123-reg hosting-arvostelu

123-reg on Ison-Britannian suurin verkkotunnuksen tarjoaja. Yli 3 miljoonaa verkkotunnusta on rekisteröity ja ylläpitää yli 1,7 miljoonaa verkkosivustoa.


Missä tahansa yrityksessäsi voit saada sen verkossa 123-reg. Ne tarjoavat voittoisan yhdistelmän erittäin laadukkaita, teknisesti edistyneitä, mutta kustannustehokkaita verkkotuotteita, kuten verkkotunnuksen rekisteröinti, verkkosivujen ylläpito ja yrityssähköpostien ylläpito, joka auttaa yrityksiä aloittamaan online-matkansa. Älykkäät, tehokkaat ja käyttäjäystävälliset online-sovellukset ovat avain, jonka avulla kaikki, riippumatta taitotasosta, voivat avata verkon täyden voiman.

Suurin osa markkinoiden nykyisistä verkkopalvelupalveluista hämmentää asiakkaita monilla ominaisuuksillaan, innovatiivisella tekniikallaan ja mitä ei. Harvat voivat kuitenkin tarjota sitä, mitä suurin osa ihmisistä etsii web-hosting-yrityksestä – kaikki oikeat työkalut ja tuki, jotka on koottu yhdeksi yksinkertaiseksi paketiksi. Tämä on mitä 123 Reg pystyy toimittamaan asiakkailleen web-hosting-suunnitelmissa.

123REG-logo
KÄYTTÖASTE
915
NOPEUS
780
TUKI
800
HINTA
945
OMINAISUUDET
915
VIHREÄ
850
INNOVATIVE
860

Pilvipalvelu

Pilvipohjainen isännöinti on saanut tietä tulla standardiksi web-isännöinnissä. Mahdollisuus käyttää ja ladata tiedostoja etäyhteyden kautta helpottaa asiakkaiden päivittää verkkosivustojensa tietoja, joten se on kriittinen osa mitä tahansa web-isännöintipalvelua..

123 Reg tarjoaa nopeaa ja luotettavaa pilvipohjaista hosting-palvelua, joka varmistaa verkkosivustosi ylläpitämisen 24/7. Nopeus tarjoaa nopean latauksen kaikkiin verkkosivustotietoihin suojatun tietokeskuksen ansiosta, joka toimii 10 Gt / s verkkoyhteydellä. Sen massiivinen varastointi puolestaan ​​antaa sinulle tilaa perustaa kauppa ja tarjoaa samalla mahdollisuuden hankkia enemmän, jos aiot päivittää isompaan verkkotilaan.

123 Reg: n pilvipohjainen isännöinti antaa sinun käyttää verkkosivustoasi missä ja milloin tahansa. Se tarjoaa nopean latausnopeuden 10 Gt / s-verkkoyhteydellä, samalla kun tarjoaa sinulle suuren tallennustilan, joka antaa sinulle joustavuuden päivittää tarvittaessa.

Suojausominaisuudet

Verkko-haavoittuvuus on yksi monista ongelmista, jotka ruttavat verkkosivustojen omistajia. Tästä syystä web-hosting-suojauksen ominaisuuksista on tullut yksi monista asioista, joita asiakkaat etsivät käyttäessään web-hosting-suunnitelmaa..

Suojauksen suhteen 123 Reg tarjoaa erilaisia ​​ominaisuuksia, jotka voivat auttaa suojaamaan verkkosivustosi. Yhtiö tarjoaa mahdollisuuden estää IP-osoitteita ja sisällyttää ne mustalle listalle estääkseen heitä pääsemästä verkkosivustollesi. Sähköpostiisi on myös sisäänrakennettu viruksentorjunta, joka varmistaa, että tulevissa uusissa sähköpostiviesteissä ei ole viruksia.

