Introducció a Google AMP per a WordPress

 1. 1. Actualment Llegint: Introducció a Google AMP per a WordPress
 2. 2. Com configurar AMP a WordPress

Google AMP (Accelerated Mobile Pages) és una nova tecnologia pertorbadora dissenyada per fer que la web sigui més fàcil per a mòbils, significativament més ràpida i fiable. Aquesta sèrie de publicacions està dedicada a explorar Google AMP i com configurar-lo a WordPress.


Aquí teniu una llista de les coses que tractarem en aquesta sèrie de publicacions:

 • Primer, aprofundirem en les tendències actuals de la web per a mòbils, justificant la necessitat d’AMP
 • També farem una altra petita visió general de l’impacte de la velocitat de la pàgina a les nostres empreses i veurem com pot ajudar-vos l’AMP
 • A continuació, aprendrem què és AMP, veurem alguns exemples de la vida real del que es pot fer.
 • Això marcaria el final d’aquest article. Al següent article, aprendrem a configurar AMP per a WordPress

Anem a començar.

Google AMP

Abans d’excavar la informació sobre l’AMP, podeu seguir-la juntament amb la secció WPCrafter guia de vídeo que enllaça amb la nostra publicació.

D’acord amb la Informe sobre tendències d’Internet 2015 publicat per l’empresa de consultoria KPCB, l’adult mitjà va passar 5,6 hores diàries a Internet el 2015. D’aquest total, es van passar 2,8 hores en un dispositiu mòbil. Es tracta d’un augment significatiu a partir del 2010, quan es va passar una mitjana de només 0,4 hores diàries a Internet a través d’un dispositiu mòbil.

ús mitjà per dispositiu mitjà diari mitjà per dia

Font: Ezoic

La mitjana d’ús d’internet per a mòbils va créixer un 600% entre el 2010 i el 2015

obert per dispositiu de correus electrònics

Font: Ezoic

Un estudi publicat a la web Informe de preferència dels dispositius de consum dels EUA va trobar que més de dos terços dels correus electrònics es van obrir en un dispositiu mòbil, amb un 52% obert en un telèfon intel·ligent i un 16% obert en una tauleta.

temps d'ús de mitjans digitals

Font: Ezoic

A Informe d’aplicacions mòbils dels EUA de 2015 publicat per comScore trobat Augment del 90% del temps total dedicat als dispositius mòbils per adults nord-americans entre el 2015 i el 2013. El mateix informe també afirma que les aplicacions mòbils representen el 54% del temps total dedicat a consumir suports digitals i que els navegadors mòbils representen un 8% més del temps total..

En total, el 62% del temps d’ús de suports digitals es destina a un dispositiu mòbil.

Així que sí, és una estratègia per a mòbils molt important. Ara parlem una mica sobre la velocitat.

Els temps de càrrega són importants: importen molt. És un dels factors crítics que poden afectar altres factors importants com ara ingressos, taxa de rebots, temps al lloc, rànquings de cerca i rendiment a gairebé tots els altres canals de màrqueting digital..

Com que els ingressos són l’objectiu final de qualsevol empresa o lloc web, aquí hi ha un fet interessant d’un estudi de recerca del 2014 “La velocitat del lloc afecta els ingressos de tothom”, realitzat per l’empresa de màrqueting digital Protent. El més destacat de l’estudi va ser que les pàgines més ràpides guanyen molts diners.

velocitat del lloc web

Font: Protent

La visualització del dòlar per pàgina (anomenem DPPV) augmenta un 20% quan es redueix el temps de càrrega de 8 a 5 segons (reducció del 37,5%).

Però el veritable benefici arriba quan el temps de càrrega de la pàgina és inferior a un segon o menys. Passar d’un temps de càrrega de dos a un segon dóna lloc a 2x impuls de el dòlar per vistes de pàgina.

No només els ingressos, la velocitat del lloc també afecta rendiment de compartició social. Els nois de Protent van realitzar un experiment no tan exhaustiu on van enviar 100 clics de pagament (de Facebook Ads) a dues pàgines..

Pàgina A carregada en 2 segons i Pàgina B carregada en 4 segons. Endevina què? La pàgina A tenia 10 accions, mentre que la pàgina B només tenia dues accions. Tot i que la mida de la mostra era massa petita per validar la hipòtesi, però explica una història significativa!

Com a testimoni del creixement explosiu del mercat mòbil, la demanda d’accés a Internet més ràpid, millors tecnologies web en termes de velocitat, accessibilitat i fiabilitat van assolir una importància cabdal. Pioners com Google es van adonar ràpidament que es podia fer molt per satisfer aquesta demanda creixent, i així va néixer Project AMP.

