Com utilitzar BuddyPress per crear una xarxa social amb WordPress

Com utilitzar BuddyPress per crear una xarxa social amb WordPress

Quan penseu en xarxes socials, els tres grans us salten, Facebook, Twitter i Google+.


Les xarxes socials ofereixen una cosa que els llocs tradicionals no poden oferir al mateix nivell: comunitat. En tots aquests llocs web hi ha un flux de comunicació constant entre els seus membres i el públic, i és possible que aprofiteu.

Potser podeu vacil·lar per utilitzar un dels tres grans per als vostres propis propòsits. Ells poden canviar la funcionalitat del servei de manera que ja no faci exactament el que voleu. Podeu parlar simplement d’informació confidencial que no us sentiu còmode en algun lloc en un servidor de tercers, independentment de quines garanties us ofereixin..

Si us sembla familiar, la resposta als vostres problemes pot ser BuddyPress. És un complement de WordPress que segons els seus creadors, Automattic, ho és “Xarxes socials en una caixa”. En aquesta publicació explicaré què és BuddyPress, per què potser ho necessiteu i us mostraré com instal·lar-lo i ampliar-lo.

Per què hauríeu d’utilitzar BuddyPress

15+ Millors complements BuddyPress que heu de tenir

Si bé el cultiu actual de les xarxes socials és extremadament útil per construir una gran comunitat, potser no són ideals si només voleu crear una petita xarxa social per a la vostra empresa, interès nínxol, equip esportiu o qualsevol altra cosa..

Pot ser que tingueu una empresa en què no us sentiu còmode en crear un grup o àrea en un lloc web extern, o bé aquests llocs no són exactament els que esteu cercant. Voleu que els vostres empleats es comprometin entre ells de manera social de manera social, però voleu tenir un control complet sobre tot el lloc web que utilitzen.

BuddyPress us ofereix aquestes opcions i és extremadament fàcil i ràpid d’instal·lar al vostre propi servidor. L’ús de BuddyPress us ofereix una xarxa social més privada i íntima. Pot ser una xarxa social on controli tots els aspectes i utilitzeu només aquelles funcions que cregueu necessàries.

Vegem com instal·leu BuddyPress.

Com instal·lar BuddyPress

Com instal·lar BuddyPress

Si decidiu provar BuddyPress, la instal·lació és senzilla. Tot el que heu de fer és buscar-lo al menú web Directori de complements de WordPress (que quan vau iniciar la sessió a WordPress es troba a Connectors> Afegeix un nou) i feu clic al botó “Instal·la ara” i després al botó “Activa”.

Configuració de BuddyPress

Un cop finalitzada la instal·lació, notareu una nova opció de BuddyPress a la pestanya Configuració. Aquí és on podeu triar les vostres funcions, pàgines i molt més de BuddyPress mitjançant 3 seccions principals.

Components de BuddyPress

La primera secció és per Components. Recomano deixar actius els components per a “Perfils ampliats” i “Configuració del compte” i, a continuació, seleccionar uns quants altres que cregueu que utilitzaran. Per exemple, potser voldreu habilitar “Notificacions” per als vostres usuaris o “Missatgeria privada” per animar els usuaris a conèixer-se els uns als altres.

Opcions BuddyPress

A continuació, el principal Opcions a la secció, on podeu habilitar o desactivar diverses funcions de membres. També és on podeu triar entre el model de BuddyPress heretat o nou.

BuddyPress Pages

Aleshores, si feu clic a la secció Pàgines a la secció trobareu les opcions per definir (ho heu encertat) les vostres pàgines principals de BuddyPress. En funció dels components que hàgiu activat, tindreu diferents opcions de pàgina “Directoris”.

A més, si heu activat l’opció “Membres: Qualsevol persona es pot registrar” a la pàgina principal de Configuració de WordPress, també tindreu l’opció de triar les pàgines de registre i actives per als nous membres que s’inscriguin al vostre lloc social..

Nota: Si no heu creat ni creat cap pàgina per a un dels vostres components, veureu un avís com el de la captura de pantalla de dalt. Feu clic a l’enllaç “reparar” per crear i assignar automàticament una pàgina per al vostre component per solucionar el problema ràpidament.

