Una guia per a les mides de retallades d’imatges de WordPress

WordPress 3.9 ha sortit amb molta potència addicional. Una nova novetat increïble entre molts, és la capacitat afegida per controlar ara la posició de les imatges de les càrregues a WordPress.!!


Abans de continuar, un gran gràcies a Brad Touesnard qui ha fet aquesta impressionant contribució que ara s’ha inclòs al nucli de WordPress! Vaig pensar que serà una gran oportunitat per no només aprofitar sobre com aprofitar aquesta nova funció, sinó també per aprofundir i obtenir una bona adherència a tot l’àmbit d’aquesta funció..

El principi: afegir o personalitzar mides d’imatge

De manera predeterminada, WordPress genera 3 vegades versions addicionals de la vostra imatge. Una versió “Miniatura”, una versió “Mitjana” i una “Gran”. La mida original de la imatge carregada es denomina versió “completa”.

Personalització dels Valors predeterminats

Podeu sobreescriure amb facilitat els valors predeterminats de cadascuna d’aquestes mides de cultiu. Podeu anar a la vostra Tauler de control de WordPress, configuració >> Suport i canvieu els valors que hi ha o podeu fer-ho mitjançant el vostre fitxer de funcions de tema o complement:

actualització_opció ('miniatura_size_w', 250);
update_option ('miniatura_size_h', 250);
update_option ('miniatura_crop', 1);

Addició de mides addicionals

Podeu posar fàcilment aquesta funció al fitxer de funcions del tema o del complement:

add_image_size (nom $, amplada $, altura $, collita $);

Acabaria semblant una cosa així:

add_image_size ("homepage-thumb", 250, 250, cert);

Cultiu dur normal

Consell: No oblideu donar a cada mida de la imatge addicional el seu propi nom únic ;-).

Tot el que heu de saber es pot trobar a través del directori Còdex de WordPress.

Alguns de WordPress 3.9+ Magic: control de la posició de retallada

El paràmetre $ crop anteriorment era només un valor booleà, cert o fals. Per tant, sigui un conreu proporcional suau o un cultiu dur si s’estableix en veritat (continueu llegint més avall per veure la diferència entre un cultiu dur i suau). Ara bé, podeu utilitzar una matriu per especificar el posicionament de l’àrea de cultiu, (x_crop_position, y_crop_position). M’agraden les imatges retallades del centre, així que per exemple la teva funció podria semblar així ara:

add_image_size ('pàgina d'inici-polze', 250, 250, matriu ('centre', 'centre'));

Retallat dur seleccionat per l’usuari

El paràmetre $ crop encara accepta valors true / false i, segons Brad, és totalment compatible enrere. La sintaxi és idèntica a la de la propietat de posició de fons CSS, de manera que és familiar tant per als dissenyadors com per als desenvolupadors, però aquí es troben, en qualsevol cas, per una claredat.

part superior esquerra
centre esquerre
inferior esquerre
part superior dreta
centre dret
part inferior dreta
part superior del centre
centre centre
centre inferior

Així que ho he recortat, ara com el faig servir??

La gran notícia … és exactament igual !! Per obtenir un desglossament complet, com mireu sempre la secció Còdex de WordPress. Aquí teniu un recordatori en qualsevol cas. Per anomenar aquesta imatge personalitzada al vostre tema o complement. A l’exemple que hem estat utilitzant, aquí es mostra com:

the_post_thumbnail ('pàgina d'inici-polze');

o …

wp_get_attachment_url (get_post_thumbnail_id ($ post-> ID, 'homepage-thumb'));

Però, i totes les meves imatges existents?

Com probablement sabeu, les mides de cultiu es recorren i es generen al moment de la càrrega. Això significa que després d’utilitzar aquesta nova funció afegint la nostra posició de retallada personalitzada o canviant / afegint una nova mida de cultiu, ara ens queda allò que es va generar en el moment de la càrrega i no hi ha disponible cap d’aquestes noves versions d’imatges, no es guay!

Aaah, però espera … Afortunadament, hi ha gent molt intel·ligent i impressionant a la comunitat de WordPress per salvar el dia, aquí teniu el regenerar el complement de miniatures. Aquest complement ha estat durant molt de temps, és fantàstic. Farà un recorregut per totes les imatges carregades existents i regenerarà totes les noves mides d’imatge que heu afegit o personalitzat. S’ha resolt el problema de Woohooo ��

Hard Vs. Talla suau – Vau decidir

Cultiu dur

Cultiu dur normal
La imatge s’escalarà i es retallarà a les dimensions exactes que heu especificat. Segons la proporció de la imatge en relació amb la mida del cultiu, és probable que la imatge es talli sempre.

Talla suau

Talla suau
Un retall suau no tallarà cap de la imatge, escalarà la imatge fins que no s’ajusti a les dimensions especificades, mantenint la seva proporció d’aspecte original..

Alguna cosa que val la pena saber …

En cas que qualsevol dimensió de la imatge carregada (amplada o alçada) sigui menor que la de la mida de cultiu fixada, es saltarà i no es farà una versió d’aquesta mida. WordPress farà un recorregut per totes les mides d’imatges definides i només crearà les versions d’aquestes imatges que siguin més grans que la de la versió que intenta generar. En aquest cas, quan es recupera una imatge dins del vostre tema o complement i no existeix, es farà de manera predeterminada a la imatge original “completa” com a reserva.

Gaudeix d’implementar aquesta gran característica nova en els teus temes i complements. És hora de passar una mica de cul i retallar algunes imatges ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map