuvontakeikkojen tarjoaminen ja palveluiden tarjoaminen voivat auttaa sinua saamaan kohtuullisia rahasummia, kun taas muun tyyppisten passiivisten tulojen muodostuminen vie vähän aikaa. Voit tarjota näitä palveluita sähköpostitse, foorumilla tai jopa Skypen kautta.

19. Lisää “palkkaa minut” sivu verkkosivustollesi – Uusi verkkosivustosi tai blogisi on myös täydellinen paikka esitellä freelance-palveluitasi. Näytteiden tai todisteiden esittäminen aiemmasta työstä auttaa lisäämään mahdollisuuksiasi palkata.

20. Myy tai vuokraa sisäisiä sivuja – Nämä eivät ole kovin yleisiä, mutta saatat olla yllättynyt siitä, mitä ihmiset olisivat valmiita vuokraamaan tai käyttämään rahaa!

21. Näytä ponnahdusikkunoiden mainokset – Ponnahdusikkunat voivat olla erittäin ärsyttäviä. Ne ovat kuitenkin myös toinen helppo tapa tehdä jonkin verran nopea raha.

22. Käytä sisältökaappeja – ‘Sisällön lukitseminen ”muistuttaa sisällön piilottamista tai suojaamista, kunnes kävijä ryhtyy toimiin lunastamiseksi. Ehkä haluat esimerkiksi maksaa pienen summan tai napsauttaa mainosta.

23. Näytä äänimainokset – Ne ovat suhteellisen uusia ja ovat yhä yleisempiä. Henkilökohtaisesti en ole kokeillut sitä. Mutta olen lukenut joitain artikkeleita, ja se näyttää ehdottomasti lupaavalta.

24. Myy e-kirja – Tämä ei ole aivokas. Monet ihmiset myyvät sähköisiä kirjoja sivustonsa kautta. Joitain esimerkkejä: Jos sinulla on reseptejä ja ruoanlaittoa käsittelevä verkkosivusto, voit helposti luoda ja myydä oman reseptikirjan. Sama koskee melkein kaikkia markkinarakoja.

25. Luo konferenssi verkkosivustosi ympärille – Paljon työtä, mutta myös valtava potentiaalinen voitto.

26. Asenna opetusohjelma – Tuntuu kuin rististä oman sisällön myynnin ja konsultoinnin tai palveluiden tarjoamisen välillä.

27. Isäntä maksetut webinaarit – Samanlainen kuin viimeinen kärki, joka on suurelta osin sekoitus sisällön kautta tapahtuvasta konsultoinnista ja opetusohjelmasta.

28. Luo jäsensivusto – Tieto-liiketoimintamallin uusi taso, jolla on lisäetu toistuvien tulojen tuottamiseen.

29. Tarjoa kuponkeja (kumppanilinkkien kanssa) – Ihmiset etsivät innokkaasti alennus- ja tarjouskoodeja kaikkeen vaatteista matkalomatkoihin. Jos voit (löytää ja) tarjota kelvollisen, voit myös leikata myös kyseisiä tuloja.

30. Isäntäkyselyt verkkosivustollasi – Vaikea uskoa, mutta helppo tehdä!

31. Tarjoa keikat – Voit helposti ansaita 20–30 dollaria per 500-sanallinen artikkelikirjoitus muille yrityksille tai yksityishenkilöille. Eri kielten sujuville puhujille on myös valtava potentiaali, koska monet yritykset haluavat, että heidän verkkosivunsa kääntävät äidinkieltä puhuvat.

32. Luo maksettu hakemisto / yrityssivu – Veloitat ihmisiltä sivun ilmoittamisesta tai tilaamisesta.

33. Kopioi vain mitä muut tekevät – Henkilökohtainen suosikki! ��


P.S. Jos haluat käyttää tätä infografiaa verkkosivustollasi, voit tehdä niin.

 • Lataa koko infografia täältä (.png)

P.S.S. Jos tiedät muita tapoja ansaita verkkosivustoja, kerro siitä kommentti-osiossa. Lisäämme sen luetteloon ja hyvitämme sinua laittamalla nimesi sen alle.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map