Creeu formularis avançats de franc amb el complement de WordPress Visual Builder Builder

Visual Form Builder és un complement de WordPress que us permet crear formularis personalitzats que els vostres visitants poden utilitzar per posar-vos en contacte amb vosaltres i enviar-vos informació. A més de permetre-vos crear formularis de contacte estàndard per al vostre lloc web, Visual Form Builder té una varietat de funcions que us faciliten crear formes molt més avançades per a diversos propòsits. En aquesta guia aprendràs què pots fer amb Visual Form Builder i com pots complementar aquest formulari de WordPress per crear gairebé qualsevol tipus de formulari per al teu lloc web..


Què podeu fer amb Visual Form Builder

Algunes de les raons per les quals podeu afegir un formulari al vostre lloc web són facilitar que els visitants us envien un missatge, reserveu cites, envieu-vos fitxers, envieu preguntes i fins i tot us contractin..

El complement Visual Form Builder inclou dues varietats: gratuït i premium. En aquesta guia us mostrarem què podeu fer amb la versió gratuïta i com pot crear ràpidament un formulari personalitzat per obtenir el tipus adequat de missatges i informació dels vostres visitants Amb la versió gratuïta de Visual Form Builder, podeu triar entre una impressionant selecció de tipus de camp a afegir als vostres formularis, inclosos:

 • Text: ideal per introduir una línia de text
 • Àrea de text: usada per introduir un missatge més llarg
 • Casella de verificació: comproveu diverses opcions d’una llista
 • Botó de ràdio: seleccioneu una opció d’una llista
 • Seleccionar llista: seleccionar articles d’una llista
 • Adreça: ubicació física, incloent carrer, ciutat, etc.
 • Data: amb recollidor de dates
 • Correu electrònic: adreça de correu electrònic dels remitents
 • URL: adreça del lloc web
 • Moneda: valor monetari
 • Número
 • Temps: 12 o 24 hores
 • Telèfon: formats nord-americans i internacionals
 • HTML
 • Càrrega de fitxers
 • Instruccions: text normal o format HTML

Visual Form Builder també facilita que els visitants introduïu la informació correcta en cada camp de formulari validant-les automàticament.

Validador de camp

Una altra característica molt útil d’aquest complement de creador de formularis de WordPress és que afegeix la verificació anti-spam a les vostres formes. Aquest camp demana als vostres usuaris que realitzin un formulari senzill que hauran de completar correctament abans de poder enviar el formulari.

Verificació antispam

Això ajudarà a evitar que els spammers tinguin maltractament contra el vostre formulari amb l’esperança d’inundar la vostra safata d’entrada amb correus electrònics bruts que es produirien ràpidament si no incloguéssiu cap tipus de verificació humana. Altres funcions útils de la versió gratuïta de Visual Form Builder són:

 • Emmagatzemi enviaments a la base de dades de WordPress
 • Exporta enviaments com a fitxer CSV
 • Envieu enviaments a diverses adreces de correu electrònic
 • Redirecciona els usuaris a una pàgina o URL prèvia enviament
 • Envieu rebuts de confirmació als usuaris
 • Duplicar formularis per estalviar temps
 • Organitzar camps en columnes
 • Personalitza el formulari amb CSS

Com podeu veure, hi ha moltes coses que podeu fer amb Visual Form Builder més enllà de les funcions estàndard d’un complement de formulari de contacte bàsic.

Guia per a utilitzar Visual Form Builder

Com que estem estudiant la versió gratuïta de Visual Form Builder, es pot instal·lar al vostre lloc directament a través de l’àrea d’administració de WordPress. Simplement inicieu la sessió al vostre tauler de control i aneu a Complements> Afegeix un nou.

Afegir complement

Un cop allà, busqueu Visual Form Builder i feu clic al botó Instal·la ara, seguit de l’enllaç Activa ara per afegir-lo al vostre lloc web. Després de l’activació, apareixerà un nou element al menú de la barra lateral titulat Visual Form Builder. Des d’allà, podeu configurar el connector, exportar els vostres formularis, veure les enviaments de formularis i afegir un nou formulari. Com que el creador de formularis visuals no arriba a cap formulari preconstruït, el primer pas és crear-ne un de nou fent clic a l’element de menú Afegeix un nou formulari..

