Sådan bruges WooCommerce til oprettelse af online butik


Starter online butik med WooCommerce og WordPressI denne tutorial lærer vi dig, hvordan du opretter en WooCommerce + WordPress online butik, hvor du kan liste og sælge fysiske produkter.


WooCommerce er et gratis plugin, der er enkelt og ligetil. I en sætning er WooCommerce den bedste måde at omdanne dit WordPress-websted til en fuldt funktionel e-handel butik.

 • Det er gratis og open source – ligesom WordPress.
 • Det er mest populære e-handel plugin til WordPress derude.
 • Du kan sæt det op og konfigurer det selv.
 • Det installationen er hurtig. Normalt er det bare et spørgsmål om en time.
 • Det fungerer med ethvert design / tema du har i øjeblikket på dit WordPress-sted – du behøver ikke at grøfte dit nuværende websteddesign.

Vi kunne fortsætte med listen ovenfor, men lad os i stedet bare sige, at WooCommerce simpelthen giver dig alt hvad du nogensinde har brug for til at opbygge en e-handelsbutik af høj kvalitet med WordPress.

Hvad kan du sælge med WordPress + WooCommerce?

 • digitale produkter (f.eks. software, downloads, e-bøger),
 • fysiske produkter,
 • tjenester,
 • bookinger (f.eks. til aftaler eller andet der kan reserveres),
 • abonnementer,
 • andre menneskers produkter – som tilknyttet,
 • tilpasninger (f.eks. yderligere tilpasninger oven på dine produktoversigter) og mere.

Med andre ord – du kan tjene penge med dit websted.

Vi vil endda risikere at sige, at WooCommerce giver dig mulighed for at sælge hvad som helst der kan tildeles et prismærke. Derudover kan hvem som helst bruge det (hvis du allerede har formået at få et WordPress-websted lanceret, vil du også kunne håndtere WooCommerce).

Sådan oprettes en online butik med WordPress og WooCommerce

Bemærk: Målet med denne del af guiden er at vise dig den enkleste metode til at opbygge en funktionel e-handelsbutik på WordPress, så du kan få din butik online så hurtigt som muligt. Derfor vil vi fokusere på de væsentligste ting og springe over de mere avancerede aspekter.

TRIN 1. Hent et domænenavn og webhosting

For at oprette en online butik eller en anden type websted, har du brug for to ting:

 • Domænenavn er din butiks unikke adresse på nettet. Noget som YOURSTORE.com
 • Webhosting er dybest set en fjerncomputer, der gemmer dit websted og derefter serverer det til den, der vil besøge det. (mere detaljeret forklaring)

Fuld åbenhed: Vi tjener en provision, når du ender med at købe Bluehost. Dette hjælper os med at køre WebsiteSetup som en virksomhed. Tak for din støtte.

Der er hundreder af forskellige hosting / domæneudbydere, vi får normalt begge fra Bluehost.com. De tilbyder overkommelig webhosting (inklusive et gratis domænenavn i et år) og pålidelighed. De er også en af ​​de få anbefalede (officielle) hostingudbydere af WordPress.org. Koste? Fra $ 2,75 / mo.

Til at begynde med skal du bare gå til Bluehost.com, og klik på knappen “Kom godt i gang”.

Tilmeld dig Bluehost

Dette fører dig til en side, hvor du kan vælge en hostingplan til din butik. Du kan komme i gang med den billigste mulighed, mærket “basic”:

bluehost vælg
Hvis du bruger vores henvisningslinks, kan du få Bluehost for $ 2,75 / mo.

Det næste trin handler om at vælge et domænenavn til din nye online butik.

bluehost domæne

Dette kræver en vis brainstorming. Generelt vil du have, at dit domænenavn skal være enestående, let at huske og iørefaldende. Hvis du allerede har oprettet en forretningsenhed til din butik, skal du måske gå med det som dit domænenavn.

