Paras WordPress-hosting

Paras WordPress-hosting
Tässä hosting-vertailussa verrataan WordPress-palvelimen suorituskykyä verrattuna ominaisuuksiin ja kustannuksiin.

WordPress-verkkosivustollesi oikean isännöinnin valinta on erittäin tärkeä. Verkkosivustosi terveys riippuu käyttämästäsi palveluntarjoajasta.


Mutta mistä tiedät, mikä on paras WordPress-isäntä?

Valittavien joukosta on niin paljon: BluehostSiteGroundHostGator… jne.

Kumpi isäntä valitset, pidä mielessä WordPress-isännöinnin 3 tärkeintä tekijää:

 • Nopeus – tunnetaan myös nimellä “latausaika”
 • Käyttöaste – on oltava vähintään 99,94%
 • Asiakaspalvelu – heidän pitäisi auttaa sinua WordPressiin liittyvissä kysymyksissä.

Emme voi taata, että sinulla on samanlaisia ​​käyttöaika- tai nopeustuloksia verkkosivustollesi, koska se vaihtelee useiden eri tekijöiden, kuten valitsemasi hosting-suunnitelman, verkkosivustosi koon ja verkkosivustosi kävijöiden lukumäärän mukaan.

Täydellinen paljastaminen: Ansaitsemme palkkion, jos ostat jonkin tällä sivulla luetelluista web-hosting-palveluista viittauslinkkien kautta. Tämä auttaa meitä pitämään arvostelujamme ajan tasalla. Kiitos tuestasi.

10 parasta WordPress-hosting-palvelua

Hyppäämme ensin parhaisiin hosting-palvelujen tarjoajiin ja siirry sitten luetteloa alaspäin nähdäksesi, mitä sinun tulisi välttää. Ilman lisäohjeita tässä on WordPressin 10 parasta web-isäntää:

1. Bluehost (www.Bluehost.com)


Bluehost WordPress -majoitus
 • Käyttöaste: 99,99%
 • Lataa aika: 390 ms
 • Tuki: 24/7 live chat
 • Ominaisuudet: Yhden napsautuksen asennus WordPressille, https (SSL), ilmainen verkkotunnus vuodeksi
 • Verkkosivusto: www.Bluehost.com

Bluehost on suosittu hosting-palvelu monien WordPressiä käyttävien pienyritysten omistajien ja bloggaajien keskuudessa. Syy on yksinkertainen – heillä on halvat johdantohinnat (2,75 dollaria kuukaudessa), sen käyttö on helppoa (WordPressin yhden napsautuksen asennus), eikä heillä yleensä ole suorituskykyongelmia.

Itse asiassa havaitsimme, että Bluehostilla on paras hinta-laatusuhde. Pingdomin käytettävyyden ja nopeuden seurantatyökalumme osoitti meille keskimäärin käytettävyyden 99,99% vain 24 katkaisua (kaikki alle tunnin ajanjaksolla) ja keskimääräinen sivun latausnopeus on 390 ms viimeisen 12 kuukauden ajan.

Bluehost 12 kuukauden tilastot

He ovat myös yksi harvoista Web-palvelimista, joita WordPress.org-yhteisö suosittelee virallisesti. Kaikissa heidän suunnitelmissaan on ilmainen SSL (https: //), WordPress-latausympäristö ja helppo WordPress-asennusominaisuus. Heillä on myös suuri tietokanta WordPress-opetusohjelmista, ja kaikki suunnitelmat tulevat 24/7-live-asiakastukeen.

Ne eivät kuitenkaan ole halpoja. Hinnat alkavat 2,75 dollarista kuukaudessa, mutta ne heittävät ilmaisen verkkotunnuksen SSL: llä vuodeksi.

 • PLUSSAT: Vahva käyttöaika ja latausaika, ilmainen sivustonsiirto, ilmainen verkkotunnus, suosittelee WordPress.org
 • HAITTOJA: Ei vaihtoehtoa maksaa kuukausittain.

