15 parasta ILMAISTA logonvalmistajaa ja generaattoria

Paras-Free-logo-Makers-ja-generaattoritYrityksen verkkosivun logon suunnittelu voi olla kallista (500–5000 dollaria).


Ei vain – pienbudjettiryhmällä ei ehkä ole ohjelmisto-ohjelmia tai taitoja suunnitella logoa itse. Yksi asia on varma: logosuunnittelu on tärkeä. Se vahvistaa brändisi visuaalisen identiteetin ja on mieleenpainuva symboli siitä, kuka olet.

Mihin käännät, kun sinulla ei ole resursseja ammattimaiselle logosuunnittelulle? Onneksi yhdeksälle parhaalle verkkokaupan alustalle – verkossa on tonnia ilmaisia ​​logonvalmistajia ja generaattoreita.

Jotkut tarjoavat ohjelmiston ilmaiseksi, kun taas toisissa on ilmainen logon lataus. Tutkittuaasi värejä ja logotyyliä, joita haluat edustaa yrityksesi, käänny yhden näistä 15 ilmaisesta logonvalmistajasta ja generaattorista, joita ei ole lueteltu erityisessä järjestyksessä.

Miksi sinun pitäisi käyttää logonvalmistajia ja generaattoreita?

 1. Olet aloittamassa uuden verkkosivuston, mutta sinulla ei ole budjettia ammattimaisen logosuunnittelijan palkkaamiseen.
 2. Sinulla ei ole taitoja tai ohjelmistoja itse suunnitella logo.
 3. Etsit inspiraatiota ja ideoita logosuunnitteluun.

Alla on 15 ILMAINEN logovalmistaja

Täydellinen paljastaminen: WebsiteSetup ansaitsee palkkion, jos ostat ostoksia linkkien kautta tässä luettelossa. Tämä auttaa meitä pitämään kaiken ajan tasalla. Kiitos tuestasi.

# 1. Wix-logonvalmistaja

Wix-logovalmistajan kotisivu
www.Wix.com

Wix-logovalmistaja tarjoaa molempien maailmojen parhaat puolet: vastaa muutamiin yksinkertaisiin kysymyksiin, ja se luo sinulle automaattisesti logomallin. Sitten voit vapaasti mukauttaa melkein jokaisen näkökohdan henkilökohtaisen mieltymyksesi perusteella – väreistä fontin, tekstin ja koon mukaan.

Paras osa? Paitsi että saat ilmaiseksi räätälöityä logoa, saat myös täydet kaupalliset oikeudet siitä (eli voit käyttää sitä liiketoimintaan ja voittoon murehtimatta siitä, kenellä on lisenssi). Voit jopa ladata logosi lähdetiedostot (SVG-muodossa), jotta voit laittaa sen kaikkeen käyntikortteista t-paitoihin.

Sinun on luotava tili Wixin kanssa käyttääksesi logovalmistajaa. Mutta hopeavuori on, että se antaa sinulle myös pääsyn heidän yrityksen nimen generaattoriin ja täydelliseen verkkosivustojen rakennustyökaluun. Joten se on täydellinen yhden luukun palvelu aivan uudelle yritykselle.

# 2. Räätälöidyt tuotemerkit

TailorBrands-logovalmistaja
www.TailorBrands.com

Tailor Brands on tehokas all-in-one-graafisen suunnittelun työkalu, jonka avulla voit suunnitella räätälöity ja ainutlaatuinen logo yrityksellesi. Logon luomisprosessi perustuu tietokilpailuun, jossa sinun on vastattava tuotemerkkiäsi, alaasi ja mieltymyksiäsi koskeviin kysymyksiin. Kun suoritat tietokilpailun, saat logosi valmistettuasi nopeasti. Räätälöityt tuotemerkit tarjoavat sinulle joitain vaihtoehtoisia vaihtoehtoja, jotta voit valita mitä pidät eniten tai muokata logoasi, kunnes olet tyytyväinen siihen.

