10 suosituinta WordPress-teemaa, joista haluaisit

Teknologia tarjoaa meille nopeampia viestintäkeinoja – se on yksi tapa tarkastella nopeatempoisesti kehittyvää tekniikkaa ympärillämme. Jotkut ihmiset jopa mieluummin kytkevät tietokoneensa tai laitteistonsa päälle ja lukevat siellä viimeisimmät uutiset sen sijaan, että luettavat niitä painetulle paperille. Jos sinulla on mielessä jotain entistä, meillä on täällä oikeat jutut.


WordPress on paras sisällön julkaisupalvelu, kuten jotkut ihmiset sanovat. WP on todella hieno työkalu, jota voit käyttää online-uutissivustosi luomiseen. Alla on 10 WordPress-teemaa, jotka tekisivät tämän työn puolestasi.

Hyviä uutisia

Goodnews on ensiluokkainen WordPress-teema, jolla on kaikki uutisten / aikakauslehtien verkkosivuston luomiseen tarvittavat ominaisuudet. Ensinnäkin siinä on vetämällä ja pudottamalla -sivunmuodostaja, joka tekee räätälöinnistä paitsi myös helpompaa, mutta myös hauskaa, etkö usko? Toiseksi sillä on paljon rajoittamatonta tavaraa tarjota sinulle – rajattomat värit, sivupalkit ja kaikki Google-fontit! Kolmanneksi, tämä teema on myös täysin reagoiva tarkoittaen, että se näyttää hyvältä kaikissa gadgeteissa! Parasta viimeksi mainitulle ominaisuudelle on, että voit ottaa sen käyttöön tai poistaa sen käytöstä milloin tahansa!

Jarida

Ensinnäkin saatat haluta tietää, että Jaridalla, joka on herkkä WordPress-teema, joka on erikoistunut uutis-, aikakaus- tai blogisivustoille, on 4,84 (keskimäärin) ostajaluokitus. Sen pitäisi sanoa jotain ominaisuuksista, joita tämä teema voi tarjota sinulle. Paketti sisältää vetämällä ja pudottamalla HomePage-rakennuksen, jonka avulla kotisivun räätälöinti on tehokkaampaa. Rajoittamattomilla valittavissa olevilla väreillä, rajoittamattomilla lisättävillä sivupalkeilla, koko näytön taustalla, 35 hyödyllistä mukautettua widgettiä käytettäväksi – että 4.84-luokitus on todella perusteltu.

repro

Repro on puhdas ja siisti WordPress-uutiset / aikakauslehti -teema, joka on ehdottomasti jokaisen pennin arvoinen. Valitse rajoittamattomasta värivaihtoehdosta profiilia mukauttaessasi. Voit jopa kääntää verkkosivustosi kokonaan uudelle kielelle teemapaketin sisältämän täyden lokalisointituen avulla. Lisäksi 10 widget-aluetta, 8 rivit-widgettiä, merkkituotteita ja laajat teemavaihtoehdot, mitä muuta voit todella etsiä uutis- / aikakauslehden WordPress-teemasta?

NewsPlus

NewsPlus on ihanteellinen monikäyttöinen aikakauslehti / toimituksellinen WordPress-teema. Sen lisäksi, että se on reagoiva – mikä saa verkkosivustosi mukautumaan automaattisesti katselijan käyttämäsi gadgetin näytön kokoon -, se on myös verkkokalvo, eli se näyttää myös hyvältä HD-laitteissa. Laatikoidulla / venytetyllä asettelullaan voit maksimoida tilan ja luoda siitä todella siisti verkkosivuston. Se on myös valmis WooCommerce 2.0+, joka on hyödyllinen, jos haluat muuttaa verkkosivustosi verkkokaupoksi. Voisin jatkaa tämän teeman upeita piirteitä, mutta mielestäni on parempi, jos tarkistat ne itse.

sirinä

Buzz on ehdottomasti hauska valinta niille, jotka suunnittelevat uutissivuston luomista WordPressin kautta. Tämä WP-teema sisältää widgetin kotisivun, joka vastaa täysin avuksesi. Valitse rajoittamattomien värien joukosta verkkosivustosi räätälöinnissä, käytä edistyneitä widgettejä, hyödynnä jQuery Featured Homepage Slider -sovellusta ja niin monia muita ominaisuuksia, joita et uskoisi. Laajan teemavaihtoehtopaneelin avulla voit jopa mukauttaa kaiken haluamasi!

Algarida

Algarida on reagoiva WordPress-uutis- tai aikakauslehden teema, joka voi tulla kiinteänä tai joustavana asetteluna, valinta on täysin sinun. Sen lisäksi, että tässä WP-teemassa on käännösvalmius ja RTL-tuki, siinä on voimakas paneeli ja mukana useita tonnia lyhyitä koodeja, joten mukauttaminen ei ole niin niskakipu kuin perinteisesti. Voit valita rajoittamattomasta määrästä värejä, kaikkia Google-fontteja ja paljon muuta.

aaria

Ares on WordPress-blogin, -lehden tai sanomalehden malli, joka on myös täynnä kaikkia tarvittavia ominaisuuksia ja paljon muuta. Sen mukana tulee reagoiva suunnittelu, joten sinun ei tarvitse huolehtia verkkosivustostasi, joka näyttää hullualta erittäin pienillä (tai erittäin suurilla) näyttöruuduilla. Sen mukana tulee myös 6 nahkaa, 2 postisivun asettelua, sosiaalisen median jakaminen ja niin paljon muuta. Luo verkkosivustosi ominaisuuksilla, joita vain Ares voi tarjota.

Typegrid

Typegrid ei ole vain reagoiva uutinen ja aikakauslehti, vaan myös verkkokalvo! Siinä on puhdas ja järjestetty tila, johon voit sijoittaa työn. Lisäksi sinulla on paljon vaihtoehtoja verkkosivustosi räätälöimiseksi, esimerkiksi millä verkkosivuston sivulla sivupalkki asetetaan (vasen tai oikea), rajoittamaton korostusvärivaihtoehto, rajoittamaton widget lisättävät sivupalkit ja niin paljon muuta.

London Live 3-in-1

Voit ehdottomasti hyödyntää tätä teemaa, koska London Live 3-in-1: n avulla voit luoda 3 erityyppistä verkkosivustoa, joissa on vain yksi WordPress-teema! Luo uutis-, aikakauslehti- tai blogisivusto tällä teemalla. Sen lisäksi, että se on herkkä, se sisältää myös 7 esivalmistettua nahkaa, useita liukusäätimiä, helppo kääntää, mukana PSD-tiedosto ja niin paljon muuta.

Newses

Uutisten versio 1.6.1 on SEO-valmis. Lisäksi Uutisten avulla sinulla on 4 sisältömoduulia työn tekemistä varten. Tällä WordPress-teemalla voit valita eri värejä kategorioille rajattomasta värivalinnasta, 2-tyylisestä luokkaartikkelista ja niin monista muista vaihtoehdoista Valitse verkkosivustosi räätälöinnistä.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map