Creació d’una nova forma

La primera etapa per crear un nou formulari és donar-li un nom, introduir el vostre nom, definir la resposta al correu electrònic, l’assumpte del correu electrònic que s’enviarà i quina adreça de correu electrònic ha d’enviar a l’enviament del formulari..

Afegeix un nou formulari

Un cop introduïts els imprescindibles, podeu passar a crear el formulari. El següent pas és fer clic al botó de configuració situat a la part superior de la pàgina del creador de formularis.

Configuració del creador de formes visuals

A partir d’aquí, podreu determinar qui rebrà una còpia de l’enviament, què li passarà a l’usuari després d’enviar el seu formulari i també si envieu un correu electrònic de notificació a l’usuari confirmant la seva enviació.

Pas 1

Un cop configurat el formulari, es poden afegir els camps. Afegir els diferents tipus de camps al formulari és tan fàcil com fer clic a una de les opcions disponibles a l’esquerra. Un cop s’ha afegit un camp al formulari, pot ser es va arrossegar i va caure al seu lloc. Els camps del formulari també es poden personalitzar per complir els vostres requisits si feu clic a la icona d’ampliar.

Pas 2

Això et permet afegir etiquetes personalitzades per instruir els usuaris què han d’introduir en cada camp. Si en algun moment voleu veure com es veurà el vostre formulari quan es publiqui al vostre lloc, primer heu de desar el formulari i, després, inserir-lo en una publicació o en una pàgina..

Publicar els formularis

Visual Form Builder fa que sigui el més fàcil possible inserir un formulari en una publicació o pàgina gràcies al botó que s’afegeix a l’editor de publicacions de WordPress.

Pas 3

Després de fer clic al botó Afegeix un formulari, podeu triar entre tots els formularis existents que s’han creat i, a continuació, inserir el formulari a la vostra publicació o pàgina. Si necessiteu canviar la ubicació del formulari, simplement tallar i enganxar el codi curt. Per veure el nou formulari, feu clic al botó Previsualitza la publicació per veure’l en acció.

Exemple de formulari

Si el formulari no es veu bé, podeu tornar el constructor de formularis i fer els canvis necessaris.

Veure enviaments de formularis

A més d’enviar les enviaments de formulari a una selecció d’adreces de correu electrònic que trieu, Visual Form Builder també emmagatzema enviaments a la base de dades de WordPress. Això significa que podeu tornar enrere i veure totes les entrades de formulari en un sol lloc dins de l’àrea d’administració de WordPress, en lloc de fer cerques a la safata d’entrada. Quan visualitzeu enviaments individuals, també teniu l’opció d’imprimir-los.

Consulteu enviaments emmagatzemats

Tu pots també exporta les entrades del formulari emmagatzemat com a fitxer CSV per visualització en una aplicació com Excel. D’aquesta manera és molt fàcil filtrar les enviaments, compartir-les amb els companys o fer una còpia de seguretat per a la seva conservació.

Exporta enviaments de formularis

Aquesta funció pot ser molt útil per a autònoms i proveïdors de serveis qui pot utilitzar-lo per crear ràpidament una llista d’informacions històriques de possibles clients a qui després puguin contactar per generar més negoci.

Conclusió

Visual Form Builder és una opció ideal per a qualsevol persona que vulgui crear formularis més avançats que un formulari de contacte bàsic per al seu lloc. Tanmateix, com és així tan fàcil d’utilitzar, fins i tot aquells que busquen una solució senzilla de formulari de contacte trobaran una elecció adequada que els doni l’opció de crear formes més complexes a mesura que creixen les seves necessitats.

Per a aquells que necessiten encara més funcions, la versió professional i els seus complements fan que un complement ja sigui més útil i val la pena consultar-ne.

Obteniu Visual Form Builder gratis de WordPress

Per a què us plantegeu utilitzar un formulari avançat? Per favor comparteix els teus pensaments en els comentaris baix.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map