La guia DNS de WordPress definitiva

Guia DNS de WordPress definitiva

DNS significa un sistema de noms de domini que, per descomptat, ho és, és un sistema utilitzat per controlar els vostres dominis.


El DNS pot ser un tema intimidatori si no ets un desenvolupador, ho hauria de saber, fa anys que em temia haver de fer canvis al DNS. Hi ha molts registres diferents amb números, noms i valors i el sistema pot resultar una mica aclaparador si esteu nous.

Però mai no tingueu por, l’home DNS és aquí! Aquí es pot desmitificar l’enredat interminable dels registres A, servidors de noms i valors MX que poden causar mal de cap a molts de vosaltres..

Què és el DNS?

Sé que he dit que significa el sistema de noms de domini, però això segurament no significa gaire per a un principiant, així que aquí hi ha una simple analogia. El DNS és com la guia d’internet. Els noms de domini s’emmagatzemen a la guia telefònica i es converteixen en adreces IP mitjançant el sistema DNS per donar servei a llocs web per a aquells que els visiten.

Pel que fa a WordPress, es sol utilitzar el DNS per referir-se al que mostra el vostre domini quan algú el visita i com interactua amb diferents serveis. Per exemple, el vostre registre A determina on s’allotja el vostre lloc web i el vostre Registres MX gestionar els vostres correus.

Si el vostre registre A apunta a l’adreça IP del vostre compte d’allotjament WP Engine (i els fitxers del lloc web i la base de dades hi són), el vostre domini mostrarà el lloc web de WP Engine quan el visiti, tret que no hi hagi altres regles..

Registre d’un domini

Per gestionar DNS, primer cal tenir un domini, per tant, comencem amb un procés de registre de domini molt senzill.

Per registrar un domini, heu de visitar algú que els ven, com Namecheap. Namecheap ofereix una protecció de privadesa gratuïta a tots els dominis, i també és l’opció natural si no us interessa mantenir els vostres dominis separats del vostre allotjament..

Registre de dominis Namecheap

Quan es tracta de registrar dominis, podeu fer una de les dues coses:

 1. Registreu els vostres dominis amb algú com Namecheap i allotgeu el vostre lloc web en qualsevol altre lloc.
 2. Registreu el vostre domini al mateix lloc que vau comprar.

Algunes persones recomanen allotjar els vostres llocs web en un lloc i emmagatzemar els vostres dominis en altres llocs amb finalitats de seguretat. Aleshores, seria difícil que algú aconsegueixi el control del vostre lloc web i del vostre domini alhora, en teoria.

Tinc clients que prefereixen guardar-ho tot sota un sostre per facilitar-ne l’ús. Realment, depèn de les preferències personals i quines capes de seguretat són necessàries en funció de la quantitat de persones que tindran accés als vostres comptes i en quina capacitat.

Gestió de DNS

La gestió del DNS es gestiona des de qualsevol lloc servidors de noms residir Si els servidors de noms resideixen amb el registre de domini, només cal que inicieu la sessió i accedeixi a la secció de dominis o editeu el DNS per a un domini concret..

Si encara no sabeu quins són els servidors de noms i no els heu editat, podeu iniciar la sessió on heu registrat el vostre domini per editar el DNS..

Allà on compreu el vostre domini, assegureu-vos que el tingueu control complet del domini. Alguns dels proveïdors més barats del mercat no ofereixen un control complet del domini, de manera que no podreu gestionar tots els elements del vostre DNS. Això és una cosa a aclarir amb suport abans de fer una compra si no ho podeu verificar des del lloc web de vendes.

Quan es tracta de gestionar el DNS de WordPress, probablement hi ha 4 registres principals amb els que podreu treballar.

Tipus de registres DNS

A Records

Un control de registres on s’assenyala el vostre lloc web. Assenyalar un domini indica al domini que mostri el lloc web que es troba a la ubicació adreça IP. Podeu utilitzar el registre A per indicar el vostre domini cap a un lloc web allotjat en un altre lloc, sense alterar la resta de registres.

