Guia del creador de pàgines per arrossegar i deixar anar el compositor visual final per a WordPress

Guia definitiva per al compositor visual per a WordPress

Visual Composer s’ha convertit en un dels complements més importants de creació de pàgines per a WordPress. Des que es va publicar el maig de 2011, el connector ha explotat amb més de 150.000 clients més (i això no compta els centenars de milers d’usuaris que han rebut una còpia inclosa amb un tema), més de 200 complements i extensions i centenars de revisions positives. el web.


Si ja no teniu la vostra pròpia còpia del complement, potser l’heu vist inclosa amb un tema primari de WordPress o potser heu trobat amb una antiga guia Visual Composer en algun lloc del web. Molt ha canviat des que es va publicar el Visual Composer per la qual cosa volíem guiar-vos a través de totes les funcions fantàstiques que formen aquest potent complement..

Coneix el compositor visual

Creador de pàgines Visual Composer

Si no ho coneixeu, Visual Composer és un complement de creació de pàgines per arrossegar i deixar anar per a WordPress. Aquest complement dandy pràctic treu la part difícil de crear pàgines i pàgines personalitzades de aspecte WordPress. No cal fer coneixements de codificació. Simplement instal·leu el complement i podeu començar a treballar creant les vostres publicacions i pàgines. També és compatible amb la majoria de temes gratuïts i molts d’altres premium, a més, és totalment compatible amb plugins populars com el formulari de contacte 7, la revolució de control lliscant i molts altres (que us tocarà més endavant).

Instal·lació del Visual Composer

Abans de poder crear les vostres pròpies pàgines, haureu de descarregar i instal·lar Visual Composer. Hi ha dues maneres de protegir una còpia del complement: qualsevol compra la vostra pròpia còpia o compra un tema premium amb el complement inclòs. El el plugin funciona exactament igual independentment de quina ruta trieu, l’única diferència d’aquests dos mètodes és la manera d’instal·lar-la.

Opció 1: compra la vostra pròpia còpia per utilitzar al lloc de WordPress

La primera manera de demanar les mans a una còpia de Visual Composer és comprar el connector per si mateix. Simplement aneu a CodeCanyon, afegiu una còpia de Visual Composer a la vostra cistella (us recomanem que afegiu suport addicional per tenir un any complet d’assistència de l’autor del complement a la vostra disposició) i completeu la compra..

Compra el Visual Composer

A continuació, navegueu a la pàgina de baixades. Feu clic al botó de descàrrega verda que hi ha al costat del connector Visual Composer que acabeu de comprar i seleccioneu Només fitxer de WordPress instal·lable.

Baixeu el Visual Composer

Ara, inicieu la sessió al vostre tauler de WordPress i navegueu a Complements> Afegir nous. Feu clic a Pengeu el complement botó a la part superior de la pantalla.

Pengeu el connector de Visual Composer

Seleccioneu el fitxer zip de Visual Composer que heu baixat de CodeCanyon. A continuació, només cal que feu clic per instal·lar i activar el complement.

Com que heu adquirit el connector, també haureu d’afegir el vostre codi de llicència per finalitzar el procés d’activació. N’hi ha prou de fer clic a l’enllaç que hi ha a la part superior de la pantalla i després al botó blau gegant activeu la vostra còpia de Visual Composer.

Feu clic per activar Visual Composer

Això us obrirà un portal per tal que WPBakery verifiqui la compra. Feu clic al verd gran Aprovar botó. No us preocupeu: només teniu permís a WPBakery per confirmar que el vostre nom d’usuari / correu electrònic va comprar realment una còpia del Visual Composer.

Activa Via Envato

Seguiu les indicacions per completar l’activació i tornar al vostre tauler de control de WordPress. Ara ja esteu preparats per començar a construir!

Opció 2: Visual Composer es va combinar amb el tema de WordPress

Si heu comprat un tema amb Visual Composer inclosa, la instal·lació és diferent i també pot variar per autor. Us mostrarem com instal·lar el connector si feu servir un tema de WPExplorer com el Total (i hauria de ser bastant similar amb la majoria dels altres temes premium).