Napsauta nähdäksesi, onko 2,75 dollaria kuukaudessa alennus edelleen voimassa

2. HostGator-hallinnoima WordPress (www.HostGator.com)


HostGator Ylläpito WordPress-hosting
 • Käyttöaste: 99,99%
 • Lataa aika: 369 ms
 • Tuki: 24/7 live chat
 • Ominaisuudet: Ilmainen sivuston siirto ja varmuuskopiot. WordPressille optimoidut palvelimet
 • Verkkosivusto: www.HostGator.com

HostGator isännöi yli 10 miljoonaa verkkotunnusta, mikä tekee niistä yhden markkinoiden suosituimmista verkkopalveluntarjoajista.

Kuten Bluehost, myös HostGator tarjoaa erikoistuneita WordPress-hosting-ratkaisuja, kuten ”WordPress Hosting”.

Ne ovat paras vaihtoehto korkean liikenteen verkkosivustoille, jotka tarvitsevat nopeampia latausaikoja. HostGator WordPress -suunnitelman pitäisi tehdä sivustostasi nopeampaa eri alueilla, etenkin mobiililaitteiden käyttäjille.

Heidän viimeisen 12 kuukauden keskimääräinen latausaika on 369 ms ja käyttöaika >99,99%. Heidän vuotuinen seisokkiaika oli vain 22 minuuttia, mikä on melko erinomainen.

HostGator 12 kuukauden tilastot

Ne tarjoavat myös ilmaisia ​​muutoksia sivustoihin kaikkien suunnitelmiensa kanssa. Kaikissa heidän suunnitelmissa on rajaton kaistaleveys, tallennustila ja sähköpostitilit.

Vaikka heidän esittelyhinnat ovat halpoja, alkaen 5,95 dollarista kuukaudessa, uusimismaksut ovat korkeammat kuin 9,95 dollaria kuukaudessa. Jos kuitenkin käytät kuponkikoodiamme (WEBSITESETUP), voit saada sen hintaan 3,99 dollaria kuukaudessa.

 • PLUSSAT: Hyvä latausaika, luotettava, yhden napsautuksen asennus WordPressille, 1 ilmainen sivustonsiirto
 • HAITTOJA: Korkeampi uusimismaksu.

Napsauta nähdäksesi, onko heidän 3,99 dollarin kuukausi-alennus edelleen voimassa kuponkilla

3. Hostinger (www.Hostinger.com)


Hostinger WordPress -majoitus
 • Käyttöaste: 99,93%
 • Lataa aika: 339 ms
 • Tuki: 24/7 live chat
 • Ominaisuudet: Ilmainen sähköpostitili, ympäri vuorokauden asiakastuki, ilmainen SSL (https)
 • Verkkosivusto: www.Hostinger.com

Hostinger on kotoisin Euroopasta, mutta sillä on tietokeskuksia Yhdysvalloissa, Aasiassa ja Euroopassa. He eivät tarjoa mahdollisuutta valita datakeskus heti, mutta kun olet kirjautunut sisään, voit pyytää heidän tukeaan palvelimen sijaintien vaihtamiseksi Yhdysvalloista Aasiaan tai Eurooppaan. Erittäin mukava ominaisuus, jota monet muut web-hosting-yritykset eivät tarjoa.

Niihin kuuluu myös WordPress-verkkosivustojen rakentaja, joka ei ole ihanteellinen, mutta voi auttaa aloittelijaa paljon. Hostinger tarjoaa myös ympäri vuorokauden tapahtuvaa livekeskustelua ja sillä on suuri kirjasto WordPress-oppaita ja -oppaita.

Huolimatta siitä, että ne ovat halvimpia WordPress-isäntiä, heidän suorituskykynsä on todella hyvä. Latausaika (339 ms), heidät vain lyötiin A2-hosting. Uptime on kunnossa – tulo on 99,93% viimeisen 12 kuukauden aikana.

Hostinger 12 kuukauden tilastot

Heidän halvin WordPress-isännöintisuunnitelma alkaa 2,15 / kk ja uudistaa 3,49 dollaria. Suunnitelmaan sisältyy 100 Gt: n kaistaleveys, joka on optimaalinen pienemmälle WordPress-verkkosivustolle. Lisäksi yksi sähköpostitili sisältyy kaikkiin suunnitelmiinsa sekä SSL-varmenne. Jos et ole tyytyväinen heidän palveluunsa, voit saada täyden hyvityksen 30 päivän kuluessa ilmoittautumisesta.

