LearnDash per a WordPress: Com crear el teu primer curs d’aprenentatge en línia

LearnDash per a WordPress: Com crear el teu primer curs d’aprenentatge en línia

Si esteu pensant a crear un curs d’aprenentatge en línia, LearnDash pot ser la vostra solució. LearnDash és un complement del sistema de gestió d’aprenentatge de WordPress (LMS) que us permetrà dissenyar, promoure i vendre els vostres cursos en línia, siguin quins siguin els temes..


En aquest article, tractarem detalladament les característiques clau que ofereix LearnDash i com es pot utilitzar per assegurar el vostre projecte amb èxit. A continuació, veurem com instal·lar LearnDash al vostre lloc web de WordPress, i crearem, comercialitzem i venem un curs. Començem

Què és LearnDash i qui ho és??

LearnDash

LearnDash és un Plugin de WordPress LMS premium que funcionarà amb qualsevol tema de WordPress, així com amb multisites. Els seus cursos de resposta es poden configurar en diferents estils i utilitzant diverses eines. Això garanteix que cada curs que creeu és dinàmic, interessant i garanteix que l’aprenentatge segueix sent divertit.

LearnDash és per a qualsevol persona que desitgi convertir el seu lloc web en un sistema de gestió d’aprenentatge. Ideal per a institucions educatives, empreses amb formació o desenvolupadors de WordPress amb clients que necessiten cursos en línia, aquest complement ric serveix per a diverses necessitats de LMS.

Característiques principals de LearnDash

Ara, ja sabem una mica sobre què fa LearnDash i qui l’hauria d’utilitzar, anem a veure amb més detall les principals característiques

Cursos de creació

LearnDash us permet crear cursos il·limitats. Per a cada curs hi ha nombroses opcions, que us ajudaran a dissenyar cursos que incorporin una àmplia tasca i estils d’aprenentatge. Aquests inclouen cursos de diversos nivells, integrar l’aprenentatge en una selecció de lliçons, temes i categories, i utilitzar qualsevol tipus de suport, des de vídeos a àudio i molt més. Podeu afegir preguntes, llibres de qualificació, temporitzadors de lliçons i fòrums per crear un brunzit al voltant de cada curs. I el contingut d’alimentació per degoteig segons un calendari establert. També podeu proporcionar certificats per a aquells que realitzen un curs.

Cursos de venda

LearnDash facilita la venda de cursos. Podeu triar els vostres propis preus per a cada curs, establir el vostre calendari de pagaments i vendre directament des del vostre lloc web. Afegiu un carretó al vostre lloc i trieu entre una gamma de passarel·les de pagament. A continuació, cobreu una quota única per comprar un curs o una subscripció recurrent, crear plans de membres, vendre cursos en paquets i molt més.

Administració d’administració

LearnDash us ofereix un control total sobre els vostres cursos i estudiants, garantint que la gestió de l’administrador del vostre LMS és un procés fàcil i lliure de mal de cap. Permet als estudiants crear un perfil en línia i fer el seguiment del seu propi aprenentatge a la portada. També podeu enviar notificacions de correu electrònic automàtiques per ajudar a augmentar la participació dels usuaris, col·locar persones en grups i permetre que altres persones les gestionin, així com molt més.

Afegint extensions

A més de les funcions bàsiques que ofereix LearnDash, també podeu instal·lar extensions addicionals per afegir una funcionalitat avançada al vostre LMS. LearnDash ofereix diversos complements gratuïts, premium i de tercers, inclosa la integració WooCommerce, BuddyPress i MemberPress..

Com veieu, LearnDash té molt a oferir i és una eina impressionant. A continuació, explorarem com utilitzar-lo per crear un curs bàsic, de manera que pugueu veure com funciona i com començar en el vostre viatge d’e-learning …

Com començar amb LearnDash

Instal·lar LearnDash és un procés ràpid i senzill. En primer lloc, haureu de comprar el connector directament des del lloc web de LearnDash. Un cop comprat, descarregueu el complement i pengeu-lo al lloc web de WordPress.

Instal·leu

Després de l’activació, trobareu que el menú LearnDash LMS s’ha afegit al vostre menú de WordPress.