123 Reg tarjoaa myös Site Scanner -nimisen ohjelman, joka tarkistaa verkkosivustosi mahdollisten haittaohjelmainfektioiden tai haavoittuvuuksien varalta, joita voidaan käyttää sivustosi hyödyntämiseen. Sivustojen skanneri voi jopa valvoa verkkotunnuksesi mainetta, etenkin kun kyse on roskapostin estävien luetteloista.

123 Reg -suojausominaisuudet auttavat varmistamaan, että verkkosivustosi on suojattu kaikilta haittaohjelmilta tai muilta online-hyökkäyksiltä. Käytettävissäsi on laaja valikoima tietoturvatyökaluja, joten olet varma siitä, että peität heitä kaikilla rintamilla.

Rajoittamaton kaistanleveys

Web-hosting-yritykset yleensä rajoittavat verkkosivustosi kaistanleveyttä käyttämästäsi suunnitelmasta riippuen. Tätä ei tapahdu 123 Reg.

123 Reg tarjoaa rajoittamattoman kaistanleveyden kaikille isännöintipaketeilleen sen olennaisesta suunnitelmasta aina Premium-pakettiin saakka. Tämä varmistaa, että kaikki tiedot siirretään verkkosivustollesi nopeasti, parantaen 123-asiakaskokemustasi ja vähentäessäsi viiveitä latausaikaan.

Parasta on, että verkkosivustosi suuruudesta riippumatta sinun ei tarvitse maksaa ylimääräistä summaa vain lisäkaistanleveydestä.

Rajoittamattomalla kaistanleveydellä, jota tarjotaan kaikissa web-hosting-paketeissa, 123 Reg varmistaa verkkosivustosi tehokkuuden tekemällä tiedonsiirron sivustoosi nopeasti ja turvallisesti vähennettynä lisäkustannuksilla.

Yhden napsautuksen WordPress ja App Hosting

WordPressistä on tullut suosittu valinta verkkosivustojen omistajien – erityisesti bloggaajien – keskuudessa puhtaan ja käyttäjäystävällisen käyttöliittymän ansiosta. Sen määrittäminen web-isäntäsi kanssa voi kuitenkin olla melko vaikeaa etenkin niille, jotka eivät ole perehtyneet tähän tehtävään.

123 Reg eliminoi vaivat tarjoamalla yhden napsautuksen WordPress-isännöintiominaisuuden, joka on saatavana heidän Business- ja Unlimited-paketissa. Yhteensopiva molempien kanssa Linux ja Windows, tämän toiminnon avulla voit asentaa WordPressin vain yhdellä napin painalluksella, jolloin voit aloittaa blogin tai verkkosivuston käytön kerralla.

Muita sovelluksia, jotka voidaan myös integroida tällä tavalla, ovat bbPress Forum, Form to Email, RoundCube Webmail, Umbraco 4.7 CMS, MetaCart Ostoskori. Katso täydellinen luettelo sovelluksista täältä: ILMAINEN ohjelmisto verkkosivustollesi ilman koodausta

123 Reg helpottaa käyttäjien integroitumista WordPress ja muut yhteensopivat sovellukset niiden web-hosting-järjestelmään. Yhden napsautuksen ominaisuus varmistaa, että asiakkaiden ei tarvitse käsitellä monimutkaisia ​​asennusprosesseja.

UK-pohjainen tuki

Nykyään yrityksillä on taipumus olla asiakastukitiiminsä ulkoistettu ulkomaille. Tämä johtaa viestintäongelmiin, jotka vaikeuttavat asiakkaiden tarvitsemaa apua.

123 Reg eliminoi tämän ongelman, koska meillä on ryhmä yhdysvaltalaista henkilökuntaa, joka pystyy tarjoamaan asiakastukea puhelimitse, live-chatin, joka on saatavana maanantaista perjantaihin klo 9–19 tai sähköpostitse. Olipa kyseessä yksinkertainen kysely vai monimutkainen ongelma, joka vaatii vähän vianmääritystä, olet varma siitä, että saat oikea-aikaista apua, jota tarvitset korjaamaan minkä tahansa tekemäsi web-hosting-ongelman.

