10 parasta AI-chatbotia

Paras AI Chatbots


Mietitkö AI-pohjaisen chatbotin lisäämistä verkkosivustoosi tai viestiympäristöön? Tai ehkä haluat päivittää olemassa olevan chatbot-ratkaisun sellaiseksi, jolla on tekoäly?

Tuo on hyvä idea.

Jotta voidaan määrittää, mikä on paras AI-chatbot-ratkaisu sinulle, sinun on otettava huomioon monet tekijät:

 • talousarvio – koska tekoäly ja automaatio ovat hinnalla.
 • kanavat – Tarvitsetko apua verkkosivustollasi, sovelluksessasi, sosiaalisessa mediassa, sähköpostissa tai viestiympäristössä?
 • Tarkoitus – esimerkiksi. myynti- ja markkinointiautomaatio, asiakastuki, yksinkertainen apu kysymyksiin ja vastauksiin.
 • Chatbotin ja sen työnkulkujen asetukset – joten voit ottaa tarvittaessa huomioon kehittäjän kustannukset.
 • Sovellusten integrointi – joten chatbotti voi käyttää ja parantaa nykyisiä asiakastietoja.

Oikealla chatbotilla puolellasi voit tehdä paljon enemmän – ja myös tehokkaammin. Joten mitä valitset?

Alta löydät suosituksemme tänään markkinoiden kymmenelle parhaalle AI-chatbotille.

Paras AI-chatbotit verkkosivustollesi

Chatbotista voi olla erittäin hyötyä asiakaskokemuksen hallinnassa. Toisaalta koneoppimisella ja luonnollisella kielenkäsittelyllä toimiva botti voi olla todellinen pelinvaihto.

Tämä johtuu siitä, että tekoäly antaa meille kyvyn antaa inhimillisen äänen ja käsittelykyvyn sille, joka muuten olisi vain uusi ohjelmisto.

Tämän seurauksena asiakkaita voidaan houkutella paremmin, kun olet vapautunut tekemään muutakin kuin juuttumaan joutumalla vastaamaan samoihin kysymyksiin yhä uudelleen.

Tämä tietenkin edellyttää, että chatbotisi on hyvin suunniteltu. Aloittamalla yhdellä parhaista AI-pikaviesteistä saat sinut tietä sinne. Sitten sinun on rakentaa chatbot asiakkaasi ja yrityksesi hyötyy eniten.

Yritetään selvittää, mikä auttaa sinua tekemään sen parhaiten:

1. ManyChat (Freemium)

ManyChat - yksi vuoden 2020 parhaista AI-pikaviesteistäManyChat on Facebook Messenger -markkinointipalvelu. Vaikka chatbot on ydin, voit tehdä tämän ohjelmiston avulla enemmän, kuten lähettää tekstiviestejä ja ajaa AI-pohjaisia ​​Facebook-mainoksia.

Asioiden chatbot-puolella on monia asioita, jotka voit suorittaa. Messenger-botisi voi:

 • Aloita chatbot-keskustelut ensimmäisten vierailijoiden kanssa.
 • Pätevöitä johtajia joukolla kysymyksiä.
 • Tarjoa tarjouksia kiinnostuneille mahdollisille asiakkaille.
 • Lähetä kuponkeja kanta-asiakkaille.
 • Varaa ajanvaraukset ja varaukset.
 • Myy tuotteesi tai palvelusi ja käsittele maksuja.

Pohjimmiltaan ManyChat-chatbotti voi auttaa sinua aloittamaan, hoitamaan ja pitämään kiinni asiakassuhteista – kaikki Facebook Messengerin kautta.

Toisin sanoen ManyChat ei ole itsenäinen ratkaisu. Se integroituu muihin käyttämiin työkaluihin, kuten Google Drive, Shopify, MailChimp, HubSpot, Stripe ja Zapier.

Aloittamisen kannalta se on pala kakkua. Voit joko rakentaa botisi ennalta suunnitellusta mallista tai luoda vetämällä ja pudottamalla -sovelluksen avulla oman chatbotin ja flow.

Jos olet uusi chatbotti, ilmainen suunnitelma antaa sinun perustaa kaiken tarvitsemasi, mukaan lukien tippujen sekvenssit, yleisön segmentoinnin ja visuaalisen virtauksen rakennuksen.