Creació d’un curs de LearnDash nou

Exemple de curs

Per afegir un nou curs d’aprenentatge en línia, seleccioneu LMS de LearnDash> Cursos> Afegir nous al menú de WordPress.

Afegeix un curs nou 1

En aquesta pàgina creareu la introducció al curs i seleccionareu la configuració dels cursos. Haureu d’obrir altres pàgines de LearnDash per produir altres elements del curs, com ara lliçons, preguntes, certificats i molt més. Tot i això, aquesta és la pàgina principal si voleu el curs que esteu a punt de desenvolupar.

Afegir nou curs

Per començar, afegiu un títol al vostre curs i, a continuació, introduïu el text bàsic del curs introductori a l’editor de publicacions de WordPress.

Imatge destacada

També heu de donar una imatge principal al curs. Per fer-ho, pugeu una imatge per sota Imatge destacada.

URL del curs

S'ha completat l'enllaç permanent

Per canviar l’URL dels cursos, per fer-lo més memorable per als vostres estudiants, feu clic a Configuració> Enllaços enllaç al menú de WordPress.

Enllaços permanents

A continuació, seleccioneu Nom de la publicació> Desa els canvis.

Nom del correu

A la pàgina del curs veureu que l’URL dels vostres cursos ara s’anomenarà adequadament.

Configuració del curs

La configuració del curs es pot personalitzar a la pàgina del vostre curs. Inclou opcions per afegir material del curs, crear un preu del curs, gestionar les lliçons del curs, seleccionar els requisits previs del curs o una data de caducitat i afegir un certificat del curs, per citar algunes opcions..

Configuració del curs

Per crear un curs de pagament, desplaceu-vos cap a baix Curs i seleccioneu el botó Tipus de preu del curs. Aquí podeu triar si el vostre curs és …

 • Obert: disponible per a tothom
 • Gratuït – gratuït, però els usuaris hauran de registrar-se
 • Comprar ara – un curs de pagament
 • Recurrents: un pagament recurrent per accedir al curs

Un cop escollida una opció de pagament, afegiu un preu i creeu un cicle de facturació, si escau.

Configuració del curs 1

Sota Ordena la lliçó per també heu de seleccionar Ordre de menú i Ascendent a Ordena la direcció de les lliçons. D’aquesta manera, es garanteix que, un cop creades les lliçons per al curs (a continuació) podreu triar l’ordre en què es mostren les lliçons.

Codi curt

Finalment, a la part superior de la pàgina, trobareu la pestanya Dreceres de curs. Aquí trobareu una llista de codis breus que podeu utilitzar per afegir informació addicional d’usuari rellevant als vostres cursos, lliçons o preguntes..

Un cop està satisfet amb el contingut que heu afegit fins ara i amb la configuració que heu seleccionat, seleccioneu Publica.

Bonus: permetre la creació d’un curs de front-end per part dels usuaris. Si gestiona un equip d’educadors, però no vols donar-los accés complet al fons web del teu lloc web de WordPress, considera l’addició d’un complement com Creació del curs final. Aquesta extensió LearnDash us facilita la creació d’un rol d’usuari “Course Author” per la qual cosa els usuaris poden tenir accés per crear i gestionar cursos, lliçons o preguntes des de la portada del vostre lloc web..

Creació de lliçons LearnDash

Exemple de lliçó

Cada curs d’aprenentatge en línia que creeu amb LearnDash es pot desglossar en lliçons. Això ajuda els vostres estudiants a accedir al contingut del curs en trossos de mida picada i garanteixen que no perden l’interès ni es veuen aclaparats amb la gran quantitat d’informació proporcionada..

Crea una lliçó

Per crear la primera lliçó dels cursos, seleccioneu LMS de LearnDash> lliçons> Afegeix un nou. Dóna un títol a la teva lliçó i afegeix el contingut que vulguis incloure. Aquí també podeu carregar qualsevol contingut que necessiteu, o si voleu mostrar un vídeo de YouTube, copieu l’URL i enganxeu-lo a l’editor de publicacions al lloc adequat.