Primer hauràs de descarregar i instal·lar el teu tema de WordPress. Si heu adquirit el tema de Themeforest, és el mateix procés que la baixada de Visual Composer. Inicieu la sessió al vostre compte de Themeforest i aneu a la pàgina de descàrregues. A continuació, localitzeu el vostre tema, feu clic al botó de descàrrega i seleccioneu només el fitxer de WordPress instal·lable.

Descarregueu Tema de WordPress

A continuació, inicieu la sessió a la instal·lació de WordPress i feu clic a Aparença> Temes> Afegir nou. A continuació, feu clic a Carregueu tema opció a la part superior de la pàgina. Haureu d’obrir el fitxer zip descarregat per localitzar el fitxer de WordPress instal·lable. Això es deu al fet que el tema Total s’ofereix amb funcions afegides com ara plugins premium, dades d’exemple i fitxers PSD.

Instal·leu tot el tema de WordPress

Un cop localitzat el fitxer, podeu penjar, instal·lar i activar el tema. Després de l’activació, Total us demanarà que instal·leu plugins recomanats – inclòs el Visual Composer.

Total de complements recomanats

Només cal fer clic a l’enllaç Comenceu a instal·lar connectors. Selecciona Instal·leu al desplegable de les accions massives, comproveu tots els complements que vulgueu instal·lar i, a continuació, feu clic a Sol·licitar.

Instal·leu connectors recomanats

Això només heu de fer! No cal que activeu Visual Composer mitjançant Envato. Perquè heu comprat un tema en lloc de la vostra pròpia còpia del complement no teniu cap codi de llicència per verificar i no tindreu accés a les actualitzacions de complements fins que l’autor del tema us el proporcionin.

Activació opcional del compositor visual

Per descomptat, si voleu comprar la vostra pròpia còpia per rebre actualitzacions més ràpidament, segur, però no és obligatori utilitzar Visual Composer amb el vostre tema. Amb aquest, podeu passar a l’ús del complement realment.

Com començar amb el creador de pàgines Visual Composer

Ara que teniu Visual Composer instal·lat, ha arribat el moment de començar amb la configuració del vostre complement. Al tauler de WordPress ara heu de veure una opció de Visual Composer. Feu clic sobre ella per obrir la pàgina de configuració.

Configuració general de Visual Composer

El Configuració general la pestanya conté opcions senzilles per habilitar / desactivar elements responsius per apilar-se a les pantalles petites (de manera que podeu tenir una fila de tres columnes estàndard convertida en tres files d’una sola columna vs. reduir la fila de tres columnes al mòbil), seleccionar un subconjunt de lletra de Google i un botó de descans. per tornar a activar les visites guiades de Visual Composer.

Gestor de funcions de Visual Composer

Si el lloc web utilitza diverses funcions d’usuari, Visual Composer Gestor de funcions sens dubte serà útil. Aquesta pàgina de configuració permet restringir l’accés de l’usuari a diverses funcions de Visual Composer en funció del paper. D’aquesta manera podeu permetre als administradors l’accés a totes les funcions alhora que limitem els editors a les pàgines del bloc i als col·laboradors a res..

Això ho vam mencionar anteriorment durant la instal·lació, però el Llicència de producte és la pestanya on podeu verificar el codi de llicència si heu comprat la vostra còpia del complement. Si la vostra còpia de Visual Composer inclou un tema, podeu ignorar aquesta secció.

