SiteGround-verkkotunnuksen tietosuojakustannukset (arvostelu 2020): Onko se sen arvoista? Tarvitsenko sitä?

�� Mikä on SiteGround Domain -suojaus?

Suojaamaton WHOIS-tieto ilman suojausta vs. SiteGround-verkkotunnuksen yksityisyyden suojan lisäosa

Kun rekisteröit verkkotunnuksen SiteGround-sivustossa, prosessi sisältää sinun paljastamisen verkkotunnuksestasi yksityiset tiedot kuten Sinun nimesi, Osoite, Sähköposti, Puhelinnumero, jne. sinun Verkkotunnuksen rekisteröijä (Tässä tapauksessa SiteGround). Mutta sinun pitäisi myös tietää, että kun olet suorittanut verkkotunnuksesi rekisteröintiprosessin SiteGround-palvelussa, henkilökohtaiset yhteystietosi ovat melkein heti yleisön saatavilla. (kautta Whois-tietokanta).


Voit kuitenkin estää tämän tapahtuvan (tarvittaessa) käyttämällä SiteGroundin Domain Domain Protection Protection -ominaisuutta, joka tunnetaan nimellä Verkkotunnuksen suojaus. Tämä valinnainen maksettu verkkotunnuksen lisäpalvelu, jota SiteGround tarjoaa, varmistaa, että kaikki yhteystietosi säilyvät yksityinen eikä paljastettu Yleisö.

�� SiteGround-verkkotunnuksen yksityisyydensuoja Hinta: Onko kannattaa ostaa lisäpalveluita SiteGround-palvelusta?

SiteGround-verkkotunnuksen yksityisyydensuoja vs. ilman yksityisyyttä

Kanssa hinta on noin 1 dollari kuukaudessa (12 dollaria vuodessa) SiteGroundin verkkotunnuksen yksityisyyden suoja-lisäominaisuuden osalta saat mielenrauhan SiteGroundin verkkotunnuksen rekisteröinnillä. Heidän verkkotunnuksen yksityisyyspalvelun uusimishinta on kuitenkin hiukan korkeampi, koska se maksaa sinulle 2 dollaria kuukaudessa (24 dollaria vuodessa).

�� Tarvitsenko SiteGround-verkkotunnuksen yksityisyyden suojaa?

Se riippuu täysin siitä, haluatko henkilökohtaisten tietojesi saatavan verkkosivustolle, josta muut voivat milloin tahansa etsiä niitä? Monet ihmiset eivät todellakaan vaivaudu valitsemaan Verkkotunnuksen yksityisyydensuoja (Verkkotunnuksen suojaus) SiteGroundin tarjoama vaihtoehto yksinkertaisesti siksi, että ehkä he eivät ole antaneet sille ajattelua päivään saakka. Itse asiassa he eivät ehkä ole edes tietoisia tästä vakavasta ongelmasta. Olemme kuitenkin jo ilmoittaneet asiasta jo etukäteen, joten sinun on nyt tehtävä paras valinta!

LYHYT VASTAUS
Se on KYLLÄ, jos…
Olet huolissasi yksityisyydestäsi!
Se ei ole, jos…
Sinulla on pieni budjetti ja sinulla on myös mahdollisuus ostaa tämä lisäpalvelu SiteGroundiltä milloin tahansa myös tulevaisuudessa.

�� Kuinka piilotan sivustoon rekisteröidyn verkkotunnukseni henkilötiedot WHOIS-tietokannasta?

SiteGround-käyttäjät voivat suojata henkilökohtaisia ​​tietojaan Domain Privacy Protection -apuohjelmalla, jota kutsutaan Verkkotunnuksen suojaus käytetään heidän rekisteröimänsä verkkotunnuksesi yksityisyyden suojaamiseen.

Voit joko ostaa tämän ominaisuuden kirjautumalla SiteGroundiin sinä aikana, kun olet ostanut sekä verkkotunnuksesi että isännöinnin, tai voit myös tilata tämän ominaisuuden myöhemmin. Siirry SiteGround’iin Käyttöalue »Lisää palveluita» Verkkotunnuksen yksityisyys

Jos yksityishenkilö omistaa SiteGroundissä rekisteröidyn verkkotunnuksesi, kaikki omistajaan liittyvät henkilötiedot piilotetaan. Sen vuoksi vain verkkotunnuksen rekisteröinti / voimassaolopäivä on näkyvissä.

Ja jos SiteGround-rekisteröity verkkotunnus ei kuulu yksityishenkilölle, vaan a Yhtiö, sitten organisaatio kenttä saa julkisesti näkyvissä WHOIS-tiedoissa sähköposti, puhelinnumero, osoite jne. ovat edelleen piilossa.

�� Kuinka hallita (muokata ja suojata) SiteGround-verkkotunnuksesi WHOIS-tietoja?