Jos etsit päivitystä, Pro-suunnitelma maksaa 10 dollaria kuukaudessa, ja siinä on edistyneet mallit, rajoittamaton pääsy markkinointityökaluihin ja integrointi muihin kanaviin (kuten tekstiviestit, Facebook-mainokset ja sähköposti).

2. Sisäpuhelin (Premium)

Intercom - Chatbot-ratkaisuIntercom on täysimittainen ratkaisu yritysviestintään. Sen keskellä on Business Messenger, sen chat-tuote.

Business Messenger ei kuitenkaan ole yhdenmukainen chatbotti. Voit rakentaa työnkulkuja suorittaaksesi useita tehtäviä.

Voit esimerkiksi harkita aloitusnäytön mukauttamista eri käyttäjille (esim. Uudet kävijät vs. pätevät liidit). Sitten pyydä robotti lähettämään mukautettuja viestejä jokaiselle.

Voit myös ohjelmoida chatbotisi puhumaan ihmisille oikeassa yhteydessä. Esimerkiksi edistyneellä kohdistusominaisuudellaan se pystyy tunnistamaan korkeaa tarkoitusta aiheuttavat liidit, keräämään heiltä asiaankuuluvia tietoja ja siirtämään ne sitten elävään edustajaan sulkemaan kaupan.

AI-chatbot voi myös oppia ennakoimaan käyttäjien kysymyksiä sovittamalla heidät aiemmin ratkaistuihin kysymyksiin. Sen ei myöskään tarvitse käydä läpi joukko kysymyksiä. Se pystyy ennakoimaan kysymykset ja jakamaan vastaukset ennakoivasti käyttäjän kirjoittamien sanojen perusteella.

Ja se voi kerätä ja vaihtaa tietoja kaikkien tärkeimpien yrityssovellustesi kanssa, kuten Slack, Google Calendar, Stripe, Jira, Zoom. Nimetäkseni muutamia.

Intercom-chatbotin suunnittelu on yhtä helppoa kuin yhteyslomakkeen määrittäminen WordPressissä. Koodia ei tarvita. Määritä vain kaikki asetukset, ohjelmoi kysymyksesi ja julkaise botti.

Jotta pääset Intercomin chatbot-ratkaisuun, sinun täytyy tilata Käynnistä-, Kasva-, Nopea- tai Skaala-suunnitelmat.

 • Startin hinnoittelu alkaa 39 dollarista kuukaudessa ja se on tarkoitettu peruskeskusteluihin ja lähteviin viesteihin.
 • Growin hinnoittelu alkaa 99 dollarista kuukaudessa. Voit luoda sen kanssa johtavan hyväksyntäobotin tai artikkelehdotusbotin.
 • Kiihdytys alkaa 499 dollarista kuukaudessa ja asteikko alkaa 999 dollarista kuukaudessa. Molemmat antavat sinulle mahdollisuuden luoda mukautettuja robotteja.

Jos haluat tarjota edistynyttä asiakastukea tai lyijyn luomista, se vaatii lisäpäivityksen.

Hyvä uutinen tämän chatbotin kanssa on, että sen mukana tulee 14 päivän ilmainen kokeilu. Tällä tavalla sinun ei tarvitse sitoutua kalliin ohjelmistotuotteeseen antamatta sitä ensin.

3. ChatBot LiveChatille (Premium)

ChatBot LiveChatilleLiveChat on täysimittainen asiakaspalvelualusta. Jos haluat kuitenkin AI-automatisoinnin etuja, sinun on investoitava ChatBot-integrointiin.

ChatBot for LiveChat -sovelluksella et luota robottiä peruskysymysten ja kysymysten kenttiin. Tämä on tarkoitettu työkaluksi nykyisen asiakaspalvelun parantamiseksi. Sinänsä voit luoda robotteja, jotka:

 • Poista roskapostikommentit jonosta.
 • Tarjoa tukea tuntien jälkeen.
 • Pätevöitä ja kaappaa johdot.
 • Aikataulu myyntitapaamiset liidien kanssa.
 • Merkitse keskustelut merkitsemällä, jotta ne lähetetään oikeisiin yrityssovelluksiin arsenaalissasi (jonka voit ohjelmoida Zapierin kautta) ja tiedot arkistoidaan oikein.
 • Luo tukiliput alkuperäisen vastaanoton kanssa jo käsiteltynä.
 • Triagen tärkeät asiat eläville agenteille LiveChatin kautta.