Når du har valgt dit domænevalg, kan du færdiggøre opsætningen og betale det oprindelige hostinggebyr.

Store! Du har lige fået et domænenavn og en hostingplan til at gå sammen med det.

TRIN 2. Installer WordPress (GRATIS)

Det næste trin markerer officielt starten på dit eventyr med WordPress – du vil installere WordPress på din hosting-konto.

Dette lyder måske svært, men det er faktisk ikke. Alt hvad du skal gøre er at gå til dit Bluehost-brugerpanel (Bluehost sender dig et link i bekræftelses-e-mailen) – normalt tilgængeligt på my.bluehost.com.

Når du er der, ruller du ned, indtil du ser et ikon mærket “Installer WordPress”:

vælg wordpress

Klik på det og følg instruktionerne på skærmen. Du bliver ført gennem hele processen trin for trin, der er intet at bekymre sig om!

Hvis du har brug for mere praktisk information om at vælge et domæne og installere en ren kopi af WordPress, skal du fortsætte med at besøge denne vejledning (rulle til trin 2).

På dette tidspunkt skal du have et tomt WordPress-websted installeret.

 • Du kan se det ved at gå til dit vigtigste domænenavn (f.eks., YOURSTORE.com)
 • Du kan logge på admin panelet ved at gå til YOURSTORE.com/wp-admin

Nu er det tid til at omdanne det tomme WordPress-websted til en fuldt funktionel e-handelsbutik ved hjælp af det fremragende WooCommerce-plugin.

TRIN 3. Installer WooCommerce-plugin (GRATIS)

Som med alle WordPress-plugins starter det sjove ved at navigere til dit WordPress Dashboard / plugins / Tilføj nyt. Når du er der, skal du skrive “woocommerce” i søgefeltet. Du vil se WooCommerce som det første søgeresultat:

woocommerce installation

Klik bare på knappen “Installer nu” ved siden af ​​plugin.

Efter et par sekunder ændres teksten på knappen til “Aktivér.” Gå videre og klik på den.

woocommerce aktiveres

På dette tidspunkt kan du se WooCommerces start- / installationsguide på skærmen. Denne ting gør processen uber-let og fører dig ved hånden gennem alt. Klik på “Lad os gå!” For at starte.

woocommerce-guiden 1

Opret de væsentlige butikssider

Online butikker er en særlig slags hjemmeside, og de har brug for nogle særlig sider, der fungerer korrekt. Det første trin i WooCommerce-guiden handler om at oprette disse sider til dig:

 • “Butik” – det er her dine produkter vises.
 • “Vogn” – dette er indkøbskurven, hvor dine kunder kan justere deres ordre, før de går videre til kassen.
 • “Checkout” – det er her kunderne vælger forsendelses- / leveringsmetoden og betaler for det, de har købt.
 • “Min konto” – en slags profilside for registrerede kunder (de vil kunne se deres tidligere ordrer der og administrere andre detaljer).

Alt hvad du skal gøre på dette trin i WooCommerce-guiden er at klikke på knappen “Fortsæt”. WooCommerce opretter disse sider til dig.

Indstil landestandard

Lokaliteten er en virkelig vigtig del af din butiksopsætning. Disse få parametre definerer din virksomheds oprindelse, valuta og foretrukne enheder:

woocommerce-guide 2

Når du er færdig, skal du klikke på “Fortsæt”.

Forstå moms

Skat er langt den mindst spændende del af at drive en e-commerce butik, men det er også noget, vi desværre ikke kan se bort fra.

Du vil være glad for at se, at WooCommerce hjælper dig også med denne del.

Først kan du vælge, om du vil sende fysiske varer eller ej. Hvis du markerer afkrydsningsfeltet, vil WooCommerce forudindstille de resterende forsendelsesrelaterede detaljer i indstillingerne.

levering af woocommerce-guiden

Dernæst skat! WooCommerce har et meget pænt skattemodul, det bedste ved det er, at det hjælper dig med at finde ud af skattesatserne baseret på din butiks placering (du har angivet det i forrige trin).

