Guia pas a pas per iniciar un bloc de WordPress el 2020

Com començar un bloc en cinc passos amb WordPress

Encara recordo haver trobat WordPress per primera vegada. Vaig decidir que començaria un bloc: tot just tenia llegir un bloc abans, ni molt menys, en va crear un de meu. Tot i que tenia alguns coneixements HTML i CSS antics de l’escola que es remuntaven a finals dels 90 (quan vaig crear un lloc web sense res, però amb el bloc de notes i el programari FTP), estava fora de la meva profunditat.


WordPress és la nostra manera preferida de començar un bloc perquè és tan fàcil treballar. Però el fet és que és tan fàcil oblidar la intimidació de WordPress quan inicieu un bloc per primera vegada. Alguna cosa que ofereix tanta funcionalitat no pot ser del tot intuïtiu per als principiants del bloc. Hi ha prou a pensar en incloure configuració, temes, complements i molt més.

Tenint en compte les qüestions anteriors, volia crear una guia senzilla per començar amb els blocs de WordPress. Es tracta d’un osset nu i sens dubte Guia pas a pas per iniciar un bloc que està a punt per veure el món en general.

Taula de continguts:

A continuació es mostra una llista dels diversos passos, de manera que si ja heu completat un pas (sí) del que podeu saltar fins al pas que esteu fent actualment i si esteu treballant a través de la guia sempre podeu marcar el marcador actual. tornem a tornar-hi.

Pas 1: Obteniu allotjament de WordPress

Abans de començar un bloc, necessiteu un lloc per allotjar el vostre bloc. Hi ha centenars i possiblement milers d’empreses d’allotjament disponibles a la web, però no tots els allotjaments són iguals. La primera norma és que res a la vida és gratuït, sobretot hosting. Per tant, si veieu una empresa publicitària completament gratuïta, no hi ha cap cadena adjunta d’allotjament que no la compri. Molt millor invertir entre 3 i 35 dòlars al mes en un pla d’allotjament decent.

Millor allotjament de WordPress

Bluehost Hosting Compartit per WordPress

Bluehost és un dels noms més coneguts quant a allotjament web. Ofereixen una gran varietat de plans, però amb el nostre enllaç podeu agafar el vostre propi pla d’allotjament compartit a partir de només 2,95 dòlars / mes (només per al primer any, només per a clients nous). Aquesta és una opció fantàstica si tot just comenceu i encara no teniu gaire pressupost per invertir al vostre lloc web.

Obteniu Bluehost per 2,95 dòlars / mes

Hosting de WordPress gestionat per flywheel

Flywheel és una empresa de hosting de WordPress gestionada que ofereix plans a partir del primer moment 23 dòlars / mes per a petits blogs (quan seleccioneu un pla anual). Són especialistes de WordPress i ofereixen molts recursos gratuïts (llibres electrònics, llibres d’ajuda, vídeos) que podeu utilitzar per començar a convertir-vos en professional de WordPress.

Més informació sobre el volant

WP Motor Hosting de WordPress gestionat per motor

WP Engine ofereix plans d’allotjament de WordPress gestionats amb optimització a partir del 35 dòlars / mes, però amb el nostre enllaç podreu estalviar un 10% en el primer pagament (més 2 mesos addicionals gratuïts si us inscriviu en un pla anual). Tot i que costen una mica més que altres empreses de hosting, són experts de WordPress i és en qui confiem que allotgi tots els nostres llocs web..

3 mesos gratis amb motor WP

Cadascun d’aquests és una opció fantàstica per a un nou bloc. Bluehost ofereix plans conscients del pressupost que són més que capaços de gestionar un nou bloc. Tot i que, si us podeu permetre una mica més cada mes, us recomanem fer un allotjament específic de WordPress de Flywheel o WP Engine (que fem servir), ja que gestionen completament el vostre servidor i les actualitzacions bàsiques per a vosaltres. A més, oferim còpies de seguretat i exploració de seguretat per ajudar a fer més segur el vostre lloc web.

El més important és que aquests plans funcionen molt bé WordPress. Aquest és el nostre mètode preferit per iniciar un bloc ja que és fàcil d’utilitzar, ofereix tones de funcions fantàstiques i és molt flexible (gràcies a tots els temes i complements disponibles).