 • PLUSSAT: Halpa hinnoittelu, yhden napsautuksen WordPress-asennus, nopea
 • HAITTOJA: Keskimääräinen käyttöaika.

Napsauta nähdäksesi, onko 2,15 dollaria kuukaudessa alennus edelleen voimassa

4. SiteGround (www.SiteGround.com)


SiteGround WordPress -majoitus
 • Käyttöaste: 99,98%
 • Lataa aika: 629 ms
 • Tuki: 24/7 live chat
 • Ominaisuudet: Google pilvipalvelimet, ilmainen https (SSL), ilmainen sähköposti
 • Verkkosivusto: www.SiteGround.com

SiteGround on toinen suosittu ja laillinen WordPress-isännöintipalvelu, jota WordPress.org-yhteisö suosittelee. Vuodesta 2004 SiteGround on kasvanut laajaksi verkostoksi, jossa on yli 800 000 verkkotunnusta ympäri maailmaa.

He ovat yksi harvemmista isännöimistä, jossa voit myös muuttaa tietokeskuksen sijainteja Euroopasta Yhdysvaltoihin. Joten jos vierailijat ovat pääosin Euroopasta, se on todennäköisesti hyvä vaihtoehto sinulle.

Ne tarjoavat myös ilmaisia ​​WordPress-sivustonsiirtoja, sisältävät ilmaisen CDN: n (välimuistiin tallentamiseksi) ja kuvan optimoinnit, joiden kaikkien yhdistetyn pitäisi tehdä WP-verkkosivustostasi nopeampaa kuin ennen..

Testasimme myös asiakastukea yhdistämällä heidän live-keskusteluunsa ja kysyimme useita kysymyksiä arvioidakseen heidän tukitiimiään. He olivat ystävällisiä ja avuliaita, vastasivat kysymyksiin nopeasti.

Käytettävyyden suhteen SiteGround ylläpitää keskimäärin käyttöaikaa 99,98% (34 katkaisua), jota seuraa vahva kuormitusaika 629 ms. Testimme mukaan se ei ole niin nopea kuin Bluehost tai HostGator, ja siksi he laskeutuvat kolmanneksi.

SiteGround 12 kuukauden tilastot

SiteGround-suunnitelmat alkavat 3,95 dollaria kuukaudessa, mutta uusitaan nopeammin (samoin kuin monet isännöintipalveluntarjoajat). Kaikki heidän hallitut WordPress-suunnitelmansa uusivat hintaan 9,95 dollaria kuukaudessa (kun alkuperäinen suunnitelmasi päättyy). Verkkotunnusta ei sisälly toimitukseen, mutta ne tarjoavat ilmaisia ​​sähköpostitilejä.

 • PLUSSAT: Hyvä käyttöaika, vakaa nopeus, paras WordPress-tuki, ilmainen sivustonsiirto, WordPressin virallisesti suosittelema, ilmainen SSL.
 • HAITTOJA: Korkeammat uusimismaksut

Napsauta tätä nähdäksesi SiteGroundin nykyisen hinnoittelun

5. A2-hosting (www.A2Hosting.com)


A2Hakeminen WordPress-hosting
 • Käyttöaste: 99,93%
 • Lataa aika: 295 ms
 • Tuki: 24/7 live chat
 • Ominaisuudet: Nopeat palvelimet, ilmainen SSL, ilmainen CDN, 24/7 suora tuki
 • Verkkosivusto: www.A2Hosting.com

A2-hosting on toinen edullinen WordPress-hosting. Kotisivullaan he väittävät rohkeasti olevansa 20x nopeampi kuin nykyinen hosting. Mutta onko totta?

Kaikissa heidän suunnitelmissaan on mukana SSL (Let’s Encrypt), ilmainen Cloudflare CDN ja rajoittamaton SSD-tallennustila ja kaistanleveys. Kuten SiteGround, voit myös muuttaa palvelimen sijainteja A2 Hosting -palvelussa. Ne tarjoavat tällä hetkellä tietokatkaisijoita Yhdysvalloissa, Alankomaissa ja Singaporessa.

