Escriptura d’un complement simple de WordPress, tutorial per a principiants

En idioma de profans, un complement de WordPress és un programa senzill que us ajuda a personalitzar i millorar el vostre lloc web de WordPress sense haver d’editar la programació bàsica. Quan domines Desenvolupament de complements de WordPress, podreu afegir tota mena de funcionalitats al vostre blog de WordPress en molt poc temps. Però abans de convertir-se en professional, heu d’aprendre les cordes.


Un complement de WordPress és un programa, o un conjunt d’una o més funcions, escrits en el llenguatge d’escriptura PHP, que afegeix un conjunt específic de funcions o serveis al weblog de WordPress, que es pot integrar perfectament amb el weblog mitjançant punts d’accés i mètodes. proporcionat per la interfície del programa d’aplicacions de complement WordPress (API). – Escriptura d’un complement, Codi Codi WordPress

A la publicació d’avui us guiarem a través del procés de creació del vostre primer complement de WordPress. Mantindrem el tutorial senzill per atendre per primera vegada a un desenvolupador del qual tingui poc o poc coneixement PHP (el llenguatge de script darrere de WordPress).

Tot i això, abans d’informar-nos en la codificació real, examinarem algunes coses que haureu d’entendre sobre el desenvolupament de complements de WordPress.

Fonaments bàsics a conèixer abans de crear un complement de WordPress

En aquest apartat, revelarem el primers passos heu de seguir al crear un complement WordPress. A més, esmentarem totes les coses que cal tenir en compte a l’hora d’escriure el vostre complement. Genial. Comencem amb els fonaments bàsics.

Com anomenar un complement de WordPress

Abans de tot, heu de presentar un nom únic per al vostre complement WordPress. Una de les millors maneres de determinar un nom favorable és pensar què farà el vostre connector. Així, per exemple, si el vostre complement us ajudarà a la gent a compartir contingut a través de les xarxes socials, podeu incloure la frase “compartició de xarxes socials” al nom. Una altra cosa, els noms de complements poden ser diverses, de manera que no minceu la creativitat.

El nom del vostre complement ha de ser únic per evitar conflictes amb altres complements. Per assegurar-vos que el vostre nom és únic, podeu fer una cerca a Google amb aquest nom. A més, podeu cercar els diferents directoris de complements, inclòs el directori Dipòsit de complements de WordPress.

Per anomenar qualsevol plugin, hem de crear almenys un fitxer de complements (el principal fitxer PHP), que ens introdueix a la següent secció.

Com crear fitxers de complements

Un connector es pot constituir per un sol fitxer PHP o diversos fitxers, segons el que s’ha dissenyat. El fitxer més important és el principal Fitxer PHP, que és l’equivalent a index.php i index.html en temes de WordPress i dissenys HTML respectivament.

Es recomana que els desenvolupadors de WordPress anomenin el fitxer de complements principals després de la seva convenció per convenció. Per exemple, el fitxer principal de plugins d’un plugin anomenat plugin WP Renym seria wp-renym.php. Si afegiu un separador al vostre nom, utilitzeu només guionets (-) entre paraules, en contraposició als guions baixos (_).

Com s’ha esmentat anteriorment, un complement es pot constituir per un sol fitxer o diversos (imatges, JavaScript, idioma, fitxers CSS, etc.) De qualsevol forma, els fitxers de complements han de viure en un sol directori. Així doncs, per a plugins anomenats WP Renym wp-renym.php el fitxer es col·locaria en un wp-renym carpeta. Es poden afegir subcarpetes addicionals dins de la carpeta del complement principal per contenir i organitzar altres fitxers.

Després de definir tot el codi per a un complement, comprimireu la carpeta principal en un fitxer zip (en aquest cas, seria arxiu wp-renym.zip) per penjar-lo i instal·lar-lo en un lloc de WordPress..

Afegir una capçalera de fitxer al fitxer principal de PHP

Quan hagueu d’anomenar el vostre complement, heu d’afegir altres detalls, com ara descripció, versió, llicència, nom de l’autor, bàsicament, tot el que apareixerà a l’apartat o al costat del vostre complement. Pantalla de complements de WordPress – la capçalera del complement. Per a això, heu d’utilitzar un Capçalera d’informació del complement estàndard a la part superior del fitxer PHP principal. Així es veu una capçalera típica:


/ *
Nom del complement: nom del vostre complement
Plugin URI: http: // enllaç a la pàgina principal del vostre complement
Descripció: descriviu de què es refereix el vostre complement en poques frases
Versió: 1.0
Autor: El teu nom (sí! Aquí arriba la fama ...)
Autor URI: http: // enllaç al vostre lloc web
Llicència: GPL2 etc
URI de llicència: http: // enllaç a la vostra llicència del complement
* /

Tots els paràmetres de la capçalera anterior són explicatius de manera que no entraré en els detalls. Només assegureu-vos d’incloure l’important http: // o https: // quan escriviu els vostres URI de connectors i autor o els enllaços no funcionaran.