Lisäksi saat käyttövalmiita grafiikoita sosiaaliseen mediaan ja mainoksiin. Lopuksi, kun olet valmis, voit ladata korkealaatuisia, vektori-, SVG- tai EPS-tiedostoja, joita voit käyttää verkkosivustollesi, käyntikortteihin tai tavaroihin ja joihin sisältyy täydet kaupalliset oikeudet.

# 3. Kangas

Canva-logovalmistaja
www.Canva.com

Canva on ollut jo jonkin aikaa vapailla suunnittelumarkkinoilla tarjoamalla ilmaisia ​​ja maksettuja malleja sosiaalisen median kuville, esitteille, kutsuille, käyntikorteille ja muulle. Näyttävässä mallisarjassa on laaja valikoima ilmaisia ​​ja maksettuja logovaihtoehtoja. Aloita yhdellä heidän ilmaisista malleistaan ​​ja muuta sitten tekstiä, värejä, fontteja ja muuta vastaavaa tuotemerkkiisi.

Etkö pidä siitä mitä näet? Lataa omat grafiikkasi tai valitse Canvan laajasta ilmaisten elementtikirjastosta lisätäksesi logomallille yksinkertaisen käytön vetämällä ja pudottamalla -ominaisuuden avulla. Lataa kuvasi PNG-, JPG- tai PDF-muodossa. Sivustolla voit luoda kirjelomakkeita, käyntikortteja ja muuta ilmaisella logollasi.

Ainoa haittapuoli on, että muut ihmiset voivat käyttää samoja malleja, joten saatat nähdä samanlaisia ​​malleja leijuvan verkossa. Hieman luovuuden ansiosta näille ilmaisille logosuunnitteluille ei tarvitse antaa paljon ainutlaatuista kosketusta ja ammattimaisen logon saaminen veloituksetta.

# 4. Ilmainen logosuunnittelu

FreeLogoDesing.com-logovalmistaja
www.FreeLogoDesign.com

Ilmainen logosuunnittelu helpottaa ilmaisen logon luomista. Kirjoita vain yrityksen nimi ja valitse 20 eri kategoriasta. Sovellus esikatselee tuhansia ilmaisia ​​logopohjia. Tee omat muutokset väriin, muotoon ja kirjasimeen ja lataa malli ilmaiseksi. Jos päätät myöhemmin investoida logoon vähän, voit ladata korkean resoluution version logosta 59 dollarilla.

# 5. Graafiset jouset

Graafinen Springs-logovalmistaja
www.GraphicSprings.com

Kuten muutkin luettelossa olevat logonvalmistajat, myös Graphic Springs tarjoaa erilaisia ​​malleja, joista valita useista luokista. Kirjoita yrityksesi nimi ja tunniste, valitse kuvakategorianne, valitse logosi ja muokkaa sitä helposti. Suodata asetukset uusien tai suosittujen logojen avulla.

Jos haluat logosuunnittelustasi hieman luovampaa vapautta, aloita muodoista ja symboleista tai käytä niitä antamaan logollesi hieman koristeellinen kosketus. Vaikka ohjelmistoa voi käyttää vapaasti, lopullisen suunnittelun lataaminen PNG-, SVG- tai JPG-tiedostona maksaa 19,99 dollaria. Tähän sisältyy kuitenkin rajoittamaton muokkaus ja lataus, jos haluat tehdä korjauksia tulevaisuudessa.

# 6. LogoMakr

LogoMakr
www.LogoMakr.com

LogoMakr tarjoaa helppokäyttöisen ohjelmiston, jonka avulla on helppo vetää muotoja ja tekstiä haluamaasi paikkaan. Aloita etsimällä muotoja ja kuvakkeita, ja muokkaa sitten värejä, kokoasi ja muuta. Lisää tekstiä ja järjestä sitä haluamallasi tavalla, mukauttamalla samalla fonttityyppiä, kokoa ja väriä. Älykäs rajauspainike rajaa logon helposti täydellisesti.