Pas 2: instal·leu WordPress i configureu la configuració

Com s’ha esmentat, els tres plans d’allotjament que recomanem són totalment compatibles amb WordPress i són perfectes si voleu iniciar un bloc. Un cop hàgiu seleccionat un pla, haureu de fer-ho instal·leu i configureu WordPress per al vostre lloc web. Depenent de la instal·lació del vostre host de WordPress pot variar una mica, però no importa el que escolliu el vostre lloc, hauria de ser viu i preparat per a la publicació de blocs en molt poc temps.

 • Bluehost compta amb una configuració ràpida d’un clic quan us registreu. Simplement, inicieu la sessió al vostre compte i seleccioneu l’opció “Instal·la WordPress” a la secció lloc web. A partir d’aquí, només heu de seguir les indicacions de la pantalla per seleccionar-vos el nom de domini i crear la informació d’inici de sessió d’administrador de WordPress. Podeu obtenir més informació sobre com instal·lar WordPress amb Bluehost a la nostra guia.
 • Volant ve amb WordPress preinstal·lat i preparat per anar. Com que els plans d’allotjament de Flywheel només permeten instal·lar un lloc web per pla d’allotjament, cal afegir un domini (i crear els vostres accessos d’administració de WordPress) o migrar un lloc web amb l’ajuda de l’equip de Flywheel (per començar.
 • Motor WP és també un pla d’allotjament de WordPress gestionat, de manera que no necessiteu instal·lar WordPress. Tot i així, encara haureu d’afegir un nou domini o migrar el vostre lloc web (només cal que inicieu la sessió i aneu a) Instal·la> Migració del lloc si voleu moure el lloc web, aleshores si moveu un lloc web o en inicieu un, aneu a Instal·la> Dominis per apuntar sobre el vostre domini). Si heu seleccionat un pla Pro o superior amb WP Engine, podeu instal·lar diversos llocs web al vostre pla d’allotjament. Per afegir un nou lloc web Instal·lacions i feu clic a Afegiu i després repeteix el procés per afegir el vostre domini.
 • Altres amfitrions: Si feu servir un host diferent, no hi ha cap problema! Podeu instal·lar WordPress en qualsevol host (només haureu de descarregar i instal·lar manualment WordPress)..

Un cop hàgiu instal·lat WordPress i llest, podeu dirigir-vos al vostre URL Inicieu la sessió a WordPress. Hi hauria d’haver un enllaç a l’inici de sessió de WordPress des del vostre compte d’allotjament (normalment es dirigeix ​​a seu-url.com/wp-login o wp-administrador o alguna cosa semblant). Utilitzeu el nom d’administrador o el correu electrònic i la contrasenya que heu creat quan configureu la informació per al vostre compte d’allotjament.

WordPress és molt personalitzable (de fet, és 100% personalitzable, ja que és un programari de codi obert), però a efectes d’aquesta guia em refereixo a la configuració a la qual es pot accedir a través del tauler de control de WordPress. Si passeu per sobre del Menú de configuració a l’element de la barra lateral, podreu veure diverses opcions.

Pot semblar una llista desbordant, però no ha de ser-hi: només hi ha alguns paràmetres principals en aquestes pàgines amb els quals cal que us preocupeu. Anem a passar cadascú per torn.

Configuració general de WordPress

Configuració de WordPress: General

En aquesta pàgina els paràmetres més importants són els camps per introduir-lo Títol i etiqueta del lloc. Podeu tornar-les i canviar-les en qualsevol moment, però és bo tenir una idea de què voleu utilitzar per a aquestes des del principi per a una marca coherent. El títol només serà el vostre nom, la vostra marca o el vostre lloc (si és un bloc personal), així serà fàcil. Per a la vostra Tagline, penseu en què voleu començar un bloc en primer lloc. Hauria de descriure de què tracta el teu bloc. També podeu canviar el format de data i hora des d’aquesta pàgina si ho desitgeu.