Toinen hieno asia ChatBotissa on, että voit ohjelmoida sen toimimaan kaikilla asiakaspalvelualustoillasi: WordPress-verkkosivustollasi, Facebook Messengerissä, WhatsAppissa, Apple Business Chatissa, tekstiviesteissä ja muissa.

Pohjimmiltaan se muuttaa asiakaspalvelutoimintasi todelliseksi monikanavaiseksi ratkaisuksi.

Chatbotin rakentamiseen liittyy useita vaihtoehtoja.

Voit käyttää mallia, joka on rakennettu erityisesti tehtäväksi. Voit luoda vetämällä ja pudottamalla chatbot-rakennustyökalun luodaksesi oman. Tai voit luoda ChatBotin avoimen sovellusliittymän avulla jotain todella mukautettua.

Tarinoiden tai keskusteluvirtojen luominen on myös helppoa. Hienoa tässä ominaisuudessa on, että sen avulla voit kopioida minkä tahansa tarinan useille viestiympäristöille, joten voit säästää paljon aikaa chatbotin ohjelmoinnissa..

ChatBotilla on kolme suunnitelmaa valita:

 • Aloitussuunnitelma alkaa 50 dollaria kuukaudessa ja antaa sinulle yhden chatbotin, 1000 keskustelua ja perusominaisuudet.
 • Joukkueen suunnitelma alkaa 149 dollaria kuukaudessa ja antaa sinulle 5 chatbotia, 5000 keskustelua ja edistyneitä ominaisuuksia.
 • Liiketoimintasuunnitelma Alkaa 499 dollarista kuukaudessa ja antaa sinulle rajoittamattoman määrän robotteja, 25 000 keskustelua ja edistyneitä ominaisuuksia.

Jokainen ChatBot-käyttäjän saa aloittaa 14 päivän kokeiluversio. Sen jälkeen maksat suunnitelmasta sen perusteella, kuinka monta chatbottiä luot, kuinka monta keskustelua käydään kuukauden aikana ja minkä tason ominaisuuksia tarvitset.

4. Chatfuel (Freemium)

Chatfuel Facebook Messenger ChatChatfuel on hyvä vaihtoehto, jos tavoitteesi on automatisoida Facebook Messenger -keskusteluesi liidien ja asiakkaiden kanssa.

Katsokaa sen verkkosivustoa ja huomaat, että Chatfuel on ollut käyttövoima joidenkin hyvin tunnettujen tuotemerkkien ja heidän Messenger-markkinointikampanjoidensa takana..

 • LEGO alensi muuntamiskustannuksiaan 71%.
 • Leeds Beckett University tuotti 3,1 miljoonaa dollaria lukukausimaksua vain yhdessä päivässä.
 • HelloFresh lyhentää asiakkaiden odotusaikaa 76%.

Jos tiedät, että kohdekäyttäjät ovat Facebookissa ja olet valmiita ja halukkaita käyttämään tuotemerkkiäsi, Chatfuel voi realistisesti kiihdyttää lyijyn luomista ja asiakaspalvelupyrkimyksiäsi siellä.

On tärkeää ymmärtää, että Chatfuel-botti ei vastaa vain kysymyksiin ja triaagiatukipyyntöihin. Chatfuelilla voit tehdä esimerkiksi:

 • Suorita A / B-testit tarkentaaksesi chatbot-virtauksia.
 • Muistuta ostajia siitä, kun he ovat jättäneet tuotteita ostoskärryyn.
 • Luo samankaltaisia ​​ja mukautettuja yleisöjä Facebook-mainoskampanjoihin ja analysoi tulokset botillasi.

Ja jos olet virasto, joka käsittelee Facebook-markkinointia asiakkaille, voit merkitä Chatfuelin valkoisella leimalla, jotta asiakkaasi näkevät vain haluamansa kojelaudassa..

Chatfuel tarjoaa ilmaisen suunnitelman aloittaville yrityksille. Joten jos olettaa, että sinulla on vähemmän kuin 1000 tilaajaa ja et tarvitse paljon enemmän kuin tavalliset bot-ominaisuudet, se saattaa toimia sinulle.

Pro-suunnitelma alkaa 15 dollaria kuukaudessa (riippuen kuinka suuri joukkueesi on). Tilaajarajaa ei ole, ja saat pääsyn edistyneisiin ominaisuuksiin ja ensisijaiseen tukeen.