Vaikka heidän asiakastukikeskustelu ei ole ihanteellinen (otimme meihin ~ 8 minuuttia yhteyttä heihin), se on käytettävissä ympäri vuorokauden. Lisäksi voit ottaa heihin yhteyttä myös puhelimitse.

Suorituskykytestien mukaan A2-hosting oli todellakin nopein jaettu WordPress-palveluntarjoaja 295 ms. Vaikka A2-isännöinnissä oli paljon hyviä asioita, heidän viimeisen 12 kuukauden käyttöaika ei ole ollut meille ihanteellinen. Tulossa 99,94% yhteensä 5 tuntia seisokkeja vuodessa.

A2-hosting 12 kuukauden tilastot

Heidän halvin WordPress-suunnitelma alkaa 3,92 dollaria kuukaudessa vähintään 36 kuukauden ajan ja uusiutuu sitten 7,99 dollarilla kuukaudessa. Saat myös 25 sähköpostitiliä ja rajoittamaton verkkosivustojen siirto. A2 saattaa olla kätevä isäntä jollekin, joka omistaa useita WordPress-verkkosivustoja. Viimeiseksi, A2-hosting tarjoaa 30 päivän rahojen palautustakuun.

 • PLUSSAT: Nopein WordPress-hosting, WordPress-optimoidut palvelimet
 • HAITTOJA: Keskimääräinen käyttöaika – vain 99,94%.

Napsauta tätä nähdäksesi A2Hostingin nykyisen hinnoittelun

6. GreenGeeks (www.GreenGeeks.com)


GreenGeeks WordPress -majoitus
 • Käyttöaste: 99,99%
 • Lataa aika: 375 ms
 • Tuki: 24/7 live chat
 • Ominaisuudet: Rajoittamaton tallennustila ja kaistanleveys, automaattiset päivitykset, ilmainen SSL
 • Verkkosivusto: www.GreenGeeks.com

GreenGeeks on nopea, turvallinen ja skaalautuva isäntä WordPress-käyttäjille. Heidän nimensä tulee siitä, että he ovat käyttäneet ympäristöystävällistä lähestymistapaa verkkosivustojen isännöintiin.

Kaikissa heidän WordPress-suunnitelmissa on ilmainen SSL, sisäinen / ilmainen CDN, rajoittamaton sähköpostitili, rajaton kaistaleveys ja rajoittamaton SSD-tallennustila. Kun olet kirjautunut, sinulla on mahdollisuus valita eri palvelinpaikoista Yhdysvaltojen, Kanadan ja Euroopan välillä. WordPress-sivuston siirrot ovat ilmaisia.

Tukipuolella heillä on ympäri vuorokauden avoin chat, sähköposti ja puhelintuki sekä monia WordPressiin liittyviä oppaita ja oppaita. Heidän tuki on yleensä nopeaa ja tarkkaa.

GreenGeekin suorituskyky, etenkin nopeus (375 ms) on hyvä ja käyttöaika näyttää erittäin luotettavalta (99,99%) myös – vain 36 seisokkia, yhteensä vain yksi tunti seisokkeja vuodessa.

GreenGeeks 12 kuukauden tilastot

Ainoa haittapuoli on heidän korkeammat uusimismaksut. Halvin 2,95 dollarin kuukaudessa suunnitelma uudistuu hintaan 9,95 dollaria kuukaudessa. Heidän rahojen palautustakuu on 30 päivää, mutta jos valitsit heidän ilmaisen verkkotunnuksen tarjouksen, hyvityksesi vähennetään 13,95 dollarilla verkkotunnuksen rekisteröintimaksulta.

 • PLUSSAT: Vahva käyttöaika, vihreä isännöintipalveluntarjoaja, ilmainen sivustonsiirto
 • HAITTOJA: Korkeammat uusimismaksut

Napsauta nähdäksesi, onko 2,95 dollaria kuukaudessa alennus edelleen voimassa

7. DreamHost (www.DreamHost.com)


DreamHost WordPress -majoitus
 • Käyttöaste: 99,92%
 • Lataa aika: 569 ms
 • Tuki: 24/7 live chat
 • Ominaisuudet: WordPress on esiasennettu, vedä ja pudota -rakentaja, rajaton kaistanleveys / tallennustila
 • Verkkosivusto: www.DreamHost.com

DreamHost on suosittu ja vakiintunut isännöintipalvelu Yhdysvalloista, jolla on yli 340 000 asiakasta. Aivan kuten Bluehost ja SiteGround, ne on myös lueteltu WordPress.org-sivuston suosittelemaksi WordPress-isäntänä.