Què és AMP?

Ampli-exemple

Font: BusinessofApps.com

AMP o Accelerated Mobile Pages és un marc obert per crear un web mòbil més ràpid, normalitzat i més sensible. La bellesa d’AMP és que funciona just damunt de les tecnologies web existents i millora notablement l’experiència dels usuaris mòbils. És per això que Google prefereix les pàgines web AMP i les classifica més amunt en SERPs.

Com millora l’AMP Speed?

lloc web-velocitat-vector

El marc obert d’AMP va ser dissenyat per aprofitar les tecnologies web existents i crear-ne un màxim. Per això, funciona de manera especial en sistemes de gestió de continguts com WordPress.

AMP segueix un marc normalitzat per crear pàgines web i assegura que totes les pàgines web existents poden adaptar-se a aquest marc. En una mica més termes tècnics, només permet scripts asíncrons, no permet els mecanismes externs de bloqueig de renders, només permet CSS en línia i molt més.

En poques paraules, AMP en primer lloc mostra la disposició de la pàgina web (gairebé de manera instantània) i carrega contingut de manera prioritària. Elimina qualsevol espera de recursos i minimitza greument el nombre de sol·licituds. Quan tots aquests factors funcionen en perfecta harmonia els uns amb els altres, obté un lloc web ràpid i lluminós que es carrega gairebé en un instant.

Consulteu la prova de velocitat següent compilat per PenguinWP, que mostra l ‘”efecte AMP”. Utilitzant AMP, van poder:

 • Incrementeu la puntuació PageSpeed ​​en 3 punts
 • Reduïu el temps de càrrega de la pàgina en un 72% de 5 a 1,4 segons!
 • Reduïu el 80% la mida de la pàgina i el nombre de sol·licituds el 82%

Aquí hi ha una taula que comparteix els números:

Puntuació de velocitat de pàginaTemps de càrregaMida total de la pàginaSol·licituds
Versió original9251024118
Versió AMP951.420621
La diferència AMP3-3.6s-794KB-97
Millora del percentatge3%-72%-80%-82%

Preservació de contingut

AMP va ser dissenyada per fer la web més bella i més responsiva per als dispositius mòbils. Ho va fer suprimint algunes característiques no essencials de les tecnologies web existents.

Això no vol dir que es treguin totes les funcions fantàstiques de la web moderna. No, simplement migra totes aquelles funcions de contingut ric en un marc normalitzat amb wiggle room mínim.

AMP admet totalment carrusels d’imatges, mapes, complements socials, visualitzacions de dades i vídeos per fer que les històries dels editors siguin més interactives i destacades.

Estudi de cas: The Washington Post

wapo

Font: Projecte AMP

Vegem un estudi de cas de Washington Post amb AMP. Després d’implementar AMP, The Post va experimentar un augment del retorn dels usuaris de la cerca per a mòbils en un 23%. Això necessita una mica d’explicació.

Prop del 55% del trànsit de The Post prové de dispositius mòbils, cosa que torna a sincronitzar amb les estadístiques compartides al començament d’aquest article. Si les dades no es carreguen en 3 segons, la gent comença a sortir.

Tradicionalment, el 51% dels usuaris de cerques mòbils tornen a The Washington Post en 7 dies. Per als usuaris que llegeixen històries publicades a AMP, aquest nombre salta al 63%. Així, amb AMP, la retenció de trànsit de cerques mòbils va augmentar un 23%.

No només això, els temps de càrrega de pàgines passen a ser de 400 ms, cosa que suposa una millora del 88% després de l’AMP. Avui empenyen més de 1000 articles mitjançant AMP.

Genial. Com accedir a AMP?

Podeu accedir a la versió AMP de qualsevol lloc web afegint “/ amp” a l’URL de qualsevol pàgina web. Si el lloc no admet AMP o té un error de representació, està dissenyat per a degradar-se amb gràcia a la versió original original del lloc web per a mòbils.

Distribució de contingut

contingut-vector-gràfic

“També es coneix com a CDN gratuït per a articles AMP”

Més conegut com Google AMP Cache, aquest servei gratuït de Google permet als editors allotjar el seu contingut alhora que permet una distribució eficient a través de la xarxa de memòria cau global d’alt rendiment de Google. En altres paraules, és com un CDN gratuït per a llocs AMP.

Genial. Com funciona?