Premium-suunnitelma on saatavana, vaikka joudut kuitenkin tiedustelemaan Chatfuelin kanssa hinnoittelusta. Tämä on paras vaihtoehto toimistoille, jotka tarvitsevat lisätukea, valkoisia merkintöjä ja muita erikoisominaisuuksia.

5. Ada (Premium)

Ada-automaation chatbotAda kutsuu AI-pohjaista chatbot-alustaansa asiakaspalvelun etulinjaksi.

Tämä johtuu siitä, että se integroituu olemassa olevien live chat-palveluntarjoajien, kuten Salesforce tai Zendesk, kanssa, minkä ansiosta agenttisi voivat antaa tylsän tehtävän vastata toistuviin kysymyksiin chatbottiin. Ja voit käyttää sitä melko missä tahansa: Twitterissä, Facebookissa, Twilioissa, WhatsAppissa ja muissa.

Kuten voitte kuvitella, tästä ei ole hyötyä vain asiakaspalvelun virtaviivaistamiselle ja chat-tukikustannusten pitämiselle alhaisella tasolla, mutta se voi parantaa työtyytyväisyyttä, kun live-agenttien tekemä työ loppuu merkityksellisemmäksi.

Asiakastuen tarjoamisen lisäksi Ada chatbot voi auttaa muilla alueilla.

Voit esimerkiksi ohjelmoida sen asiakasmyynnille ja ristiinmyynnille. Voit myös käyttää ennustavia ehdotuksia kouluttaaksesi chatbotisi vastauksiin ennen kuin asiakkaat ovat edes esittäneet kysymyksensä.

Ja se voi tehdä tämän yli 100 kielellä.

Chatbotin luomiseen ei tarvita koodaustietoa. Vedä ja pudota -elementtien avulla on tarpeeksi helppoa kenelle tahansa rakentaa, muokata ja kopioida keskusteluvirtoja.

Tämä tarkoittaa, että voit antaa asiakaspalvelun ammattilaisille – jotka tietävät asiakasvuorovaikutuksesi sisäisesti ja ulos – rakentaa automatisoituja työnkulkuja sen perusteella, mitä asiakkaat kysyvät ja millaisia ​​vastauksia he tarvitsevat.

Hinnoittelu ei ole julkisesti saatavilla Adalle. Saadaksesi lisätietoja sinun on ajoitettava esittely.

6. Virtaus XO (Freemium)

Flow XO -automaatiokeskustelualustaFlow XO on automaatiotuote, joka yksinkertaistaa chatbotien luomista ja edistää samalla kykyäsi palvella liidejä ja asiakkaita.

Flow XO: lla voit luoda tarvittavat työnkulut. Esimerkiksi:

 • Näytä tervetuloviesti tervehtimään uusia kävijöitä.
 • Tarjoa mielenkiintoisia faktoja tai hauskoja GIF-tiedostoja kiinnittääksesi huomiota chatbottiisi samalla kun osoitat myös brändisi persoonallisuutta.
 • Kerää tietoja johdoista ja anna ehdollisen logiikan avulla päättää, mihin keskustelu menee.
 • Anna vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.
 • Hyväksy tuotteiden, laskujen ja palvelujen maksut.
 • Siirtyminen johtaa tai asiakkaita reaaliaikaiseen keskusteluun edustajan kanssa tarvittaessa.

Flow XO integroituu yli 100 sovellukseen, joten on olemassa monia tapoja mukauttaa tämä nykyisiin työnkulkuihisi ja automatisoida tietojen vaihto kaikkien käyttöympäristöjen välillä..

Joustavuus on myös käyttökohteen suhteen. Flow XO -pikaviestit voidaan sijoittaa muun muassa verkkosivustoille, sovelluksiin, Facebook Messengeriin, Slackiin ja Twilioon.

Ja vaikka chatbotissa käytätkin kuinka paljon mahdollisuuksia käytät, sen luominen on erittäin helppoa. Vedä ja pudota -sovelluksen avulla voit nopeasti rakentaa työnkulut ja liittää ne asianomaisiin alustoihin sovellusliittymien kautta.

Sinulla on kaksi vaihtoehtoa rekisteröitymiseen.

