Com solucionar l’error del servidor intern de WordPress 500

Com solucionar un error del servidor intern de WordPress 500

La majoria de nosaltres, ja som desenvolupadors, dissenyadors o fins i tot usuaris finals, hem hagut de suportar almenys un durant la nostra vida. És a dir, el dolorós procés d’obtenir un error de servidor intern i intentar solucionar-lo. A moltes persones no els interessa saber-ne més, només volen arreglar-ho. Però si no intenteu entendre-ho almenys, esteu obligats a patir aquesta sort més sovint. L’error del servidor intern 500 és molt important, ja que atura tots els processos i pot fer caure tot el vostre lloc. Per tant, si alguna vegada volem desfer-se’n, hem d’entendre millor què vol dir primer.


En aquest article tractaré els fonaments bàsics sobre què significa aquest error, com podeu identificar el problema i, per descomptat, com solucionar-lo. Però abans de començar, vull dirigir-vos a través dels diversos errors de http (lloc) que hi ha i que podrien suposar. Si ho prefereixes, podeu evitar el programa per solucionar l’error de WordPress 500.

Codis d’estat i d’error HTTP comuns

Primeres coses: explicaré què signifiquen realment aquests errors. Actualment hi ha una llista d’estats i errors per HTTP que es pot accedir per solucionar millor una situació. Aquests errors es divideixen generalment en tipus. Per tant, per no solucionar aquest tema, tractarem els errors i codis d’estat informatius més importants que trobareu mentre treballeu amb el vostre lloc de WordPress.

Resposta 100x (estat)

El tipus de resposta és donat directament pel servidor web. Depenent de la vostra empresa d’allotjament, la resposta la pot donar Apache, Nginx o qualsevol altre servidor web que l’empresa utilitzi. Aquest tipus de resposta no està associat amb errors. Generalment s’utilitzen per indicar que hi ha una connexió al seu lloc. Són codis de resposta d’estat a les connexions.

Resposta 200x (èxit)

Els reeixits és el que jo anomeno. Aquest tipus de resposta sempre indica a èxit. Vol dir que, o bé, el servidor us ha proporcionat la connexió correctament, que els recursos que se sol·licitaven s’han donat correctament o que s’ha creat una connexió amb proxy.

El codi d’èxit més comú es coneix com a 200 D’acord. Podeu veure exemples d’això si utilitzeu una eina de prova de velocitat de WordPress, digueu a les Eines de Pingdom i si esteu intentant esbrinar el FTTB (primera vegada a byte). La resposta 200 OK sempre es dóna a la primera sol·licitud realitzada.

Resposta 300x (redireccions)

La redirecció nois. Sempre es fan referència a aquests codis si l’enllaç indicat es redirigirà. 300 codis d’estat indiquen una redirecció correcta i també ho és, no es considera un error.

Digueu que teniu un lloc SSL (HTTPS) i que també teniu accés directe a HTTP (no segur) i voleu redirigir tothom a la versió HTTPS del vostre lloc. Podeu crear una redirecció a totes les sol·licituds que provenen d’HTPTP per anar a HTTPS. Si intenteu introduir el vostre lloc mitjançant HTTP accidentalment, el vostre navegador rebrà una resposta de 300 que indica una redirecció a la versió HTTPS..

Consells senzills de WooCommerce: redirigències de SEO de Yoast per a productes fora de stock

Un altre exemple freqüent que potser coneixeu són les redireccions en lloc de SEO. Potser heu eliminat publicacions o pàgines antigues. Amb l’ajuda d’un complement com SEO de Yoast podeu redirigir-los a pàgines més rellevants i més rellevants. O utilitzeu una redirecció temporal de 307 si treballeu en una actualització i voleu dirigir els usuaris a una pàgina diferent una mica.

Resposta 400x (Errors del client)

Els famosos errors del client. Aquest tipus d’errors comporten problemes al navegador. Normalment, no es pot carregar un determinat actiu (el més conegut és l’error 404). Aquests són codis d’error que no es consideren severs.