Google ofereix una atenció especial a les pàgines web compatibles amb AMP. Quan comenceu a indexar la versió AMP de les pàgines del vostre lloc web, Google les emmagatzema en una cosa anomenada an Memòria cau AMP. Encara teniu el contingut, Google simplement dóna un cop de mà per servir-lo a racons llunyans del món. Quant a l’actualització de contingut en memòria cau, aquí teniu el que ha de dir Google:

“Cada vegada que un usuari accedeix al contingut AMP des de la memòria cau, el contingut s’actualitza automàticament i la versió actualitzada se li proporciona al següent usuari una vegada que el contingut ha estat en memòria cau.”

Com accedim a ella?

Doncs a veure. Si teniu un URL d’una pàgina web, primer heu de comprovar si l’AMP està activada. Feu això simplement afegint “/ amp” a l’URL. Aquí teniu una fórmula ràpida sobre com obtenir l’URL de la memòria cau de l’AMP de Google de qualsevol lloc web amb AMP.

 1. Obteniu la versió AMP de la pàgina web afegint “/ amp” a l’URL. Si és vàlid, passeu al següent pas. Altra parada.
 2. Si apareix una pàgina 404, el lloc web no ha implementat AMP.
 3. Si veieu carregar contingut, s’instal·la AMP.
 4. Per obtenir el contingut de la memòria cau AMP de Google, només cal que n’adjuntin https://cdn.ampproject.org/c/ al començament de l’URL d’AMP, excloent la part “www”.
 5. Comenceu amb el nom de domini principal (excloent “www”) i copieu l’URL d’AMP de la pàgina web.
 6. Afegeix https://cdn.ampproject.org/c/s/ a l’URL i això us hauria de proporcionar l’URL de la memòria cau de l’AMP de Google.

Prenem un exemple d’article de Forbes i posem a prova la fórmula anterior.

 • Aquest és l’URL de l’article original de Forbes:
http://www.forbes.com/sites/allbusiness/2015/10/24/10-great-paid-wordpress-themes-of-2015/
 • Per obtenir la versió AMP, només n’afegim / amp a l’URL original.
http://www.forbes.com/sites/allbusiness/2015/10/24/10-great-paid-wordpress-themes-of-2015/amp/
 • Ara, per obtenir l’URL de la memòria cau de l’AMP de Google, primer copiem l’URL d’AMP a partir del nom de domini principal, és a dir, excloent la part “www”, fins al final. Això ens dóna:
forbes.com/sites/allbusiness/2015/10/24/10-great-paid-wordpress-themes-of-2015/amp/
 • A continuació afegim https://cdn.ampproject.org/c/s/ a aquest URL per obtenir l’URL de la memòria cau de Google AMP de la mateixa pàgina.
https://cdn.ampproject.org/c/s/forbes.com/sites/allbusiness/2015/10/24/10-great-paid-wordpress-themes-of-2015/amp

Comproveu-ho, funcionarà!

Anuncis intel·ligents

anuncis en línia

La creació de contingut de qualitat requereix recursos importants. Els anuncis ajuden a finançar serveis i contingut gratuïts al web. L’AMP va ser dissenyada per incorporar aquesta idea i s’hi ha associat més de 75 de les primeres xarxes publicitàries.

AMP admet una àmplia gamma de formats d’anuncis, xarxes d’anuncis i tecnologies. Tots els llocs que utilitzin AMP conservaran la seva elecció a les xarxes d’anuncis, així com els formats que no es perjudicin de l’experiència de l’usuari..

Analytics

seo

Els editors també han d’entendre el comportament dels usuaris quan interaccionen amb el seu contingut. És per això que AMP també funciona bé més de 25 dels principals proveïdors de solucions d’analítica com ara comScore, Google Analytics, Krux i molt més.

analítiques-plataformes-suportades per amp

Els proveïdors d’Analytics compatibles amb AMP el dia 1c Nov, 2016; Font: Projecte AMP

Conclusió

Les principals plataformes de generació, agregació i analítica de contingut han començat a implementar AMP als seus llocs web. Twitter, Pinterest, WordPress.com, Chartbeat, Parse.ly, Adobe Analytics i LinkedIn es troben entre el primer grup de socis tecnològics que planeja integrar pàgines HTML AMP. Google també preveu que Google News sigui la primera plataforma AMP.

És interessant veure com evolucionaria aquest ambiciós projecte canviant el futur de la web.

Personalment m’encanta el concepte de pàgines AMP. Tenen un plaer llegir, consumir dades molt inferiors a les de les contrapartides del lloc web preparades per a mòbils i mostrar anuncis d’una manera totalment discreta..

Llegir, consumir i compartir contingut és molt més senzill i divertit amb AMP. Al següent article, aprendrem a integrar AMP amb WordPress.

Què en penses d’AMP? Es va a recollir?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map