Instal·leu WordPress en AWS – Amazon Web Services

 1. 1. Com instal·lar WordPress a Microsoft Azure
 2. 2. Com instal·lar WordPress a Google Cloud
 3. 3. Actualment Llegint: Instal·leu WordPress en AWS – Amazon Web Services
 4. 4. Introducció a la computació en núvol amb WordPress
 5. 5. Com instal·lar WordPress a DigitalOcean

Benvingut a una nova guia al web Instal·lació de WordPress al núvol sèrie. Avui aprendrem a instal·lar WordPress en Amazon Web Services (AWS). De la mateixa manera que les anteriors guies d’instal·lació al núvol a Microsoft Azure i Google Cloud, utilitzarem una imatge de WordPress preinstal·lada.


Abans de començar, hi ha alguns termes clau que voldria parlar per obtenir una comprensió preliminar del funcionament dels AWS..

Com de gran és AWS?

AmazonWebservices_Logo

Per començar, aconseguim això: AWS és enorme. Em refereixo a una enorme bogeria. És un dels més antiga proveïdors d’allotjament en núvol a Internet Disposa de tones de serveis: des de la codificació de vídeo en directe fins a l’anàlisi de dades de transmissió ràpida de satèl·lits i altres sensors d’alt rendiment a tot el món.

Aquí hi ha una cosa que us donarà una idea del potent que és AWS – NASA – sí, NASA, AWS utilitzat ” infraestructura informàtica en núvol per processar dades de la missió Mars Rover. Però instal·larem una petita instància de WordPress, oi? AWS ens ha tornat! Anem a aprofundir en l’essencial.

heroi amazon ec2

Amazon EC2: Conegut com El càlcul elàstic del núvol, penseu en això com un ordinador al núvol. No heu de saber on existeix, qui neteja i embruta el maquinari ni què passa quan s’acaba l’alimentació. Això és Amazon.

El que heu de saber, l’únic que cal saber, són les especificacions tècniques del servidor: err, l’ordinador. Això és. Aquesta és la bellesa del núvol.

Imatge de la màquina d’Amazon: AMI: com els desenvolupadors els agrada anomenar-ho (diguem-ho perquè sembla que sigui fantàstic), no és més que una instància o un ordinador amb un sistema operatiu amb un munt d’altres programes preinstal·lats..

Imagineu-vos que instal·leu Windows 10 al vostre PC i, després, instal·leu algunes aplicacions com MediaMonkey, Microsoft Word i Google Chrome. Si exportés una imatge del sistema operatiu en estat actual, tindríeu una imatge de màquina. Quan diem exportació ens referim a un fitxer que quan es connecta a un altre dispositiu similar funcionaria sense cap instal·lació. Les persones que treballen amb Linux ho fan (és a dir, creen imatges de màquines o instantànies) tot el temps. Aquesta és també la idea que es troba darrere de Docker.

Per què parlem d’Amazones EC2 i AMI?

Bona pregunta. Ara, ja que hem establert que necessitem que EC2 sigui com un ordinador / servidor al núvol, ho farem servir una instància única d’Amazon EC2 (també anomenat an Instància EC2) per allotjar el nostre lloc de WordPress.

Però espera. Tens la màquina – sí! Però, i la instal·lació del sistema operatiu? Triem Linux o Windows? Linux? Molt bé. Però espera (de nou): quin sabor de Linux triem? Ubuntu? Fedora? Debian? Diguem que trio Ubuntu. Molt bé. Quina versió trio? Aarrghh! Massa eleccions per a un petit objectiu!

Si no és aclaparador, penseu en el següent procés. Hem d’instal·lar la màquina de programari necessària per executar WordPress, la pila LAMP. Un cop instal·lat i configurat, haureu d’instal·lar i configurar WordPress. Falta permisos, accés al directori i tot el lot.

No sé de vosaltres, però aquest és un procés llarg. Llarg en tots els casquets i negreta. Probablement heu intuït on arribo ara mateix i teniu raó. Aquí és on el Amazon Machine Image entra en joc.

Imagineu que algú va implementar una instància EC2, va instal·lar Ubuntu, la va actualitzar i que va instal·lar WordPress en ella, juntament amb tot el seu programari necessari (com la pila LAMP). Aleshores, la persona va crear una imatge del sistema operatiu en el seu estat actual (és a dir, una instal·lació de WordPress que no és tocat, essencialment “preparada per a l’ús”). Aquest seria l’exemple d’una AMI perfecta amb WordPress instal·lat en ella. Ara podeu deixar d’imaginar, perquè existeix una AMI i la va crear Bitnami. (Visca!)

