SiteGround-omistettu hosting-arvio 2020 [saat 70% alennuksen]


OIKEUDELLISEN YKSITYISKOHTAISEN VASTAANOTTAMISEN EDUT
1. Arvostettu # 1 jaettu palvelin-isäntä useissa Facebook-kyselyissä, ja sitä pidetään myös parhaiten omistautuneena isäntänä
2. Paljon luotettavampi verrattuna jaettuun ja pilvipalvelimen isännöintiin
3. Isännöi minkä tahansa tyyppisiä verkkosivustoja, joilla on omistettu hosting-ympäristö, juuripalvelimen käyttöoikeudet ja ilmainen cPanel & WHM
4. Ensiluokkainen 24/7-VIP-tuki, jonka käyttöaikatakuu on 99,99%
5. Käsittelee sivustoja, joilla on raskas liikennepiikki, valinnaisella suorituskyvyn korotuksen lisäosalla
6. Salamannopea sivuston latausaika SiteGround-tekniikan erinomaisella palvelinopeustekniikalla
7. Dedicated server-hosting-tilisi sisältää ilmaisen erillisen IP-osoitteen ja ilmaisen yksityisen DNS: n
8. Mukautettuja palomuureja, joita tarjotaan SiteGround-omistettujen palvelimien kanssa, voi auttaa sinua pääsynvalvontakäytännön täytäntöönpanossa
9. Korkeampi joustavuus ja turvallisuus ohjelmistojen ja palvelimien lisäämisessä / muuttamisessa kokoonpanot
MYÖHEMMÄT YMPÄRISTÖN OIKEUDELLINEN HOSTING
1. Monet käyttäjät saattavat pitää SiteGround-omistettuja hosting-suunnitelmia (hinta 229 dollaria / kk) melko kalliiksi verrattuna pilvipalvelinsuunnitelmiin
2. Kerran 99 dollarin maksu on veloitetaan SiteGround-omistetun palvelimen asettamisesta
YKSITYISKOHTAINEN OIKEUDELLINEN HOSTING-LUOKITUS
SiteGround-omistettu palvelin
Uptime & Luotettavuus
5.0/5.0
SiteGround-omistettu palvelin
Nopeus ja suorituskyky
5.0/5.0
SiteGround-omistettu palvelin
Ominaisuudet ja kuorman tasapainotus
5.0/5.0
SiteGround-omistettu palvelin
Turvallisuus ja suojaus hakkeroinnilta
5.0/5.0
SiteGround-omistettu palvelin
Hinnoittelu ja arvo
4.0/5.0
SiteGround-omistettu palvelin
Asiakaspalvelu
5.0/5.0
YLEISARVOSANA4,8/5.0
YKSITYISKOHTAINEN OIKEUDELLINEN VASTAAVA TARKASTELU – YHTEENVETO
SiteGroundin lähtötason omistettu hosting-suunnitelma maksoi sinulle 229 dollaria kuukaudessa , joka näyttää kalliilta, mutta se on kustannuksen arvoinen erityisesti tarjoamiesi monipuolisten ominaisuuksien, suorituskyvyn, palvelun laadun, salamannopean nopeuden ja VIP-teknisen tuen vuoksi. Jos etsit laadukkaasti hallittua omistettua verkkopalveluntarjoajaa verkkosivustollesi, voit kokeilla SiteGroundin Cloud-hosting-palvelua epäröimättä, koska SiteGround on peruuttanut omistetut palvelusuunnitelmansa jonkin aikaa sitten. Lisäksi heidän pilvisuunnitelmansa ovat budjettiystävällisiä, koska ne vain maksavat sinulle 80 dollaria kuukaudessa ja sopii tarpeisiisi melko mukavasti.

Etsitkö oma palvelinmajoitusta, kuten ratkaisua, joka tarjoaa alustan palvelinresursseilla korkean saatavuuden ja raskaan liikenteen kuormankäsittely-verkkosivuston rakentamiseksi?