Elements del creador de pàgines

Elements del creador de pàgines Visual Composer

Visual Composer inclou 34 elements de creador de pàgines estàndard per a moltes funcions que voldríeu afegir a les vostres pàgines (la captura de pantalla de dalt mostra totes elles, a més de l’element de Formulari de contacte 7 del que us en parlem més endavant). Molts dels elements inclouen opcions afegides de colors, sanefes, encoixinat, marges, CSS personalitzats, animacions i molt més. Aquí hi ha un resum detallat del que inclou:

 • Files són la pàgina de les vostres pàgines. Utilitzeu l’element de fila per crear columnes i per inserir tots els altres elements de pàgina.
 • Blocs de text són exactament el que semblen: blocs de text. mitjançant l’editor estàndard de WordPress WYSIWYG, podeu afegir i formatar text amb aquest mòdul.
 • Icones inclou icones de lletra de les biblioteques d’icones següents: FontAwesome, Icònica oberta, Tipics, Entypo, Linecons i Mono Social.
 • Separador i separador amb text són maneres de crear salts de línia (i de text) entre seccions que creeu a les vostres pàgines.
 • Caixes de missatges són ideals per afegir notes, alertes o altres massatges en caixa.
 • Facebook, Tweet, Google+ i Pinterest Són tots els botons de compartició social senzills que podeu afegir perquè els usuaris puguin compartir la pàgina que creeu.
 • Preguntes freqüents són canvis que es poden utilitzar per afegir contingut ocult als usuaris que es poden revelar mentre llegeixen a la vostra pàgina.
 • El Imatge única és només això: una imatge senzilla amb opcions d’impressió, dimensionament, enllaç i molt més.
 • Pestanyes, Tours i Acordions són semblants a les preguntes freqüents, ja que contenen contingut ocult o plegable, però amb la primera secció oberta.
 • A Contenidor amb pàgines és un control lliscant de contingut bàsic (però podeu inserir gairebé qualsevol element del creador de pàgines a cada contenidor “pàgina”).
 • Encapçalaments personalitzats faciliteu afegir els vostres encapçalaments a seccions mitjançant tipus de lletra personalitzats, mida, colors i molt més.
 • Botons permeten afegir enllaços a altres pàgines o llocs web externs.
 • A Crida a l’acció és un quadre de crida amb un botó afegit que crida l’atenció als usuaris i permetrà afegir una mica de contingut convincent.
 • El Barra lateral generalitzada us permet inserir la vostra barra lateral personalitzada a qualsevol lloc de la pàgina.
 • El Reproductor de vídeo facilita la inserció de diferents formats de vídeo compatibles amb WordPress.
 • Google Maps és una altra opció senzilla: només cal enganxar al codi de Google Map per inserir un mapa a la pàgina.
 • Barres de progrés, gràfics de taules, gràfics rodons i gràfics de línia són totes les maneres de gràficar o mostrar dades o habilitats.
 • Espai buit fa que sigui senzill afegir una ruptura vertical entre elements.
 • Reixes de correus, de mitjans de comunicació, de maçoneria i de maquinària de mitjans són totes les graelles personalitzades que podeu afegir a les pàgines (amb l’opció de barrejar i combinar els tipus de publicacions o suports).

Elements de widget del compositor visual

El complement també inclou 8 elements de widget que es pot utilitzar per crear la vostra pròpia barra lateral si ho decideix. Aquests esdevenen útils quan es creen pàgines de destinació personalitzades en què pot ser que la seva barra lateral no estigui en una ubicació típica de la pàgina o si tot el vostre lloc web és una gran xarxa de pàgines de destinació sense que hi hagi dos que utilitzin la mateixa barra lateral.

Extensions de compositor visual

Els elements bàsics del component visual són excel·lents per començar, però, finalment, voldreu o necessitareu més per crear els dissenys de pàgines personalitzades. Això és possible mitjançant extensions. Hi ha algunes fonts diferents per a extensions de Visual Composer.

Elements del creador de pàgines total per a Visual Composer

La primera manera de fer-ho Amplieu el Visual Composer mitjançant el vostre tema. Un excel·lent exemple és el tema total de WordPress que inclou 39 elements de creador de pàgines afegits. S’inclouen exclusivament amb Total per treballar amb les seves funcions, de manera que heu de tenir el tema instal·lat i actiu per utilitzar-les. Total inclou extensions per a tipus de publicació personalitzada (testimonis, personal, carteres), galeries personalitzades, lliscants senzills, socials i molt més. Això us facilita afegir el contingut que vulgueu al lloc que el desitgeu.