Servidors de noms

Els servidors de noms controlen el proveïdor que és responsable dels DNS de domini. En altres paraules, si canvieu els servidors de noms, permetreu que un altre proveïdor gestione el DNS. Si canvieu els servidors de noms, un altre proveïdor pot gestionar tots els registres associats.

Depenent de com canvieu els servidors de noms, alguns dels vostres registres DNS es podrien trencar, però és possible mantenir els registres iguals mentre canvieu els servidors de noms a un altre proveïdor. Sempre tingueu molta precaució quan canvieu els servidors de noms per aquest motiu i, si teniu dubtes, demaneu ajuda.

Registres CNAME

Els registres CNAME s’utilitzen habitualment per alias una adreça IP a una altra, per exemple, quan voleu que el vostre registre WWW Un apunti al vostre registre @ A. En altres paraules, feu que www.yourwebsite.com us indiqui al vostre lloc web.com.

MX Records

Els registres MX gestionen el correu electrònic dels vostres dominis, d’on prové i com es rep. Utilitzar G Suite per correu electrònic és, per exemple, una tendència de correu electrònic popular, que requeriria que configureu els vostres registres MX als necessaris per a G Suite.

Dominis d’assenyalament

Assenyalar un nom de domini és la tasca més relacionada amb DNS que emprèn. Això implica canviar de domini Un rècord a una adreça IP diferent, de manera que el domini carregarà un lloc web emmagatzemat en un altre lloc.

Alguns exemples de quan podríeu haver d’apuntar un domini són:

 • El vostre nom de domini es guarda en una ubicació diferent del lloc web
 • Voleu traslladar el vostre lloc web a un altre proveïdor de hosting
 • Teniu diversos noms de domini que tots voleu apuntar a un lloc

Com apuntar un domini

A i CNAME

Aquí teniu instruccions pas a pas per apuntar un domini:

 1. Primer de tot, enteneu què passarà si canvieu l’adreça IP del vostre registre A, que indicarà el vostre domini. El vostre lloc web existent deixarà de mostrar-se als usuaris i, després que el vostre DNS s’hagi propagat (actualitzat), el lloc web que teniu a la nova adreça IP es mostrarà als vostres usuaris.
 2. Necessiteu l’adreça IP o l’adreça IP compartida del compte d’allotjament de destinació. Podeu accedir-hi accedint a cPanel i comprovant normalment les estadístiques que es mostren a l’esquerra.
 3. Hi ha d’haver un lloc web de WordPress configurat correctament al nou compte d’allotjament, amb els fitxers emmagatzemats utilitzant el vostre domini com a sub carpeta, o a public_html si només és el domini del compte..
 4. Accediu al DNS del domini al qual vulgueu assenyalar i canvieu el registre A per @ i WWW. Definiu el valor de @ i WWW a l’adreça IP compartida que heu obtingut del cPanel de hosting. Alternativament, si hi ha un àlies CNAME per a WWW i el seu valor és igual a @, només cal canviar el registre @ i la WWW s’actualitzarà automàticament..

Redirigir un domini

Gestió de la redirecció DNS

No és el mateix que apuntar un domini, redirigir un domini implica utilitzar una configuració de redirecció permanent 301 al cPanel.

Redireccions DNS

L’efecte és el mateix, ja que si un usuari visita old-domain.com serà enviat a new-domain.com, però la diferència rau en la manera d’aconseguir-ho.

Això és alguna cosa per discutir amb el vostre especialista en SEO, si SEO us preocupa a l’hora de gestionar les vostres redireccions.

Gestió de dominis addicionals

Sabíeu que podeu allotjar diversos llocs web en un pla d’allotjament? Si no ho heu fet, fareu un regal!

Un domini complementari és qualsevol domini que s’ha afegit al vostre pla d’allotjament que no sigui el domini principal, amb el domini amb el qual vas obrir el compte..

