Sådan bruges Wix (selvstudie)


wix tutorial


Wix er let at bruge, kraftfuld og ganske overkommelig webstedsbygger, der kan bruges til at oprette forretnings / personlige websteder, online butikker og porteføljer.

Denne lette, trin-for-trin-tutorial hjælper dig med at lære det grundlæggende i Wix website builder.

Vi viser dig hvordan du bygger et websted ved hjælp af Wix fra bunden af ​​dig selv. Dette inkluderer valg af en skabelon, tilpasning af dit websted, tilføjelse af sider, produkter og mere.

Parat? Lad os komme igang…

Sådan opretter du et websted ved hjælp af Wix (indholdsfortegnelse):

 1. Tilmelding med Wix
 2. Vælg den type websted, du vil oprette
 3. Valg af en skabelon
 4. Tilpasning af webstedet
 5. Optimering af webstedet til mobil
 6. Oprettelse af sider
 7. Lancering af en blog
 8. Lancering af en e-handelsbutik
 9. Lær det vigtigste Wix-instrumentbræt at kende
 10. Tilføjelse af funktionalitet via apps
 11. At vælge en prisplan og lancere din butik for offentligheden

Total tid til at oprette et websted ved hjælp af Wix: ~ 30 minutter
Færdighedsniveau: Nybegynder

Fuld åbenhed: Denne tutorial indeholder Wix-tilknyttede links. Hvis du beslutter at købe Wix gennem vores henvisningslinks, tjener vi en provision. Tak for din støtte.

1) Gå til www.Wix.com, og klik på “Kom godt i gang”

Wix giver dig mulighed for at hoppe lige ind i bygningen af ​​dit websted uden at skulle tænke over tekniske detaljer ved opsætningen. Det er dog stadig værd at tage et minut at forklare hele processen:

Den første ting at vide om at arbejde med Wix er, at du først skal bygge dit websted, og først derefter skal beslutte, om du skal betale for yderligere funktioner eller blive med helt gratis opsætning.

Alt hvad du skal gøre for at begynde er at navigere til det vigtigste Wix-websted, klikke på det store Kom igang -knappen og derefter tændes Tilmelde.

wix.com

Indtast dine kontaktoplysninger, og klik på hovedmenuen Tilmelde knap. Efter at have gjort det, føres du direkte til det, der kaldes Wix ADI – Kunstig intelligensdesigner.

wix adi

Klik på Lad os gøre det at begynde.

I disse indledende trin vil Wix stille dig en række spørgsmål og derefter oprette dit websted med specifikke optimeringer på plads – baseret på dine svar.

Det første spørgsmål er meget enkelt:

wix adi 1

Det, du sandsynligvis vil vælge der, er “mig selv.”

Det andet spørgsmål spørger dig om den type websted, du vil bygge:

wix adi 2

Som du kan se, er der flere tilgængelige indstillinger. Du skal ikke forsømme dette trin, fordi Wix vil tage dit input og bruge det til at foroptimere dit websted til dig.

I denne guide vælger vi “en virksomhed”, da det er den mest almindelige type websted, som folk bygger.

De næste spørgsmål følger efter og fører dig til en dejlig definition af en sætning af dit websted og dets formål.

2) Vælg den type websted, du vil bygge

Med de første spørgsmål ude af vejen, vil Wix spørge dig, om du har tillid til ADI nok til at lade den bygge et eksempelwebsted til dig, eller om du vil bygge alt for hånd. At gå med ADI er en meget mere effektiv tilgang, især da du kan vende tilbage senere og tilpasse hver lille detalje på dit websted. Du er ikke fast med de oprindelige forslag, som Wix giver dig.

lancere adi

Klik på Start nu.

Afhængigt af de svar, du har givet for et minut siden, vil Wix have nogle opfølgende spørgsmål til at fastlægge den nøjagtige type design og webstedsstruktur, der er mest sandsynligt, at det fungerer i dit scenarie.

Det første spørgsmål handler om den type forretning, som du vil bygge hjemmesiden til.

webstedstype

⚠️ Bemærk; hvis du valgte en anden mulighed i det forrige trin – ikke et “forretningssted”, men måske en “online butik” – så viser Wix dig et andet udvalg af muligheder.