Kun olet valmis, tallenna vain malli tietokoneellesi. Ilmainen latausvaihtoehto on saatavana, mutta siihen sisältyy rajoituksia, esim. Heikkolaatuiset tiedostot ja sopimus sivuston tunnustamisesta logollesi. Vain 19 dollarilla voit ladata korkealaatuisen version verkkosivustollesi, käyntikortteihin, t-paitoihin ja muihin ilman luottoja.

# 7. UCraft

Ucraft-logovalmistaja
www.uCraft.com/free-logo-maker

Jos olet päässyt tähän kaukana luettelossa etkä vieläkään ole löytänyt verkkosivustoa, joka sopii logon suunnittelustarpeisiisi, kokeile UCraftia. UCraft on verkkosivustojen rakentaja, joka tarjoaa web-malleja, ilmaisen pilvipalvelun ja paljon muuta. Bonuksena ne tarjoavat myös ilmaisen logovalmistajan. Kuten muutkin luettelossa olevat ilmaiset työkalut, UCraftin ilmainen logovalmistaja on yhtä helppoa kuin kuvakkeen valitseminen, yrityksesi nimen lisääminen ja fonttien ja värien mukauttaminen.

UCraft sisältää yli 220 000 kuvaketta, joita voit käyttää suunnittelussa. Vie läpinäkyvä, korkearesoluutioinen PNG-tiedosto täysin ilmaiseksi!

# 8. Online Logo Maker

Online Logo Maker
www.OnlineLogoMaker.com

Online Logo Maker sisältää samanlaisen käyttöliittymän kuin Graphic Springin ilmainen logogeneraattori. Logon suunnittelumatkan aloittaminen on nopeaa ja helppoa tonneilla malleja ja fonttivalintoja. Valitse heidän esisuunniteltujen symboliensa joukosta satojen luokkien joukosta tai lähetä oma kuva.

Ilmaisella tilillä voit tallentaa mallisi ja palata siihen myöhemmin. Nauti rajoittamattomasta latauksesta, jotta voit muokata logoa milloin tahansa. Online Logo Maker tarjoaa sekä ilmaisen että premium-palvelun. Premium-paketti tarjoaa korkeamman tarkkuuden latauksia ja antaa sinun viedä mallisi läpinäkyvänä (.PNG) tai vektorina (.SVG), jotta logon käyttö on helppoa missä tahansa..

# 9. Designmantic

DesignMatic-logovalmistaja
www.DesignMatic.com

Aloita Designmanticin ilmaisen logogeneraattorin kanssa valitsemalla haluamasi logotyyli, kirjasintyyppi ja värit. Kirjoita seuraavaksi yrityksesi nimi ja valitse yli 30 toimialaluokasta. Kun löydät haluamasi logon, voit mukauttaa värejä ja fonttia.

Vaikka työkalu on ilmainen, kuvasi lataus maksaa. Tämä tarkoittaa, että saat korkearesoluutioisen ja vektoripohjaisen tiedoston laajamittaiseen tulostukseen. Valitettavasti tällä sivustolla ei ole rajoittamatonta latausta. Jos et halua maksaa latausmaksua, se voi olla hyvä työkalu inspiraation keräämiseen.

# 10. Shopify

shopify-logovalmistaja
www.Shopify.com/tools/logo-maker

Shopify tarjoaa laajan valikoiman työkaluja verkkoyrityksille, mukaan lukien työkalut, joita tarvitaan oman verkkokaupan perustamiseen. Vaikka joillekin näistä palveluista tulee kuukausimaksu, Shopify tarjoaa myös laajan valikoiman ilmaisia ​​työkaluja, kuten toiminimien generaattori, QR-koodigeneraattori ja tietysti ilmainen logovalmistaja.

Kirjoita yrityksesi nimi ja valitse sitten kuvake ja muokkaa värejä ja kokoja. Valitse neljästä erilaisesta asettelusta tekstillesi ja kuvakkeillesi, niin saat logon suoraan sähköpostiisi.