“Què hi ha d’un mercat per a les AMI?”

aws marketplace amb programari de gestió de continguts

AWS Marketplace amb AMI de gestió de contingut

Tu has preguntat. Amazon va escoltar. Amazon té un mercat anomenat The AWS Marketplace – un lloc on podem comprar (sí, comprar) imatges de màquines preconfigurades per a diversos programes que, d’altra banda, són difícils d’instal·lar. La idea és simplificar el vostre procés d’allotjament de manera que pugueu desplegar l’aplicació al núvol el més ràpidament possible. Això és molt similar al que Google Cloud i Microsoft Azure ofereix com a imatges o plantilles d’aplicació.

Afortunadament, el programari de codi obert més popular té AMI gratuïtes, cosa que és molt útil per a principiants com nosaltres. Un dels col·laboradors més populars d’AMI gratuïtes és Bitnami – una empresa que proporciona AMI actualitzades per al programari de codi obert més popular, inclòs WordPress!

Així que allà anem. EC2 per allotjar la nostra instal·lació de WordPress. Una AMI de WordPress de Bitnami per estalviar-nos el procés d’instal·lació. Ara només hem de vincular-los.

Instància EC2 + WordPress AMI = WP al núvol AWS en 2 minuts!

Configuració del vostre compte d’Amazones Gratuït

nivells gratuïts

AWS Limitacions de nivells d’ús gratuït

El compte gratuït d’AWS inclou un molts avantatges i està actiu per a un any complet. És la quantitat més elevada de temps lliure que hem rebut en qualsevol proveïdor de núvol. Tot i així, tenim certes limitacions.

Podeu consultar la llista completa AWS Free Tier pàgina principal, però per als nostres propòsits, hem de conèixer això:

 • Una instància Micro d’Amazon EC2 està permesa a la capa gratuïta durant 750 hores cada mes, cosa que és suficient per mantenir WordPress i funcionar durant 24x7x365 hores..
 • 5 GB d’emmagatzematge Amazon S3, que podríem utilitzar com a ubicació de còpia de seguretat per als altres llocs web.

Per ser sincer, la part més llarga d’aquest tutorial és configurar el vostre compte gratuït d’Amazon Web Services. És fàcil fins a 1-2-3, però no obstant això és un procés llarg. Haureu de:

 1. Registreu-vos amb una nova adreça de correu electrònic
 2. Utilitzeu una targeta de crèdit o una targeta de dèbit vàlida per verificar el vostre compte
 3. Feu servir el vostre número de mòbil per enllaçar el vostre compte (us trucarà Amazon i haureu d’introduir el codi de verificació)

Tingueu en compte que no heu d’utilitzar una targeta de crèdit prepagament ni un servei de targeta de crèdit virtual (com Entropay) al vostre compte de facturació AWS. Encara que ho sigui tècnicament bé, ho he intentat i només tindrà el vostre compte prohibit. Per tant, fes servir una targeta vàlida. Si heu seguit tots els passos correctament, el vostre compte s’activarà en pocs minuts i podreu començar amb el procediment d’instal·lació de WordPress.

Primer pas: Instal·lació de la imatge de WordPress d’AWS Marketplace

wp alimentat per bitnami

Dirigiu-vos a la AWS Marketplace > Gestió de contingut > WordPress impulsat per Bitnami. Aquesta és la imatge que volem instal·lar. Si us pregunteu per què no hem creat una instància EC2 fins al moment, deixeu-vos un cop més a l’esquena per fer aquesta pregunta brillant..

D’acord, no ho hem fet fins ara perquè AWS ens permet configurar una instància EC2 directament des de la pàgina AMI. Això facilita les coses, ja que no correm el risc de sobreescriure una instància EC2 prèviament configurada amb la nova AMI.

El mercat 01-aws selecciona una imatge de wordpress

Pàgina AMI de WordPress per Bitnami – Feu clic a Continua per començar!

1.1 – Creeu l’AMI de WordPress

02-aws-wordpress-ami-config

 • Versió: Seleccioneu l’última versió d’Ubuntu.
 • Regió: Seleccioneu qualsevol regió dels Estats Units.
 • Tipus d’instància EC2: Això ha de ser un Instància de t1.micro. Qualsevol cosa més gran i se’t facturarà.
 • Configuració VPC: Deixeu-ho així, es configurarà automàticament en funció de la vostra regió.
 • Grup de seguretat: Encara que mostri un avís, seleccioneu Seleccioneu nou en funció de la configuració de l’usuari. Aquí l’usuari és el desenvolupador de l’AMI (és a dir, Bitnami).
 • Parell clau: La creació de la parella de claus és un procés de tres passos. Tot i que és opcional, recomanem crear-ne una ja que us permet iniciar sessió a la instància EC2 mitjançant SSH.

