Com vendre els vostres productes amb WordPress i WooCommerce

Quan la gent pensa en WordPress, sovint pensa en els blocs, però el sistema de gestió de continguts preferit del món ha recorregut un llarg camí durant els últims deu anys. De fet, amb un plugin o dos WordPress poden ser moltes coses per a moltes persones, no menys important una excel·lent plataforma per construir una botiga web.


No hi falten els complements i els temes de comerç electrònic per transformar la instal·lació de WordPress en una botiga web. Van des de lliures fins a no tan lliures, i la qualitat dels plugins varia de manera salvatge. Per al nou usuari de comerç electrònic, decidir quina plataforma triar pot ser un malson.

Tenint això en compte, en aquesta publicació he decidit fer una ullada a una de les millors ofertes del mercat. És a la vegada gratuïta i excepcionalment ben construïda. Per descomptat, parlo WooCommerce de WooThemes.

Una breu visió general de WooCommerce

WooCommerce és el programari de comerç electrònic a nivell empresarial de WooThemes (que ara ha estat adquirit pel mateix WOrdPress). Permet afegir extensions premium per tal que pugueu crear una instal·lació predeterminada de diverses maneres. Aquí hi ha un resum ràpid de les funcions clau de WooCommerce (tal com es diu a la pàgina del producte):

 • Completament auditat per l’empresa de seguretat de WordPress Sucuri
 • Gestió integral de botigues
 • Opcions d’extensió d’informes
 • Comprovació d’una pàgina senzilla
 • Opcions múltiples de la passarel·la de pagament
 • Diverses opcions de màrqueting i promoció

Aquestes funcions només rasquen la superfície de la funcionalitat de WooCommerce. Tot i que cobreix els requisits de moltes botigues en línia directament, quan considereu les nombroses extensions premium disponibles, haureu de poder crear una botiga que s’adapti completament a les vostres necessitats (independentment de la singularitat que puguin ser).

Instal·lació de WooCommerce

Abans d’instal·lar WooCommerce, voldreu assegurar-vos que el vostre tema actual sigui compatible amb WooCommerce. WooCommerce s’ha d’indicar com a funció a la pàgina temàtica. Si voleu configurar una botiga, us recomanem que obtingueu un tema premium. Això us permetrà que el vostre tema sigui compatible amb la versió més recent de WooCommerce (no voleu fer forats de llaç de seguretat perquè el tema gratuït no s’ha actualitzat). A més, si trieu un tema premium com Chic o Total, hi ha un estil personalitzat afegit per aconseguir que la botiga i tots els vostres widgets de WooCommerce quedin excel·lents (ja que l’estil predeterminat del complement és així).

D’acord, no teniu un tema compatible, és el moment d’instal·lar-lo. Instal·lar WooCommerce és tan senzill com instal·lar qualsevol altre complement des del dipòsit de plugins de WordPress. Al vostre tauler de WordPress cal anar-hi Complements> Afegir nou i, a continuació, busqueu WooCommerce. El complement hauria de figurar a la llista Popular. Simplement feu clic a l’opció Instal·lar ara i, un cop finalitzada la instal·lació, feu clic a Activa el complement.

instal·leu el complement de woocommerce

Això us portarà a la pàgina Configuració de WooCommerce, que requereix un últim pas abans que s’instal·li el complement completament. A la part superior de la pàgina hi ha una notificació àmplia que us demana que instal·leu WooCommerce Pages:

missatge de woocommerce

Feu clic a la Instal·leu botó crearà totes les pàgines necessàries per a la vostra botiga en línia. Després d’afegir les vostres pàgines, se us portarà a la pantalla de benvinguda de WooCommerce:

pantalla de benvinguda de woocommerce

Ara que el complement està completament instal·lat, heu de comprovar l’estat del sistema de WooCommerce per assegurar-vos que no hi hagi problemes immediats.

estat del sistema de woocommerce

Es pot trobar a la secció següent WooCommerce> Estat del sistema. Si hi ha algun problema, se us donarà informació sobre com resoldre’ls (cosa que haureu de fer abans de continuar).

Configuració de WooCommerce

Ara que el connector està completament instal·lat, ha arribat el moment de començar a configurar la botiga. A la WooCommerce> Configuració al menú que se li ofereix nombroses opcions. Vegem les opcions que podeu configurar a cada pestanya.

Configuració de woocommerce

General

Com és de suposar, aquesta pestanya us ofereix una mica de la configuració bàsica per a la vostra botiga. Les opcions d’aquesta secció inclouen opcions de ubicació, api i moneda.

Productes

Aquesta secció inclou tots els paràmetres de producte. Inclou unitats de mesura, opcions de revisió, opcions de producte i botiga, retallada d’imatges de producte, opcions d’inventari i configuració de productes descarregables.

Impostos

L’impost és exactament el que sembla: configuració d’impostos. Hi ha tones d’opcions per calcular els tipus d’impostos i es poden complicar una mica. Us suggerim que feu una ullada a la creació d’impostos a WooCommerce documentació abans de caure en aquesta secció.

Comanda

Des d’aquí podeu configurar el vostre carretó i les vostres pàgines de caixa, afegir termes i condicions i seleccionar les passarel·les de pagament. Les opcions incloses de WooCommerce inclouen transferència bancària, xec, COD, PayPal i crèdit. Tot i que hi ha molts complements i extensions disponibles a través de tercers per afegir passarel·les addicionals de pagament.