123 Reg tarjoaa ympäri vuorokauden tapahtuvaa asiakastukea puhelimitse, chatissa tai sähköpostitse kaikkien huolenaiheiden ratkaisemiseksi riippumatta siitä, kuinka suuret tai pienet ne ovat. Koko Yhdistyneessä kuningaskunnassa sijaitsevan tukitiimin avulla saat laadukasta asiakaspalvelua aina, kun soitat.

tekninen

 • Rajoittamaton kaistanleveys. Haluatpa sitten saada Essential-perussuunnitelman tai huippuluokan Premium-suunnitelman, sinulle taataan rajoittamaton kaistanleveys koko loman ajan 123 Reg -sovelluksella.
 • Korkea käytettävyys. Yhdistämällä salamannopea latausaika ja loputon kaistanleveys, asiakkaat eivät saa mitään ongelmia verkkosivustosi käyttämisessä ja käyttämisessä.
 • Tietokanta jokaiselle suunnitelmalle. 123 Reg varmistaa, että kaikilla heidän suunnitelmillaan on oma tietokanta, joka antaa sinulle mahdollisuuden asentaa ja käyttää ohjelmistoja, kuten WordPress tai muita verkkokaupan ja sisältösovelluksia..
 • Rajoitetut sähköpostitilit. Jokainen 123 Reg -suunnitelma antaa asiakkaille useita postilaatikoita, mutta vain Rajoittamaton- ja Premium-suunnitelmat tarjoavat rajoittamattomia tilejä. Niille, jotka käyttävät Essential- ja Business-suunnitelmia, et saa niin paljon verrattuna muihin web-hosting-yrityksiin.
 • Pieni säilytystila. Alkuperäinen 123 Reg: n sinulle osoittama verkkotila on melko pieni verrattuna kilpailijoihin. Essential-suunnitelma tarjoaa vain 10 Gt verkkotilaa, kun taas Business- ja Premium-suunnitelmat tarjoavat vain 100 Gt. Vain sen Rajoittamaton suunnitelma tarjoaa rajoittamattoman käyttötilan.

Tuki

 • UK-pohjainen asiakastuki. 123 Regin asiakastukitiimi sijaitsee Yhdistyneessä kuningaskunnassa, joten jos asut siellä, apu on vain kivenheiton päässä. Tämä eliminoi kaikki viestintäongelmat, joita yleensä kohtaa, kun tukitiimi sijaitsee ulkomailla.
 • UK-pohjainen asiakastuki. Tukiryhmän pitäminen Yhdistyneessä kuningaskunnassa on etuna, mutta se toimii myös 123 Reg: ää vastaan, varsinkin jos heidän asiakkaansa menevät ulkomaille. Vaikka heille on edelleen mahdollista soittaa, kaukopuhelun soittaminen vain teknisen neuvon saamiseksi maksaa heille enemmän.
 • Suoraa keskustelua ei ole saatavana 24 tuntia. 123 Reg: llä on vain asetettu aikataulu sen Live Chat -ominaisuudelle. Toisin kuin muut 24 tuntia vuorokaudessa käytettävissä olevat live-chatit, heidän live-chat-ominaisuutensa ovat käytettävissä vain maanantaisin perjantaihin klo 9.00–19.00, Lontoon aikaa.

hinnoittelu

 • Joustavat suunnitelmat
 • Voidaan ostaa kuukausittain
 • Lyhyt rahat takaisin -takuu. Toisin kuin muut web-hosting-palvelut, 123 Reg tarjoaa pienen mahdollisuuden hylätä heidän kanssaan tehty sopimus. Jos päätät lopettaa suunnitelmasi, sinun on tehtävä se 15 päivän kuluessa saadaksesi rahat takaisin.