Addons de compositors visuals de tercers

Si el tema no inclou cap extensió que podeu instal·lar Extensions de Visual Composer de tercers. Aquests poden anar de franc a 55 dòlars i estan disponibles per a diversos autors a CodeCanyon i al web. Si voleu afegir algunes funcions addicionals, com ara taules de preus i socials, el complement gratuït de Symple Shortcodes és el camí que cal seguir (el vam crear aquí a WPExplorer després de tot). Si voleu afegir més opcions de càrrega barca, pot ser que us convingui un complement premium com ara el complement final. Hi ha literalment centenars d’opcions: podeu veure una llista completa de complements compatibles a WPBakery.

Tanmateix, escolliu ampliar el Visual Composer, us recomanem que us ho recomanem no utilitzeu totes les extensions de tema i de complements alhora. Més no sempre és millor, sobretot en aquest cas. No només això generarà moltes opcions de superposició i duplicació, sinó que també retardarà significativament el lloc (un munt de codi entra en cada element del creador de pàgines). Així que trieu l’extensió que us resulti més adequada i aneu-hi.

Edició de backend i frontend

Amb Visual Composer no us limitareu a com podeu crear i editar les vostres pàgines. Amb aquest potent complement, podeu fer canvis des del backend modular o des del frontend visual.

Editor de backend de Visual Composer

Editor de backend de Visual Composer

Si trieu utilitzar el format editor de backend cada element es mostra com un element modular que podeu inserir, arrossegar i deixar anar al seu lloc. Aquest mètode és excel·lent si voleu dissenyar ràpidament un fotograma del que voleu que sembli la vostra pàgina i també pot ser més ràpid que el frontend si teniu un servidor o una connexió a Internet més lents..

L’editor de backend és bastant fàcil d’utilitzar. Simplement feu clic al botó blau per al menú Editor de backend per habilitar Visual Composer per a la pàgina o publicació que editeu.

Activa l'editor de backend

A continuació, feu clic al botó turquesa per +Afegeix elements.

Afegeix elements mitjançant l'editor de backend

A partir d’aquí podeu començar a inserir tots els elements de la pàgina que desitgeu!

Editor de frontend de Visual Composer

Editor de frontend de Visual Composer

El editor frontend ofereix una visió molt millor del que serà la vostra pàgina final, ja que és essencialment un editor visual en temps real. Permet inserir tots els mateixos elements del creador de pàgines com l’editor de backend amb l’avantatge afegit de poder veure-los en lloc d’un mòdul. Podeu veure la mida que té realment una imatge de 300px o si apareix un botó morat amb un valor hexagonal # 6e2f93.

Per habilitar l’edició de frontend, feu clic a qualsevol dels dos Editor frontend opcions per a la vostra pàgina o publicació.

Activa l'editor de Frontend

Això actualitzarà la pantalla i us portarà a una visualització prèvia del frontend de la publicació o de la pàgina amb totes les mateixes opcions de creació de pàgines que l’editor de backend..

Afegeix elements mitjançant l’editor de Frontend

Només cal fer clic per començar a afegir elements. La principal diferència aquí és que ara podeu veure elements a mesura que els inseriu i podreu fer servir el opcions de vista prèvia a la barra superior per obtenir una idea de com es veurà la vostra pàgina als ordinadors de sobretaula, ordinadors portàtils, tauletes i telèfons.

Afegir i editar elements de pàgina

Tant si feu servir l’editor de darrere o de front, tindreu les mateixes opcions per personalitzar els vostres elements del creador de pàgines. Si bé les opcions varien entre els elements, hi ha algunes característiques clau que cal tenir en compte després d’inserir l’element.

Visual Composer: edita la fila

Opcions de fila de Visual Composer

No importa el que vulgueu afegir a la vostra pàgina primer heu d’inserir una fila. Un cop inserit, podeu fer el cursor sobre l’element del frontend per revelar el blau opcions de fila (al darrere, aquests són sempre visibles a la part superior de cada fila).