Configuració de WordPress

En aquesta secció podeu definir a Categoria de publicació per defecte i tipus de publicació pels teus articles. Si veieu que encara no heu començat a publicar blocs, es tracta d’una secció a la qual podreu tornar més endavant. No és un pas crucial, tot i que pot ajudar a accelerar el procés de blocatge un parell de segons si l’edició els valors predeterminats són del vostre gust.

Llegint la configuració de WordPress

Configuració de WordPress: lectura

A la pestanya de lectura, voldreu definir què Es mostra la pàgina d’inici. Segons el tema que utilitzeu, potser voldreu utilitzar les vostres últimes publicacions de bloc o una pàgina estàtica personalitzada. Més informació sobre com configurar i editar la pàgina principal de WordPress a la nostra guia.

Configuració Configuració de WordPress

Configuració de WordPress: discussió

Aquesta pàgina conté tots els paràmetres relacionats amb els comentaris del vostre lloc. En aquest moment, les vostres principals consideracions haurien de ser tant si permetrà que la gent publiqui comentaris i si cels omments s’han d’aprovar manualment. Hi ha altres opcions a través del qual es pot escorcollar, tot i que la majoria de la configuració predeterminada hauria de funcionar bé

Configuració de WordPress de suports

Aquí és on podeu trobar les opcions de retallat dels suports (imatges) que afegiu al vostre lloc web. WordPress inclou opcions per a talles de miniatura, mitjana i gran imatge. Podeu deixar-les o personalitzar-les si voleu utilitzar les mides predefinides a les publicacions.

Enllaç permanent a la configuració de WordPress

Configuració de WordPress: enllaços permanent

Els enllaços permanents són els que apareixen a la barra d’adreces del navegador quan un visitant es troba a qualsevol pàgina del vostre lloc; és la vostra adreça URL més el identificador de la pàgina o el publicador exclusius. Per exemple, el enllaç enllaç per a aquesta pàgina és “get-begin-wordpress-blogging”.

En aquesta pàgina de configuració, tindreu una llista de diferents formats de enllaç enllaç. De manera predeterminada, WordPress ha d’utilitzar l’identificació de la publicació, que no és molt bonica. En canvi, en general preferim i recomanem Nom del correu una opció, ja que és fàcil d’utilitzar, és atractiu visualment i és un impuls addicional per al vostre SEO (la utilització de la paraula clau a la vostra llimeta és normalment bona cosa).

Nota: un cop seleccioneu una estructura de enllaç permanent i comenceu a publicar publicacions, no haureu de canviar-la sense una preparació prèvia. Com canviar l’estructura de enllaç enllaç sense una planificació i execució adequada, es poden produir enllaços trencats i 404 errors al lloc web..

Bonificació: el vostre perfil

A part de la configuració general de WordPress, també podeu consultar el perfil d’usuari que es troba a la secció següent Usuaris> El vostre perfil o fent clic al vostre nom a la part superior dreta de la pantalla.

Configuració de WordPress: Perfil d'usuari

Els detalls que es mostren en aquesta pantalla sovint es mostren per temes (normalment com a autor de la publicació), per la qual cosa és important que es prengui un moment per assegurar-se que s’introdueix la informació correcta. Assegureu-vos que Mostra el nom públicament l’opció desplegable s’estableix en el nom que vulgueu mostrar al món. Això es defineix mitjançant una selecció del vostre nom d’usuari, nom i cognoms o un sobrenom. I si el tema inclou suport per a bio No oblideu afegir-ho també.

Finalment, també haureu de configurar una Gravatar (utilitzant el mateix compte de correu electrònic que el vostre login de WordPress) amb la imatge que voldríeu utilitzar per al vostre perfil. Normalment una bona sensació de capçal té sentit, tot i que podeu penjar qualsevol imatge que considereu apropiada.

Pas 3: trieu un tema de WordPress per iniciar un bloc

Aquí és on s’incrementen la majoria de nous blocaires: passen hores i hores a la recerca d’un tema perfecte. Per tant, permeteu-me que em carregueu una càrrega: el tema no és tan important quan tot just comença. El vostre objectiu únic ha de ser la creació de contingut i aconseguir que la gent pugui veure. No us preocupeu massa pel disseny del vostre lloc fins que no tingueu un públic important per dir-vos si els agrada o no.