Configuració de les lliçons

Configuració de les lliçons

Desplaça’t cap avall per la pàgina Lliçó per personalitzar la configuració. Aquí heu de seleccionar el curs amb què s’associa la lliçó. A continuació, podeu triar afegir un temporitzador de les lliçons o fer que els estudiants puguin carregar una tasca com a part de la lliçó. També podeu optar per alimentar el contingut per deixar-lo visible fent-lo visible en una data fixada o després d’un determinat període de temps des de quan un usuari s’inscrigui al curs. No oblideu publicar la vostra lliçó un cop estigueu contents amb ella.

Afegir un test a LearnDash

Exemple de prova

Afegir un test a un curs és una manera eficaç d’ajudar els vostres estudiants a consolidar els seus coneixements. Per crear un test, seleccioneu LMS de LearnDash> Quizzes> Afegir nous.

Afegeix el test

Poseu un títol al vostre test i si voleu escriure una introducció al vostre test, afegiu-lo a l’editor de publicacions.

Configuració del test

Desplaça’t cap avall per la pàgina Test i després associeu el vostre nou qüestionari al curs i lliçó adequats.

Configuració del test

Si creeu un examen greu o no feu una prova, podeu introduir el nombre de vegades que els vostres estudiants podran repetir les preguntes i establir una nota de passada..

Configuració del test 2

Hi ha moltes altres configuracions per triar, entre les quals es pot afegir un temporitzador al vostre test, que permeten un inici automàtic tan aviat com es carrega la pàgina del test, que es mostri una taula de classificació perquè els estudiants puguin comparar les seves puntuacions o activar una notificació de correu electrònic automàtica per informar els usuaris del seu resultats.

Resultats de l'exàmen

També podeu afegir text addicional que es mostri als vostres estudiants al final del qüestionari. Un cop hàgiu modificat la configuració dels vostres quizs per adaptar-se a les necessitats del vostre curs, seleccioneu “Publicar”.

Creeu les preguntes del test

Veureu que ara s’han afegit pestanyes addicionals a la part superior de la pàgina. Per crear les preguntes del vostre test, seleccioneu Preguntes> Afegir pregunta.

Nova pregunta

Aquí podeu crear cada pregunta i resposta, així com triar entre diferents estils de preguntes, incloent-hi la tria múltiple, omplir els espais en blanc i ordenar respostes en un ordre correcte. També podeu incloure una Pista per ajudar els vostres estudiants si es queden encallats.

Ara hem tractat els fonaments bàsics per crear un curs d’aprenentatge en línia. Ara és el moment que aneu a l’hora de dissenyar el vostre propi curs i produir les lliçons, preguntes i continguts adequats..

Bonus: voleu exportar els resultats del qüestionari? Afegint un complement com Informes de preguntes podeu analitzar fàcilment les respostes de preguntes, fer un seguiment de les puntuacions dels usuaris i molt més.

Configuració de pagament de LearnDash

Un cop hagueu acabat de crear un curs, haureu d’establir un sistema de pagament en línia al vostre lloc web. D’aquesta manera, els estudiants podran comprar i començar a utilitzar el curs ràpidament.

Paypal

LearnDash inclou la integració de Paypal. Tanmateix, podeu instal·lar una de les moltes extensions de LearnDash per afegir sistemes de pagament addicionals, inclosos Franja, 2Control, Zapier, i més, tot de franc. Per configurar una passarel·la de pagament amb Paypal, només heu de seleccionar LMS de LearnDash> Configuració al menú de WordPress. A continuació, completa la “Configuració de Paypal”. Un cop verificat amb Paypal, el vostre lloc estarà configurat per vendre el vostre nou curs.

Pensaments finals sobre la creació d’un curs d’aprenentatge en línia amb LearnDash

LearnDash ofereix un ampli assortiment de funcions i funcionalitats que ni tan sols hem tocat en aquest article. Un cop hàgiu adquirit aquest complement premium, una àmplia documentació d’assistència, així com nombrosos vídeos tutorials de YouTube, us ajudaran a aprendre a utilitzar més aquesta eina avançada i a desenvolupar cursos interessants i variats que agradin al vostre públic..

Esteu preparats per començar a crear un curs d’aprenentatge en línia amb LearnDash? Compartiu els vostres comentaris sobre el vostre projecte als comentaris següents …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map