Seguiu la vostra capçalera amb la informació següent de llicència si feu servir una Llicència GPL2 o una llicència compatible amb la GPL2:

/ * Copyright YEAR PLUGIN_AUTHOR_NAME (correu electrònic: la vostra adreça de correu electrònic)
(Nom del complement) és programari gratuït: podeu redistribuir-lo i / o modificar-lo
en els termes de la llicència pública general GNU publicada per
la Free Software Foundation, sigui la versió 2 de la Llicència, o bé
qualsevol versió posterior.

(Nom del complement) es distribueix amb l'esperança que us sigui útil,
però SENSE Cap garantia; sense la garantia implícita de
COMERCIABILITAT O ADECUACIÓ PER A UNA FINALITAT PARTICULAR. Vegeu el
Llicència pública general GNU per a més detalls.

Hauríeu d’haver rebut una còpia de la llicència pública general GNU
juntament amb (Nom del complement). Si no, vegeu (http: // enllaç a la vostra llicència de complements).
* /

L’abast d’aquest tutorial no ens permet superar aquests passos bàsics. Haureu de consultar el document escriptura d’un complement guieu el còdex per obtenir més informació sobre els ganxos de complements de WordPress, les etiquetes de plantilles, l’estalvi de dades de complements a les bases de dades, el mecanisme d’opcions de complements i l’actualització del vostre complement entre altres coses. El còdex també inclou una massa massiva Recursos de connectors col·lecció completa de guies de vídeo, temes avançats i molt més.

Ara que hem tractat els conceptes bàsics, escrivim un simple complement de WordPress que realitzarà dues funcions bàsiques (però no tan importants):

 • Substitueix les paraules del contingut per les teves pròpies eleccions
 • Afegiu una nota “Gràcies per llegir aquest tutorial …” al final de cada publicació del bloc.

Com escriure un complement de WordPress senzill: WP Renym

En aquesta secció, escriurem codi per al complement WP Renym que he esmentat tot el temps.

Què necessites:

Nomenar el nostre complement

Primer, vam comprovar el repositori de complements de WordPress i vam fer una cerca de Google al nostre nom; WP Renym era gratuït. La meva elecció inicial va ser WP Rename, però ja es va prendre.

Passant a … Obriu un fitxer nou al vostre editor de codis i afegiu el codi següent a la part superior després d’obrir el vostre complement :

/ *
Nom del connector: WP Renym
Plugin URI: http: // enllaç a la pàgina principal del vostre complement
Descripció: aquest complement substitueix les paraules per la vostra tria.
Versió: 1.0
Autor: Freddy Muriuki
Autor URI: http: // enllaç al vostre lloc web
Llicència: GPL2 etc
URI de llicència: https: // enllaç a la vostra llicència de complements

ANY Copyright PLUGIN_AUTHOR_NAME (correu electrònic: la vostra adreça de correu electrònic)
(Nom del complement) és programari gratuït: podeu redistribuir-lo i / o modificar-lo
en els termes de la llicència pública general GNU publicada per
la Free Software Foundation, sigui la versió 2 de la Llicència, o bé
qualsevol versió posterior.

(Nom del complement) es distribueix amb l'esperança que us sigui útil,
però SENSE Cap garantia; sense la garantia implícita de
COMERCIABILITAT O ADECUACIÓ PER A UNA FINALITAT PARTICULAR. Vegeu el
Llicència pública general GNU per a més detalls.

Hauríeu d’haver rebut una còpia de la llicència pública general GNU
juntament amb (Nom del complement). Si no, vegeu (http: // enllaç a la vostra llicència de complements).
* /

Desa el fitxer com a wp-renym.php a la carpeta wp-renym. Si ja no teniu la carpeta, creeu-la. wp-renym.php serà el vostre principal fitxer PHP.

Addició de funcions

Ara per afegir les funcions reals al connector. Just a sota del codi anterior, afegiu la funció següent per corregir les faltes d’errors wordpress a WordPress:

function renym_wordpress_typo_fix ($ text) {
return str_replace ('wordpress', 'WordPress', $ text);
}
add_filter ("el_content", "renym_wordpress_typo_fix");

renym_wordpress_typo_fix és el nom únic a què hem donat la nostra funció. Quan afegiu funcions noves, no les inicieu mai wp_ – per evitar possibles incompatibilitats futures amb les funcions del codi WordPress que fan servir el prefix wp_.