Så snart du begynder at indtaste din forretningsdefinition, har Wix en række forslag opstillet. Når vi for eksempel indtaster “massage”, har Wix disse forslag:

massageforslag

Vi viser dig dette bare for at formidle, hvor mange forskellige forretningstyper Wix understøtter og har foruddannede designs og webstedsstrukturer til. I sidste ende har vi valgt det eksempelwebsted, vi bygger “Massage terapeut” fra listen.

Klik på Næste når du finder den type virksomhed / websted, der passer bedst til dig.

Baseret på alt hvad du har valgt indtil dette punkt, vil Wix foreslå et sæt funktioner til dit websted.

vælge funktioner

I vores tilfælde foreslår Wix et modul til online bookinger, chat, en blog og en håndfuld andre ting. Hvad du vil se på denne skærm kan variere baseret på dine svar. Gå gennem denne liste, og marker de funktioner, der ser ud til, at de giver mening for dit websted.

I det næste trin vil Wix spørge om dit virksomheds navn, som bliver navnet på dit websted.

virksomhedsnavn

Hvis det er et websted til et personligt brand, du bygger, kan du indtaste dit eget navn der.

Dernæst spørger Wix dig, om du allerede har noget indhold på nettet, som du vil importere til dit nye Wix-websted. Wix tillader import fra andre websteder og også fra Google Places-lister. I praksis kan import af indhold fra andre websteder være besværligt, så det er bedst at undlade dette. Klik bare på Næste.

import fra andre websteder

Når dette er gjort, vil Wix nu lade dig vælge et design til din hjemmeside.

3) Vælg en skabelon (design)

Wix prøver at gøre designudvælgelsesprocessen så enkel som muligt, så i stedet for at vise dig en væg med hundreder af skabeloner at vælge imellem, begynder det med at spørge næsten om den designstil, du foretrækker.

vælg design stil

Der er et par muligheder, og baseret på dine svar viser Wix dig en filtreret liste med skabeloner, der er i overensstemmelse med dine tidligere valg.

Vi føler, at den stil, der kaldes “Brise” vil være okay for en massageterapeut, men du er fri til at foretage dit eget valg.

Så snart du vælger, vil du se, at Wix sammensætter temmelig nøjagtige hjemmesidesalternativer at vælge imellem. Baseret på dine tidligere valg vil disse hjemmesider blive fyldt ud med relevant grafik og overholde en given designstil. Her er, hvad det antyder for os:

forslag til wix hjemmeside

Du vil bemærke, at der er mange massagerelaterede billeder på disse hjemmesider. Du skulle vide, at vi ikke lagde dem der. Det er alt, hvad Wix ADI forsøger at forudsige, hvad der vil arbejde for mig og min virksomhed. Store!

Vælg den hjemmeside, du bedst kan lide, og fortsæt.

4) Tilpas webstedet

Når du har valgt den hjemmeside, du kan lide, bliver du smidt direkte ind i Wix ADI-editoren, hvor du kan tilpasse hver lille detalje om, hvordan webstedet vises, og hvilke elementer det indeholder.

Til at begynde med ser du en grænseflade som denne:

wix editor

Det hele er meget intuitivt, så stort set hvert element på siden opfører sig som du ville forvente.

Hvis du f.eks. Vil redigere nogen af ​​teksterne på siden, skal du bare klikke på et givet stykke tekst. En ny sidefelt vises, hvor du kan udføre dine ændringer.

For eksempel klikkede vi på hovedblokken i midten (siger “Wyatt Collier”). Der opstod en sidepanel, der lader mig redigere navnet og tilføje også en undertekst og en beskrivelse.

hovedblok ændre

Klikke på en af ​​de andre blokke på hjemmesiden vil have den samme effekt – lader dig komme ind i en redigeringsgrænseflade, hvor du kan ændre indholdet af den givne blok.

Her er et eksempel på, at vi arbejder med “Min behandlinger” -blokken. Vi kan redigere hvert tekststykke individuelt og også arbejde på listen over behandlinger.

mine behandlinger blok ændre

⚠️ Bemærk; Wix ADI-editoren fungerer med auto-gem, så du behøver ikke at bekymre dig om at miste dine fremskridt.

