Har jeg brug for SiteGrounds SG Site Scanner (gennemgang 2020): Er det værd? Hvor meget koster det?

SiteGround SG Site Scanner E-mail-anmeldelse (2020)

SiteGround er et meget sikkert administreret webhostingfirma bortset fra at blive konstant rangeret og anbefalet som den bedste webhost af et antal mennesker.


Der er dog visse ting, som du har brug for at vide, inden du tilmelder dig nogen af ​​SiteGround’s webhosteplaner og -pakker. Du skal spørge dig selv – Har du virkelig brug for SiteGrounds SG Site Scanner? Er det endda værd? (Jeg mener, det er værd at prisen er) Ellers vil du bare ende unødvendigt med at bruge dine penge på noget, som ikke rigtig var påkrævet!

Hurtige bemærkninger om sikkerhedsfunktionerne i SiteGround

Lad os nu tale lidt om webstedssikkerhed, som SiteGround tilbyder med sine webhostingkonti til deres kunder. I modsætning til mange usikrede webhostingfirmaer i lav kvalitet derude, har SiteGround en overlegen serverkvalitet, der er yderst sikker, idet virksomheden konstant frigiver softwareopdateringer og arbejder også hårdt på at oprette sikkerhedspatches for enhver fundet seneste malware eller sårbarhed.

Dit websted, der er vært med SiteGround, er allerede meget sikkert, og derfor behøver du ikke virkelig en sikkerhedsopgradering (i form af SG SiteScanner).

Så hvad er SiteGrounds SG Site Scanner Malware Monitoring Service?

SG Site Scanner henviser til SiteGround’s malware-detekterings- og overvågningstjeneste eller et tidligt advarselssystem, der drives af deres sikkerhedspartner Sucuri (en af ​​de største leverandører af Malware Monitoring & Blacklist Scan-tjenester). SG Site Scanner scanner alle linkene dagligt, som er tilgængelige fra dit websteds startside (når aktiveret).

SiteGround SG Site Scanner Hackovervågning Service Report Review

Det vil også kontrollere dit websted på tværs af populære autoritative sikkerhedsbaserede websteder for at undersøge, om dit domæne er sortlistet af nogen af ​​dem eller ej. Hvis SG Site Scanner registrerer et sådant problem, sender den straks dig en anmeldelse via e-mail. Dette hjælper dig således med at gribe ind næsten øjeblikkeligt og få et hurtigt middel til at beskytte dit virksomheds omdømme, kunder og indtægter.

�� Hvad er godt ved SG Site Scanner?

1. Effektivt scannings- og rapporteringssystem til malware
2. God Malware Monitoring Partner Som Sucuri
3. Nemmere og venligere interface til trusselscanning
4. Umiddelbare e-mail-meddelelser og opdateringer
5. Rapporter, der er nemme at administrere ugentligt

�� Hvad er dårligt ved SG-webstedscanner?

Ligesom alle andre webhostingudbydere fungerer SiteGround med andre tredjeparts tjenester for at videresælge deres planer og samtidig hjælpe deres kunder med at beskytte deres websteder. Efter min mening skulle SG Site Scanner være gratis, og du skulle ikke betale for det! Men så er det en betalt tjeneste, når det kommer til SiteGround eller enhver anden web-hosting-udbyder, der tilbyder sådan sikkerhed og siteovervågningstjeneste som en ekstra betalt tilføjelse.

Så skal jeg hente SG Site Scanner? Er det endda nødvendigt at købe det?

KORT SVAR: NEJ, IKKE NØDVENDIGT!

Gå i stedet for gratis Wordfence-sikkerhedsplugin, der kan scanne dine servere 24/7 og kan også rense eventuelle webstedstrusler i stedet for at bestille SiteGrounds dyre SG Site Scanner malware-overvågningstjeneste. SiteGrounds SG Site Scanner tilbyder lignende malware-overvågningstjeneste som Bluehost’s SiteLock Security eller iPages Security Suite, der mere eller mindre fungerer på samme måde. Begyndere finder disse ekstra tilføjelsestjenester nyttige og køber dem, mens de tilmelder sig. Mens de fleste af de andre smart forsømmer dem fuldstændigt og vælger en gratis WordPress-plugin som Wordfence.

