Targetes de Twitter fàcils de WordPress amb el connector TCWP

Hola nois! Avui us portaré a conèixer com utilitzar el complement TCWP per utilitzar de forma ràpida i senzilla tota la gamma del sistema de “targeta” de Twitter.


TCWP és un complement de WordPress premium dedicat a la creació i gestió eficient de les targetes de Twitter a les publicacions i pàgines del vostre lloc. TCWP ha estat dissenyat tant per funcionar completament independentment de l’entrada de l’usuari (totalment automatitzat) com per oferir tota una varietat de funcions de desenvolupador de Twitter, depenent de la manera de personalitzar que voleu personalitzar-les. TCWP ofereix als usuaris la possibilitat de crear TOTS els tipus de targetes actuals que ofereix Twitter (vegeu la infografia a continuació) i inclou moltes funcions d’estalvi de temps, com ara utilitzar el títol de la publicació / contingut / imatge destacada per omplir automàticament els camps de la vostra targeta; també podeu especificar els vostres propis valors si ho desitgeu.!

Continguts

 • Twitter Cards: què són i per què els necessiteu?.
 • Com utilitzar TCWP: s’expliquen les funcions i el flux de treball.
 • Emplenament de les opcions: necessiteu ajuda per configurar el tauler d’opcions? Fer una ullada.

Targetes de Twitter

Per a aquells que encara no us heu introduït a les delícies de Twitter Cards, permeteu-me il·luminar-vos. Com es pot veure a la imatge de sota, una targeta de twitter és una manera d’afegir contingut enriquit als teus tuits. Si no els utilitzeu tu mateix, sens dubte els haureu vist en algun lloc a Twitter.

PhotoCard

Actualment, hi ha 7 tipus de targeta de Twitter (i esperem que vinguin més en un futur proper!). Aquests són;

 • Fitxa resum
 • Fitxa resum amb una imatge gran
 • Targeta fotogràfica
 • Fitxa Galeria
 • Targeta d’aplicació
 • Targeta de jugador
 • Fitxa de producte

Consulteu la infografia següent per veure com es veu cada targeta.

TypesofTwitterCard900 @ 50

Si voleu obtenir més informació sobre les targetes de Twitter, podeu llegir la documentació oficial aquí el lloc de Twitter per a desenvolupadors. Ara, anem a veure com VOSTÈ pot utilitzar TCWP per armar el teu bloc de WordPress amb aquestes peces d’or de màrqueting social.

Com utilitzar TCWP

Estarem utilitzant una nova instal·lació de WordPress 3.9 per a aquesta demostració. Si voleu jugar amb una demostració en directe de TCWP, podeu fer-ho aquí al lloc de demostració.

TCWPDEMO

Vídeo de demostració ràpida

A continuació, podeu veure un vídeo ràpid (2 minuts) que demostra la funció de “generació automàtica” de la targeta TCWP. Gaudeix!

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=xxaKQodZhuU&w=853&h=480]

Mans amunt

Tan bon punt hàgiu activat TCWP al vostre bloc de WordPress, veureu que hi ha un nou element de menú a sota de la configuració; enllaça amb el tauler d’opcions TCWP. Aquí definiu la configuració global que és essencial per a la generació general de targetes i la targeta per a la pàgina principal del vostre lloc.

TCWP1

Quan configureu TCWP per primera vegada, cal completar un parell d’opcions (en parlem més endavant d’aquest tema). Al tauler d’opcions, veureu que hi ha 3 pestanyes separades;

 1. General – En aquesta pestanya hi ha els 4 paràmetres (més un interruptor mestre) que governarà la creació de targetes a totes les publicacions / pàgines, excepte la pàgina principal / la pàgina principal.
 2. Inici – Aquesta pestanya conté els paràmetres que controlen la targeta de la vostra pàgina d’inici / portada.
 3. Activa – Aquí només hi ha una opció; aquí és on introduïu la vostra clau de llicència Envato per habilitar-la actualitzacions automàtiques, de la mateixa manera que si TCWP estés allotjat al dipòsit de WordPress (més informació sobre això més endavant).

El fantàstic de TCWP és que, si voleu, només heu d’omplir els pocs valors d’aquest tauler de control d’opcions i TCWP s’ocuparà de tota la resta!


Automatització de targetes

Aleshores, què vull dir quan dic “Automatització”?

TCWP va ser dissenyat per funcionar en segon pla i requeria una entrada mínima possible. Per fer-ho realitat, s’han fet grans extensions per integrar de forma completa i comprensiva TCWP amb WordPress nadiu.

Només hi ha 4 valors per defecte que heu d’omplir i, després, TCWP utilitzarà les dades de la publicació de WordPress ja especificades per incloure automàticament les metaetiquetes pertinents al cap de les vostres publicacions; genial si teniu un gran nombre de publicacions, això serà gairebé un instal·lar amb un clic!

Per exemple, si heu omplert els 4 valors predeterminats de la configuració de TCWP, no haureu de tocar la casella meta TCWP de la pàgina de l’editor de publicacions per generar una targeta de Twitter vàlida. Sempre que la publicació estigui completament completa (té un títol, té contingut i té una imatge destacada) TCWP generarà la targeta de la publicació a partir de les dades de la publicació mateixa i de la configuració global de TCWP..

