10 mahtavaa ilmaista ja premium-WordPress Facebook-laajennusta

Siitä lähtien, kun Facebook julkaistiin vuonna 2004, se synnytti aivan uudenlaisen sosiaalisen median. Nyt se on suurin sosiaalinen yhteisö ympäri maailmaa, ja miljoonat ihmiset käyttävät sitä päivittäin. Ja koska se on siellä tehokkain sosiaalisen median alusta, on välttämätöntä, että liität WordPress-verkkosivustosi Facebookiin, jotta voit hyödyntää entistä suurempaa yleisöä.


Jos haluat asiakkaidesi ja näkymäsi tuntevan sinut paremmin ja pitämään yhteyttä sinuun milloin tahansa, tarvitset muutaman laajennuksen asioiden helpottamiseksi. Alla on luettelo 10 mahtavasta ilmaisesta ja premium-luokan WordPress Facebook -laajennuksesta, joita voit käyttää Facebookin integroimiseksi verkkosivustoosi. Katso, kuinka he voivat auttaa sinua.

Nauttia!

reEmbed

reEmbed tarjoaa verkkosivustoille räätälöityjä videotoistimia, reaaliaikaista analysointia ja sisältösuosituksia yhdellä koodirivillä. Tämän avulla verkkosivustot voivat hallita kaikkia videoitaan, mukaan lukien kaikki upotetut YouTubesta, Facebookista, Vimeosta ja Dailymotionista..

Facebook-keskustelu

Facebook Chat on mahtava ilmainen WordPress Facebook plugin, jonka avulla voit integroida Facebook chat järjestelmän verkkosivustoosi tai blogiisi. Se lisää palkin, joka on samanlainen kuin Facebook-chat, joka näkyy sivustosi oikeassa alakulmassa. Käyttäjät voivat kirjautua sisään Facebook-tilillään ja aloittaa keskustelu. Se on niin yksinkertaista!

Lisää linkki Facebookiin

Tämä WordPress-laajennus toimii lisäämällä automaattisesti linkkejä viesteihin tai sivuihin, jotka julkaistaan ​​Facebook-seinällesi, sivuille tai ryhmiin. Sitä on helppo käyttää ja asentaa. Voit jopa mukauttaa tapaa, jolla linkit näkyvät Facebook-tililläsi. URL-osoitteen otsikko on viestin otsikko, kun taas linkin kuvaus on ote (tai osa viestin tekstistä, jos sitä ei ole). Voit myös määrittää linkkikuvan tai voit antaa Facebookin valita kuvan sinulle.

PlayPops WordPressille

PlayPops for WordPress käyttää Facebookin ja YouTuben voimaa kasvattaaksesi yleisösi nopeasti. Laajennus näyttää ponnahdusikkunan YouTube-videosi edessä ja pyytää lukemaan liittymään Facebook-sivullesi aina, kun he keskeyttävät videon. Se on hieno tapa pyytää heitä pitämään sivustasi!

Kaikki yhdessä Facebook

Tämän WordPress-widgetin avulla voit näyttää muokattavissa olevan kehyksen, joka kerää Facebookin sosiaaliset liitännäiset yhdessä, jolloin mahdollisuus näyttää tai olla käyttämättä niitä sivupalkissa tai widget-alueella. Tämän liitännäisen mukana toimitetaan lyhytkoodit melkein kaikesta, jonka haluat lisätä viestiin. Sen mukana tulee myös Like and Share -ominaisuus sekä Twitter-syötteiden integrointi.

NextGEN Facebook

NextGEN Facebook on ilmainen WordPress Facebook -laajennus, joka varmistaa, että esität sisältösi parhaalla mahdollisella tavalla riippumatta siitä, kuinka viestisi jaetaan erilaisissa sosiaalisen median sivustoissa – olipa kyse sitten jakamispainikkeista sivulla, selaimen lisäosilla / laajennuksilla, tai linkit, jotka on jaettu suoraan aikajanan viesteihin ja yksityisiin viesteihin. Tämä laajennus antaa sinulle täydellisen hallinnan sosiaalisten verkkosivustojen indeksoijien tarpeista ja parantaa siten sivustosi Google-hakutulosta, samoin kuin sosiaalisen sitoutumisen ja napsautussuhteita Facebookissa ja muissa sosiaalisen median ympäristöissä. Lisäksi se tarjoaa monia suosittuja sosiaalisen jakamisen painikkeita!

Facebookin viimeisimpien kommenttien widget WordPressille

Tämän premium WordPress Facebook -laajennuksen avulla voit näyttää luettelon viimeisimmistä Facebook-kommentteista verkkosivustollasi, etusivullasi tai widget-alueella.

BestWebSoft Facebook Like Button

Facebook Like -painikkeen avulla voit lisätä Seuraa-painikkeen helpoimmin. Joten jos yrityksesi tai elämäsi on tiiviisti yhteydessä Facebook-tiliisi, tämä laajennus on täydellinen valinta sinulle. Sen mukana tulee yksinkertaisia ​​ja helppokäyttöisiä ominaisuuksia ja vaihtoehtoja. Muutamalla napsautuksella voit lisätä Facebook Like -painikkeen verkkosivustollesi tai blogiisi.

Useita FaceBook-sivuja ja ryhmäviestejä

Tämä on toinen premium WordPress -laajennus, jonka avulla voit näyttää viimeisimmät viestit Facebook-sivuilla verkkosivustosi sivupalkissa. Voit lisätä niin monta Facebook-sivua kuin haluat, ja voit jopa mukauttaa widgetin, kehyksen, tekstin ja URL-osoitteen väriä. Se on yhteensopiva Internet Explorerin, Chromen, Firefoxin, Operanin ja Safarin kanssa.

Mukautettu Facebook-tuuletinportti

Mukautettu Facebook Fan Gate on premium-WordPress-laajennus, jonka avulla voit lisätä peittoikkunan etusivulle ja verkkosivustosi tai blogin viesteihin. Tämä liitännäinen auttaa sinua rakentamaan fanikokoasi. Suurella fanikannalla voit lisätä liikennettä verkkosivustollesi.

Bonus: FB Viral Downloader

Tämä ilmainen WordPress-laajennus on tehokas markkinointityökalu, jonka avulla loppukäyttäjät voivat ladata tiedostoja verkkosivustoltasi, jotta sisältösi voi muuttua virukselliseksi Internetissä. Latauslinkki lähettää käyttäjät Facebook-kirjautumissivulle, jolla he voivat ladata tiedoston ja jakaa sisältösi Facebookissa. Tällä tavalla voit varmistaa, että jokainen lataus auttaa saamaan sisältösi virukselliseksi. Se on yksinkertainen, mutta tehokas tapa saada laaja suosio Facebookin kautta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map