Introducció al personalitzador de temes de WordPress

 1. 1. Actualment Llegint: Introducció al personalitzador de temes de WordPress
 2. 2. Interacció amb el tema del personalitzador de WordPress
 3. 3. Planta de personalització del tema de WordPress
 4. 4. Ampliació de la placa de comandament personalitzada del tema de WordPress
 5. 5. Boilerplate Customizer Theme: opcions condicionals, temes infantils i complements

Una cosa que sempre m’agradava de les pàgines de configuració del tema era la extrema diferència que tindrien. Imagineu-vos que tots els fabricants de vehicles intenten afegir-hi el seu toc mitjançant una col·locació única de les rodes i veureu per què això és dolent per als editors de WordPress.


Per sort, des del 3,4 i gràcies a API de personalització del tema no necessitem cap pàgina de configuració.

El bloc en qüestió és Galeria d’opcions de tema, aparador de les “millors (i les pitjors) pantalles d’opcions temàtiques de la ciutat”. Majoritàriament és el pitjor, però suposo que això ho va fer popular. Segons Konstantin, el personalitzador de temes serà el que quedarà obsolet.

Al llarg d’aquesta publicació, revisarem els avantatges d’utilitzar el tema personalitzador en pàgines de configuració “antigues”, anirem com funciona el personalitzador de temes, veure com podeu ampliar-lo i, finalment, crear una placa de calor personalitzadora del tema que es pot utilitzar amb qualsevol tema de WordPress..

Beneficis del personalitzador de tema

Ara, no dic que les pàgines de configuració del tema siguin (eren?) Totes malament, si es fa bé, se sent com una extensió natural del tauler de WordPress, només que ara hi ha alguna cosa millor. El que fa el personalitzador, en comparació amb una pàgina de configuració, facilita el procés de configuració del tema traient la persiana oberta del cap de l’usuari.

Si mai no ho heu vist en acció, heu de publicar aquest vídeo Otto és obligatori vigilar:

Aleshores, què és exactament el personalitzador de temes? Segons Codex:

La pantalla de personalització del tema (és a dir, “personalitzador del tema”) permet als administradors del lloc modificar la configuració d’un tema i veure una vista prèvia d’aquests canvis en temps real..

Personalitzador de temes en una poques paraules

Personalitzador de temes Té tres components principals: seccions, configuracions i controls. Si el tema personalitzador fos una casa, el saló seria una de les seccions, cada llum que hi havia seria un ajust i cada llum canvia un control. És tan senzill.

Per interactuar amb el tema personalitzador, heu de connectar-vos a l’acció customize_register. En fer-ho, carregueu $ wp_customize objecte, una instància de WP_Customize_Manager classe que fa tots els elevadors pesats Més informació sobre això a la segona part d’aquesta sèrie.

Ja és allà

Si no voleu interactuar amb el personalitzador de temes i només heu de deixar que sigui cosa del vostre tema, encara serà més fàcil. Quan creeu un tema des de zero, el personalitzador de temes ja hi serà, mostrant les seves seccions integrades. De fet, aquesta és la distància en què index.php en blanc i un style.css sense res més que les línies de capçalera de comentaris us permetran:

Personalitzador de temes en un tema en blanc

Personalitzador de temes en un tema en blanc

Per descomptat, no hi ha res per previsualitzar en aquesta captura de pantalla, perquè index.php no fa res, però aquest és el punt: si sou un desenvolupador de temes, el personalitzador de temes només crida “Sempre que esteu preparat!” així que no hi ha cap raó per no utilitzar-lo en el tema de WordPress.

Hi ha més seccions predeterminades, però només es mostren si el tema les dóna suport, aquí hi ha la llista completa de les seccions integrades:

 • Títol i etiqueta del lloc
 • Colors *
 • Imatge de capçalera *
 • Imatge de fons*
 • Navegació *
 • Portada estàtica

Les seccions marcades (*) només apareixeran si el tema admet les seves funcions respectives. Si voleu que aparegui la secció Imatge de capçalera, només cal que add_theme_support (“encapçalament personalitzat”) en algun lloc del fitxer functions.php.

Controls existents

Amb totes aquelles seccions integrades, hi ha d’haver alguns controls existents (interruptors de llum, recordeu?) Per omplir-los. Aquí hi ha el que us ofereix WordPress, entre els següents:

 • Camp de text
 • Casella de selecció
 • Ràdio
 • Selecciona
 • Selector de colors
 • Pujada de fitxers
 • Pujada d’imatges
 • Imatge de fons
 • Imatge de capçalera

Probablement prou bé per a la majoria de temes, però si el vostre tema és especial (deixeu-me suposar, no?) I necessiteu alguns controls personalitzats, també ho podeu fer. Crear controls personalitzats és una de les coses que tractarem en aquesta sèrie, així que estigueu atents.

Això és tot per ara

WordPress compta actualment amb setze API (intenteu anomenar-los a tots!) i si els jutgeu per la facilitat d’ús i per quina facilitat és saltar-los i començar a utilitzar-los, ningú s’acosta a l’API de personalització del tema..

Ja vau fer un favor als vostres usuaris i vau passar de pàgines de configuració a personalitzador de temes? Si no, m’agradaria escoltar per què i si ho teniu, què en penseu fins ara?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map