Fàcil, no és així?


Actualitzacions automàtiques

La comoditat és la clau.

TCWP6

TCWP disposa del seu propi sistema d’actualització. Quan activeu la vostra còpia de TCWP amb el vostre codi de compra Envato, TCWP pot comunicar-vos amb el seu servidor d’actualitzacions dedicat i servir actualitzacions directament al vostre bloc, de la mateixa manera que si estigués allotjat al dipòsit de WordPress. Guai!


Configuració de missatges individuals

Com utilitzar el metabolisme TCWP per a ajustaments de targetes quotidianes.

D’acord, de manera que ara hem configurat les opcions generals de TCWP, les dades de la targeta es començaran a generar. Què passa si vull editar la targeta? O utilitzar altres tipus de targetes? Per això realitzarem canvis sobre el metabolisme de les publicacions individuals.

Utilitzant aquest metabolisme, podeu utilitzar tot el poder de TCWP i de les targetes de Twitter.

TCWPMetaboxExemple

A cada publicació i pàgina (també s’admeten els tipus de publicació personalitzats!), Podreu veure el nou metabolisme blau que podeu veure a la captura de pantalla anterior. Amb aquesta interfície podeu configurar tots els aspectes de la targeta de la vostra publicació.

Podeu jugar amb el metabox al lloc de la demostració: porteu-me ara!

Avís que si canvieu el tipus de publicació, també canvieu les opcions disponibles: aquesta és una de les funcions incloses per fer que TCWP sigui el més ràpid i senzill possible.

Per obtenir més detalls sobre què passa en el metabolisme de TCWP, consulteu la documentació de TCWP o deixeu un comentari.!

TCWPCC

Emplenament de les Opcions

Necessiteu ajuda per configurar les coses? El següent us pot ajudar si esteu lleugerament confosos.

Vegem què passa al tauler de control TCWP.


General

Aquesta fitxa està dedicada a la configuració genèrica que s’utilitza com a valors predeterminats en generar targetes de Twitter per a totes les publicacions / pàgines, excepte la pàgina d’inici..

TCWP2

 1. Desactiva les targetes de Twitter a nivell mundial: Aquest és el commutador principal que controla la creació de targetes a totes les publicacions i pàgines. Simplement marqueu aquesta opció per aturar la generació de meta dades de la targeta.
 2. Compte de Twitter associat al Blog: Hi ha dos noms d’usuari de twitter generalment atribuïts a una targeta. Un és el compte del propi lloc web (aquesta opció) i l’altre és el nom d’usuari de l’autor. Els noms d’usuari d’autor es poden especificar en publicacions individuals, però el nom d’usuari del lloc només es pot establir aquí.
 3. Nom d’usuari de Twitter per autor predeterminat: Aquest és el valor per defecte que s’utilitzarà per al compte d’autor SI això no s’ha especificat a les opcions de publicació.
 4. Descripció per defecte de la targeta Twitter: Això fa exactament el que es diu. S’utilitza com a descripció de la targeta si, i només si, la publicació / pàgina no té contingut i no heu especificat cap descripció personalitzada al metabolisme TCWP.
 5. Tipus de targeta per defecte: Podeu triar entre Resum, Resum amb targetes d’imatge gran o Foto com a predeterminada (la que s’utilitza quan no heu especificat cap tipus a la publicació). Hi ha només 3 opcions, ja que són les úniques que es poden generar automàticament sense l’entrada de l’usuari.

Inici

Podeu crear la vostra targeta de Twitter a la pàgina d’inici / a la pàgina principal. A la portada, aquesta configuració anul·larà el que s’especifiqui en el metabolisme TCWP.

TCWP3

 1. Activa la targeta de Twitter genèrica?: Aquesta opció simplement activa i desactiva la targeta de la pàgina principal. Aquesta acció hauria d’estar activada (marcada) per defecte.
 2. Tipus de targeta: Trieu qualsevol tipus de targeta per a la pàgina d’inici. Tingueu en compte que a mesura que canvieu aquest valor, la configuració a la part inferior de la pàgina canviarà (apareixerà / desapareixerà) per adaptar-se a les opcions necessàries pel tipus de targeta. Intel·ligent, eh?
 3. Creador de targetes genèriques: El compte a acreditar com a autor. Tingueu en compte que el compte del lloc encara es traurà de l’opció a la pestanya General.
 4. Descripció genèrica de la targeta: Bastant senzill: tingueu en compte que algunes targetes no utilitzaran aquest valor.
 5. Imatge de la targeta per defecte: Podeu penjar una imatge directament des del tauler d’opcions aquí. Es farà servir com a imatge de la targeta (excepte les galeries i les targetes d’aplicacions).
 6. Altres opcions: Podeu configurar 23 altres opcions específiques de la targeta. Per obtenir més informació sobre això, podeu consultar la documentació de TCWP.

Activa

Activeu TCWP amb el vostre codi de compra Envato.
TCWP4

 1. Codi de compra Envato: Quan compreu TCWP de CodeCanyon, se li proporcionarà un codi de compra. Si activeu la vostra còpia de TCWP, activeu les actualitzacions automàtiques del vostre bloc. (torneu a “Actualitzacions automàtiques”)

TCWPCC

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map