De manera predeterminada, veureu el tema anual de WordPress actiu al vostre lloc web. Automattic (la gent que hi ha darrere de WordPress) en publica un de nou cada any i cadascun està orientat als bloggers (el tema més recent Vint i disset, però vint-i-vuit és el camí). Cada any, aquest nou tema és més que adequat per a aquells que primer comencen amb WordPress per iniciar un bloc.

Temes predeterminats de WordPress

Però en algun moment probablement voldreu canviar a un tema amb més funcions per al vostre lloc web en creixement. Fer que el commutador sigui fàcil, només cal que instal·leu un tema nou. Només cal navegar per Aparença> Temes> Afegir nou mitjançant la barra lateral. Feu clic al botó per penjar el tema. A continuació, seleccioneu el fitxer zip del tema que voleu carregar, instal·lar el tema i activar-lo. Ta-dah! Acabeu d’instal·lar un bonic tema premium amb més funcions i opcions que tindreu en un tema gratuït.

Tot i que hi ha molts temes gratuïts i premium per triar i triar, realment no podreu superar la qualitat dels temes que es realitzen aquí a WPExplorer. Aquí hi ha alguns dels nostres favorits.

Elegant estil de vida i comerç electrònic tema de WordPress premium

tema de text i botiga de wordpress chic

Informació i descàrregaVeure la demostració

Chis és un tema elegant i elegant amb blogs amb suport complet de WooCommerce. Això vol dir que és fàcil escriure sobre els vostres temes preferits i que sigui tan fàcil vendre els vostres productes. No està bé?

Tema de WordPress amb blocs zero

tema de blocs de wordpress zero

Informació i descàrregaVeure la demostració

Zero és una opció de blocs neta i mínima amb una senzilla navegació en barra lateral. Excel·lent per a blogs personals o de fotografia, Zero té tot el que necessita sense haver-te inflat. A més, és gratuït, pel que no t’encanta?

Mesa gratuïta Blog de maçoneria Tema WordPress

Mesa lliure de WordPress

Informació i descàrregaVeure la demostració

Mesa és un tema elegant i gratuït de blocs de maçoneria de WordPress que és ideal per a blocs personals o professionals. Aquest tema admet tones de formats de publicació i inclou opcions de personalitzadors útils per ajudar-vos a continuar.

Arrossegueu i deixeu anar un tema de WordPress amb múltiples usos i blocs

Total de temes de WordPress

Informació i descàrregaVeure la demostració

Per últim, com no podríem esmentar Total? El tema Total és només això: una solució total per a qualsevol tipus de lloc web, especialment si voleu iniciar un bloc. Amb un creador avançat de pàgina i arrossegueu, es poden personalitzar fàcilment opcions de color il·limitades, tipus de lletra personalitzats de Google, carteres i galeries integrades, control lliscants premium, formats de publicació de vídeo i àudio, creador de capçalera, ginys personalitzats i molt més. Inicieu un bloc personal, gestioneu un lloc web corporatiu, publiqueu els vostres lloguers, compartiu receptes i molt més. No hi pot fer res en total!

Però són alguns dels nostres favorits que us facilitaran començar un bloc. Ara que heu seleccionat el tema, és hora d’anar a escollir alguns complements!

Pas 4: instal·leu els complements recomanats

Si els temes són els primers obstacles per als nous blocaires, els complements han de tenir el segon lloc. És massa fàcil dedicar hores a instal·lar qualsevol nombre de plugins abans que realitzeu qualsevol cosa en termes de creació de contingut. És un temps enorme per xuclar.

En realitat tu no necessitat qualsevol complement per començar com a blogger. WordPress està ben equipat. Tot i això, hi ha alguns complements que us recomanaria instal·lar i activar per treure el màxim partit al vostre bloc.

Nota: cadascun d’aquests complements és gratuït i es pot instal·lar navegant a Complements> Afegir nou mitjançant la barra lateral. A continuació, utilitzeu el quadre de cerca per cercar un complement gratuït al dipòsit (o feu clic per penjar un complement que hàgiu baixat en un altre lloc).