Aquí també es poden habilitar els cupons. Els cupons i els codis de descompte poden ser una manera fantàstica de donar als clients fidels una raó per comprar de nou amb vosaltres. Moltes botigues en línia ofereixen descomptes als membres del butlletí o retornen descomptes als clients, i és molt digne de tenir en compte.

Enviament

Aquí és on configureu tots els aspectes del procés d’enviament per a la vostra botiga (si veniu productes físics). A més de les opcions de visualització dels càlculs d’enviament, podeu habilitar i configurar les opcions d’enviament següents:

Trieu els mètodes d’enviament, establiu tarifes fixes, activeu l’enviament gratuït, afegiu opcions d’enviament internacional i, fins i tot, trieu opcions especials de recollida o enviament locals. Podeu habilitar totes aquestes opcions de manera individual i configurar tots els detalls dels mètodes d’enviament que trieu utilitzar.

Comptes

La pàgina de comptes ofereix opcions per configurar la pàgina de comptes d’usuari, afegir URL personalitzades per a pàgines de comptes importants i habilitar / desactivar comptes i registre.

Correu electrònic

Aquesta secció us permet configurar les opcions de correu electrònic i les plantilles de correu electrònic que s’utilitzen quan es comunica amb els vostres clients. Els correus electrònics es poden configurar per a diversos disparadors, com ara comandes noves, de processament o completacions, així com factures, restabliments de contrasenyes i molt més. Fins i tot podeu triar colors personalitzats!

Llocs web

Els lligams web s’utilitzen per activar esdeveniments, com ara obrir una finestra emergent per a un codi de cupó quan els clients afegeixen un producte al seu carretó de la compra. Aquesta secció facilita el treball de WooCommerce amb complements de tercers que podeu utilitzar per ampliar la funcionalitat de WooCommerce.

Afegir els vostres productes

Ara que ja heu treballat per la configuració de la botiga, és hora de començar a afegir els vostres productes. El procés de creació del producte és gairebé exactament el mateix que crear una publicació de blog normal a WordPress

Podeu crear categories i etiquetes per als vostres productes i afegir classes d’enviament per agrupar els vostres productes amb aquells que tinguin requisits específics d’enviament. També hi ha una opció per afegir atributs addicionals als vostres productes, com ara diversos colors o mides.

Quan afegiu un producte, se us presenta una pàgina similar a la pàgina de publicació estàndard amb algunes seccions addicionals.

afegint productes de gran comerç

Dades del producte

Aquesta secció us permet configurar tot sobre el producte. Hi ha quatre tipus de productes disponibles per triar: senzills, agrupats, externs / afiliats o variables. El tipus de producte senzill és l’únic que permet que el producte sigui una descàrrega digital o un producte virtual.

Heu d’assegurar-vos que cada producte té un SKU, que és un identificador únic per a les opcions de gestió d’estoc. Aquesta secció és on establiu el preu del producte, els atributs addicionals que té el producte i les opcions de gestió d’estocs per al producte.

També hi ha una secció fantàstica que us permet enllaçar altres productes per permetre’s vendre i vendre de manera creuada als vostres clients. Aquesta és una manera excel·lent d’impulsar amb suavitat els vostres clients a comprar productes addicionals. Amazon és el propietari d’aquesta tècnica i val la pena dedicar-se a la informació sobre com s’apropen al producte enllaçat per millorar les vostres vendes.

Breu descripció del producte

Aquest és el contingut de contingut que apareixerà al costat de la imatge del producte a la pàgina del producte real (la descripció més llarga que afegiu a dalt es mostra a una pestanya contigua a les revisions dels clients). Aquesta és una secció fantàstica per afegir un parell de frases ràpides o una llista de vinyetes sobre les funcions del producte.

producte de gran comerç

Galeria de productes

Això és exactament el que sona: una galeria d’imatges del producte. Normalment és una bona idea afegir algunes instantànies de tot el que esteu venent, de manera que els clients poden comprovar-ho abans que finalitzi la compra. Al tema Chic, hem millorat la galeria per tenir una bonica llum d’imatges per fer encara més fàcil als vostres clients la visualització de les vostres galeries..

Informes

Després que la botiga estigui en directe i hagi venut alguns productes, val la pena mirar les funcions d’informes de WooCommerce. Es poden trobar a la secció Web WooCommerce> Informes menú.

Hi ha informes que desglossen les vostres vendes per dia, mes, producte, categoria i també els vostres principals venedors i guanyadors. A més de les vendes de productes, també té informes sobre l’ús del cupó de descompte i diversos informes sobre els vostres clients. També hi ha una àrea que supervisa els vostres productes baixos i fora d’estoc.

Aquests informes són una forma ideal de mantenir-se al capdavant de tots els aspectes del vostre negoci. Aquesta funció no només permet esbrinar els seus més venuts, sinó que també et permet veure quins productes no ho són venent. Aquesta informació us permetrà prendre decisions rendibles. Conèixer tota aquesta informació és un aspecte important del funcionament d’una botiga d’èxit i WooCommerce us proporciona totes les dades que necessiteu.

Una solució simple d’aturada

Hi ha moltes solucions de comerç electrònic per a WordPress, però WooCommerce hi és millor. És gratuït i inclou més funcionalitat que molts plugins de comerç electrònic premium. Amb la vostra botiga en funcionament, podeu fer servir aquests consells per vendre en línia més aquests consells de màrqueting de contingut per fer créixer el vostre negoci.

Fes servir WooCommerce? Què en penses del complement? Hi ha algun altre complement que recomaneu en lloc de WooCommerce? Ho fem saber en els comentaris a continuació!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map