Com utilitzar Elementor per crear llocs web de forma remota

Com utilitzar Elementor per crear llocs web de forma remota

En aquests moments d’incertesa econòmica i distanciament social, les empreses busquen desenvolupar les seves pròpies presències en línia ara més que mai.


Si busqueu posar la vostra empresa en línia o si sou un autònom que està construint llocs web per a empreses que volen accedir en línia, Elementor us pot ajudar a crear de manera eficient un lloc web de manera remota que sigui assequible i fàcil de mantenir.

Elementor és un creador de pàgines de WordPress visual, arrossega i deixa anar, cosa que significa que podeu crear dissenys fantàstics sense haver de mirar mai una sola línia de codi. Si voleu aprendre una mica més sobre el connector en general, podeu consultar la revisió completa de l’elementor de WPExplorer..

En aquesta publicació explicaré una mica més per què Elementor és la millor eina per crear llocs de forma remota. Aleshores, us enduré els passos d’alt nivell per utilitzar Elementor per dissenyar un lloc web.

Si voleu més detalls sobre com utilitzar Elementor per crear llocs de forma remota, HubSpot Academy i Elementor es va associar per oferir un curs en línia gratuït que abasta tot, des de configurar el vostre hosting fins a la creació i el llançament del lloc web de WordPress.

Per què utilitzar Elementor per crear llocs de manera remota

Elementor Pro

Informació i descàrregaVeure la demostració

L’ús de Elementor per crear llocs web pot:

 • Estalvieu temps i ajudeu a dissenyar i aturar més ràpidament als vostres llocs web.
 • Reduïu la complexitat dels vostres llocs web, elimineu els errors i creeu un procés de manteniment més fàcil quan es tracti d’actualitzacions i proves.
 • Estalvieu diners i simplifiqueu els costos perquè pugueu millorar el preu d’un projecte.

Anem a detallar els avantatges amb més detall.

Estalvieu temps i eviteu el codi

Tant si ets un dissenyador, un desenvolupador, o només un usuari habitual de WordPress, Elementor pot accelerar el teu flux de treball amb la seva interfície visual, arrossegar i deixar anar.

Podeu crear ràpids dissenys afegint widgets de contingut. També obtindreu tones d’opcions de disseny i maquetació per crear estils i dissenys perfectes per a píxels.

Al llarg de tota l’experiència, mai no haureu d’interactuar directament amb el codi … tret que ho desitgeu. Si voleu una mica més de control, podeu utilitzar el vostre CSS personalitzat fàcilment quan calgui.

Finalment, si realment voleu estalviar temps, Elementor inclou centenars de plantilles pre-construïdes que podeu importar. Tot el que heu de fer és importar la plantilla que us agradi, editar el contingut que coincideixi amb la vostra marca i heu finalitzat

Aquests avantatges també us poden estalviar temps quan necessiteu repetir. Per exemple, si un client demana un canvi, podeu canviar ràpidament les coses sense haver-vos empassat el codi.

Reduir la complexitat i eliminar els errors

Amb un lloc web típic de WordPress, el producte acabat sol ser un paquet de plugins de diferents desenvolupadors.

No hi ha res que mantingui aquestes eines diferents, tret del temps i l’esforç que heu de fer servir per crear un lloc web cohesionat.

De moment, està bé, però pot provocar possibles problemes a la carretera perquè cada desenvolupador canviarà i actualitzarà de manera independent el seu complement.

Per exemple, el desenvolupador del vostre complement lliscant pot fer un canvi que causi problemes amb la secció d’herois de la pàgina principal (que heu creat amb un altre complement).

Amb Elementor, podreu accedir a totes les eines importants d’un mateix sostre.

Per exemple, amb Elementor i Elementor Pro, obteniu eines per ajudar-vos a crear:

 • Lliscadors
 • Formulari de contacte
 • Formes de generació de plom
 • Galeries
 • Pop ups
 • Llistes de carteres / quadrícules
 • Taules de preus
 • … molt més

Ginys Elementor Pro

Totes aquestes eines s’inclouen al mateix complement del mateix desenvolupador, de manera que podeu estar segur que un canvi als formularis de generació de plom no provocarà mai cap problema amb la finestra emergent en què mostreu el formulari..

A més, això us facilita la vida quan arribeu el moment d’actualitzar els vostres llocs. En lloc de necessitat d’utilitzar un lloc d’escenificació per provar diversos plugins diferents en diferents moments, tot el que heu de fer és provar i actualitzar una sola eina.

Bàsicament, podeu utilitzar Elementor com a base del vostre lloc per simplificar-ho tot i desactivar-vos per aconseguir objectius específics de negoci, com ara Plugin gratuït de WordPress HubSpot per generar clients a través d’un formulari, caixa de xat en directe i aparences emergents que s’inclouen al CRM de HubSpot gratuït.

Estalvieu diners i simplifiqueu els costos

Finalment, Elementor us pot ajudar a estalviar diners i fer més fàcil els projectes de preus.

Igual que tenir accés a eines importants en un complement redueix la complexitat del vostre lloc, també redueix el preu que heu de pagar.

Elementor té una versió gratuïta per al creador principal. Aleshores, per accedir a les funcions addicionals, com ara formularis, lliscadors, elements emergents i molt més, només haureu de pagar un preu pla.

No hi ha cap càrrec addicional per diferents funcions ni necessiteu comprar diferents plugins, cosa que permet que els vostres costos siguin baixos.

Això també manté els costos clars i facilita el preu dels projectes de clients. En lloc de necessitar presentar un munt d’eines diferents de la vostra proposta, podeu mantenir les coses molt més senzilles i centrar-vos en el que cobreu pel vostre temps i experiència, no en les vostres eines.