Hvis du opkræver moms (i de fleste tilfælde er du), skal du blot markere afkrydsningsfeltet. Så snart du gør dette, vises et nyt sæt kasser og informerer dig om, hvad der skal ske dernæst.

woocommerce skat skifte

Bemærk: Selvom WooCommerce vil udfylde skatteindstillingerne for dig, skal du stadig tjekke med dine lokale myndigheder, hvad de aktuelle nuværende beskatningsregler er, især hvis du ikke er i USA. For at lære mere om WooCommerces måde at håndtere moms på, Læs dette. Du kan ændre alt senere, så du skal ikke bekymre dig, hvis du ikke er sikker på reglerne lige nu.

Klik på “Fortsæt.”

Vælg en betalingsmetode (PayPal anbefales)

At være i stand til at acceptere online betalinger er kernen i enhver e-commerce butik, WooCommerce tilbyder virkelig meget hvad angår de tilgængelige løsninger.

Her er hvad du kan vælge fra:

betalinger i woocommerce-guiden

To af de mest populære betalingsmuligheder er helt øverst – PayPal og Stripe – det anbefales stærkt, at du integrerer dit websted med begge. Klik bare på deres tilsvarende afkrydsningsfelter.

Du kan også vælge andre betalingsmetoder, der ser ud til at være fornuftige. Der vil være endnu flere indstillinger tilgængelige senere på dit WooCommerce-indstillingspanel.

Bemærk: For at få online-betalinger til at fungere, skal du tilmelde dig enten PayPal eller Stripe separat. Indstillingerne i WooCommerce er kun til at integrere dine eksisterende PayPal- og Stripe-konti med dit nye e-handelswebsted.

Klik igen på “Fortsæt”, når du er færdig.

Det næste trin er bare en bekræftelsesskærm om, at alt gik godt. På dette tidspunkt er din grundlæggende sideopsætning udført – du har lige bygget en tom e-handelsbutik med WooCommerce!

Det næste trin er at tilføje produkter:

TRIN 4. Tilføj dit første produkt

For at kunne kalde din butik operationel har du brug for nogle produkter i databasen (eller tjenester eller downloads, eller hvad det end er, du vil sælge).

Gå til dit betjeningspanel for at begynde at arbejde med produkterne Produkter / Tilføj produkt:

tilføj produkt

Hvad du vil se er en klassisk skærm til redigering af indhold i WordPress:

woocommerce produkt tilføj

 1. Produktnavn.
 2. Det vigtigste Produkt beskrivelse. Dette store felt giver dig mulighed for at indtaste så meget info om produktet, som du ønsker. Da dette er WordPress, kan du placere ikke kun enkel tekst der, men også billeder, kolonner, overskrifter, endda videoer og andre medier. Grundlæggende hvad du synes passer!
 3. Det centrale produktdata sektion. Her kan du indstille den type produkt, du tilføjer, og om det er et fysisk, a kan downloades eller en virtuelt produkt (tjenester betragtes også som virtuelle produkter). Som en del af dette centrale afsnit får du også faner for forskellige parametre for produktet:
  1. Generel. Det er her du kan angive prisfastsættelse og skat.
  2. Beholdning. WooCommerce giver dig mulighed for at styre lagerniveauer.
  3. Forsendelse. Angiv vægt, dimensioner og forsendelsesomkostninger.
  4. Tilknyttede produkter. Fantastisk til opsætning af salg, krydssalg osv. (Tænk “Kunder, der har købt det her købte også at.”)
  5. Egenskaber. Angiv brugerdefinerede produktattributter. Hvis du f.eks. Sælger skjorter, kan du indstille alternative farver her.
  6. Fremskreden. Yderligere indstillinger. Ikke vigtigt.
 4. Kort beskrivelse. Dette er den tekst, der vises på produktsiden under navnet. Fungerer bedst som en kort oversigt over, hvad produktet er.
 5. Produktkategorier. Gruppér lignende produkter sammen. F.eks. “Hatte.” Det fungerer ligesom de almindelige WordPress-kategorier.
 6. Produktmærker. En yderligere måde at hjælpe dig med at organisere din database over produkter. Det fungerer ligesom de almindelige WordPress-tags.
 7. Produktbillede. Det vigtigste produktbillede.
 8. Produktgalleri. Yderligere produktbilleder, der viser deres forfærdighed.