Hvor meget koster SiteGround SG Site Scanner? [Prisoplysninger]

SiteGrounds SG Site Scanner-prisoplysninger
Startpris$ 19,80 per år ($ 1,65 månedligt)
Fornyelsespris$ 19,80 per år ($ 1,65 månedligt)
(Samme fornyelsesomkostninger)

SiteGrounds SG Site Scanner koster 19,80 dollar om året eller $ 1,65 per måned med samme fornyelsespris også. Denne valgfri ekstra sikkerhedsovervågning add-on service af SiteGround (drevet af Sucuri) kan til enhver tid tilføjes eller fjernes fra din SiteGround-webhostepakke.

Således kan du enten betale årligt for SiteGrounds SG Site Scanner-service direkte på forhånd under deres tilmeldingsproces.

SiteGrounds SG Site Scanner-tilføjelse via brugerområde

Eller du kan endda bestille dette trusselscannings- og malwareovervågningsværktøj fra SiteGround når som helst senere (helt op til dig).

Wordfence vs SG Site Scanner (Powered by Sucuri): Review & Comparison (2020)

SiteGround SG Site Scanner vs Wordfence (gennemgang og sammenligning 2020)

Wordfence er en topklasse udbyder af sikkerhedstjenester (med både gratis og betalte planer) til WordPress-brugere og er specielt drevet af deres Threat Defense Feed, som konstant opdateres. Den grundlæggende version af Wordfence WordPress Plugin er gratis og tilbyder sine brugere en bred vifte af sikkerhedsfunktioner (når aktiveret). Ved at bruge et webstedscanningsværktøj som Wordfence kan du frigive forskellige sikkerhedsmekanismer, der vil beskytte dit websted fuldstændigt mod hackere og eventuelle ondsindede koder.

Wordfence Firewall er også kraftig nok til at beskytte dit websted og forhindre enhver form for angreb. Den bruger de mest opdaterede firewall-regler, forhindrer ondsindede IP’er og giver pålidelig og tilstrækkelig beskyttelse til dit WordPress-sted. Desuden påtager Wordfence det afgørende sikkerhedsrelaterede ansvar for fuldstændig due diligence, inden du tillader trafik til din blog eller dit websted.

BEMÆRK: I modsætning til Wordfence er SiteGrounds SG Site Scanner ikke noget program, der giver dig fuld beskyttelse til dit websted mod ethvert angreb. Det er bare en valgfri betalt hackovervågning / ondsindet kodekontrol af sikkerheds add-on-funktion fra SiteGround.

Konklusion: Er SG Site Scanner påkrævet? Har du brug for denne betalte sikkerhedstil tilføjelse fra SiteGround til dit websted?

Når du tjekker under køb af SiteGround-webhostingplan, giver de dig en mulighed for at tilføje SG Site Scanner mod et ekstra gebyr (hvilket er en valgfri tilføjelsesfunktion). Hvis du spørger mig eller nogen anden WordPress-teknologi, er det mest almindelige svar, du ville få – NEJ, DU behøver ikke at behøve SITEGROUNDs SG-STEDSCANNER, NÅR KØB Deres WEBHJENTETJENESTE! Der er forskellige andre gratis sikkerhedsapplikationer til rådighed, der scanner dit websted for malware (Wordfence er det gratis alternativ, som jeg også bruger).

Så du kan gå over til SiteGround.com, vælge en hostingplan for dit websted og derefter vælge deres Domænesikkerhedsbeskyttelse funktion (valgfri igen), og fjern til sidst markeringen af SG Site Scanner service.


Klik her for at vide, om du har brug for SiteGround’s beskyttelse af domænesikkerhed (Domain ID Protect) eller ej?

Anbefaler du SiteGround Hosting? Ja absolut! Deres avancerede sikkerheds suiter på serverniveau, premium kundesupport og hardware og software af bedste kvalitet på virksomhedsniveau gør SiteGround uden tvivl til det sikreste miljø at være vært for din blog eller dit websted. Jeg håber, at vores anmeldelse den Har du brug for SiteGround’s SG Site Scanner? Er det prisen værd? var nyttigt for dig.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map