Com utilitzar Elementor per crear llocs web

Ara que coneixeu algunes de les raons per les quals Elementor és una excel·lent eina per crear llocs de manera remota, anem a aprofundir sobre com utilitzar Elementor per crear un lloc web impressionant.

1. Trieu el vostre tema

Elementor és un complement, de manera que encara haureu de triar un tema per combinar-ho amb Elementor.

Total Arrossegueu i deixeu anar el tema de WordPress

Informació i descàrregaVeure la demostració

Com que utilitzeu Elementor per controlar tot / la major part del disseny del vostre lloc, voleu centrar-vos en la recerca d’un tema que ofereixi les funcions que necessiteu, així com el suport complet per a les funcions de creació de pàgines d’Elementor. Per exemple, si voleu afegir personal, testimonis i una cartera, heu de triar un tema amb aquests tipus de publicacions, com el tema Total de WordPress..

Hola Tema Elementor

La base més lleugera possible és la Hola tema de Elementor. Essencialment, Hello Elementor és un llenç 100% en blanc per als vostres dissenys Elementor.

Com que el tema de Hello Elementor no inclou cap estil ni cap funció, mantindrà el vostre lloc acabat lleuger i carregat ràpidament.

Si voleu un tema que vingui amb els seus propis estils, potser per controlar la capçalera del vostre lloc o l’experiència de compra per a una botiga WooCommerce, podeu consultar aquesta col·lecció dels millors temes WordPress de Elementor..

2. Trieu el sabor dels elements

Elementor arriba a tots dos una versió gratuïta a WordPress.org, així com una versió premium que afegeix moltes més funcions, anomenades Elementor Pro.

Amb la versió gratuïta d’Elementor, podeu crear llocs web pàgina per pàgina. Per exemple, podeu crear un disseny per a la pàgina d’inici, un altre per a la pàgina “Sobre la pàgina” i, a continuació, podríeu crear pàgines separades per a cada element del portafoli..

Per a un lloc senzill de fulletons amb contingut definit, oblidar-ho i oblidar-lo, pot ser tot el que necessiteu.

No obstant això, per anar més enllà d’això, és possible que vulgueu considerar Elementor Pro.

Elementor Pro no només us ofereix més eines de disseny com ara lliscants i formularis, sinó que us proporciona una forma totalment nova de crear llocs web amb Theme Builder..

Amb Elementor Theme Builder, podeu crear plantilles i aplicar-les a tot o a algun lloc del vostre lloc. Per exemple, podeu dissenyar els llocs web del vostre lloc web:

 • Capçalera
 • Arxivar pàgines (per exemple. la pàgina que mostra totes les publicacions del vostre bloc)
 • Pàgines simples (per exemple. una publicació individual al bloc)
 • Peu de pàgina
 • Productes de WooCommerce

També podeu incloure contingut dinàmic en els vostres dissenys, com el contingut que heu afegit amb camps personalitzats.

Com que podeu crear una sola plantilla que s’apliqui a tot o a algun contingut, Elementor Pro és una opció especialment gran per a llocs dinàmics.

També és útil per a altres tipus de llocs gràcies als nous ginys de contingut com ara:

 • Formes
 • Lliscadors
 • Galeries
 • Cartera
 • Taules de preus
 • … molt més

Un cop més, això simplifica tant el vostre lloc com el vostre preu (perquè Elementor Pro inclou totes les funcions pel mateix preu).

3. Comença a construir amb Elementor

Un cop hàgiu triat el tema i la versió Elementor adequats per al vostre projecte, ja esteu preparats per començar a crear.

Per dissenyar el contingut, podeu començar des d’una pàgina en blanc o importar una de les plantilles preconstruïdes que s’inclouen amb Elementor.

Per crear ràpidament tot un lloc web cohesionat, fins i tot podeu utilitzar un dels kits Elementor, que són un conjunt de plantilles per a cada pàgina d’un lloc, fins i tot fins a la pàgina 404..

Tant si partiu d’una pissarra en blanc o d’una plantilla preconstruïda, acabareu a la interfície visual, arrossegar i deixar anar de Elementor.

Veureu una vista prèvia en directe del vostre disseny a la dreta: podreu veure exactament el que podran veure els visitants del vostre lloc web.

A continuació, podeu utilitzar la barra lateral de l’esquerra per afegir i configurar elements de contingut i de disseny.

Interfície elementor

Per exemple, si voleu afegir un botó al vostre disseny, només cal arrossegar-lo des de la barra lateral. A continuació, podeu personalitzar la seva configuració mitjançant la mateixa barra lateral.

Per obtenir un aspecte més profund del funcionament de la interfície Elementor, podeu consultar el vídeo següent:

Creeu llocs web amb Elementor Today

Ara, més que mai, les empreses busquen desenvolupar una presència en línia.

Tant si voleu llançar la vostra presència en línia com si ajudeu els clients a entrar en línia, aprendre a utilitzar Elementor per crear llocs web no només us permetrà crear llocs web bells i efectius, sinó que també:

 • Estalvieu temps i elimineu la necessitat de treballar directament amb codi.
 • Elimineu problemes de compatibilitat i simplifiqueu el manteniment oferint-vos totes les eines més importants en un sol lloc.
 • Estalvieu diners i simplifiqueu els vostres costos eliminant la necessitat de comprar un munt de plugins separats per a funcions clau.

Per veure si Elementor us convé, podeu instal·lar la versió gratuïta de WordPress.org i comença a crear el primer lloc web de forma remota.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map