10 parasta IDE-ohjelmistoa

Paras IDE-ohjelmisto-opasIntegroitu kehitysympäristö (IDE) on ohjelmisto, joka yhdistää ohjelmiston testaamiseen ja kirjoittamiseen tarvittavat perustyökalut. Ilman IDE: tä kehittäjän olisi valittava ja hallittava kaikki nämä työkalut erikseen, mutta IDE yhdistää kaikki nämä työkalut yhdeksi kehykseksi tai palveluksi. Sanomattakin on selvää, että IDE auttaa verkkokehittäjän työtä entistä tarkemmin ja nopeammin.


Tässä oppaassa esittelemme sinulle 10 parasta IDE-verkkokehitysvaihtoehtoa, joihin sisältyy monipuolinen tuki useilla koodikielellä.

Mutta ennen aloittamista vastataan yleiseen kysymykseen “Mikä on IDE?” yksityiskohtaisemmin sekä miten valita paras IDE erityistarpeisiisi. 

Kaivataan sisään.

Mikä on IDE?

Integroitu kehitysympäristö (IDE) on ohjelmisto, jonka voit ladata tietokoneellesi. Ne on suunniteltu virtaviivaistamaan verkkokehitysprosessia, kuten aiemmin mainittiin.

IDE sisältää nämä pääominaisuudet:

 • Tekstieditori – IDE on tekstieditori, joka sisältää useita muita erityisiä ominaisuuksia.
 • Kääntäjä tai tulkki – Integroitu ohjelma, joka kääntää koodisi tietokoneella luettavalle kielelle. Tämä antaa koodisi suorittaa, jota kutsutaan komentosarjan suorittamiseksi. Tulkki on mukana oleva ohjelma. Sen tarkoituksena on suorittaa koodi ilman, että sitä tarvitsee ensin kääntää.
 • Rakenna tai tee integrointi – Näihin sisältyy tapoja automatisoida tarvittavat prosessit.
 • Virheen korjaaja – Mukana toimitettu ohjelma, joka testaa koodiasi virheiden varalta, jotta voit korjata ne.
 • Syntax-korostin – Koodisi osat näytetään väreinä, jotka vastaavat erilaisia ​​elementtejä, kuten ominaisuuksia, tunnisteita, määritteitä ja kaikkia muita. Tämä auttaa tekemään koodisi visuaalisesti helpompaa skannata ja nähdä, missä olet tehnyt pieniä virheitä, kuten unohtamalla sulkea tunnisteen.
 • Graafinen käyttöliittymä (GUI) – Tämä on näyttö, joka on ihmisille luettava ja jolla on suoraviivainen navigointi ja tehtävien suorittaminen. Se voi sisältää painikkeita, valikon ja muut vastaavat elementit pelkän tekstin sijasta ja mahdollisuuden kirjoittaa tekstikomento.
 • Muut mahdolliset ominaisuudet – Monet IDE: t kehittävät ja sisältävät uusia ominaisuuksia, joita muut IDE: t eivät välttämättä tarjoa.

Kuinka löytää oikea IDE sinulle

Päätettäessä IDE: stä, jota haluat käyttää, on ensiarvoisen tärkeää määrittää, mitä tarvitset siitä. Tämä johtuu siitä, että jokainen IDE voi vaihdella tarjottujen ominaisuuksien välillä.

Tämä tarkoittaa myös sitä, että suosikki IDEsi saattaa poiketa vertaiskäyttäjistäsi, joten valitse vain se, joka toimii sinulle päivän päätteeksi.

Ominaisuudet, joita saatat tarvita valintasi parhaan IDE: n saavuttamiseksi

Tässä on lyhyt luettelo mahdollisista ominaisuuksista, joita saatat tarvita IDE: n aikaisemmin lueteltujen tyypillisten komponenttien ulkopuolella:

 • Ohjelmointikielen tuki – Valitsemasi IDE: n tulisi tukea projektikieliä, jota tarvitset.
 • Muokattavat tekstieditorit – Jotkut IDE: t tarjoavat mahdollisuuden muokata käyttöliittymää.
 • Yksikkötestaus – Tämä on vaihtoehto, jolla voidaan lisätä pilkkaobjekteja koodisi osiin, jotta se voidaan testata heti joutumatta täyttämään kyseistä osaa ensin.
 • Lähdekoodikirjasto – Joillakin IDE-laitteilla on resursseja, jotka sisältävät skriptejä ja lähdekoodia, joita voit käyttää.
 • Virheiden diagnosointi ja raportit – Jos tarvitset virheitä havaitsemiseksi ja luetteloimiseksi puolestasi, tämä on ominaisuus, joka on otettava huomioon valittaessasi parhaita IDE-verkkokehitysprojekteja.
 • Koodin valmistuminen – Monet IDE: t voivat älykkäästi viimeistellä koodisi puolestasi. Esimerkiksi IDE voi tunnistaa, kun olet valmis sulkemaan tunnisteen, ja sulkee sen sinulle säästääksesi aikaa.
 • Integroinnit ja laajennukset – GitHubin ja Apachen Subversionin avulla
 • Koodin haku – Voit etsiä koodistasi nopeasti haluamasi elementin.
 • Hierarkiakaaviot – Tiedostot voidaan asettaa ja näyttää hierarkiassa suurille projekteille, jotka sisältävät useita tiedostoja ja skriptejä, jotka kaikki toimivat yhdessä tietyllä tavalla. Hierarkiakaavion näyttäminen voi auttaa sinua näkemään tiedostojen suorittamisjärjestyksen sekä tiedostot ja skriptit, jotka liittyvät toisiinsa.
 • Mallivetoinen kehitys (MDD) – Tämä on prosessi, jossa kehittäjä luo mallin siitä, mitä he haluavat koodata, niin IDE auttaa sinua koodaamaan sen. Sen jälkeen IDE automatisoi virheenkorjauksen ja testauksen jossain määrin, joten sinun on helpompaa tehdä vielä muita virheenkorjauksia ja testauksia.

Muista muistaa, mitä ominaisuuksia tarvitset, kun tarkistat alla olevan parhaan web-kehitystyön IDE: n.

10 parasta IDE-verkkokehitystä

Tässä luettelossa keskitytään suosituimpiin, tehokkaimpiin, monipuolisempiin ja sen seurauksena parhaimpiin IDE-vaihtoehtoihin.

1. Visual Studio

Mikä on paras IDE web-kehitykseen? Visual Studio on varmasti kohti luettelon kärkeä.

Visual Studio IDE on yksi suosituimmista ja parhaista käytettävissä olevista IDE-verkkokehitysvaihtoehdoista. Se käyttää AI: tä oppiaksesi muokkauksistasi koodittaessasi, jotta se voi viimeistellä lauseet – er, koodirivit.

Tämän lisäksi voit tehdä yhteistyötä tiimisi kanssa live-tilassa muokkaamalla ja debugoidessasi. Voit myös jakaa palvelimia, päätteitä ja kommentteja.

Visual Studio tukee verkko-, mobiili-, sovellus- ja pelikehitystä, ASP.NET, Python, Node.js, C ++, Unity sekä tukea Azurelle..

Voit myös luoda kehitysympäristöjä pilvessä ja paljon muuta, kun ne ovat käytettävissä Windowsille, Macille, Androidille, iOS: lle, verkolle ja pilvessä.

2. IntelliJ IDEA

Yksi parhaimmista IDE-ratkaisuista web-kehitykseen, IntelliJ IDEA.

IntelliJ IDEA  on ehdottomasti yksi parhaimmista IDE Java. Se keskittyy ominaisuuksiin, jotka auttavat sinua olemaan mahdollisimman tuottavia ilman, että häiritset käyttöliittymää.

Se indeksoi koodisi antamaan sinulle asiaankuuluvia ehdotuksia ja täydentääksesi koodiasi sinulle. IntelliJ IDEA automatisoi myös useita tehtäviä, jotka muuten olisivat ärsyttävän toistuvia.

Se on kaikki tämä ja pussi siruja, er, tietokonepiirejä, koska sillä on hämmästyttävä kokemus käytöstä, eikä sitä tarvitse vain käyttää Java.

Vaikka se on keskittynyt siihen, se on silti hieno SQL: lle, JPQL: lle, HTML: lle, JavaScriptille ja muille kielille, mukaan lukien kun lisäät kielen merkkijonoon. Saat silti kaikki tämän IDE: n edut.

3. Aptana Studio 3

Aptana Studio 3 -sivusto, joka on yksi parhaimmista IDE-web-kehitysvaihtoehdoista.

Aptana Studio 3 on yksi parhaimmista IDE-verkkokehitysvaihtoehdoista ja se on myös avoimen lähdekoodin.

Voit mukauttaa graafista käyttöliittymää, siinä on sisäänrakennettu pääte, Git-integraatio, virheenkorjaus sekä ohjattu käyttöönotto. Automaattinen täydennys on saatavana myös HTML-, CSS- ja JavaScriptille.

4. PyCharm

PyCharmin verkkosivusto

PyCharm on ensisijaisesti yksi parhaimmista Pythonin IDE: stä, mutta premium-versio tukee myös muita kieliä web-kehitykseen.

Se tarkistaa virheitä koodittaessasi ja siinä on myös automaattinen täydennys. Siinä on tyylikäs ja minimaalinen käyttöliittymä häiriöttömästä kehityksestä. Tarkistaa myös koodisi laadun varmistaaksesi, että se on nuuska.