Første gang du besøger dette panel, viser WooCommerce nogle nyttige værktøjstips til at forklare, hvad der er formålet med hvert felt:

woocommerce tilføj produktværktøjstip

Når du er færdig med at indstille alt det ovenstående, skal du klikke på den store Udgiv-knap – dit første produkt er netop blevet tilføjet!

Når du har tilføjet en håndfuld varer til din database, skal produktsektionen i instrumentbrættet se sådan ud:

woocommerce-produkter

TRIN 5. Vælg et tema til din online butik (GRATIS)

Der er en meget god grund til, at vi først dækkede, hvordan vi tilføjede produkter til din butik, før vi diskuterede det visuelle udseende af hele tinget.

Helt ærligt, uden nogen produkter i databasen, ville du ikke være i stand til at se de enkelte sider i butikken i nogen repræsentativ form. Du ville ikke være i stand til at sikre dig, at alt ser godt ud.

Nu hvor du har tilføjet de fleste af dine produkter, kan vi sikre dig, at tingene er i orden fra et rent visuelt synspunkt.

WooCommerce vs dit nuværende tema

Som standard fungerer WooCommerce med ethvert WordPress-tema. Dette er gode nyheder, især hvis du allerede har valgt dit design, og du vil holde fast ved det.

Alternativt kan du gå med specielle WooCommerce-optimerede temaer. Disse temaer leveres med forudindstillede stilarter, der får alle WooCommerce-elementer til at se godt ud.

Her er vores anbefaling:

tema valg

Det officielle WooCommerce-tema – og det, der er mest sandsynligt, at det fungerer ordentligt – kaldes storefront. Standardversionen er ledig, og det skulle være nok til at få dig i gang.

butiksfacade

Alternativt kan du besøge e-handelsafdeling på ThemeForest – det største bibliotek med premium WordPress-temaer på nettet.

ThemeForest

Uanset om du har besluttet at holde sig til dit nuværende tema eller er gået efter noget nyt og WooCommerce-optimeret, skal du sørge for, at de enkelte sider i butikken ser godt ud. Lad os gøre det nu:

Reglerne for design af e-handel butik

Lad os diskutere en håndfuld vigtige aspekter, inden vi kommer ind i den nitty-gritty.

Hovedsagelig – hvad der gør et e-handelsbutiks design godt (læs: rentabelt)? Her er de mest afgørende parametre:

 • Designet skal være klar og ikke forvirrende på nogen måde. En forvirret besøgende vil ikke købe noget.
 • Den midterste indholdsblok har brug for at fange den besøgende opmærksomhed lige efter, at de kommer til webstedet. Denne centerblok er, hvor produkterne vises.
 • Justerbare sidebjælker. Du skal være i stand til at vælge, hvor mange sidebjælker du har brug for, og også deaktivere sidebjælken helt for nogle sider (mere om det senere).
 • Responsiv og mobiloptimeret. Forskning indikerer [2] at omkring 80% af mennesker på internettet ejer en smartphone. Ifølge en anden undersøgelse [3], 61% af dine mobile besøgende forlader øjeblikkeligt og går til dine konkurrenter, hvis de har en frustrerende mobil browsingoplevelse. Med andre ord – det er vigtigt at sikre, at dit websted er optimeret til mobil.
 • God navigationsstruktur. Du vil have klare menuer, der er lette at forstå – så dine besøgende kan finde den side, de leder efter.