 • Vapaa suunnitelma mahdollistaa 500 vuorovaikutuksen, 2 viikon keskustelulokit ja 5 chatbotin.
 • Vakiosuunnitelma maksaa 19 dollaria kuukaudessa ja sallii 5000 vuorovaikutuksen, 3 kuukauden keskustelulokit ja 15 robottiä.

Jos ylität jonkin näistä rajoituksista, peritään lisämaksuja.

7. LivePerson (Premium)

LivePerson -keskusteluaiheinen AILivePerson, kuten nimestä voi päätellä, on live chat -ratkaisu. Sen tarkoituksena on auttaa yrityksiä pitämään paikan päällä olevat asiakaspalvelukustannukset tarjoamalla etämyynti- ja tukitiimille työkalut, joita he tarvitsevat yhteydenpitoon ja muuntamiseen asiakkaiden kanssa.

LivePerson helpottaa toistojen hallintaa monikanavakeskusteluissaan, mutta mukana tulee myös keskusteleva AI-ominaisuus.

LivePerson-chatbot toimii monilla eri alustoilla:

 • Verkkosivustot ja sovellukset
 • tekstiviesti
 • Facebook Messenger
 • WhatsApp
 • Viserrys
 • Apple Business Chat
 • Google Rich Business Messaging (RBM)

LivePersonin mukaan noin 70% keskusteluista, joita asiakkaat käyvät chat-widgetillä, voidaan automatisoida, joten on hyvä idea hankkia keskustelu, joka yhdistää AI: n ihmisen tuella.

Myös tämän botin tekoäly on melko vaikuttava.

Se alkaa LivePersonin omistamalta AI-nimeltä Maven. Se käyttää luonnollista kielenkäyttöä oppiakseen ja havaitsemaan käyttäjän aikomukset. Sitten se reitittää kyselyt dynaamisesti oikealle kanavalle – olipa kyseessä sitten AI-chatbotti tai suora agentti.

Luonnollinen kielenkäsittely on se, mikä antaa robottille mahdollisuuden ottaa asiakkaidesi kyselyitä ja tarjota oikeita vastauksia käytettyjen sanojen ja annettujen tietojen perusteella.

Intent Manager seuraa reaaliaikaisia ​​keskusteluja ja auttaa optimoimaan vastauksia paikan päällä. Se voi myös automatisoida työnkulut, jos se löytää tapa tehdä niin.

Se ei ole vain AI: n tehtävä.

Hallintapaneeli tarjoaa sinulle tietoja käyttäjän aikomuksesta, tyytyväisyydestä, tunteista sekä muuntokursseista. Kun tunnistat kitkaa tai aukkoja prosessissa, voit tehdä säätöjä ja muuttaa prioriteetteja vastaavasti.

Saatat olla hermostunut siitä, että jotain niin edistynyttä olisi vaikea käyttää, mutta se ei yllättäen ole. LivePersonissa on robottipohjamalleja, jotka on rakennettu erityisesti teollisuuskäyttöön, esiohjelmoituihin kuluttajasuhteisiin, ennalta kirjoitettuihin keskusteluihin ja sovellusintegraatioihin. Tai voit rakentaa oman, jos et löydä etsimääsi.

LivePersonin hinnoittelu ei ole saatavana verkkosivustolla. Ajoita tapaaminen, jos haluat lisätietoja tästä AI-ohjelmistosta ja saadaksesi mukautetun tarjouksen.

8. Drift Chatbot (Premium)

Drift automatisoitu chatbot-avustajaDrift on monivaiheinen viestintäratkaisu, joka sisältää sähköpostin, videon, live-chatin ja chatbot-ohjelmiston.

Vaikka voit käyttää Drift Chatbotia arkipäivän tehtäviin verkkosivustollasi, kuten vastaamaan yleisimpiin kävijöiden kysymyksiin ja tarjoamaan sivustosi ympäristössä navigoinnin perustietoja, sitä käytetään parhaiten myyntityön tukemiseen..

Chatbot voi tehdä esimerkiksi:

 • Pätevöitä ja pisteet johtaa. Lisää sitten nämä tiedot CRM: ään ja muihin markkinointiohjelmistoihin.
 • Varaa tapaamiset päivinä ja aikoina, jolloin myyntiedustajat ovat todella saatavilla.
 • Reitti johtaa oikeaan ihmiseen sellaisten tekijöiden perusteella kuin yrityksen koko, alue ja niin edelleen.
 • Reititä olemassa olevat johtimet takaisin edustajalle, jonka kanssa he ovat jo käyneet.
 • Tarjoa VIP-johdot kiertotiellä, jotta he voivat ohittaa lomakkeiden täyttämisen ja aloittaa puhumisen jonkun kanssa heti.
 • Tarjoa tukea suoraan tukiportaalistasi tai tietokannasta.