# 11. Logotyypin valmistaja

LogoTypeMaker-logovalmistaja
www.LogoTypeMaker.com

Logo Type Maker sisältää yli 200 kirjasinta, yli 1 000 ammatillista mallia ja yli 600 000 vektorimuotoa, jotta logosuunnittelustasi tulee helppoa, vaikka et ole ammattimainen suunnittelija. Niissä on vektoripohjaisia ​​SVG-latauksia ja rajattomia muutoksia, jotta voit muuttaa värejäsi ja fonttejasi milloin tahansa. Ilmaisessa mallissa voit luoda ilmaisen mukauttamattoman modernin logon. Toisin kuin muut ilmaiset logonvalmistajat, voit viedä mallisi 300DPI-muodossa JPG- tai PNG-tiedostona. Kertamaksu 24,99 dollaria tai 39,99 dollaria tarjoaa enemmän ominaisuuksia ja logovalintoja.

# 12. Zyro

Zyro-logonvalmistaja
zyro.com/logo-maker

Zyro on ilmainen logovalmistaja, joka ottaa yksinkertaisuuden vakavasti. Sinun ei tarvitse luoda tiliä tai suorittaa mitään lisävaiheita aloittamiseksi.

Kirjoita ensin tuotenimesi ja tagi. Toiseksi, valitse mikä muoto haluat logon perustana. Voit valita tuhansista vaihtoehdoista; kirjoita vain avainsana ja aloita. Lopuksi voit säätää logosi. Sijoita nimesi ja tarrasi haluamasi muotoon nähden, muuta sanojen fonttia, väriä ja kokoa. Kun olet valmis, lataa PNG ja käytä sitä missä tahansa, verkkosivustoltasi käyntikorttiin.

# 13. Design Hill

Design Hill -logojen valmistaja
www.DesignHill.com/tools/logo-maker

Design Hill tarjoaa lukuisia palveluita, joista yksi on ilmainen logogeneraattori. Selaa tuhansia kuvakkeita, mukauta tekstiä ja värejä ja lataa ilmainen mallisi. Muista tutustua myös heidän muihin ilmaisiin työkaluihin, kuten Facebook- ja Twitter-kansikuvien valmistajiin, QR-koodigeneraattoriin ja muihin.

# 14. Logo Maker

LogoMaker.com
www.LogoMaker.com

Logo Maker on toiminut alalla jo yli vuosikymmenen ja palvellut yli 3 miljoonaa yrittäjää ja pienyrityksen omistajaa ilmaisen logogeneraattorin kautta. Valitse yli 10 000 kuvakkeesta ja rakenna ja tallenna sitten tilillesi rajoittamaton määrä logoja ilmaiseksi.

Maksu tulee, kun viimeistelet suunnittelun ja lataat korkearesoluutioisen tiedoston. Sillä välin voit käyttää työkalua kokeilla ja saada inspiraatiota. Jos etsit maksutonta vaihtoehtoa, voit luoda HTML-koodinpätkän verkkosivustollesi kokonaisen kuvatiedoston lataamisen sijasta..

# 15. Squarespace

SquareSpace-logovalmistaja
www.logo.squarespace.com

Squarespace tarjoaa erilaisia ​​palveluita verkkoyrityksille, mukaan lukien kaikki mitä tarvitset oman verkkosivustosi perustamiseen. Niiden ilmaisella online-logonvalmistajalla voit selata kuvakkeita ja muokata kuvasi etsitkö inspiraatiota vai täysin räätälöityä logoa. Lataa mallisi pienellä resoluutiolla ilmaiseksi tai osta korkearesoluutioinen versio 10 dollarilla. Ruututilan asiakkaat voivat ladata korkearesoluutioisen tiedoston ilmaiseksi jäsenyytensä kanssa.


Tämän hyppysissäsi olevan laajan työkaluvalikoiman avulla voit kokeilla logosuunnittelua budjetistasi riippumatta.

Jotain olemme kaivanneet? Jätä kommentti alle.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map