La nostra funció PHP té ($ text) com a argument i retorna la 1a cadena “wordpress” substituïda per la segona cadena “WordPress”.

Hem afegit un filtre (add_filter) al nostre plugin per indicar-nos la nostra funció ( renym_wordpress_typo_fix ) per treballar el text que hem seleccionat, que en aquest cas és tot el contingut de la publicació (el_content).

Per substituir més d’una paraula (potser voldríeu editar diverses paraules al vostre bloc o utilitzar el complement com a simple filtre de profanitat), substituïu el codi anterior pel codi següent:

function renym_content_replace (contingut $) {
$ search = array ('wordpress', 'cabra', 'Pasqua', '70', 'sensacional');
$ replace = array ("WordPress", "cafè", "Vacances de Setmana Santa", "setanta", "extraordinari");
tornar str_replace ($ cerca, $ substitució, $ contingut);
}
add_filter ("el_content", "renym_content_replace");

Al nostre codi anterior, ja hem seleccionat les paraules per substituir, per exemple. expressió de paraules, cabra, Pasqua, etc. També hem seleccionat les paraules de substitució, per exemple, WordPress, cafè, vacances de Pasqua, etc. Esperem que el codi sigui una mica explicatiu:

 • El renym_content_replace la funció pren ($ contingut) com a argument, substitueix totes les paraules que conté la matriu de cerca $ i retorna les paraules ara modificades a WordPress.
 • La cerca $ conté totes les paraules que s’han de substituir
 • $ substitució conté les paraules de substitució
 • str_replace fa el que millor pot substituir les paraules per les noves

Observeu com afegim el prefix reny a totes les funcions. D’aquesta manera s’eviten conflictes amb altres plugins que s’instal·lin. Hauríeu d’acostumar a afegir prefixos a les vostres funcions tant si esteu desenvolupant plugins, temes o widgets.

Si heu completat els passos anteriors, el vostre complement pot substituir totes les paraules seleccionades de manera efectiva. Afegim ara la nota “Gràcies per llegir aquest tutorial …” que apareixerà al final de cada publicació. Afegiu el codi següent al fitxer de complements principal ( renym_content_replace ) abans de la clausura del PHP ( ?> ) Que arriba a l’última línia:

function renym_content_footer_note ($ contingut) {
$ contingut. = '
Gràcies per llegir aquest tutorial. Potser la propera vegada que et deixaré comprar un cafè! Per obtenir més tutorials de WordPress, visiteu el nostre bloc
'; retornar contingut de $; } add_filter ('el_content', 'renym_content_footer_note');

Desa els canvis. El renym_content_footer_note funció afegeix la marca HTML al paràmetre $ contingut i retorna el nou valor a WordPress. També hem afegit una classe de pàgina de pàgina al nostre text perquè es pugui dissenyar més endavant.

Hem inclòs un filtre (add_filter) que indica la nostra funció de funcionar amb el text que hem seleccionat, que és el contingut de la publicació representat per the_content.

Comprimeu la carpeta

Arribats a aquest punt, el teu final wp-renym.php el fitxer hauria de quedar així:

Gràcies per llegir aquest tutorial. Potser la propera vegada que et deixaré comprar un cafè! Per obtenir més tutorials de WordPress, visiteu el nostre bloc';
retornar contingut de $;
}
add_filter ('el_content', 'renym_content_footer_note');

?>

Desa tots els canvis. Comprimeu la carpeta WP Renym en un wp-renym.zip arxivar (en un Mac és tan fàcil com fer clic amb el botó dret, comprimir fitxer i a l’ordinador que jo crec que és molt similar). Assegureu-vos que el fitxer es desa com a extensió .ZIP o el complement no s’instal·larà.

Utilitzeu el vostre complement

Pengeu i activeu el vostre nou complement WP Renym a través del directori Pantalla de complements de WordPress. Felicitats per escriure el primer complement!

Instal·leu el connector WordPress Renym

Recursos

Per obtenir més informació sobre el desenvolupament de complements de WordPress, consulteu els recursos següents:

Conclusió

Espero que aquest tutorial us hagi indicat en la direcció correcta fins al punt d’entendre els complements. Aquesta publicació hauria de servir com a element bàsic per desenvolupar complements complexos de WordPress que facin el que vulgueu. No us atureu aquí, consulteu els recursos que us he recomanat anteriorment per augmentar el vostre coneixement del desenvolupament de complements de WordPress.

Si heu trobat aquest tutorial útil o si teniu alguna cosa més a afegir, ens agradaria saber-ho. Compartiu els vostres comentaris a la secció de comentaris que hi ha a continuació. Ens veiem pels voltants ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map