Elements del menú BuddyPress

Després d’acabar la configuració bàsica per a BuddyPress, podreu veure algunes pestanyes noves al tauler de control de WordPress. Aquests poden incloure activitat, grups i correus electrònics.

Activitat és un feed en funcionament de tot el que passa al vostre lloc de BuddyPress. Només està disponible per a l’administrador i us permet filtrar les activitats per tipus, com ara “Creat un grup” o “Membre nou registrat”.

El Grups la pestanya us permet crear i gestionar grups d’usuaris al lloc. Aquests grups es divideixen en tres tipus:

 • Públic: Aquests grups estan oberts a tots els membres del lloc. Tota la comunicació d’aquests grups es pot veure i cercar.
 • Privat: Aquests grups estan oberts a tots els membres del lloc. Tota la comunicació d’aquests grups es pot veure i cercar.
 • Amagat: aquests grups estan completament ocults a tothom i només es pot accedir a través de l’administració del grup convidat. Mai apareixen al directori del grup ni a través de cerques al lloc. Els membres del grup només poden veure contingut.

El Els correus electrònics la pestanya inclou tots els missatges de correu electrònic predeterminats que utilitza BuddyPress. Inclou la verificació de l’adreça de correu electrònic per als usuaris recentment registrats, l’activació del compte, un correu electrònic de notificació per quan un membre respon a la publicació d’un altre membre, invitacions de grup i molt més. Segons els components que teniu actius, veureu més o menys plantilles de correu electrònic. Podeu personalitzar el text i el disseny dels vostres correus electrònics mitjançant opcions integrades: aquí teniu una gran guia sobre com podeu Personalitzar les plantilles de correu electrònic de BuddyPress.

Ginys BuddyPress

Ginys BuddyPress

També se li ofereix una selecció de nous ginys de la barra lateral a utilitzar. Ells són:

 • Grups (BuddyPress)
 • Membres (BuddyPress)
 • (BuddyPress) Membres actius recentment
 • (BuddyPress) Qui està en línia

A més d’aquests ginys, es crea un widget d’inici de sessió a la barra lateral perquè els membres utilitzin per iniciar la sessió o registrar un compte si és una cosa que permet.

Característiques clau de BuddyPress

Hem esmentat alguns d’aquests breus detalls, però anem a aprofundir en les suculentes característiques clau del connector social BuddyPress.

Flux d’activitats

Fluxos d’activitats de BuddyPress

La característica fonamental de BuddyPress és el Flux d’activitats. Cada membre pot publicar actualitzacions del seu propi flux d’activitats des del seu perfil.

Qualsevol membre pot ser seguit per cada flux mitjançant notificació RSS o per correu electrònic. I l’ús del símbol @ seguit pel nom d’usuari del membre us permet esmentar aquell usuari al vostre flux, de manera molt similar a l’utilitzat actualment per twitter.

Els membres es poden comentar i etiquetar els fluxos com a preferits per millorar les discussions. Cada grup també té el seu propi flux d’activitats controlat per la visibilitat del grup.

Grups d’Usuaris

Grups d'usuaris de BuddyPress

Ja hem tocat una de les funcions clau de BuddyPress: Grups d’usuaris. La creació de diversos grups us permet segmentar les comunicacions que es produeixen entre membres del vostre lloc i permetre que tingueu debats centrats dins de cada grup.

També permeten mantenir privades les converses a una selecció de persones si és una cosa que cal fer. Un exemple d’ús ideal de grup seria per a una empresa que vulgui separar les seves discussions per departament o ubicació.

Membres i Amics

BuddyPress s’estén sobre el sistema bàsic d’usuaris de WordPress. Els usuaris ara són “membres” i poden fer diverses coses que s’ajusten a les expectatives dels usuaris de les xarxes socials. Els membres poden fer amistat amb altres membres permetent una connexió social més centrada. Poden seguir els feeds d’activitats d’altres membres, així com participar en diverses discussions en grup i comunicar-se directament amb altres membres.

Perfils d’usuari ampliats

Perfils d’usuari ampliats de BuddyPress

El perfil bàsic d’usuari a WordPress no ofereix cap gran personalització. BuddyPress canvia això afegint noves opcions i funcions. Quan els usuaris accedeixin al seu perfil veuran noves opcions per a la seva activitat, notificacions, missatges, amics i grups (de nou en funció dels components que hàgiu activat).