Els dominis addicionals tenen les seves pròpies carpetes secundàries al compte d’allotjament, de manera que existeixen independentment del lloc web principal, que té els seus fitxers a l’arrel del vostre compte a public_html.

Per gestionar el DNS d’un domini addicional, haureu de seguir aquests passos

 1. Complement d’un domini al vostre pla d’allotjament. Podeu fer-ho accedint al vostre cPanel i, a continuació, fent clic a la secció de dominis addicionals. Per al subdomini, si no teniu previst utilitzar-ne un, configureu-lo com a “prova” o quelcom similar.
  Dominis addicionals DNS
 2. Definiu el registre A per al domini del complement perquè el seu valor sigui igual a adreça IP compartida del vostre pla d’allotjament
 3. Assegureu-vos que hi hagi un àlies CNAME al seu lloc per al registre WWW Un o creeu un registre A per a WWW i feu que aquest valor sigui igual a l’adreça IP compartida del vostre pla d’allotjament.

Bonic i senzill no? Recordeu anteriorment que vam parlar de les diferents maneres de canviar els registres DNS. El registre gestiona el que es visualitza quan es visita el vostre domini, de manera que es tracta d’un mètode senzill d’acollir un lloc web com a domini addicional quan el domini es gestiona en un altre lloc.

Canvi dels servidors de noms

Tal com hem sabut anteriorment, els servidors de noms assignen el control del DNS a un proveïdor. Canviar els servidors de noms per a un domini permet a un altre proveïdor la capacitat de gestionar el DNS.

Així, anem a través dels passos per canviar els servidors de noms d’un domini, en el cas que desitgeu fer-ho.

 1. Accediu al vostre DNS de domini iniciant la sessió allà on s’emmagatzema el domini i feu clic a “administrar el domini / administrar DNS” o fent clic al domini si es troba en una llista de dominis
 2. Cerqueu la secció de noms de referència.
 3. Introduïu els servidors de noms del proveïdor de destinació i, a continuació, feu clic a actualitza.
  Gestió del servidor de noms

Si és possible, seleccioneu l’opció que us permeti mantenir el DNS igual quan canvieu els servidors de noms, de manera que tot això passarà en aquesta instància, si oferiu a un altre proveïdor la possibilitat de fer canvis DNS en el futur..

Tingueu en compte que el canvi de servidors de noms pot trigar fins a 24 hores a canviar en algunes circumstàncies i, durant aquest temps, el DNS no serà gestionable..

Propagació DNS

La primera vegada que truqueu al vostre host al baixar del vostre lloc, és probable que sentiu que la paraula “propaga” o “propagació” us llança molt quan suggereixen solucions o solucions per què el vostre lloc web ha caigut..

La propagació és una paraula tècnica per a “actualització”. El que diu el vostre proveïdor d’allotjament és que el DNS està “actualitzant-se”, perquè es va fer un canvi al DNS (si el problema està relacionat amb DNS, que sovint és).

Perquè un proveïdor de serveis d’Internet es reflecteixi en un canvi de DNS a tot el món, es necessita “propagar-se”. Es necessita temps per als proveïdors d’Internet de diferents països per “fer la sessió” amb el vostre lloc web i, a continuació, actualitzar els seus nodes per resoldre la nova versió del lloc web per a les persones que la visiten, emetre la memòria cau que conté la versió antiga del vostre lloc..

Les empreses d’allotjament us diran que la propagació DNS pot trigar fins a 48 hores. La història real és que mai no triga gaire. Segons la meva experiència, la propagació DNS sol ser instantània o es produeix en pocs minuts. De vegades es pot trigar moltes hores a actualitzar-se al vostre DNS a tot el món, però el procés normalment es produeix en pocs minuts a la majoria de les ubicacions.

Com a regla general si canvieu el DNS i no veieu res fent servir una eina de propagació DNS en una hora, us recomano que feu una consulta doble amb el proveïdor d’allotjament per veure si hi ha cap problema..