Men der er mere ved at tilpasse dit design end bare at ændre tekster her og der:

Omstrukturering af sektionerne

Wix ADI-editoren giver dig mulighed for at trække og slippe individuelle elementer rundt om siden og også ændre rækkefølgen af ​​sektionerne.

Hvis du ser på et af sektionerne, ser du to pilikoner i øverste højre hjørne af sektionen:

blokeringspile

Disse pile giver dig mulighed for at flytte et givet afsnit op og ned. Bare klik på dem, så ser du din sektion skifte placering inden for få sekunder.

Skift af designstilarter for sektioner

Bortset fra at redigere, hvad der er inde i dine indholdssektioner, kan du også ændre det samlede design af selve sektionerne. Når vi for eksempel holder musemarkøren hen over afsnittet “Mine behandlinger”, dukker der en lille knap op i øverste venstre hjørne mærket “Design.” Efter at have klikket på det vises et helt nyt panel med nogle alternative designformer at vælge imellem:

skifte blok design

Bare vælg den, du bedst kan lide, og med et enkelt klik kommer den i stedet for den gamle.

Tilføjelse af nye sektioner

Tilpasning af de sektioner, der allerede findes på siden, er en ting, men du kan også tilføje nye. Klik på knappen for at gøre det Tilføje -knappen der er i øverste menu, og klik derefter på “Sektion til side.”

tilføj sektion til side

Du kan se, at der virkelig er mange forskellige indholdssektioner at vælge imellem. Heldigvis, for at gøre dette lettere, er sektioner forkategoriseret:

sektionstyper

Du kan gribe et vilkårligt afsnit fra sidebjælken og trække og slip det på lærredet til højre.

For eksempel, her er hvad a vidnesbyrd sektion ser ud, når den tilføjes til siden:

vidnesbyrd på side

Som du kunne forvente, kan du finjustere enhver lille detalje om det vidnesbyrdssnit og teksterne inde i det.

Indstilling af skrifttyper og farver

Når du kommer i gang med Wix ADI-editoren, får du et foruddefineret farveskema og fontindstillinger lige ud af porten. Disse er gode nok i de fleste tilfælde, men du kan let ændre dem for at få et mere finjusteret look.

Klik på knappen for at gøre det Design -knappen i øverste menu og derefter på farver.

skift farve skrifttyper

Dette er endnu et sted, hvor Wix vil gøre, hvad det kan for at gøre dit arbejde lettere. I stedet for at vise dig tusinder af farveindstillinger, spørger det bare dig om den vigtigste foretrukne farve, du gerne vil bygge dit design omkring, og så foreslår det specifikke farveskemaer baseret på det.

farver antyder

 1. Vælg din vigtigste frøfarve.
 2. Vælg en farvetilstand (tonet, farverig, levende, lys, mørk, blande).
 3. Vælg mellem en række anbefalede farvepaletter.

Generelt tager det kun et par minutter at ændre hele farveskemaet.

Den samme ting gælder for dine skrifttyper. Start med det samme Design knappen i øverste menu, og vælg Skrifttyper.

skift farve skrifttyper

Igen vil Wix have en række forslag til dig.

skrifttyper foreslår

Det er bedst at bare skifte mellem indstillingerne frem og tilbage, indtil du finder noget, du nyder. Du bør også eksperimentere med fontstørrelsesværktøjet for at sikre dig, at alle tekster på dit websted er læsbare.

Tilføjelse af billeder, diasshows og andre visuelle funktioner

Wix er klar til at byde enhver form for visuelt indhold på din hjemmeside velkommen. Det være sig billeder, videoer, slideshows, gallerier, endda Instagram feeds; Wix kan håndtere det hele!

Lad os starte med det grundlæggende; tilføje billeder til dit websted eller ændre de eksisterende.