Perfil d'usuari de BuddyPress Edita

Quan els usuaris facin clic a l’opció Permet> Edita, podran editar informació personal com el seu nom d’usuari, la seva imatge de perfil, una imatge de portada i qualsevol altre camp personalitzat que hagis afegit..

Camps de perfil personalitzat de BuddyPress

I parlant de camps personalitzats, BuddyPress inclou una opció per afegir camps completament nous al registre d’usuaris. Podeu fer que aquests camps siguin obligatoris per registrar-se o simplement un mitjà perquè els membres puguin compartir més informació sobre ells mateixos dins del seu perfil.

Ampliació de la instal·lació de BuddyPress

Igual que amb WordPress, BuddyPress es pot ampliar amb l’ús d’una multitud de plugins creats específicament per a això. A continuació, es detallen alguns complements.

BuddyBoss

BuddyBoss

Quan creeu la vostra comunitat en línia, potser voldreu més del que BuddyPress us ofereix. Potser voleu afegir perfils de membres personalitzables, la possibilitat de crear grups socials, àlbums de membres, assistència per a esdeveniments (a través del Calendar Calendar Pro), oferir cursos (ala LearnDash o, fins i tot, vendre membres), és aquí on entra BuddyBoss. Aquest potent complement afegeix aquestes funcions de comunitat i molt més perquè pugueu crear el vostre millor lloc BuddyPress.

Més informació sobre BuddyBoss

Grup de BuddyPress

Grup de BuddyPress

Si bé hi ha un bloc associat al vostre lloc, aquest complement us permet estendre les opcions de grups per afegir un sol bloc a cada grup creat. A partir d’aquí, els administradors de grups poden assignar funcions d’usuari per al bloc.

Més informació sobre el bloc de grups

BuddyPress Activity Plus

BuddyPress Activity Plus Plugin gratuït de WordPress

Aquest complement útil facilita als usuaris la promoció de publicacions mútues amb botons de compartir estil Facebook. El complement també permet als membres incrustar imatges, vídeos o enllaços al flux d’activitats que facilita l’ús compartit de suports al vostre lloc.

Més informació sobre Activity Plus

Perfils d’Usuaris avançats de Youzer

Perfils d’Usuaris avançats de Youzer

Youzer és un complement excel·lent (a diferència dels altres complements gratuïts que hem esmentat), però és imprescindible si es tracta de crear una xarxa social amb BuddyPress. Aquest complement afegeix opcions de insígnies, emoticones, accés social, comentaris, mencions i molt més (consulteu la nostra revisió completa de Youzer per veure què més pot fer aquest complement).

Més informació sobre Youzer

BuddyPress Docs

BuddyPress Docs

Aquest complement afegeix documents de col·laboració a la vostra comunitat BuddyPress. D’aquesta manera, membres i grups poden treballar col·lectivament en projectes, esdeveniments, reunions de treball i molt més.

Més informació sobre els documents

Galeria rtMedia per BuddyPress i bbPress

Galeria rtMedia per BuddyPress i bbPress

rtMedia afegeix una nova pestanya multimèdia per a perfils i grups d’usuaris de BuddyPress. D’aquesta manera els membres poden connectar-se i compartir imatges, vídeos i fins i tot presentacions de diapositives d’ells mateixos o esdeveniments de grup.

Més informació sobre rtMedia

Hi ha molt més que aquesta petita selecció de connectors (aquí teniu una col·lecció de les nostres millors opcions per a millors plugins BuddyPress) i es pot trobar una llista completa a la secció BuddyPress.org lloc web.

La millor xarxa social privada?

BuddyPress és una solució senzilla i molt personalitzable per crear petites xarxes socials. Pot ser exactament el que busqueu si heu de fer ús d’una comunitat social conservant la privadesa i el control del vostre lloc web. La millor manera de trobar-ho és descarregar una còpia, instal·lar-la al vostre servidor i provar-la.

És usuari de BuddyPress? Què en penseu d’aquesta xarxa social per a WordPress i quines recomanacions teniu per ampliar la seva funcionalitat? Heu provat BuddyPress i heu decidit que no és per a vosaltres?

Si us plau, feu-nos saber les vostres respostes a aquestes preguntes a la secció de comentaris. Si teniu més preguntes o comentaris sobre BuddyPress, ens agradaria escoltar-los també.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map