Guia de Toolkit WordPress Envato per a actualitzacions automàtiques de tema

AVÍS: El conjunt d’eines Envato s’ha substituït pel connector Envato Market. Consulteu la nostra guia d’actualitzacions automàtiques Envato Market per obtenir més informació sobre com instal·lar i configurar el nou complement.


Milions de persones utilitzen temes de WordPress i molts usuaris i desenvolupadors opten per comprar temes premium a Themeforest. És una botiga temàtica de bona reputació en la qual es poden confiar en temes de WordPress de qualitat i en autors de temes fantàstics (com WPExplorer, per descomptat). Una altra gran característica de Themeforest és el seu complement Envato WordPress Toolkit per actualitzar automàticament el tema de WordPress. Envato ha creat aquest complement per tal que els autors de Themeforest puguin proporcionar als compradors actualitzacions ràpides i eficients perquè els seus temes estiguin lliures d’errors i compatibles amb la versió més recent de WordPress. Aquesta guia ràpida us mostrarà com descarregar, instal·lar i configurar el complement de Envato WordPress Toolkit (també hem creat una guia de vídeo Envato WordPress Toolkit si preferiu mirar més que llegir).

Obteniu la vostra clau d’API Envato

Abans d’instal·lar el complement, haureu de sol·licitar la vostra clau d’API Envato ja que pot trigar des d’uns minuts fins a unes quantes hores perquè es reconegui la clau. Tot el que heu de fer és iniciar la sessió a Themeforest i visitar la vostra pàgina de perfil d’usuari. Fer clic a Configuració. Hauríeu de veure una Claus API fitxa següent. Només cal fer clic al botó per generar la clau d’API.

generate-envato-api-key

Envato crearà una clau API de 32 caràcters aleatòria per utilitzar-la. Podeu crear diverses claus si ho necessiteu (alguns usuaris prefereixen fer-ho si instal·len cada tema de compra en un domini diferent).

envato-api-key

Baixeu, instal·leu i activeu el connector WordPress ToolKit

Ara que teniu la vostra clau d’API, haureu d’obtenir el connector. Visiteu la pàgina Pàgina de Github de WordPress Toolkit Envato per descarregar el fitxer zip del complement.

descarregar-toolkit-zip

Instal·leu el Toolkit de WordPress Envato igual que qualsevol altre complement. Inicieu la sessió al vostre tauler de control de WordPress i navegueu a la secció de connectors. Feu clic a Afegir nou, a continuació, seleccioneu el botó Carregueu mètode. Cerqueu el fitxer de complements que heu baixat de Github (hauria de denominar-se “envato-wordpress-toolkit-master.zip” o alguna cosa semblant). Feu clic a Instal · lar ara, aleshores Activa el connector.

install-envato-toolkit-plugin

Un cop instal·lat i actiu, haureu de veure un element de menú Envato Toolkit al tauler de control.

Configuració del Toolkit WordPress Envato

La configuració del complement és molt fàcil, ja que ja teniu la clau de l’API Envato. Simplement feu clic a la secció Toolkit Envato element del menú al tauler de control i introduïu el vostre nom d’usuari Envato i la vostra clau d’API. Aleshores Desa la vostra configuració.

add-your-api-key

Un cop desat, el conjunt d’eines ha de reconèixer la vostra clau d’API i mostrar totes les compres de la pàgina temàtica. Si el connector no reconeix la vostra clau d’API, és possible que la vostra clau sigui encara massa nova. Recordeu que he esmentat que pot trigar uns minuts o unes hores? Proveu d’esborrar la memòria cau o refrescar el navegador i, si no funciona, espereu-ho llegint el nostre blog de WordPress durant una hora i torneu-ho a provar en una hora..

Veure totes les compres

Així, un cop tingueu la llista de compres mostrada, podeu instal·lar i actualitzar els vostres temes de la pàgina directiva des del tauler de control. Això vol dir que no haureu d’iniciar sessió a Themeforest per comprovar si hi ha actualitzacions de temes: podeu actualitzar els temes ràpidament, fàcilment i automàticament..

Actualitzar automàticament els vostres temes

Tot el que heu de fer per actualitzar un tema és fer clic a la secció Actualitza automàticament enllaç d’aquest tema al vostre toolkit. El complement us demanarà que confirmeu la vostra actualització. Això us vol recordar que si heu editat el vostre full d’estils o altres fitxers bàsics sense utilitzar un tema infantil, perdreu els canvis. No us preocupeu per les opcions d’estil que heu definit al personalitzador de temes de WordPress ni al tauler d’opcions de tema: aquestes opcions no s’efectuaran actualitzant el vostre tema..

confirmar-actualitzar

Com que sempre seguiu les bones pràctiques i heu utilitzat un tema infantil per fer canvis al codi del tema, feu clic a D’acord per actualitzar el tema. A continuació, veuràs una pantalla d’actualització a la qual acostumaves.

tema d’actualització

Un cop finalitzada l’actualització, si torneu a la pestanya Envio Toolkit, veureu que el vostre tema està actualitzat..

kit d’eines actualitzat

Això és. Fàcil no? Només cal comprovar la Pàgina de Github de WordPress Toolkit Envato de tant en tant per veure si hi ha una actualització de complements. De moment no presenta cap actualitzador automàtic per la qual cosa no veureu una notificació d’actualització al tauler de control de WordPress.

Sempre és una bona idea actualitzar completament els temes ja que els autors corregeixen amb freqüència errors, actualitzant-se per a la versió més recent de WordPress i afegint noves funcions. Esperem que aquest tutorial ràpid us ajudarà a fer més fàcil l’actualització dels temes del Fòrum temàtic!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map