Klik bare på et afsnit, der indeholder et billede, som du vil erstatte, og klik derefter på fra sidepanelet Rediger & udskift.

udskift billede

Når du klikker på den knap, viser Wix dig et andet panel, hvor du kan udføre yderligere tilpasninger til billedet.

udskift billede 2

Hvis du vil udskifte billedet, skal du blot klikke på Erstatte knap. Du kan se, at Wix har en række anbefalede billeder, der følger det samme tema. Dette er billeder, som du frit kan bruge på dit websted uden at skulle bekymre dig om ophavsretlige problemer.

billeder at vælge

Hvis du vil uploade dit eget billede, skal du klikke på + Upload medier knap der er i øverste venstre hjørne. Når uploaden er afsluttet, kan du om nødvendigt ændre billedet.

billede ændre

Når du er færdig, skal du klikke på ansøge for at få billedet inkluderet på siden.

Klik på hovedmenuen for at tilføje andre typer medier Tilføje -knappen i topmenuen, og gå derefter fra listen over tilgængelige sektioner i den kategori, du ønsker:

tilføj visuelle kategorier

Proceduren ligner meget at tilføje eller udskifte billeder. Klik bare på blokken på samme måde, og klik derefter på Rediger & udskift, og organiser dine medier i overensstemmelse hermed.

5) Indstil dit websted til mobile enheder

I disse dage er mobiltelefoner ofte folks primære enheder til at få adgang til internettet. Faktisk bruger flere mennesker mobiler end desktops og laptops kombineret (data). Hvad dette betyder i praksis er virkelig enkelt, du skal absolut sørge for, at dit websted ser ordentligt ud på mobilen! Hvis du ikke klarer det, vil folk forlade og sandsynligvis aldrig komme tilbage.

Desuden, hvis du tilfældigvis driver en lokal virksomhed, er indvirkningen af ​​mobil endnu større. Forskellige “nær mig” -søgninger udgør en stor del af den samlede lokale trafik på Google (data), og at kunne betjene disse brugere hurtigt er yderst vigtigt, hvis du vil tjene deres forretning.

Forestil dig for eksempel, at du kører den førnævnte massagestal. Hvis nogen søger “Massage i nærheden af ​​mig” og dit websted kommer op, men det mislykkes ikke at indlæse på deres telefon, så vil den kunde ikke komme til dig.

Heldigvis er det let at få dit websted mobiloptimeret med Wix. For at begynde skal du klikke på visningsknappen, der er i øverste bjælke. Denne:

skift til mobil

Dette genindlæser siden og viser dig, hvordan den vil se ud på mobile enheder.

site på mobil

I de fleste tilfælde ser dit websted helt fint ud af porten, men du kan foretage nogle mindre justeringer for at fremhæve de vigtigere elementer og skjule de ikke så vigtige.

Det mest afgørende er, at ændringer, du foretager her, ikke påvirker den måde, dit websted ser ud på på skrivebordet. Dette er kun til mobil!

Her er hvad du kan gøre, som normalt gør dit websted bedre på mobilen:

 • skjul billeder, der ikke er afgørende, og som bare optager plads i mobilvisningen
 • læg dine kontaktoplysninger højere op på siden – folk vil hurtigt komme til det
 • fremhæv kun dit vigtigste produkt eller din tjeneste

Med Wix kan du tilpasse virkelig meget her med hensyn til at skjule forskellige elementer på siden, tilpasse hele sektioner osv. Udnyt dette og eksperiment.

Når du er færdig, skal du bare skifte til skrivebordsvisning igen. Dine ændringer gemmes automatisk.

6) Opret andre sider

Nu hvor vi har hjemmesiden klar, er det tid til at begynde at arbejde på nogle andre sider, som de fleste websteder vil have gavn af. Du skal først og fremmest oprette:

 • en Om side
 • en kontaktside

Vi vil fokusere på netop disse to indtil videre for at vise dig principperne for, hvordan du bygger nye sider.

Om side

Klik på knappen for at komme i gang Side: Hjem knap der er i øverste venstre hjørne. Klik derefter på + Tilføj side.

tilføj side

Wix foreslår allerede nogle populære typer sider, du måske er interesseret i at oprette. Ikke ved et tilfælde, det første forslag på listen er for siden Om.

foreslåede sider

Wix foreslår ikke kun sider, du kan bygge, men har også nogle foruddefinerede designs klar til hver side.

For at få din Om-side færdig skal du bare rulle gennem listen over tilgængelige sidedesign og vælge den, du bedst kan lide.

Wix ADI-editoren indlæser grænsefladen igen og lader dig arbejde på din nye About-side. Ins og outs for, hvordan alt fungerer, er nøjagtigt det samme som med hjemmesiden.