 • El primer Icona de fila és on podeu fer clic per arrossegar i deixar anar la fila a una posició nova de la vostra pàgina.
 • El Llapis la icona obre opcions per a la configuració de la fila. Pot variar segons el tema. Amb el tema Total, podreu veure opcions d’identificació de desplaçament local, estirament de fila (per a files d’amplada completa), fila d’alçada completa, alçada mínima, visibilitat al mòbil, contingut centrat, columnes d’alçada igual, animació, tipografia, amplada màxima, espaiat de columnes , opcions de disseny, de vídeo o de paralaxis i de disseny (marge, sanefa, rellotge, color / imatge de fons).
 • Columnes han de definir el nombre de columnes de la vostra fila. Hi ha opcions predeterminades de fins a 6 columnes, però també podeu definir el vostre disseny personalitzat de columnes si voleu.
 • Més afegeix una nova fila a sota de la que editeu.
 • El Duplicar la icona clonarà la fila actual i tot el contingut (també els elements que heu inserit a la fila). Això és fantàstic si voleu reutilitzar un disseny de fila diverses vegades a la mateixa pàgina.
 • Paperera és simplement suprimir una fila sencera i el seu contingut.
Visual Composer: Edita la columna

Opcions de columna de Visual Composer

Si passeu una fila a l’editor de frontend, també veureu groc opcions de columna (al backend trobareu les mateixes opcions i icones que es mostren a sobre de cada columna).

 • El primer Icona de columna és el mateix que les files: feu clic sobre ell per arrossegar i deixar anar i reorganitzar les columnes dins de la seva fila.
 • El Llapis és la configuració general de la columna. De forma similar a les files, les opcions de columna poden variar en funció del tema que utilitzeu. Amb Total hi ha disponibles les opcions següents: visibilitat al mòbil, animació, tipografia, alçada mínima, opcions de disseny (marge, sanefa, rellotge, fons) i configuració de resposta (desplaçament personalitzat, amplada o opcions ocultes basades en el dispositiu).
 • Per a columnes Més la icona afegirà un element a la part superior de la columna, per sobre de qualsevol altre element ja inserit.
 • Un cop més, la Paperera la icona és suprimir tota la columna més el seu contingut. Després de suprimir una columna, les columnes restants mantenen les seves dimensions (si elimineu una de les tres columnes, les dues columnes restants continuaran sent de 1/3 columnes), així que recordeu editar les amplades de columna després de suprimir-les.
Visual Composer: Edita l'element de pàgina

Opcions de l’element de pàgina Visual Composer

Dins de la vostra fila o columnes, fareu servir la icona més per inserir un element de pàgina. A la captura de pantalla superior hem afegit un Quadre de missatges. Quan inseriu un element, la configuració s’obrirà automàticament. Per editar un element que ja heu afegit, simplement heu de fer clic amb el ratolí sobre l’element de l’editor frontal o posterior per mostrar les opcions següents:

 • El Llapis La icona obrirà la configuració (que es descriu a continuació).
 • El Duplicar la icona clonarà l’element de la vostra pàgina exactament com el teniu (configuració i tot).
 • Per últim, el Paperera només esborrarà l’element creador de pàgines. de la fila o columna on l’has inserit deixant tots els altres elements amb tacte.
Visual Composer: Element general de la pàgina

Opcions generals de l’element de la pàgina

Quan inseriu un element nou o feu clic a la icona Llapis per a un element, obrireu l’element creador de pàgines configuració. Es divideixen (en la seva majoria) en diverses pestanyes per facilitar-vos la visualització de totes les opcions de personalització disponibles. A més de la pestanya de configuració, hi ha un engranatge icona a la cantonada superior dreta que podeu utilitzar per desar els paràmetres seleccionats com a preestablert per ser reutilitzats posteriorment o com a per defecte que s’utilitzarà automàticament cada vegada que inseriu aquest element específic.