DreamHostin tavoite on yksinkertainen – olla nopea, luotettava ja optimoitu WordPress-käyttäjille.

Kaikki heidän WordPress-suunnitelmansa (jaetut, hallinnoidut ja VPS) tarjoavat WordPress-verkkosivustojen rakennusohjelman, ilmaisen SSL: n ja SSD-tallennustilan rajoittamattomalla kaistaleveydellä.

Sivustojen siirrot eivät ole ilmaisia ​​(maksavat 99 dollaria, mutta ovat ilmaisia ​​heidän DreamPress-suunnitelmansa kanssa, joka on 16,95 dollaria kuukaudessa), eikä tukipalvelua ole käytettävissä ympäri vuorokauden. Heillä on suora chat-keskustelu, mutta se on saatavana vain klo 5.30–21.30 Tyynenmeren aikaa, mutta ainakin se on 7 päivää viikossa.

Ne eivät tunnu ihanteelliselta verkkosivustolta, joka palvelee kävijöitä Yhdysvaltojen tai Aasian ulkopuolella, mutta tarjoaa varmasti vakaan sivunopeuden (569 ms) ja “OK” käyttöaika 99,92%. Ei ole myöskään mahdollisuutta valita palvelinpaikkoja Yhdysvaltojen ulkopuolella.

DreamHost 12 kuukauden tilastot

Heidän halvin suunnitelmansa alkaa hinnasta 2,59 dollaria / kuukausi tai 4,95 dollari / kuukausi. DreamHostilla on “korkean suorituskyvyn” hallinnoimat WordPress-suunnitelmat, jotka ovat kalliimpia ja hinnoiteltu 16,95 dollaria kuukaudessa. Toisin kuin muut, DreamHost antaa 97 päivän rahat takaisin -takuun. Sähköpostitilit maksavat ylimääräisen 19,99 dollaria vuodessa ja ilmainen verkkotunnus vuodeksi uusii 15,99 dollaria vuodessa.

 • PLUSSAT: Voit maksaa kuukausittain, hyvä tuki, mittakaava
 • HAITTOJA: Päälläoloaika voisi olla parempi

Napsauta nähdäksesi, onko 2,59 dollaria kuukaudessa edelleen voimassa

8. InMotion (www.InMotionHosting.com)


InMotion WordPress -majoitus
 • Käyttöaste: 99,95%
 • Lataa aika: 767 ms
 • Tuki: 24/7 live chat
 • Ominaisuudet: WordPress on esiasennettu, rajaton kaistaleveys / tallennustila, rajoittamaton sähköpostitili
 • Verkkosivusto: www.InMotionHosting.com

InMotion on toinen yhdysvaltalainen WordPress-isäntä, jolla on yli 350 000 verkkotunnusta.

Monet syyt tekevät InMotionista sopivan WordPress-käyttäjille. Jokaisessa suunnitelmassa on ilmainen SSL, CDN (ilmainen), rajoittamaton sähköpostitili ja 200 ilmaista WordPress-teemaa. Ainoa asia, jota ne rajoittavat, on käytettävissä olevien sivustojen määrä, levytila ​​ja kaistanleveys.

Heillä on ympäri vuorokauden tapahtuva suorakeskustelu ja Yhdysvaltojen puhelintuki. Lisäksi sivustonsiirrot ovat ilmaisia ​​(mukava hankinta), ja voit kokeilla heidän BoldGrid-esiasennettua verkkosivustojen rakentajaa..

Yksi InMotion Hostingin haitoista on, että tiliin ei ole välitöntä pääsyä. Tämä tarkoittaa sitä, että jos olet kansainvälinen asiakas, esimerkiksi Pohjois-Amerikan ulkopuolella, voi viivästyä ja vaivaa yritettäessä vahvistaa uutta tiliäsi.