Fortsæt blot med at tilføje de indholdssektioner, du synes skal være på din Om-side, og rediger dem i overensstemmelse hermed.

Efter at have brugt et par minutter her, skal du have en ret flot Om-side på dine hænder.

om side

Kontakt side

Den måde, du bygger en kontaktside på, er meget ens, men siden indeholder et par originale elementer. For at komme i gang skal du igen klikke på Side -knappen og derefter tændes + Tilføj side. Skifte til Kontakt og se hvad Wix har for dig.

vælg kontakt

Vælg et af de foreslåede designs.

Wix ADI-redigeringsgrænsefladen genindlæses igen. Du vil sandsynligvis se nogle originale blokke på denne side kontra din Om-side eller endda startsiden. De er:

 • en kontaktformular
 • et interaktivt kort

kontaktside

Wix opfordrer dig til at bruge begge disse elementer til at gøre det lettere for kunderne at finde din virksomhed. Kontaktformularen er fuldt funktionsdygtig, hvilket betyder, at besøgende kan bruge den til at sende dig beskeder direkte.

⚠️ Hvis du ikke driver en virksomhed og ikke ønsker at dele din adresse, kan du deaktivere kortet og bare holde sig til kontaktformularen.

Andre nichespecifikke sider

Baseret på de indledende svar, du gav, når du tilmelder dig Wix, kan du muligvis se andre sider på dit websted, der er foruddannet af Wix.

I vores tilfælde er der en Book online side og Bookings Checkout side. Du kan se, hvad situationen er på dit websted ved at klikke på det Side knap igen i øverste venstre hjørne.

sider

Se, hvordan disse sider ser ud, og arbejd på dem, hvis det er nødvendigt. Principperne er de samme.

Finjustering af webstedsnavigation

Som standard tilføjes hver nye side, du opretter, automatisk til hovedmenuen på dit websted.

Hvis du vil ændre rækkefølgen, som siderne vises i menuen, skal du klikke på dit websteds overskrift og derefter på Redigere knappen ved siden af MENU.

rediger menu

Du vil være i stand til at trække og slippe sider for at sortere dem igen.

rediger menu 2

Du kan også tilføje menupunkter for hånd, hvis du vil linke til steder uden for dit websted (f.eks. Dine sociale mediaprofiler).

7) Tilføj en blog (valgfrit)

Blogging er en af ​​de bedste måder at nå nye målgrupper og gøre dem til potentielle kunder. Forskellige kilder rapporterer at blogging er blandt de mest effektive marketingkanaler for virksomheder online. Med marketingfolk, der prioriterer blogging, er 13x mere tilbøjelige til at se positiv ROI fra deres onlineindsats end dem, der ikke gør det.

Med andre ord, hvis du ønsker, at folk skal være på udkig efter dit websted, skal du give dem en grund til at gøre det. Blogging kan være en sådan grund, forudsat at det indhold, du udgiver, er af god kvalitet og tilfredsstiller dine målgruppers behov og ønsker.

Fra et teknisk synspunkt er det virkelig let at starte en blog på Wix – du har alle de nødvendige værktøjer, der allerede er indbygget.

Oprettelse af en blog på Wix

Fra den øverste menu skal du klikke på Side -knappen og derefter tændes + Tilføj side. Vælg på listen Blog og vælg derefter et bloglayout, du kan lide.

vælg bloglayout

Det nøjagtige layout, du vælger, er rent op til dig. Alle sammen fungerer godt! Wix-editoren indlæses igen, og du ser din nye blogside i aktion:

blog side

Du kan redigere denne side ligesom enhver anden side, du har på webstedet. Det vigtigste er, at du kan:

 • ændre den måde, dine blogindlæg vises på siden,
 • ændre layout af bloggen (hvor billederne går osv.)
 • ændre, hvad der vises sammen med indlægene (forfatternavn, dato osv.)

Du kan også administrere bloggen og skrive nye indlæg.