5. PhpStorm

PhpStorm-verkkosivusto

PhpStorm on toinen vaihtoehto, joka tulee harkita yhdeksi parhaimmista IDE-ratkaisuista web-kehityksessä. Se on keskittynyt PHP: hen, mutta käyttöliittymän kieliä tuetaan myös täysin, mukaan lukien HTML 5, CSS, Sass, Less, JavaScript ja muut..

Se sisältää myös tuen tärkeimmille ohjelmistoille verkkosivustojen, kuten WordPress, Drupal, Joomla!, Laravek, ja muiden luomiseen..

Se on helppo navigoida, siinä on koodin täydennys-, virheenkorjaus- ja testaustyökalut sekä nopea (ja turvallinen) uudelleenkorjaus.

6. WebStorm

WebStorm-verkkosivusto

WebStorm on luettelossa yksi parhaimmista IDE-verkkosivujen kehittämisistä, koska se on erinomainen JavaScriptille. Se ei sisällä vain koodin automaattista täydennystä ja reaaliaikaista virheiden havaitsemista, mutta siinä on myös virheenkorjaus, yksikkötestaus ja monia integraatioita, kuten Git, GitHub, Mercurial ja muut.

Se latautuu nopeasti käynnistyksen yhteydessä ja pystyy automatisoimaan monia tylsiä tehtäviä tuottavuuden lisäämiseksi.

7. NetBeans

Mikä on IDE, joka sopii erinomaisesti web-kehitykseen? NetBeans.

Sinulla ei voi olla luetteloa parhaasta IDE-verkkosivuston kehittämisestä ilman, että mukana on NetBeans. Se on yksi suosituimmista vaihtoehdoista parhaalle IDE: lle, koska se on turhaa ohjelmistoa Javalle, JavaScriptille, PHP: lle, HTML 5: lle, CSS: lle ja muille.

Se auttaa sinua myös luomaan virheettömiä verkkosivustoja korostamalla koodia paitsi syntaktisesti myös semanttisesti. Siinä on myös paljon tehokkaita refaktorityökaluja avoimen lähdekoodin ollessa.

8. Eclipse

Eclipse-verkkosivusto

Tämä artikkeli ei olisi myöskään täydellinen ilman mainintaa Eclipse. Se on pääasiassa avoimen lähdekoodin ja yhteisöpohjainen IDE Javascriptille, mutta on olemassa työkaluja, kuten HTML, CSS.

Sen avustajia ovat Google, Netflix, Facebook, GE ja Walmart. Joten voit olla varma, että saat yhden parhaista IDE-ratkaisuista web-kehitykseen.

9. RubyMine

RubyMinen verkkosivusto

RubyMine on keskittynyt Ruby and Ruby on Railsiin, mutta se on räätälöity myös JavaScriptille, CSS: lle, Sassille, Lesselle ja muille. Siinä on syntaksi ja virheiden korostaminen, koodin loppuun saattaminen, minkä tahansa luokan, tiedoston tai symbolin tarkennettu haku ja nopea navigointi, jotta voidaan mainita vain muutama ominaisuus.

10. Komodo IDE

komodo IDE kotisivu

Komodo IDE  on yksi parhaista IDE-ratkaisuista web-kehitykseen, mutta se on premium-vaihtoehto. Siinä on paljon ominaisuuksia, kuten automaattinen täydennys, visuaalinen virheenkorjaus, yksikkötestaus, lisäosat, tiimiyhteistyö, projektinhallintatyökalut ja paljon muuta.

Se tukee Git-, Mercurial-, Subversion-, CVS-, Perforce- ja Bazaar-ohjelmia sekä kaikkia ohjelmointikieliä..

Mikä on paras verkkokehityksen IDE?

Kuten aiemmin mainittiin, kun haluat tietää mikä on paras IDE web-kehitykseen, se kaikki vastaa sinun tarpeitasi. Jokaisen tarpeet ovat erilaisia ​​heidän hankkeissaan. Valitsemasi paras IDE ei välttämättä ole sama kuin yksi kollegoistasi.

Ei se mitään. Joskus pienin ominaisuus tuo eroon maailmaa.

Parhaat IDE-vaihtoehdot

Jos tarkastelet luetteloa ominaisuuksista, joita IDE: llä yleensä on, ja ajattelet: “Se on minulle vain liikaa”, on myös muita vaihtoehtoja.

Paitsi, että siellä on muita IDE: tä, mutta on myös tekstieditoria, jolla on joitain yhteisiä ominaisuuksia IDE: n kanssa, jotka ovat suosittuja, melko tehokkaita ja jotka saattavat löytää tarpeitasi tarpeitasi varten.

Tässä on lyhyt luettelo parhaista IDE-vaihtoehdoista:

Mikä on mielestäsi paras IDE web-kehitykseen? Miten valitset parhaan IDE: n erityistarpeitasi varten? Kysy edelleen itseltäsi: “Mikä on IDE?” Jaa kokemuksesi alla olevissa kommenteissa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map