Es podria mostrar el mateix error si intenteu accedir a una imatge inexistent al vostre lloc. Per exemple, potser voldreu fer servir una redirecció 410 per avisar als motors de cerca que el contingut ha estat eliminat definitivament, o bé 451 si heu fet que una pàgina no estigués disponible per motius legals (com una sol·licitud DMCA).

Resposta 500x (Errors del servidor)

I ara hem arribat al nostre gran protagonista. Els 500 errors. Com podeu veure, es tracta d’errors importants i sempre estan relacionats amb el propi servidor. Els errors del servidor són importants perquè poden funcionar eficaçment xocar la teva web. D’aquests errors, els més importants són:

 • Un servei 503 no disponible
 • Error de passarel·la 502 dolent
 • Error de servidor intern 500

Explorem-ne els tres per ordre d’importància.

503 Servei no disponible

El menys greu és el servei 503 no disponible. Si es mostra aquest error, teniu un problema de recurs al servidor web. Gairebé tot el temps apareix quan el vostre servidor està sobrecàrregat. En termes senzills, si veieu aquest error, ho sabeu és temporal i està directament relacionada amb massa trànsit i això és sobrecàrrega de la CPU. Sempre que la CPU i el servidor web mateix no puguin processar més connexions entrants perquè hagi aconseguit un ús del CPU 100%, apareixerà aquest error..

Podeu solucionar-ho si canvieu a un millor servidor web (d’Apache a Nginx per exemple) o bé implementant un complement de memòria cau de WordPress al vostre lloc..

502 Porta d’Enllaç Errònia

És el que he anomenat error de configuració errònia. Aquest error no apareix sense cap motiu. Si mai teniu aquest error, la causa més probable és que vas fer alguna cosa i ho vas fer malament. Això ocorre normalment quan la gent intenta ajustar la configuració d’Apache i PHP o quan s’intenta optimitzar nginx. La mala passarel·la és un error que gairebé sempre passa quan la PHP FPM (Fast Process Manager) perd la connexió. Ja sigui des de la modificació de la configuració incorrecta o perquè el procés s’ha estavellat. Això porta al servidor web a respondre amb un Porta d’enllaç incorrecta.

La manera més fàcil de solucionar aquest error és comprovar dues vegades la configuració de PHP-FPM perquè és la causa més probable d’aquest error. Això passa més sovint al costat de Nginx que a Apache i gairebé mai no passa als serveis d’allotjament que proporcionen cPanel o Plesk. Els dos últims plafons tenen garanties al seu lloc per evitar un error de configuració errònia. Però passa molt sovint quan gestiona el teu propi VPS.

Voleu obtenir més ajuda amb aquest? Seguiu la nostra guia sobre com solucionar un error de passarel·la 502 dolenta.

Error del servidor intern 500

El gran dolent dels errors. L’error del servidor intern 500 és el pitjor de tots, principalment perquè és tal error general. Si no teniu prou coneixements sobre com afrontar-lo, pot ser un veritable dolor perquè pot enderrocar tot el vostre lloc. L’error de passarel·la 502 dolent també elimina el lloc, però és més fàcil de diagnosticar i arreglar. Com s’ha esmentat, està gairebé sempre relacionat amb la configuració de FPM.

Raons per a un error del servidor intern 500 i com solucionar-los

El primer que cal entendre sobre un error de 500 és que pot ser causat per diversos factors diferents que gairebé sempre estan relacionats amb fallades en l’execució del codi. En lloc d’intentar diagnosticar-ho tot alhora, us donaré una llista d’errors per tipus de problema i pel que heu fet.

 • Amb la migració d’un lloc més antic a un allotjament més recent
 • Error en el .htaccess en una configuració d’apache
 • Error en l’execució del codi PHP

Hi ha altres casos menys comuns que poden generar un error de servidor intern de 500 però, per senzillesa i usabilitat d’aquest article, em centraré en aquests tres.