Skrivning af nye blogindlæg

Klik på hovedblogsafsnittet og derefter på Administrer blog.

administrere blog

Derfra kan du administrere eksisterende indlæg og oprette nye.

blogstråle

Grænsefladen er meget nem at bruge, og den ligner det, du ville se i MS Word eller Google Docs.

blog skriver ui

Her er hvad du får:

 • Integrerede SEO-værktøjer – for at sikre, at dine indlæg vises i Google
 • Rich text editor
 • Kategorier og hashtags
 • Muligheden for at arbejde med flere forfattere
 • Fantastisk mobiloplevelse
 • Tilpasset HTML-support

8) Tilføj en online butik (valgfrit)

Dette vil sandsynligvis ikke være en overraskelse for dig på dette tidspunkt, men du kan starte en online butik med Wix temmelig hurtigt. Plus, det vil være en fuldt funktionel online butik, der ikke begrænser dig på nogen måde.

 • Du kan have et ubegrænset antal produkter.
 • Få en brugerdefineret butik og design af indkøbskurv.
 • Sælg fysiske og digitale produkter.
 • Spor ordrer.
 • Indstil forsendelsespriser.
 • Accepter online betalinger.
 • Sælg via Facebook og Instagram.
 • Administrer dit salg mens du er på farten med Wix-appen.

Oprettelse af en online butik med Wix

Fra den øverste menu skal du klikke på Side -knappen og derefter tændes + Tilføj side. Vælg på listen Online butik og vælg et butiklayout, som du kan lide.

vælg butiklayout

Hvis du vil administrere din butik og tilføje produkter, skal du klikke på butiksafsnittet og derefter på Administrer produkter.

administrere butik

Du vil se en separat grænseflade indlæses, hvor du kan tilføje produkter, ændre deres beskrivelser, angive priser og så videre.

administrere butik 2

At opbygge en vellykket online butik er et emne til sin egen separate guide, så vi vil ikke komme nærmere ind på det her. Det vigtigste, vi ønskede at vise dig her, er, at det er meget muligt at lancere en e-handelsbutik med Wix. Du får virkelig alle de funktioner, du nogensinde har brug for.

9) Lær det vigtigste Wix Dashboard at kende

Vi har mest beskæftiget os med Wix ADI og alt, hvad der kan opnås med det, hvilket er meget!

Der er dog et helt separat Wix-dashboard tilgængeligt. Det er beregnet til at give dig et bredere syn på, hvad der sker med dit websted, og alle de forskellige målinger, der er knyttet til det.

For at få adgang til instrumentbrættet skal du blot logge ud og logge ind på Wix igen. Du kan se noget lignende:

wix bindestreg

Lad os forklare, hvad der er på denne side blok for blok:

 • (en) – Den primære sidepanel, hvor du hurtigt kan få adgang til de enkelte områder på dit websted. Hvis du har en blog eller en online butik, ser du sektioner, der administrerer dine produkter, ordrer, blogindlæg eller bookinger der. Der er også links til andre værktøjer og apps. I bunden er der et link til redigering af dit websted, som lander dig i den samme Wix ADI-editor, som vi brugte før.
 • (B) – Hovedkontrolpanelet på dit websted. Det er her du kan vælge fra et udvalg af handlinger, der skal udføres på dit websted.
 • (C) – En igangværende gennemgang. Følg disse trin for at sikre dig, at dit websted er 100% klar til at blive set af mennesker.
 • Længere nede på siden er der også blokke med yderligere tip til, hvordan du bruger dit websted.

Det ene område, hvor du måske ønsker et dybere kig, er Indstillinger menu – tilgængelig fra hovedbjælken. Det er her du kan finde alle nøgleindstillingerne på dit websted, som navn, generel info, integrationer med andre værktøjer, betalingsmuligheder, valuta og meget mere. Selv hvis du ikke ender med at ændre noget der, er det stadig en god ide at se på disse muligheder og se, hvad der er tilgængeligt.

indstillinger

10) Tilføj funktionalitet via Wix-apps

Hvis de funktioner, du får fra Wix ud af boksen, ikke er nok, kan du kigge ind i Wix App Market. Du finder mere end 200 forskellige apps der for at hjælpe dig med at opbygge og udvide dit websted.