Drift integroituu kymmeniin yritys- ja myyntityökaluihin – monia, joita et löydä muiden luettelossa olevien älykkäiden chat-robotien tukemana. Löydät sovelluksia, kuten MadKudu lyijytarkistukselle, Optimizely jakotestaukselle ja Front, jotta voit keskittää kaiken yrityksesi viestinnän.

Driftin mukana tulee myös AI-sähköposti-avustajia.

Mieti, kuinka paljon maksaa virtuaaliassisteille kunkin kanavasi liikenteen ja saapuvien keskustelujen seuraamiseksi ympäri vuorokauden. Toki, toivoisit osan sijoituksestasi sulkemallasi lisämyynnillä, mutta voittomarginaalisi olisivat pienet.

Drift Chatbot on kallis työkalu. Se ei kuitenkaan ole niin kallista kuin edustaja- ja avustajatiimi, joka yrittää osallistua jokaiselle johdolle tai asiakkaalle.

On tärkeää huomata, että et maksa vain edistyneistä AI-ominaisuuksista. Maksat Driftin asiantuntemuksesta.

Kun kirjaudut, Drift auttaa sinua luomaan täydelliset työnkulut virtuaaliassistentillesi.

Tiimi tuo ja analysoi aiemmat asiakaskeskusteluja. Tunnista sitten mallit ja luokittele ne vastaavasti.

Huomautustiimi työskentelee kanssasi kouluttaaksesi robotti havaitsemaan aikomuksen ja tarjoamaan täydelliset vastaukset – ei vain oikeiden vastausten lisäksi, mutta käyttämäsi kielellä.

Kuten jo mainittiin, Drift Chatbot on tyyris.

 • Oleellinen suunnitelma alkaa 400 dollaria kuukaudessa ja sisältää lyijyreitityksen ja CRM-integraatiot.
 • Premium-suunnitelma alkaa 1 500 dollaria kuukaudessa ja sisältää markkinoinnin automaation.

Sinun on maksettava lisämaksu myös chat-istuimista ja kalenteripaikoista, joten pidä se mielessä.

9. ChatCreate (Premium)

ChatCreate chatbot-lisäosaChatCreate AI -apulaitteen rakentamiseksi ja käyttämiseksi sinun on jo tarjottava asiakastukea sellaisen alustan kautta, kuten ZenDesk, Chatfuel, ManyChat tai LiveChat. Voit myös yhdistää sen muihin alustoihin sovellusliittymän avulla.

Koska tämä on lisätuki, joka on rakennettu erityisesti tukialustoille, on erittäin helppo asentaa se, koska yhteys on jo olemassa. Sinun on yksinkertaisesti sinun luoda botti.

Mitä tämä chatbotti toimii, se on melko yksinkertainen.

ChatCreaten omistamat SuggestionsAI identifioivat yleiset aiheet ja kysymykset, joita esiintyy asiakasvaihtoissasi. Se lataa nämä kysymykset ja vastaukset järjestelmään, ja sitä chatbotti pystyy käsittelemään. Monimutkaisemmat aiheet ohjataan liveagentteihisi.

Siitä huolimatta, SuggestionsAI ei koskaan lopeta keskustelujesi tarkkailua. Joten jos huomataan, että asiakkaat alkavat kysyä jotain uutta ja se tapahtuu riittävän usein, kysymys lisätään automatisoituihin työnkulkuihisi.

Ilmoittautumisen suhteen saat 7 päivän ilmaisen kokeilujakson. Tuon ajankohdan jälkeen voit valita kahden suunnitelman välillä.

 • Essentials-suunnitelma alkaa 99 dollaria kuukaudessa jokaisesta 1000 keskustelustasi, joita botillasi on.
 • Yrityssuunnitelma edellyttää, että ajoitat esittelyn saadaksesi mukautetun tarjouksen. Mutta jos sinulla on tarve automatisointiehdotuksille, API-käyttöoikeuksille, parannetulle salaukselle ja lisää tukea, se kannattaa tutkia.