Quan hàgiu trobat el connector que vulgueu, feu clic a l’enllaç “Instal·la ara”. Una vegada instal·lat el connector, se us oferirà una opció per activar el nou. Això és! El complement ara està instal·lat i activat. La configuració de cadascun d’aquests complements recomanats hauria de ser senzilla, però si teniu alguna pregunta senzilla, podeu fer-ho a la secció de comentaris que hi ha a continuació, o visiteu la pàgina del complement a WordPress.org per obrir un tema de suport..

Per a la protecció contra correu brossa, proveu Akismet

Plugin de protecció contra correu brossa de Akismet

El correu brossa de comentaris pot ser un problema enorme més endavant si no configureu ni un bloc de carreteres ni dos per aturar els spammers. El complement número un per a això és propi de WordPress Akismet, i, tot i que hi ha altres complements de correu brossa, pensem que és el millor complement de protecció contra correu brossa de WordPress. Akismet és força senzill d’utilitzar: només cal instal·lar, activar i seleccionar un nivell de “rigor”. Després d’Akismet, analitzarà els vostres comentaris i traslladarà automàticament els comentaris sospitosos a la vostra carpeta de correu brossa, tot el que heu de fer és recordar-la de buidar-la.

Per afegir compartició social, considereu AddThis

AddThis complement compartit social

Voleu que la gent comparteixi el vostre contingut, no? Per tant, si el vostre tema ja no admet la compartició social, haureu d’instal·lar un complement per això. Una bona opció gratuïta és AddThis. El seu complement de compartició social gratuïta afegeix opcions per a més de 200 xarxes socials, tones d’estils de botons i un munt d’ubicacions (barra lateral, capçalera, widget, en contingut, etc.) de forma gratuïta. Si voleu veure les vostres analítiques o tenir opcions de compartiment més avançades, necessitareu una prima AddThis compte, però per a la majoria de bloggers, només el connector ofereix un munt.

Optimitzeu el vostre SEO amb Yoast

SEO de Yoast

L’optimització de motors de cerca, o SEO en definitiva, és un aspecte essencial de qualsevol lloc web. Però convertir-se en expert en SEO necessita anys i, tot seguit, cal seguir aprenent. Per això, plugins com Yoast SEO són ​​un complement important per als usuaris de WordPress. Ens agrada Yoast SEO perquè inclou opcions bàsiques de SEO per a pa ratllat, títols, fragments, optimitzacions de paraules clau i molt més.

Afegiu Google Analytics amb MonsterInsights

Analytics MonsterInsights per a WordPress

Una bona manera de veure el rendiment del vostre lloc és fer un seguiment de les visites al vostre lloc mitjançant Google Analytics. Consulteu la nostra guia sobre com configurar Google Analytics per al vostre lloc web, però un cop hàgiu creat un compte i afegit el codi de seguiment al vostre lloc web, podeu començar a supervisar-lo. Per descomptat, podeu revisar manualment el vostre compte de Google Analytics cada dia, però WordPress és el CMS flexible que ofereix tones de complements fàcils d’utilitzar que integren les vostres analítiques al vostre quadre de comandament de WordPress. Nosaltres recomenem MonsterInsights ja que funciona bé amb SEO de Yoast, d’aquesta manera podeu combinar la vostra estratègia de SEO amb la vostra supervisió de SEO per obtenir resultats molt millors.

Manteniu les còpies de seguretat de WordPress amb VaultPress

VaultPress per a WordPress

Sempre és una bona idea planificar el pitjor, i un dels millors fracàs segur quan comences un bloc amb WordPress es fa còpies de seguretat periòdiques.. VaultPress és un complement gratuït, però necessita una pertinença premium per tal de poder crear i mantenir còpies de seguretat completes del lloc. És una part dels plans premium de Jetpack, que comencen a només 3,50 dòlars al mes (només 39 dòlars anuals), que és un preu molt baix per tenir una tranquil·litat total que el vostre lloc web té un pla B. Si no voleu utilitzar un plugin per a còpies de seguretat, cap problema. Hi ha diversos mètodes gratuïts que podeu utilitzar per fer còpies de seguretat de WordPress mitjançant el vostre pla d’allotjament o manualment.