1. Migració d’un lloc més antic per allotjament més recent

Hi ha diverses formes en què es pot presentar aquest error, però gairebé sempre té relació amb la versió PHP que està vinculada al vostre servidor web. Les versions més noves de PHP poden generar un error intern immediat del servidor 500 si el lloc o els complements actuals no admeten la versió actual.

Per exemple, aquest error és clàssic quan migreu el vostre lloc des d’un allotjament mediocre amb una versió PHP més antiga cap a un allotjament més recent que només acceptin les versions més recents (7.0 i posteriors). Si el vostre lloc no s’ha actualitzat recentment, pot ser que un complement antic causi un problema. A això s’anomenà “error de servidor intern de migració” perquè gairebé sempre passa quan migreu un lloc.

Solució

La millor manera de solucionar aquest terrible error quan intenteu migrar el vostre lloc de WordPress cap a un nou allotjament és fer una còpia completa del vostre plugins i el tema del vostre lloc. Després de fer això, si us plau, suprimiu tots els complements des del vostre lloc i torneu-ho a provar. Si l’error desapareix, està gairebé garantit que l’error ha estat generat per una versió més recent de PHP del vostre allotjament que simplement es nega a executar codi al vostre complement més antic. Tornant a penjar un complement alhora, podreu esbrinar fàcilment quin era el que va causar el problema.

Aquests errors gairebé sempre es presenten quan migren llocs més antics amb PHP 5.4 i 5.6 a un allotjament més recent amb PHP 7.0, 7.1 o 7.2.

El mateix s’aplica al vostre tema. Ja que els temes poden i implementen codi addicional PHP a les funcions.php, single i page.php Fitxers. El més probable és que un tema anterior sense actualitzacions pugui trencar el vostre lloc un cop migrat a un allotjament amb una versió més recent de PHP, aquesta situació és lamentable, ja que l’única manera d’arreglar-ho és canviar el tema i reconstruir el vostre lloc. Aquest és el cas pitjor.

2. Error de configuració Apache .htaccess

Diguem que estaves configurant un plugin i, de sobte, tot s’estavella. Si obteniu un error de 500 servidors interns durant la configuració, per exemple, un complement de memòria cau o qualsevol complement relacionat amb les optimitzacions, heu de comprovar si el complement ha afegit codi addicional al fitxer .htaccess..

Ja que apache es pot modificar en temps real en configurar les funcions del fitxer .htaccess (gairebé sempre ocult), una mala configuració pot trencar el vostre lloc.

Solució

La manera de solucionar-ho és accedint al vostre lloc mitjançant FTP i modificant el vostre fitxer .htaccess o mitjançant l’edició directa, digueu amb l’explorador de fitxers de cPanel o Plesk..

Si no sabeu com tornar a canviar el que ha creat el connector i necessiteu tornar al vostre lloc, feu una còpia del contingut existent com a fitxer de text. Desa com a còpia de seguretat. A continuació, substituïu tot .htaccess amb el codi següent:

# COMENÇA WordPress

ReescriuEngina activada
RewriteBase /
RewriteRule ^ índex \ .php $ - [L]
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}! -F
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}! -D
RewriteRule /index.php [L]

# END WordPress

Aquest és el WordPress predeterminat .htaccess dossier. Hauria de funcionar amb qualsevol lloc. Per tant, si no esteu desesperats i no sabeu quina part voleu eliminar, elimineu tot i enganxeu aquest codi. T’estalviarà a l’instant. Més endavant podeu eliminar el complement o intentar configurar-lo de nou. Ja coneixeu una manera de salvar-vos d’aquest error catastròfic. Si més no, està relacionat amb .htaccess.