Propagació DNS

Però mai no tingueu por, hi ha una eina senzilla Quins són els meus DNS podeu utilitzar per comprovar l’estat de la vostra propagació DNS en un moment donat. Simplement escriviu el vostre nom de domini i seleccioneu el registre que vulgueu consultar mitjançant el menú desplegable.

Per tant, si voleu consultar el registre A del vostre domini, escrivíeu el vostre lloc web- i feu clic a Buscar, ja que el registre A està seleccionat de manera predeterminada..

Podeu utilitzar aquesta eina per comprovar els registres A, els registres MX, els servidors de noms que us poseu de nom.

La relació entre dominis i correu electrònic

Ja ho vaig explicar abans Registres MX gestionar correu electrònic per a un domini, que és prou senzill.

Tanmateix, una cosa que la gent sovint passa per alt és el fet que els vostres registres MX es poden sobreescriure mitjançant un canvi en els servidors de noms, cosa que pot trencar els vostres correus..

El trencament de registres MX es produeix més freqüentment quan es canvien servidors de noms o es transfereixen un domini. Quan feu qualsevol de les qüestions anteriors, és fonamental que us assegureu que el DNS del vostre domini segueixi sent el mateix, específicament els registres MX si veieu correus electrònics. En molts casos quan canvieu un servidor de noms o feu una transferència de domini, teniu l’opció de mantenir el DNS des del compte de transferència..

Per precaució, sempre feu una captura de pantalla de DNS de domini en canviar els noms de nom o en transferir un domini de manera que pugueu restaurar-lo manualment si alguna cosa trenca o no funciona tal i com estava previst.

Quan canvieu els servidors de noms, el vostre DNS es pot ajustar al DNS predeterminat per a una empresa d’allotjament. Per exemple, recentment he tractat un problema en què un domini tenia els seus noms de nom gestionats a través d’una empresa d’allotjament però estava registrat a GoDaddy. Hem hagut de canviar els servidors de noms de nou a GoDaddy per tal que el DNS es pogués gestionar de nou des d’allà..

Com que tenia experiència prèvia d’aquest procés, sabia que el DNS s’establiria en el DNS predeterminat de GoDaddy un cop els actualitzadors de noms s’actualitzessin per utilitzar els servidors de noms de GoDaddys. Sabia que en realitat això faria disminuir el lloc web i trencar els correus electrònics perquè el registre A s’establiria a estacionat i els registres MX es definirien als predeterminats GoDaddy, en lloc de G Suite. Per tant, he hagut de tornar a crear manualment els registres A i MX que he copiat de l’antic host. Per sort, es tracta d’un procés molt ràpid i es pot fer normalment abans que la vostra DNS es propagui si estàs a la pilota.

La relació entre la memòria cau i el DNS

La memòria cau és una espasa de doble tall, pot produir grans augments de velocitat per al vostre lloc web, però també pot ser una causa de frustració quan es tracta de DNS i de visualitzar la “veritable versió en directe” del vostre lloc web..

WordPress caching emmagatzema una versió del vostre lloc web i la mostra als vostres visitants, accelerant el procés ja que ja té una versió pre-carregada del vostre lloc per mostrar..

El problema d’això és quan feu canvis al vostre lloc web que no siguin coherents amb la versió en memòria cau, acabes mostrant una versió antiga del vostre lloc web..

Això pot ser frustrant quan es tracta de DNS en casos en què haureu de veure com és el vostre lloc web en carregar-lo des d’una ubicació diferent, és a dir, un nou host.

Diguem que només heu canviat el registre A i heu indicat el vostre lloc web a un amfitrió nou. Pot semblar que tot va bé, però podríeu veure una versió de la memòria cau del vostre lloc web i hi podria haver errors en mostrar usuaris que no hagin visitat el vostre lloc web ja que no hauran accedit a la versió en memòria cau.