I betragtning af ovenstående er det her, du kan gøre med de enkelte sider i butikken:

Din butikside

Det er her den vigtigste liste over dine produkter findes. Hvis du har gennemgået WooCommerce-installationsguiden, kan denne side findes på YOURDOMAIN.com/shop

Dette er en standard WordPress-side – du kan redigere den via WordPress dashboard / Pages.

De ting, der er værd at gøre:

 • Tilføj en kopi, der vil tilskynde dine besøgende til at handle hos dig.
 • Bestem, om du vil have sidebjælken på siden. Dette gøres gennem dit temas egne sideskabeloner. For eksempel tillader Storefront mig at gå i fuld bredde, hvilket vi vil gøre:

fuld bredde

Den vigtigste egenskab ved Shop-siden er, at lige under standardindholdet har den en brugerdefineret del, hvor den viser dine produktoversigter. Sådan ser det ud på Storefront-temaet:

woocommerce butikside

Som du kan se, er fine produktbilleder nøglen, det er den første ting, du skal få ret! Med andre ord – du skal sandsynligvis arbejde på dine produktbilleder mere end noget andet.

WooCommerce giver dig også mulighed for at vise dine produkter på alternative måder på denne side. Når du går til WordPress-kontrolpanelet / WooCommerce / Settings / Products og derefter Skærm afsnit:

woocommerce-produkter vises

… du kan vælge, om du vil vise individuelle produkter eller produktkategorier på Shop-siden. Vælg det, der giver dig mest mening, og gem derefter indstillinger.

Individuelle produktsider

For at se dem, skal du klikke på en hvilken som helst produktoversigt fra siden Shop.

Hvis du bruger et kvalitetstema, bør du ikke opleve nogen problemer på denne bestemte side. Grundlæggende er det eneste, du kan gøre, at justere mængden af ​​tekst, du bruger til individuelle produktbeskrivelser, for at sikre, at alt passer visuelt, og at der ikke er nogen tomme pletter, der kan forvirre køberen.

Her er vores eksempel med Storefront-temaet (uden yderligere tilpasning):

liste over woocommerce-produkter

Indkøbskurv

En anden vigtig side, der kan justeres igennem Dashboard / sider.

Den ene ting, vi vil anbefale, er at gå til layout i fuld bredde. Du ønsker ikke at give køberen for mange muligheder på denne side bortset fra at gå videre til kassen.

woocommerce indkøbsvogn

bestilling

Kassen er måske den vigtigste side af dem alle. Det er her dine købere skal færdigbehandle deres ordrer og foretage betalinger.

Vi opfordrer dig faktisk ikke til at foretage tweaks til denne side bortset fra en:

Checkout-siden skal absolut være i fuld bredde. Den eneste acceptable vej ud af siden for køberen skal være at færdiggøre deres ordre og ikke blive distraheret af de ting, der er tilgængelige i sidefeltet.

Du kan gøre dette via Dashboard / sider (gentag bare processen, du har gennemgået med siden Shop).

Bortset fra det er standardudseendet på Checkout-siden godt:

woocommerce checkout

På dette tidspunkt er du dybest set færdig med at justere dit butiksdesign, lad os nu undersøge mulighederne for at udvide butikens funktionalitet.

TRIN 6. Udvidelse af WooCommerce – Hvordan?

En ting til, der gør WooCommerce til en sådan imponerende e-handelsløsning er, at der er snesevis eller endda hundreder af udvidelser og plugins tilgængelige.

Lad os liste over nogle af de mest nyttige:

WooCommerce-udvidelser

Lad os starte med udvidelserne – de officielle tilføjelser, der er godkendt af WooCommerce-teamet.

For at se, hvad der er tilgængeligt, kan du gå til denne side.

Dette katalog er virkelig imponerende og stort. Vi ønsker ikke, at du skal føle dig skræmmet af det. Du har bestemt ikke brug for alle disse udvidelser. Behandl denne liste som en buffet – vælg hvad der synes cool.