MERKINTÄ: SiteGround on lopettanut heidän kallista, mutta tehokasta omistettua hosting-ratkaisuaan ja korvannut sen halvemmalla, mutta erittäin skaalautuvalla pilvipalvelupalvelulla ja räätälöityllä Enterprise Server Hosting -ratkaisulla..

VOIT TARKISTAAN NIIDEN PYSYVYYSSUUNNITELMAT, JOTKA OVAT VAPAA, JOUSTAVAA JA PAREMPI SEKTISESTI OIKEUDELLISEN VASTAANOTTAMISEN VAIHTOEHTOA …

TAI voit myös tarkistaa syvyyksestämme …

Sitten minun on kerrottava, että olet oikeassa paikassa, kun tarkistamme SiteGroundin omistettujen palvelimien isännöintisuunnitelmia ilmoittaaksesi sinulle, kannattaako verkkosivustosi isännöidä erillisillä palvelimillaan vai ei ei?

Omistetun palvelimen isännöintipalvelun tulisi keskittyä pääasiassa tarjoamaan sivustollesi rauhallinen pohja, joka kestää korkea liikennemäärä ja piikit antaaksesi sinulle täydellisen hallinnan sen toiminnoista.

SiteGround on suosittu itsenäisesti ylläpidetty omistettu isännöintipalveluntarjoaja, joka on mukana 24/7 seuranta koneesi ja reagoi välittömästi (jos ongelmia ilmenee). Heidän omistautuneet hosting-suunnitelmat ovat täysin hallittu ja siten se tarkoittaa, että SiteGround pitää aina yllä ohjelmisto ajan tasalla.

Saatavilla on niin monta tyyppiä hosting-vaihtoehtoja, että siitä tulee melko hämmentävää ja vaikeaa valita oikea ratkaisu yrityksellesi. Tutkitaanpa sitten SiteGroundin tarjoamien omistettujen hosting-palveluiden yksityiskohdat.

Mikä on SiteGroundin omistettu hosting?

Dedicated hosting-palvelu, jonka SiteGround tarjoaa (tunnetaan myös nimellä oma palvelin tai hallittu palvelimen isännöintipalvelu) on eräänlainen isännöintivaihtoehto, jossa yritys voi vuokrata kokonaisen palvelimen (yleensä sijoitettu datakeskukseen). Web-isäntä ei tarjoa vain palvelimen isäntätyökaluja, vaan se voi myös tarjota hallintaa ja muita edistyneitä palveluita.

Toisin kuin jaetussa palvelimen isännöintijärjestelyssä, omistettu palvelimen isännöintipalvelu on erittäin joustava palvelinjärjestelyn muoto, koska se tarjoaa asiakkaalle / organisaatiolle täydellisen hallinnan palvelimen, ohjelmistojen ja turvajärjestelmien suhteen. Tästä syystä erillisen palvelimen isännöinti on melko kallista, koska se on varustettu pakatulla ja erinomaisella palvelimella tyyppi.

Miksi valita Siteground Dedicated hosting kuin jaettu palvelin?

Dedicated SiteGround-hosting-edut verrattuna jaettuihin isännöintipalvelimiin

Markkinoilla on tällä hetkellä liian monia omistettuja palveluntarjoajia, mutta kaikki eivät tarjoa niin rikas palvelintoimintoja kohtuulliseen hintaan. Jos aiot ostaa uuden omistetun isännöintisuunnitelman tai muuttaa isännöintisi tyyppiä tavallisesta jaetusta palvelimesta tai halvasta pilvipalvelimesta omaksi palvelimeksi, SiteGroundin omistettu palvelinpalvelin on loistava valinta! Voit myös napsauttaa tätä tarkistaaksesi SiteGroundin Cloud Server -palvelusuunnitelmat.

1. Täysin hallinnoitu Premium-palvelimen isäntä

SiteGround auttaa sinua määrittämään oma erillinen palvelin jossa voit isännöidä sivustosi huippuluokan omaan koneeseen, jota sekä asiantuntijaryhmä hallitsee että perustaa. SiteGroundin omistettu serveripalvelin tarjoaa sinulle paljon innovatiivisia omistusohjelmia, jotka parantavat palvelimen suorituskykyä ja antavat sinulle enemmän palvelintason toimintoja kuin kukaan muu.