Per això, és important comprendre la memòria cau i com fer-ho renteu-vos la memòria cau. El fet d’esborrar la memòria cau significa buidar la memòria cau, de manera que una nova versió actual del lloc web es pot posar en memòria cau (prèviament) i servir als visitants. D’aquesta manera s’ha de produir la nova versió actual del vostre lloc web tant a vosaltres com a qualsevol persona que el visiteu.

Per netejar la memòria cau, haureu de seguir aquests passos:

 1. Esbrineu quants cau de memòria cau cal esborrar. Si teniu un complement de memòria cau, aquest és un caché. Pot ser que tingueu un memòria cau del servidor, per exemple, molts caché d’amfitrió a nivell de servidor. També hi podria haver una Memòria cau CDN a través de Cloudflare si el vostre lloc web està utilitzant Cloudflare. Consulteu la nostra guia completa sobre com esborrar la memòria cau de WordPress per obtenir més detalls.
  Purgeu la memòria cau del complement
  Memòria cau en flaix
 2. Rentar cadascun dels seus cau. Si utilitzeu un complement, hi haurà una opció a la CMS dins de Configuració / Eines o dins del quadre de comandament de WordPress. per aquest complement. Per a la memòria cau del servidor, feu-ho dins del vostre cPanel i per a Cloudflare, es pot fer a la secció “Memòria cau”.
  Memòria cau de núvols incloents
 3. Actualitza el vostre lloc web. Una actualització dur per a Google Chrome es fa mantenint el control CTRL i, a continuació, feu clic al botó d’actualització. Això carregarà el vostre lloc web sense la memòria cau i, en la majoria dels casos, us mostrarà l’estat actual del vostre lloc web. Si es tracta d’un canvi DNS especialment important que intenteu supervisar, us recomanaria que esborreu la memòria cau i les galetes i, potser, que intenteu veure el lloc web en un dispositiu no s’ha vist mai abans només per estar segurs, a més de tots els passos. més amunt.

Gestió de DNS mitjançant un CDN

Una xarxa de lliurament de contingut, o CDN, en definitiva, és una xarxa de servidors i centres de dades repartits arreu del món que serveixen als vostres visitants una versió del vostre lloc web des del centre de dades més proper..

Deixa’m explicar. Suposem, per exemple, que el vostre lloc web està allotjat en un servidor amb seu a Londres. Si un visitant dels Estats Units arriba al vostre lloc web, ha d’accedir a un servidor amb seu a Londres que els remetrà les dades que necessiteu per carregar el vostre lloc web..

Si el vostre lloc web utilitza un CDN com Cloudflare, aquest visitant s’anirà dirigint a un servidor més proper a ells, amb seu als EUA. Això significa que el vostre lloc web es carrega més ràpidament i no haureu d’esperar que les dades els arribin des de Londres.

Sembla brillant, i en el més important, però afegeix una capa addicional de complexitat per gestionar el DNS. Com que serveis com Cloudflare han esdevingut molt populars, sovint em trobo ajudant els meus clients a navegar pels problemes DNS on hi ha Cloudflare, i és per això que he inclòs aquesta secció per resoldre els mals de cap de DNS relacionats amb el CDN..

Com funciona?

Bàsicament, perquè Cloudflare funcioni, heu de deixar que gestionin els vostres servidors de noms. Recordeu anteriorment que vam parlar de servidors de noms per determinar qui gestiona el DNS d’un domini?

El que vol dir és que si feu canvis al vostre DNS fora de Cloudflare no entraran en vigor. Aquesta és la causa de molts mals de cap per als que no poden incloure el cap sobre el funcionament dels servidors de noms.

Com que Cloudflare s’encarrega del DNS mentre l’utilitzeu, heu d’editar el DNS dins de Cloudflare perquè els canvis tinguin efecte.

Configuració DNS de Cloudflare

Si canvieu els vostres servidors de nom al registre amfitrió o al domini, Cloudflare deixarà de funcionar i podreu tornar a fer canvis DNS des de qualsevol d’aquestes ubicacions.