Nogle af de mere værdige nævner:

 • Betalingsportaler. Disse udvidelser giver dig mulighed for at acceptere flere betalingsmetoder oven på standard PayPal. Generelt, jo flere betalingsmetoder, du har råd til at acceptere (disse gatewayer betales ofte), jo bedre.
 • Forsendelsesudvidelser. Dette vil være praktisk, hvis du automatisk vil integrere din butik med de officielle forsendelsespriser fra virksomheder som UPS eller FedEx.
 • Regnskabsudvidelser. Integrer din WooCommerce-butik med det bogføringsværktøj, du vælger.
 • WooCommerce bookinger. Tillad kunder at booke aftaler om tjenester uden at forlade dit websted.
 • WooCommerce-abonnementer. Lad kunder abonnere på dine produkter eller tjenester og betale et ugentligt, månedligt eller årligt gebyr.
 • EU-momsnummer. For dem, der opererer inden for EU.
 • TaxJar. Sæt din moms på autopilot.

Alternativt, hvis du ikke ønsker at bruge nogen penge på nye udvidelser, kan du bladre rundt i gratis kategori. Der er mere end nok ting der til at holde dig optaget.

Plugins, der overlader din e-handelsbutik

Hvis du sætter udvidelserne til side, kan du også bruge andre WordPress-plugins til yderligere at oplade din butik. Her er hvad du skal få:

Oprettelse af en online butik i et nøddeskal

Som du kan se, er sværhedsgraden, når det kommer til at oprette din egen e-handelsbutik med WordPress, ikke høj, men det vil stadig tage dig et stykke tid at komme igennem alle ovenstående trin – sandsynligvis en eftermiddag eller to.

Det er stadig utroligt, i betragtning af at du bare skal sige, for fem år siden, du skulle ansætte en udvikler og betale dem nord for $ 5.000 for at få noget lignende oprettet. Nu kan du gøre alt selv!

Alligevel, for at hjælpe dig med at komme igennem alle de krævede opgaver, her er en cut-out-and-keep-checkliste:

Før du begynder

 • Få et domænenavn, tilmeld dig webhosting, få en fungerende WordPress-installation i gang.
 • Sørg for, at dit nye tomme WordPress-websted fungerer korrekt (ingen åbenlyse fejl dukker op osv.).

Installation af WooCommerce

 • Installer og aktiver det vigtigste WooCommerce-plugin.
 • Gå gennem WooCommerce-installationsguiden, og hold nøje opmærksom på:
  • Få de fire nødvendige sider oprettet (Shop, indkøbsvogn, kasse, min konto).
  • Opsætning af butikspraksis.
  • Opsætning af moms og forsendelse.
  • Valg af indledende betalingsmetoder.

Produkter

 • Føj de fleste (eller alle) af dine produkter eller produktkategorier i butikken.

Design

 • Vælg det rigtige WordPress-tema til din e-commerce butik. Gå enten med dit eksisterende tema, eller gennemse andre muligheder. Gennemgå reglerne for design af e-handelsbutikker, når du gør det.
 • Juster din butikside.
 • Juster individuelle produktsider.
 • Juster kurven siden.
 • Juster Checkout-siden.

Udvidelser

 • Installer de betalingsgateways, du vil bruge.
 • Overvej nogle af forsendelsesudvidelserne.
 • Overvej en regnskabsmæssig udvidelse.
 • Gennemse andre udvidelser og gratis kategori.

plugins

Overvej at installere alle de plugins, der supercharger din e-commerce butik:

 • Yoast SEO
 • Yoast WooCommerce SEO
 • WooCommerce flersproget
 • Kontaktformular 7
 • UpdraftPlus
 • Social Share-knapper af GetSocial
 • MonsterInsights
 • iThemes sikkerhed
 • W3 samlet cache.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map