Niiden käytettävyys- ja nopeusluvut ovat keskimääräisiä, mutta riittävän luotettavia. Tulossa sisään 99,95% käyttöaika ja keskimääräinen nopeus 767 ms viimeisen 12 kuukauden aikana.

InMotion 12 kuukauden tilastot

InMotion-ohjelmassa on useita WordPress-, WordPress VPS- ja Dedicated WordPress -suunnitelmia 4,99 dollarista (uusi 8,99 dollaria) 248,99 dollariin, jotka vaihtelevat verkkosivustojen enimmäismäärän, tallennustilan koon ja kaistanleveyden (enimmäiskävijöiden) mukaan. He ovat myös yksi harvoista isäntäyrityksistä, jotka tarjoavat omistettuja WordPress-ratkaisuja.

 • PLUSSAT: Luotettava, nopea, hyvä asiakastuki
 • HAITTOJA: Ei välitöntä aktivointia Yhdysvaltojen ulkopuolella oleville ihmisille. Nopeus voisi olla parempi

9. Sivusto5 (www.Site5.com)

Sivuston5 WordPress-hosting

 • Käyttöaste: 99,99%
 • Lataa aika: 575 ms
 • Tuki: 24/7 live chat
 • Ominaisuudet: ilmainen sivuston tranfser, yhden napsautuksen asennus WordPressille, asiantunteva WordPress-tuki
 • Verkkosivusto: www.Site5.com

Site5 ei ole halvin jaettu WordPress-palveluntarjoaja. Ne väittävät olevansa paras vaihtoehto suunnittelijoille ja kehittäjille, koska heillä on joustava ohjauspaneeli, hyvä asiakaspalvelu ja vakaa isäntä.

Kuten muutkin isännöintipalveluntarjoajat, Site5 tarjoaa ilmaisen Cloudflare CDN: n, 24/7 live-chatin ja sivustonsiirrot. Ne tarjoavat myös 99,9%: n käyttöajan. On myös syytä mainita, että Site5: n halvimmalla WP-isännöintisuunnitelmalla ei ole mahdollisuutta valita tietokeskuksien välillä. Oletusasetus on asetettu Yhdysvaltoihin (keskinen).

Heidän ”todellinen” keskimääräinen käyttöaika viime vuonna oli 99,99% ja keskimääräinen nopeus 575 ms. Se ei ole niin nopea kuin Bluehost tai A2 Hosting, mutta voittaa monia muita käytettävyydessä.

Site5 12 kuukauden tilastot

Sivusto5 on kallis. Heidän halvin suunnitelma maksaa 6,95 dollaria kuukaudessa; se uusiutuu myöhemmin hieman korkeammilla kustannuksilla, 8,95 dollaria kuukaudessa. Emme pidä heidän laskutusprosessistaan, että vaikka he tarjoavat 30 päivän rahat takaisin -suhteen, isännöintisi uusiutuu automaattisesti viidentoista (15) päivän kuluttua ennen nykyisen toimikauden loppua..

 • PLUSSAT: Hyvä käyttöaika, OK nopeus
 • HAITTOJA: Hintava

10. iPage (www.iPage.com)


iPage WordPress -majoitus
 • Käyttöaste: 99,94%
 • Lataa aika: 709 ms
 • Tuki: 24/7 live chat
 • Ominaisuudet: Ilmainen verkkotunnus, rajoittamaton tallennustila ja kaistanleveys
 • Verkkosivusto: www.iPage.com

iPage tarjoaa myös ”WordPress” -majoitusta. Heillä on 2 WordPress-suunnitelmaa, jotka maksavat 3,75 dollaria / kk ja 6,95 dollaria / kk (uusinta vastaavasti 7,49 dollaria ja 10,49 dollaria kuukaudessa). Molemmissa suunnitelmissa on ilmainen verkkotunnus vuodeksi. iPagen päätavoite on varmistaa paras mahdollinen kokemus rekisteröinnistä asiakastukeen.

iPage tarjoaa tukea 24/7 live-chatin ja puhelimen kautta. Molemmissa suunnitelmissa on yhden napsautuksen asennukset WordPressille sekä ilmainen SSL-varmenne. Kaistanleveys ja tallennustila ovat molemmat rajattomat.