Si no sabeu si té relació amb .htaccess o si apareix aquest error sense que toqueu cap complement, toqueu-lo segur. Només heu de copiar el contingut del vostre .htaccess i copiar el codi de dalt per intentar diagnosticar. Si això no ho soluciona, deixa .htaccess tal com és i, a continuació, prova el següent suggeriment.

3. Error d’execució del codi PHP

Aquest tipus d’errors són més comuns del que creieu i solen produir-se si un connector està executant codi no vàlid. La forma més comuna d’executar codi no vàlid és quan s’intenta executar instruccions desprevingudes. Potser estàs provant d’executar un complement antic que només ha estat dissenyat per funcionar fins a PHP 5.4 o 5.6 amb PHP 7.0 o versions posteriors. Funcions obsoletes i no vàlides crearà un error de servidor intern que només pot ser diagnosticat habilitant el mode de depuració WP.

Activa wp_debug

El mode de depuració de WordPress us proporcionarà detalls extensius sobre l’error que es va llançar que va deixar d’executar. La nostra manera d’habilitar-lo és canviant el valor de “Fals” a “veritable” a wp_debug dins del fitxer wp-config.php a la carpeta arrel del vostre lloc.

Si feu servir Plesk o cPanel, podeu fer-ho simplement canviant aquest valor mitjançant l’Explorador de fitxers i l’edició wp-config.php. També podeu seguir això guia de depuració per a Blogvault per obtenir passos més detallats.

Un cop editat el fitxer, podreu veure l’error real que es va aturar i va deixar d’executar. L’error també indicarà la ruta i el fitxer on ha passat això, de manera que és fàcil endevinar quin complement el va provocar. Per inhabilitant-lo podem saltar l’error i posteriorment actualitzar el complement o eliminar-lo, segons la situació.

Solució

La gran majoria d’instàncies d’un error de servidor intern 500 implica versions o complements de temes més antics. En canviar el tema a qualsevol tema WP estàndard, podreu tornar a accedir al vostre lloc. Si desactiveu els plugins en conflicte també us retornarà el vostre accés al tauler de control. Si us trobeu amb una situació en què el vostre tema és l’encarregat de trencar el lloc, la millor manera de solucionar-lo és creant un fitxer zip d’aquest tema a la carpeta temàtica. wp-content / topics / yourtheme després suprimiu-lo del lloc. Això eliminarà l’error de manera que pugueu recuperar l’accés al vostre lloc. Podeu tornar a carregar-la i actualitzar-la sense activar-la. Podeu fer el mateix amb els complements.

Les situacions més habituals per a un error en el servidor intern de 500 es pot arreglar actualitzant. En els casos en què l’esmentat plugin / tema no tingui disponible una actualització, podeu intentar passar a una versió antiga de PHP. Però sabeu que es tracta d’una solució de curta durada. Les versions més recents de PHP es converteixen en estables i les versions anteriors es desapassionen regularment. Tard o d’hora el vostre lloc sens dubte deixarà de funcionar. El millor enfocament serà sempre actualitzar o eliminar / substituir els complements en qüestió.

Recordeu-ho sempre, és millor prevenir i actualitzar que intentar fer el control dels danys més endavant.

Com arribar a la guia sobre els errors del servidor intern de WordPress 500

Un error de servidor intern de WordPress 500 pot ser un veritable dolor. Però, en la majoria dels casos, es poden diagnosticar i arreglar fàcilment, només eliminant / actualitzant les parts conflictives del vostre lloc. Tot i que hi pot haver situacions en què aquests errors es presenten fora de la norma (per exemple, quan esteu desenvolupant un complement), això va més enllà de la finalitat d’aquest article..

Per a la gran majoria de les persones, seguint els consells anteriors hauríeu de solucionar el vostre problema. Recordeu que wp-debug és el vostre millor amic i seguiu sempre els passos amb atenció. El vostre lloc tornarà a estar en línia en molt poc temps.

Té algun altre dubte? O consells per fer front a un error del servidor intern de WordPress 500? Fes-m’ho saber!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map