2. Omistettu palvelin 3 mantereella

SiteGround on käynnistänyt palvelinpaikat Yhdysvallat lisäämällä useita palvelimia Eurooppa ja lopulta Aasian-Tyynenmeren alue. Paitsi SiteGround-jaetun palvelimen isäntäasiakkaiden, myös heidän osittain omistautuneet pilvikäyttäjät ja omistettu isännöintipalvelu voivat nyt ostaa palvelimen missä tahansa näistä paikoista.

3. Omistettu suorituskykyvahvistin

Voit parantaa SiteGroundin omistettua palvelinta lisäämällä suorituskykyvahvistin siinä on erityinen palvelimen asennus. Tämä toimii valinnaisena tehokkaana ja kustannustehokkaana ohjelmistona paremman suorituskyvyn saavuttamiseksi (muuten enimmäkseen vain kalliilla laitteilla).

4. Geeky-ohjelmisto ilman lisäkustannuksia

Jokainen oma palvelintili voi sisältää ilmaisia ​​ainutlaatuisia SiteGround-kehittämiä työkaluja, kuten olemme kehittäneet Joomlan ja WordPressin automaattiset päivitykset, Joomla & WordPress -palvelimen vaiheistusympäristö, Cloudflare CDN, SSH ja WP-CLI, Git integroitu ja paljon enemmän. Ainoa ilmaisen tarjouksen ehto on, että kun käyttäjä on saanut tällaisen omistusoikeuden alaisen ohjelmiston, hänen juurioikeutensa peruutetaan.

5. 24/7 VIP-tuki

SiteGround tarjoaa asiakkailleen aina vilkasta nopeaa VIP-tukea hyvin koulutettujen asiantuntijoiden omilla isännöintisuunnitelmilla. Kanssa ei pidä aikaa chatissa tai puhelimessa omistautuneille hosting-asiakkailleen ja vähemmän kuin 10 minuuttia vasteaikaa lippuihin, et voi kysyä mitään muuta. Voitko?

Napsauta tätä ja ota yhteyttä SiteGround-asiakaspalveluun

Dedicated hosting -sivuston hinnoittelu, suunnitelmat ja ominaisuudet

3-tyyppisillä omistettujen palvelimien isännöintisuunnitelmilla SiteGround-palvelun avulla on helppo ostaa oma palvelin yrityksesi tarpeiden ja budjetin mukaan. Tässä on joitain kaikkien SiteGround-sivustolle omistettujen hosting-suunnitelmien tärkeimmistä ominaisuuksista ja teknisistä tiedoista:

1. Sisäänpääsypalvelintasuunnitelma (hinta 229,00 dollaria kuukaudessa)

»960 Gt SSD-levytilaa
»5 TB kaistanleveys
»4 Gt DDR3-muisti
»Intel Xeon E3-1230 -suoritin
»3,20 GHz suorittimen kellonopeus
»4 suorittimen ydintä
»8 CPU-ketjua
»8 Mt CPU-välimuisti

2. Power Server -suunnitelma (hinta 329,00 dollaria kuukaudessa)

»960 Gt SSD-levytilaa
»5 TB kaistanleveys
»16 Gt DDR3-muisti
»Intel Xeon E3-1270 -suoritin
»3,50 GHz: n suorittimen kellonopeus
»4 suorittimen ydintä
»8 CPU-ketjua
»8 Mt CPU-välimuisti

3. Super Power Server -suunnitelma (hinta 429,00 dollaria kuukaudessa)

»2 x 960 Gt: n SSD-levytila ​​RAID 1: ssä
»5 TB kaistanleveys
»16 Gt DDR3-muisti
»2 x Intel Xeon E5-2620 -suoritin
»2,00 GHz suorittimen kellonopeus
»2 x 6 suorittimen ydintä
»2 x 12 CPU-ketjua
»15 Mt CPU-välimuisti

MERKINTÄ: SiteGround-hinnat saattavat vaihdella hiukan valitsemasi palvelimen sijainnin mukaan. Myös SiteGround-maksut $ 99 kertamaksuna SiteGround-palvelimen isäntätilin perustamisesta. Yksityinen DNS sisältyy kuitenkin ilmaiseksi kaikkien omistettujen palvelimien kanssa tilit.