Vastaamme tähän kysymykseen jakamalla se kahteen eri aiheeseen selittääksesi selvästi verkkotunnuksen yksityisyyden suojan muokkaus- ja hallintaprosessin SiteGround: lla:

1. Verkkotunnuksen hallintotietojen muokkaaminen

Jos verkkotunnuksesi on rekisteröinyt SiteGround, voit muokata kaikkia hallinnollisia tietoja helposti SiteGroundin sivustosta Käyttäjäalue »Omat tilit» Hallitse (vaihtoehto vieressä ensisijainen verkkotunnus).

Voit nyt muokata verkkotunnuksen yhteystiedot.

Jos SiteGround ei rekisteröi verkkotunnustasi, voit ottaa yhteyttä verkkotunnuksen rekisteröijään ja pyytää WHOIS-tietojen muutoksia (jos mitään).

2. Verkkotunnuksesi yksityisyystietojen hallinta

Kun se tulee .com, .netto tai mikä tahansa muu yleiset ylätason verkkotunnuksen laajennukset, verkkotunnuksen yksityisyydensuojapalvelu on tilattava lisäksi. Aktivoimalla tämän lisäpalvelun henkilökohtaiset tietosi korvataan kokonaan SiteGround-rekisterinpitäjän tiedoilla. Tämä on tehokas ominaisuus, joka vähentää roskapostia, estää henkilöllisyysvarkauksia ja sähköpostin keräämistä.

Jos tämä ominaisuus on käytettävissä verkkotunnuksesi laajennuksessa, näet Lisää tunnussuojaus -painikkeen SiteGround-sivustossa Käyttäjäalue »Omat tilit» Verkkotunnukset

Mitkä verkkotunnukset sallivat SiteGround Domain ID Protect -ominaisuuden?

SiteGroundin Domain ID Protect -ominaisuus voidaan ostaa suositut yleiskäyttöiset aluetunnukset kuten .com, .netto, .Org, .tiedot, .BIZ, .nimi, .cc, .TV, .minä ja niin edelleen. Tätä SiteGround-verkkotunnuksen rekisteröinnin valinnaista ominaisuutta ei kuitenkaan voida soveltaa kaikkiin Verkkotunnuksen nimilaajennuksiin, erityisesti maapohjaiset aluetunnukset (ccTLD) kuten .meille, .uk, co.au, .ca, .nl ja niin edelleen.

Miksi jotkut verkkotunnuksen laajennukset eivät salli yksityisalueiden rekisteröintiä?

Suurin osa Maaperusteiset verkkotunnuksen laajennukset (ccTLD), älä salli SiteGroundin Domain Domain Protection- tai Domain ID Protect -ominaisuuden käyttöä. kukin ccTLD on oma Rekisteripolitiikka ja he eivät salli välityspalvelimen verkkotunnuksen rekisteröinti joka estää rekisteriä näyttämästä tarkkoja tietoja. Siksi tällaisten rajoitusten noudattamiseksi SiteGround ei tarjoa Domain ID Protect -palvelua kaikilla käytettävissä olevilla verkkotunnuksen laajennuksilla.

Voinko käyttää SiteGroundin verkkotunnuksen suojausta .uk-verkkotunnuksilla?

Ei, SiteGround-verkkotunnuksen suojausominaisuus ei ole käytettävissä .uk-verkkotunnuksissa.

Miksi en näe .Ga-verkkotunnukseni Whois-tietoja, jotka on rekisteröity sivustossa SiteGround?

Uusimman mukaan CIRA-käytäntö, muutokset .ca-verkkotunnuksesi WHOIS-tietoihin ovat näkyvissä vain tietyissä WHOIS-rekisteröijissä. WHOIS-yksityiskohtien muutosta ei voida suorittaa useammin kuin 60 päivää ja siksi mikään yhteystietosi ei näy (maailmanlaajuisissa WHOIS-hakukoneissa).

Onko Domain Privacy Protection -ominaisuus saatavana ilmaiseksi SiteGround-asiakkaille, jotka omistavat .it-verkkotunnuksen?

Eurooppalainen tietosuoja-asetus jota sovelletaan 25. toukokuuta 2018) on vakuuttanut, että Domain Privacy Protection (Domain ID Protect) -palvelu on käytettävissä ILMAINEN kaikille SiteGround-asiakkaille, jotka ovat rekisteröineet / siirtäneet .it-verkkotunnuksen heidän kanssaan / heille.

Toivon oppaamme SiteGround-verkkotunnuksen yksityisyyden suojakatsaus (2020): Tarvitsetko sitä ja onko se kustannuksen arvoinen? oli sinulle hyödyllistä selvitettäessä, kannattaako hankkia tämä ylimääräinen maksettu verkkotunnuksen lisäominaisuus SiteGround-web-hosting-palvelusta vai antaako se vain ohittaa ja ostaa se jonnekin myöhemmin. Jos haluat lisätietoja SiteGroundin verkkotunnukseen liittyvistä kyselyistä, ota yhteyttä heidän 24 × 7 -tukipalveluun.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map