Klik på knappen for at få adgang til apps Apps i hovedbjælken på Wix-instrumentbrættet.

apps

Der er apps til alle mulige forskellige ting der. Fra marketinghjælpere til SEO, live chat, nyhedsbreve, integration af sociale medier, popups, A / B-test, værktøj til opgørelse af vogn, kontaktledere og en masse masse mere.

Apps kan tilføjes med et par klik. Vælg bare en app, du kan lide, fra listen, og klik på Tilføj app.

tilføj app

Baseret på den app, du har valgt, kan det være nødvendigt med nogen yderligere opsætning.

11) Vælg en prisplan og start dit websted

På dette stadie i processen er dit websted næsten klar. Du kan nu gøre det offentligt. Der er bare et par flere ting, du har brug for …

For at offentliggøre dit websted skal du gå tilbage til Wix ADI-editoren (klik på Rediger websted knappen, der er i nederste venstre hjørne af Wix-instrumentbrættet), og klik derefter på hovedmenuen Offentliggøre knap:

udgive site

Du skal vælge, om du vil bruge det gratis Wix-underdomæne (ser normalt ud YOURUSERNAME.wixsite.com/website) eller tilslut et brugerdefineret domænenavn.

subdomæne

Før du tager dette valg, lad os tale om prisfastsættelsen af ​​forskellige Wix-planer, da dit valg af en bestemt plan også dikterer dit valg af domæne.

Først ud, der er en helt gratis plan med Wix tilgængelig. Som en del af det:

 • har du kun tilladelse til at bruge det gratis Wix-underdomæne og kan ikke forbinde et brugerdefineret domænenavn,
 • Wix-annoncer vises på hver side på dit websted,
 • du får op til 500 MB lagerplads og 500 MB båndbredde, hvilket ikke er meget,
 • du kan ikke starte en online butik,
 • du kan ikke oprette forbindelse til Google Analytics.

Hvis du har det godt med disse begrænsninger, kan du gå videre og vælge den gratis subdomæneindstilling fra skærmbilledet ovenfor. På dette tidspunkt vil dit websted være online og klar til at byde gæster velkommen. ��

Hvis disse begrænsninger på den anden side er for meget, bliver du nødt til at opgradere til en af ​​premium-planerne. Klik bare på en af Opgrader knapper, der er synlige i instrumentbrættet.

opgradering

Vælg en prisplan, der passer bedst til dig. Der er to typer planer tilgængelige:

 • Her er priserne, hvis du vil starte et klassisk websted med Wix (ingen online butik eller noget, der involverer dine besøgende, der betaler for noget på webstedet):

wix prissætning 1

 • Her er priserne, hvis du vil sælge noget fra siden:

wix prissætning 2

Som du kan se, er der meget her, men du behøver ikke bruge for meget tid på at tage en beslutning. Overvej denne forenklede skabelon til at vælge den perfekte Wix-plan til dit websted:

 • �� Ønsker at sælge noget på siden? Vælg Business Basic plan for $ 23 / måned. Du får alle de e-handelsfunktioner, du nogensinde har brug for.
 • �� Vil bare have en optimeret personlig, forretningsinformation eller blogwebsted? Vælg Ubegrænset plan for $ 17 / måned.

Hvorfor anbefaler vi, hvad der dybest set er de billigste planer? Enkel; Du kan altid opgradere til en dyrere plan, hvis du løber ind i væsentlige begrænsninger.

Hvis du følger en af ​​de anbefalede planer, giver du dig også adgang til et gratis domænenavn for det første år. Når du vælger domænenavnet, skal du gå efter noget, der er let at huske og matcher din virksomhed / brand.

Når du har opgraderet til en af ​​disse premium-planer og afsluttet købsprocessen, vil dit websted være officielt online og klar til forretning! ����

Færdig!

Tillykke! Du har lige lært, hvordan du opretter et funktionelt websted på Wix, og du har gjort det hele på egen hånd.

Som du kan se, er Wix utroligt kraftig og i stand til området DIY-websteder. Det er ganske utroligt, hvordan du i disse dage kan opbygge et professionelt websted alene!

Hvis du har spørgsmål, tøv ikke med at indsende dem i kommentarerne.

For mere information om, hvordan du promoverer og udvider dit nye websted, se vores andre guider:

 • 5 lette måder at øge webstedstrafikken
 • 33 måder at tjene penge på et websted
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map