El Pestanya general inclou opcions generals per a l’element de pàgina. Aquests poden variar en funció de quin element inseriu (però, en tots els casos, l’edició és tan senzilla com utilitzar un menú desplegable, un selector de colors, una casella de text o una casella de text). Per exemple, el Quadre de missatges a la captura de pantalla superior s’inclouen opcions per a un estil, forma, color, icona, text i animació. Però si introduïu a Botó en el seu lloc trobaríeu opcions de text, URL, estil, forma, color, mida, alineació, icona i animació.

Visual Composer: Disseny d'elements de pàgina

Opcions de disseny d’elements de pàgina

El Pestanya Opcions de disseny és la segona pestanya estàndard que veureu a gairebé tots els elements del creador de pàgines. A partir d’aquí, podeu afegir un fons personalitzat (color o imatge), vora, encoixinat i marge al vostre element. Les opcions de Simplificar els controls redueixen les opcions del quadre CSS de manera que podeu introduir un valor universal per a cada opció (marge, vora i encoixinat). Una nota a recordar: quan s’aplica un fons es troba dins de la vora. Tan augmentant el seu encoixinat augmentarà el fons visible que afegiu al vostre element, però si ho feu augmentar el seu marge augmentarà l’espai buit al voltant de l’element de la vostra pàgina (mostrant la fila / pàgina que hi ha al darrere)

Per descomptat, segons el mòdul que inseriu, l’element de la vostra pàgina pot tenir moltes més pestanyes. Per exemple el Visual Composer Publicar quadrícula ha afegit pestanyes d’opcions per a Configuració de dades i Disseny d’elements. I si utilitzeu elements de pàgina personalitzats mitjançant una extensió com la Graella total de personal Hi pot haver encara més opcions integrades (com ara opcions de consulta, retallades d’imatges personalitzades, meta, enllaços socials, extractes, etc.) en funció del que inclogui l’autor de l’extensió..

Nota: Podeu consultar la llista completa d’elements de la nostra web Guia total de mòduls de constructor. Tanmateix, la millor manera d’aprendre què fa cada mòdul és jugar amb Visual Composer. Creeu una pàgina de prova i practiqueu la inserció i l’edició d’elements. Obtindràs ràpidament la possibilitat de crear pàgines com un professional!

Connectors populars compatibles

A més de les extensions de Visual Composer, molts complements populars són compatibles amb Visual Composer i afegeixen el seu propi element de creació de pàgines automàticament. A continuació, es mostren alguns dels molts complements que us agradarà sentir que funcionen perfectament amb el connector Visual Composer per a una construcció de pàgines encara millor..

Elements de WooCommerce per a Visual Composer

WooCommerce: Si voleu crear una botiga amb WordPress, WooCommerce és el camí a seguir. Aquest complement no només és gratuït i ple de funcions increïbles, sinó que és totalment compatible amb Visual Composer. Un cop instal·lat i activat, WooCommerce no només afegirà la seva pròpia configuració i opcions, sinó que també afegeix 17 elements del creador de pàgines nous per jugar amb tu.

Plugin de WordPress Slider Revolution

Revolució lliscant: Els botons lliscants són una manera fantàstica d’afegir una secció d’atractiu i atenció plena de contingut a qualsevol pàgina i Slider Revolution és un complement perfecte per fer-ho. Amb aquest complement podeu arrossegar i deixar anar elements com text, botons, imatges i fins i tot vídeos amb animacions i efectes afegits per crear lliscants impressionants. Vegeu-lo en acció a moltes de les nostres demostracions totals!

Plugin WordPress LayerSlider

LayerSlider: Una altra opció excel·lent per als sliders és el complement LayerSlider. És tan fantàstic com Slider Revolution, però amb una interfície i opcions una mica diferents. Fins i tot inclou un creador de transicions personalitzat perquè pugueu crear una d’animacions amables. També és un dels dos botons lliscants premium amb el nostre tema total de WordPress, per la qual cosa sabeu que és molt bonic.