Si no sabeu el que passa amb els vostres servidors de noms, podeu fer-ho Quins són els meus DNS comprovar. Simplement seleccioneu NS al menú desplegable que es mostra a la imatge següent.

Nombres de núvols

Consell professional: previsualitza els canvis DNS

I ara ha arribat el moment de fer un consell professional que coneixen els desenvolupadors i les empreses de hosting, però que sovint no comparteixen amb vosaltres.

Mitjançant el fitxer amfitrió, podeu previsualitzar els canvis al DNS abans de fer-los. Això és particularment útil quan traslladeu el vostre lloc web a un amfitrió nou.

hosts.cx

El fitxer amfitrió assigna un amfitrió amb adreces IP, i es pot utilitzar perquè el vostre ordinador visualitzi un lloc web com si el seu registre estigués configurat en alguna cosa que no. Tanmateix, el fitxer hosts.file pot ser una mica confús / maldestre, de manera que hi ha una eina en línia que es pot fer una trucada encara més fàcil hosts.cx

Utilitzant hosts.cx per previsualitzar el DNS actualitzat

Aquesta eina us permetrà visualitzar i editar el vostre lloc web en un amfitrió diferent, sense actualitzar el vostre registre A. Fa tot el que fa el fitxer .hosts, sense cap molèstia.

Per utilitzar hosts.cx, seguiu els passos següents:

 1. Dupliqueu el lloc web amb el vostre amfitrió nou. Assegureu-vos que els fitxers i la base de dades s’exporten i configureu correctament i que seguiu els passos necessaris per connectar els fitxers i la base de dades (edició .wp-config etc)
 2. Obre hosts.cx
 3. Un cop configurat el lloc web al nou host, agafeu l’adreça IP compartida del compte cPanel del vostre amfitrió nou.
 4. Quan sol·liciteu l’adreça del servidor a hosts.cx, enganxeu l’adreça IP compartida
 5. Per al nom de lloc web a hosts.cx, escriviu el nom de domini del vostre lloc web
 6. Feu clic a “Obtén l’URL de la meva prova” i podreu previsualitzar el vostre lloc web ja que es mostrarà amb el vostre amfitrió

El més excel·lent d’aquesta eina és que permet depurar els errors i fer canvis al vostre lloc web al nou host, sense assenyalar-lo.

Podeu iniciar la sessió al vostre tauler de WordPress mitjançant l’URL hosts.cx generat i qualsevol cosa que feu es guardarà als fitxers / base de dades com si el vostre lloc web ja estigués en directe al nou host. Això és absolutament essencial per a les delicades migracions de WordPress i és una eina que utilitzo regularment.

DNS de cop d’ull

Per resumir, aquí es mostren els punts més importants per eliminar d’aquest article i aplicar-los quan es treballa amb WordPress DNS.

 1. El registre s’utilitza més freqüentment per “apuntar” el vostre lloc web a un proveïdor d’allotjament per mostrar-lo.
 2. Si teniu dubte quan canvieu DNS, no esteu veient el resultat esperat, elimineu la memòria cau al nivell de servidor, plugin i CDN (si en teniu).
 3. La majoria de la propagació del DNS es produeix en uns minuts o una hora. Les directrius indiquen que es pot trigar fins a 24 hores, però si no heu vist cap canvi en una hora, enutgeu tots els caches i comproveu amb el servei d’allotjament que el servei funcioni com està previst i res no impedeix el procés..
 4. Utilitzeu sempre hosts.cx per previsualitzar els canvis de DNS abans de dur-los a terme al lloc web / domini en directe. Podeu utilitzar hosts.cx per depurar / solucionar qualsevol problema en lloc d’haver de “combatre el foc” al lloc web en directe.
 5. No oblideu tornar a emetre certificats SSL mitjançant Encriptació en canviar a un amfitrió nou.

Tens alguna pregunta sobre com canviar o gestionar el DNS? O potser teniu uns quants consells per afegir? Deixa un comentari a continuació!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map