Pas 5: Inicia Blogging

Arribats a aquest moment, el vostre bloc està pràcticament preparat per a la producció de contingut i només hi ha algunes coses més a tenir en compte. El primer és desfer-se de l’exemple de publicacions, pàgines i comentaris que WordPress inclou de manera predeterminada.

Suprimeix la pàgina i la publicació d’exemple

Primer clic sobre el botó Pàgines element de menú a la barra lateral. Al vostre nou bloc, podreu veure només una pàgina d’exemple que podeu suprimir fent una volta per sobre de cadascun i seleccionant-la Paperera opció.

suprimint una publicació de wordpress

De moment no és necessari crear cap pàgina nova, encara que potser voldreu tornar més tard per crear una pàgina sobre o en algun moment de contacte. Actualment ens hem centrat en que el vostre blog passi, que no requereix res, excepte les publicacions. Així que feu clic a Publicacions a la vostra barra lateral i, de la mateixa manera que amb les vostres pàgines, suprimiu la mostra que porta per títol “Hola món!”

Ara el vostre bloc és fresc, net i preparat per a les vostres paraules de saviesa.

Crea la teva primera publicació

Vegem la creació de la primera publicació. Només cal navegar per Publicacions> Afegir novetat a través de la barra lateral i se us mostrarà una pantalla similar a la que es mostra a continuació:

Escriviu la vostra primera publicació al bloc

Hi ha tres punts claus per necessitar la publicació de la primera publicació (tot i que tenim una guia detallada per publicar la primera publicació de WordPress):

 1. Creeu un títol per a la publicació: Aquest camp entra directament a sota “Afegeix una publicació nova”. Deixa-ho clar, concis i enganxós. També és una bona idea incloure la vostra paraula clau.
 2. Escriu el teu contingut: Entra a la caixa principal de l’editor de text que ocupa la majoria de la pantalla. Es tracta d’un editor que és el que veus és el que s’obté (WYSIWYG en resum), el que significa que podeu veure els canvis que feu amb l’editor quan feu servir les opcions incloses (negreta, cursiva, mides de lletra, enllaços, etc. ) o inserir suports (imatges, enllaços de vídeo, etc.).
 3. Imatge destacada, categoria i etiquetes: Si voleu afegir una imatge destacada, ara és el moment de fer-ho. També us recomanem que utilitzeu categories (agrupacions àmplies de publicacions) i etiquetes (específiques, descriptors de nínxol), ja que faciliten als lectors navegar pel vostre lloc web més endavant quan tingueu centenars de publicacions al vostre bloc..

Amb els tres punts coberts, feu clic a Publicar botó. Això sí, és senzill crear contingut a WordPress. Tot i que hi ha diverses coses que podeu fer per optimitzar i presentar les publicacions millor, la clau per començar és justament això: començant. Més aviat us preocupeu per la lletra petita, però de moment podreu obtenir contingut per aquí!

Afegeix més funcions

Sempre podeu afegir al vostre lloc web amb WordPress. Afegiu més pàgines, afegiu més plugins, trieu un tema nou per afegir nous estils. El cel es el limit! A continuació, es mostren algunes funcions més comunes que podeu afegir al vostre lloc (alteració del spoiler; moltes només necessiten un complement).

 • Com afegir un fòrum a WordPress
 • Com afegir una botiga a WordPress
 • Com afegir fonts de Google a WordPress
 • Com personalitzar el disseny del vostre lloc web
 • Com afegir un creador de pàgines

A què estas esperant? Vés a Iniciar un bloc!

Començar amb els blogs realment és tan fàcil com el procés dels cinc passos anteriors, i la corba d’aprenentatge per iniciar un bloc és poc profunda si es comença a remar en lloc de saltar al final. Hi ha molt temps per obsessionar-se per modificacions de temes menors, nous plugins i optimitzar el vostre SEO, però els blocs amb èxit gairebé sempre es tornen a contingut que produeixis.

En la seva majoria, els visitants no es preocuparan gairebé tant pel que fa al seu disseny ni a la seva funcionalitat de complement que al seu contingut. Així que abraça el cor dels blocs, crea i comença un bloc!

Tens alguna pregunta sobre com començar un bloc? O WordPress blogging específicament? Estarem encantats d’ajudar-vos-en només us deixem un comentari.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map