Formulari de contacte 7 Plugin gratuït de WordPress

Formulari de contacte 7: Els formularis de contacte són una part important de qualsevol lloc web, ja sigui un blogger amb un formulari per a consultes comercials o un dentista amb un formulari de cites. El formulari de contacte 7 és completament gratuït, flexible i amb Visual Composer és fàcil inserir els vostres formularis de contacte amb l’element del formulari personalitzat.

Plugin de traducció de WordPress WPML

WPML: Si voleu crear un lloc web multilingüe, WPML és una de les opcions més importants per traduir les vostres publicacions i pàgines. Plus WPML és totalment compatible amb Visual Composer, de manera que és possible traduir totes les pàgines personalitzades que creeu.

Plugin gratuït de WordPress de Polylang

Polylang: Si no voleu invertir en WPML, Polylang és una excel·lent opció gratuïta totalment compatible amb Visual Composer (és un dels complements gratuïts que us recomanem que el vostre lloc de WordPress sigui multilingüe).

Plugin SEO de Yoast

SEO de Yoast: Yoast facilita qualsevol usuari per millorar SEO. Hi ha moltes funcions de SEO importants, com ara mapes de lloc, meta descripcions, pa ratllat i molt més. El millor de tot: Yoast SEO té molt de gràcia amb Visual Composer, de manera que us podeu preocupar de crear pàgines millors en lloc de cercar SEO.

Gestor de plantilles Templatera per a Visual Composer

Templatera: Aquest complement no és només compatible: va ser creat per WPBakery (els autors de Visual Composer) per ampliar la funcionalitat del creador de pàgines. Templatera permet guardar i reutilitzar plantilles, per tant és fàcil crear pàgines de repetició. Un cop instal·lat el connector, afegeix la seva pròpia opció dins de la configuració de Visual Composer al tauler de comandament de WordPress, de manera que és senzill importar, exportar i reutilitzar les vostres plantilles (que creiem que era una característica tan impressionant que també vam incloure aquest complement amb Total)..

I estem segurs que hi ha molts més plugins compatibles. Si no teniu dubtes sobre la compatibilitat d’un nou complement amb Visual Composer, només cal que contacteu amb l’autor del nou complement i pregunteu-ho.

Opcions avançades per al compositor visual

Per a usuaris més avançats, hi ha un parell d’opcions addicionals al Visual Composer que podeu utilitzar per afegir codis drecers personalitzats al creador de pàgines i per crear graelles de suports personalitzades.

Mapeador de codi curt de Visual Composer

El primer és el Mapper de codi curt. Aquesta opció es troba dins de la configuració de Visual Composer i es pot utilitzar per associar els vostres drecers personalitzats a Visual Composer. Això és fantàstic si teniu un codi curt que us agrada (com potser un per a una taula de preus) que no està inclòs amb Visual Composer per defecte.

Inclou la segona opció avançada Creador de quadrícules. Amb aquestes funcions, podeu crear quadrícules personalitzades (semblants als suports i a les reixes publicades) amb dissenys personalitzats per al vostre contingut. Per exemple, podeu crear una graella de publicacions de blocs personalitzats amb imatges rodones, el nom de l’autor de la publicació en una tipografia personalitzada en negreta, una extensió personalitzada, un botó de lectura més i un segon botó que enllaça amb un producte recomanat. Tens la idea? Podeu crear qualsevol disseny de quadrícula que vulgueu amb tones d’opcions per a elements, colors, marges, sanefes i molt més.

Embalatge

Podeu fer tones amb WordPress i el Visual Composer. Si voleu veure el creador de pàgines en funcionament, mireu qualsevol de les nostres demostracions de temes totals en què hem intentat mostrar la varietat d’estils i dissenys que es poden crear amb Visual Composer..

I si trobem a faltar alguna cosa només pregunta’ns. Estarem encantats d’explicar-vos tot el que voleu saber sobre el Visual Composer i el seu funcionament, deixeu un comentari a continuació. Gràcies per llegir!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map