Sivustokentän omistettu hosting-alennus (kuponkeja ja tarjouskoodeja)

Valitettavasti SiteGround ei tarjoa kuponkikoodeja omistettujen hosting-suunnitelmiensa kanssa. Mutta voit saada pienen alennuksen, jos ostat enemmän kuin yhden kuukauden heidän omistamastaan ​​hosting-tilauksesta etukäteen. Toisin kuin heidän omistettu palvelin (lopetettu) ja Cloud-palvelimen isäntäsuunnitelmat, saat suuren alennuksen SiteGroundin jaetusta palvelimen isännöintisuunnitelmasta.

SiteGround Cloud vs. oma palvelin: Pitäisikö minun valita SiteGround Dedicated hosting tai Cloud hosting-suunnitelma?

SiteGround Cloud Server -mahdollisuus vs. erillisten palvelimien isäntä (katsaus ja vertailu 2020)

SiteGroundin Cloud Hosting ja Dedicated Server Hosting ovat melko erilaisia ​​palvelinratkaisuja palvelimen asennuksen ja hallinnan suhteen. SiteGroundin omistettu palvelinpalvelin antaa sinulle paljon enemmän vapautta ja siten voit tilata sen palvelimella pääkäyttäjän käyttöoikeudet SiteGround-hosting-tilillesi ja WHM: ään. cPanel’s WHM joka sisältyy SiteGround-palvelimen omiin palvelusuunnitelmiin, voi auttaa sinua luomaan, poistamaan tai hallitsemaan isäntätilejä itse ja sekin palvelintasolla.

Heidän omistamansa palvelimen isäntäsuunnitelman avulla voit myös tehdä globaaleja muutoksia isäntäpalvelimen kokoonpanoon. Lisäksi SiteGroundin omistettu palvelinpalvelin on paljon tehokkaampi kuin heidän Cloud-isännöinti ja tarjoaa myös runsaasti palvelinresursseja verkkosivustosi isännöintiin..

Jos SiteGroundin jaettu palvelin ei pysty tyydyttämään verkkosivustosi palvelinresursseja ja sinulla ei edes ole tarpeeksi varoja heidän erillisen palvelimen isännöintisuunnitelman ostamiseen, heidän pilvipalvelusuunnitelmansa voivat myös olla erittäin kohtuullinen ratkaisu. SiteGround-palvelimen jaetut palvelinsuunnitelmasuunnitelmat ovat erinomaisia ​​aloittelijoille tai sivustoille, joiden liikenne on rajoitettua. Mutta korkean liikenteen sivustoille tarvitaan enemmän palvelinresursseja, joten budjetin perusteella on järkevää mennä kumpaankin SiteGroundin pilvipalvelu tai omistettu palvelimen isännöintisuunnitelma. Joten viime kädessä sinun on soitettava puhelu näiden kahden välillä (Pilvi tai erillinen palvelin) pitämällä budjettiasi ratkaisevana päätöksentekijänä.

Joten siitä on kyse SiteGround-omistettu hosting-arvio (2020) joka on nyt lopetettu, minkä vuoksi voit mennä heidän Cloud Hosting-palveluunsa, koska se on yhtä tehokas ja skaalautuva vastaamaan yrityksesi kasvavia tarpeita. Ja jos sinulla on epäilyksiä tai omistettuja / pilvi- / yrityspalvelimiin liittyviä kyselyitä, voit ottaa yhteyttä SiteGround 24/7 VIP -tukitiimiin.

TAI voit myös tarkistaa …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map