10. Freshchat (Premium)

Freshchat asiakaskeskustelualustaFreshchat on asiakastukiohjelmisto, joka on osa Freshworksin liiketoimintatyökalujen sarjaa. Joten, jos olet jo Freshworksin käyttäjä, tämä saattaa olla paras parhaista AI-pikaviesteistä sinulle.

Freshchat-sovelluksen avulla voit lisätä sekä live-chatin että AI-pohjaisen chatbotin verkkosivustoosi, mobiilisovellukseen tai sosiaalisen viestin palveluihin. Ja se voi suorittaa erilaisia ​​tehtäviä:

 • Lähetä tarkkoja vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.
 • Ota asiakkaat läpi keskusteluvirran selvittääksesi oikea toimintatapa.
 • Ota proaktiivisesti yhteyttä kohdennettuihin käyttäjiin väestötietojen, käyttäytymisen, hylättyjen kärryjen ja niin edelleen perusteella.
 • Pätevöitä johtajat ja auta ne keskustelemaan myyntiedustajan kanssa.
 • Ohjaa asiakkaat asiakaspalvelun edustajaan hoitamaan monimutkaisempia asioita.
 • Vaihda tietoja jo käyttämiesi sovellusten välillä (sekä Freshworksin sisällä että ulkopuolella).

Kun käytät Freshchat-bottia, saat koneoppimistekniikan ja luonnollisen kielenkäsittelyn edut. Tämän avulla robotti voi lukea asiakkaidesi viestien tarkoitukset ja tunteet ja vastata asianmukaisilla vastauksilla tai ohjeilla.

Toisin sanoen, sinulla on hiukan enemmän hallintaa chatbotisi toimintaan kuin joihinkin muihin tuotteisiin.

Sen sijaan, että jäisit tutkimaan, oppimaan ja ennakoimaan asiakkaiden käyttäytymistä, voit luoda sääntöjä, jotka saavat asiakkaan reagoimaan tietyllä tavalla. Voit esimerkiksi laukaista viestit segmenttien perusteella, kuten:

 • Käytetyt sivut
 • Alueella vietetty aika
 • Maantieteellinen sijainti
 • Laite käytetty
 • Käytetty rahamäärä

Voit myös ajoittaa chatbotisi olemaan yhteydessä heihin aivan kuten myyntiedustaja tai asiakastukiasiamies, jos he seuraisivat aktiivisesti sivustoa..

Freshchat-botin rakentamisessa se on melko yksinkertaista. Vaikka vetämistä ja pudottamista ei ole, vuojen ja viestien suunnittelu on riittävän helppoa tekstieditorilla ja asetusmäärityksillä.

Aloita 21 päivän ilmaisella kokeilulla saadaksesi pääsyn Freshchatin AI-käyttöiseen chat-robottiin ”Freddy”. Sen jälkeen sinulla on kaksi vaihtoehtoa:

 • Metsäsuunnitelma maksaa 69 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa, jos maksat vuosittain (hinta nousee, jos siirryt kuukaudesta toiseen).
 • Metsän omikanava antaa sinulle vielä enemmän tekoälyn voimaa, mutta maksaa 139 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa. Jos verkkosivustosi ja lähettiläät tarvitsevat puhekäyttöisiä robotteja, äänipisteitä, vastauspisteitä sisältäviä pikaviestejä, agentti-apua ja sallittujen luetteloiden lisäämistä, tarvitset tämän päivityksen.

Käärimistä

Mitä paremmin suunnittelet AI-chatbotisi, sitä enemmän ihmiset ovat sen kanssa tekemisissä.

Mitä enemmän ihmiset käyttävät sitä, sitä suuremmaksi tieto- ja vuorovaikutusvarastostasi tulee.

Ja mitä enemmän tietoja sinulla on, sitä taitavampi chatbotti käsittelee saapuvia kyselyitä ja ennakoi asiakkaidesi tarvitsemaa.

Tämä puolestaan ​​helpottaa myynti-, markkinointi- ja asiakastukitiimien keskittymistä monimutkaisempien asioiden ratkaisemiseen ja tarkoituksenmukaisempaan vuorovaikutukseen johtajien ja asiakkaiden kanssa. Vaikka peruskeskustelubotti voi viedä sinut osaan tietä sinne, AI on avain avaamaan tämä ylimääräinen tuottavuus ja menestys.

Nyt kun tiedät enemmän parhaista AI-pikaviesteistä, kumman valitset?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map