Sisällä 123 Regin ohjauspaneelia

123 Reg: n ohjauspaneeli tarjoaa sinulle erilaisia ​​ominaisuuksia, joiden avulla voit hallita verkkosivustoasi tehokkaasti. Työkaluihin kuuluvat verkkotunnuksen hallinta, verkkokauppa, markkinointi ja turvallisuus. Vaikka paneeli tarjoaa välttämättömiä työkaluja, joiden avulla pääset matkalle, se tarjoaa myös muita hyödyllisiä ominaisuuksia, joita voit ostaa.

Yksi ohjauspaneelin perustyökaluista on File Manager -työkalu. File Manager -työkalun avulla voit muokata HTML-tiedostoja manuaalisesti. Tämä on hyödyllistä, jos joudut tekemään nopeita muutoksia sivuillesi lennossa tai jos sinulla ei ole käytettävissään mitään web-ohjelmistoja.

Toinen ominaisuus, jota 123 Reg: n ohjauspaneeli tarjoaa, on verkkosivumallit. Vaikka suurin osa malleista on perussuunnittelussa, jos et ole vielä luomassa asetteluasi, nämä mallit toimivat sinulle. Nämä mallit voidaan ladata ja sitten ladata FTP: n kautta, kun olet muokannut niitä. Niitä voidaan myös muokata File Manager -työkalulla.

Vaikka ohjauspaneeli tarjoaa manuaalisen muokkaamisen ja esimuotoillut mallit, yhtenä sen haitoista on paneelissa saatavana olevien web-hosting-työkalujen puute. Toinen huolenaihe oli tarve käyttää Hallinta-painiketta päästäksesi kaikkiin ohjauspaneelin työkaluihin. Jos olet uusi täällä etkä ole tietoinen tästä, tunnet, että paneelissa ei ole käytettäviä työkaluja.

Päivitetyt suunnitelmat, kuten 123 Reg: n liiketoimintasuunnitelma, tarjoavat lisätyökaluja kuten AWStats, verkkosivustojen tilastotyökalu, MySQL-tietokannan ohjauspaneeli, komentorivityökalu, JavaScript-generaattori, HTML ja Perl -vahvistin sekä kuvakirjasto.

123 Reg: n ohjauspaneeli tarjoaa myös toisen työkalun, nimeltään Instant Site -työkalu. Instant Site -työkalu, joka antaa sinulle satoja verkkosivumalleja luotavan sivustotyypin perusteella. Mallit sisältävät valokuvagalleriamallin, myymäläluettelomallin ja blogin vain muutamien mainitsemiseksi. Pikainen sivusto antaa sinulle myös mahdollisuuden lisätä widgettejä ja lomakkeita verkkosivustoosi. Työkalut tarjoavat myös kahdenlaisia ​​päivityksiä – Instant Site Plus on hinta 2,99 puntaa kuukaudessa, joka antaa sinulle 10 mallisarjan ja Instant Site Pro, joka tarjoaa 500 sivua 4,99 puntaa kuukaudessa.

Viimeinen työkalu, jonka voit integroida 123 Reg: n ohjauspaneeliin, on Verkkosivun rakentaja. Vaikka se ei ole web-hosting-työkalu, se tarjoaa sinulle helppokäyttöisen vedä ja pudota -rajapinnan avulla keinot luoda verkkosivustoja tehokkaammin. Tämän työkalun avulla sinun on myös sisällytettävä sosiaalisen median linkit, painikkeet, Google Maps ja ostoskärryt sivustoosi. Verkkosivun rakennustyökalun hinta alkaa 3,99 puntaa kuukaudessa.

Tutustu parhaiden Yhdistyneen kuningaskunnan web-hosting-arvostelujen luetteloon lisää hyviä verkkosivustojen hosting-ratkaisuja.

Vastaavia tuotteita

 • UK2.NET-hosting-arvostelu
 • Storm Internet Hosting-arvostelu
 • Webfusion-hosting-arvostelu
 • eUKhost-hosting-arvostelu
 • Justhost-hosting-arvostelu
 • iPage-hosting-arvostelu
 • Dataflame-hosting-arvostelu
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map