1.2: Com crear un parell clau en EC2

Assegureu-vos que les regions que heu seleccionat per a la instància EC2 i les que es mostren a la consola AWS siguin les mateixes. La resta del procés no funcionaria.

03-00-instruccions create-key-pair-pair

1. Feu clic al primer hiperenllaç d’aquesta captura de pantalla.

03-create-key-pair

2. Se us dirigirà cap a la consola EC2. Fer clic a Crea un parell de claus.

04-clau de parella-nom

3. Escriviu un nom de parella de claus distingible i feu clic a sobre Crear.

Generada per l'empremta digital de dos claus 05

4. Es crearà un nou parell de claus.

1.3: Llançament de l’AMI de WordPress

06-aws-wordpress-ami-config-complet

Torneu a la pestanya anterior i actualitzeu la pàgina. Ara haureu de veure l’opció de triar la nova parella de claus que heu creat. Assegureu-vos que heu seleccionat aquesta opció Instància de t1.micro una vegada més, abans de seleccionar Accepteu els termes i lanceu-los amb un clic.

07-aws-wordpress-ami-config-complet

Segon més tard, sereu rebuts amb aquest missatge. Ara heu desplegat correctament AMI de WordPress. És hora de comprovar-ho.

Segon segon: configuració de l’AMI de WordPress

08-aws-ec2-console

El quadre de comandament AWS EC2

Dirigiu-vos a la vostra Consola AWS i seleccioneu EC2. Això obrirà el vostre quadre de comandament EC2. Hauríeu de veure el text 1 Instància d’execució a la secció superior-mitjana de la pàgina. Feu clic a aquest text.

09-aws-ec2-console-running-instances

Tauler de comandament EC2 que mostra les instàncies actives

Això mostrarà la llista d’instàncies EC2 al vostre compte AWS. Només en tindrem un, que és la nostra instal·lació de WordPress. A continuació, copieu el subdomini esmentat a sota DNS públics. Aquest és l’URL de la instal·lació de WordPress. Enganxeu-lo en un navegador per visualitzar el vostre lloc de WordPress (acabat d’instal·lar)!

2.1 – Recuperació de la contrasenya d’administrador de WordPress generada pel sistema

Recordeu la famosa instal·lació de WordPress de 5 minuts? Bé, Bitnami també s’ocupa. Però bé! Què passa amb el vostre nom d’usuari i contrasenya de WordPress ?! Bé, el nom d’usuari per defecte és usuari i la contrasenya està generada per sistema, és a dir, es genera aleatòriament quan s’instal·lava AMI de WordPress. Ho hem de descobrir ara. Per fer-ho, seguiu aquestes captures de pantalla properes:

0x-get wp contrasenya ws panell

Des del quadre de comandament AWS EC2 Instances (la segona captura de pantalla del pas 2) feu clic a Accions> Configuració d’instància> Obtén registre del sistema. Es mostra el registre complet del sistema des de la instal·lació de l’AMI de WordPress.

10 consoles del sistema

Un registre típic del sistema generat per una instància EC2

Desplaceu-vos cap a la dreta cap avall i trobareu la contrasenya generada aleatòriament per a WordPress. Copieu i enganxeu-ho al vostre compte de sessió de WordPress!

0x-bitnami imatge completada

WordPress a AWS mitjançant t1.micro EC2 i Bitnami WordPress AMI

Conclusió

Com que Amazon ofereix un any complet d’ús gratuït, seria una bona manera de provar el vostre lloc web o bloc de WordPress real. Estalviareu el cost d’allotjament d’un any sencer i experimentareu la potència i la simplicitat del núvol. Simplement, indica el registre d’un domini cap a DNS públics de la vostra instància EC2 i tindreu un lloc WordPress complet!

Esperem que hagueu après alguna cosa nova d’aquest tutorial i que us hagi agradat llegir-la tant com ens ha agradat curar-la. Si teniu comentaris, suggeriments o preguntes, sempre estic disponible a @souravify. Ara aneu i gaudiu del poder del núvol, gratuït durant un any sencer, per cortesia d’AWS!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map