Huono puoli: iPage ei tarjoa mitään sisällönjakeluverkkoa (CDN), et voi muuttaa tietokeskuksia (vain Yhdysvallat), eikä sivustossa ole ilmaisia ​​siirtoja (maksaa ylimääräistä 150 dollaria). Vaikka heidän käyttöaikaansa (99,94%) ja latausaika (709 ms) eivät ole huonoja, suorituskyky ei yleensä ole yhtä hyvä kuin muiden WordPress-suunnattujen verkkoisäntien.

iPage 12 kuukauden tilastot

Halvin suunnitelma maksaa 3,75 dollaria 12/24/36 kuukaudesta. Kuukausittainen ja vuosittainen paketti uusitaan 9,49 dollarilla kuukaudessa, 24 kuukauden suunnitelma uusitaan 8,49 dollarilla ja 36 kuukauden suunnitelma uusitaan 7,49 dollarilla. 30 päivän rahat takaisin -takuu sisältyy kaikkiin suunnitelmiin. Varmuuskopiot maksavat 1,00 dollaria kuukaudessa, ja sähköpostiosoitteet ovat Google Suite -sovelluksen kautta 6 dollaria kuukaudessa.

 • PLUSSAT: Hyvät ominaisuudet
 • HAITTOJA: Ei kovin asiantunteva asiakastuki, korkeat uusimiskustannukset.

WordPress-hosting-yhteenveto:

Yksityiskohtainen katsaus kymmeneen WordPress-isännöintipalvelujen tarjoajaan.

Jokainen arvostelu perustui testisivustomme nopeuteen, käyttöaikaan ja kustannuksiin. Suorituskyvyn seuraamiseen ja analysointiin käytettiin kolmansien osapuolien lähteitä, kuten Pingdomia.

Lyhyesti sanottuna, suosittelemme käyttämään web-palveluntarjoajaa, joka tarjoaa kohtuullisen käyttöajan, joka on vähintään 99,94%, pitäen niiden latausajan alle 700 ms.

 SIVUJEN YLLÄPITO Aloituskustannukset RAHAT TAKAISIN LATAUSAIKA KÄYTTÖASTE MEIDÄN RATING
 1. Bluehost WordPress $ 2,75 / kk30 päivää390 ms >99,99%★★★★★
2. HostGator-hallinta WordPress $ 3,99 / kk45 päivää369 ms > 99,99%★★★★★
3. Hostinger WordPress -majoitus $ 2,15 / kk30 päivää339 ms > 99,93%★★★★★
 4. SiteGround WordPress-hosting $ 3,95 / kk30 päivää629 ms > 99,98% ★★★★
 5. A2-hosting WordPress-hosting $ 3,92 / kkMilloin vain295 ms > 99,94%★★★★
 6. GreenGeeks WordPress -majoitus $ 2,95 / kk30 päivää375 ms > 99,99%★★★★
 7. DreamHost WordPress -majoitus $ 2.59 Hyödyllinen hinta / kk97 päivää569 ms > 99,92%★★★★
 8. InMotion WordPress -majoitus $ 4.99 / mo90 päivää767 ms > 99,95%★★★
 9. Sivuston5 WordPress-hosting $ 6,95 / kk45 päivää575 ms > 99,99%★★★
 10. iPage WordPress -majoitus $ 3,75 / kk30 päivää709 ms > 99,94%★★★

Tulimme siihen tulokseen, että et voi mennä pieleen HostGator WP Managed, Hostinger tai Bluehostin kanssa. Ne kaikki tarjoavat vahvan käyttöajan, nopeat sivujen latausajat, erinomaisen asiakastuen ja alhaiset esittelyhinnat.

Jos sinulla on jo verkkoisäntä, mutta haluat vaihtaa isäntiä tämän viestin lukemisen jälkeen, katso tämä opas täältä. Varmista kuitenkin, että jotkut luetelluista verkkoisäntäkoneista tarjoavat ilmaisia ​​verkkosivustojen siirtymiä.

Jos haluat verrata hallittuja WordPress-hosting-palveluita, tarkista HostingFacts.com.

Palaute ja arvostelut erilaisista (WordPress) palveluntarjoajista ovat enemmän kuin tervetulleita alla oleviin kommenttiosiin.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map