Com solucionar els errors 404 a WordPress

Si coneixeu Internet, heu d’estar familiaritzat amb 404 errors. Aquestes pàgines apareixen molestament quan cerqueu contingut a la xarxa. Veureu les paraules “La pàgina no pot ser trobada. És possible que la pàgina que busqueu s’hagi suprimit, hagués canviat el seu nom o estigui disponible temporalment.”Això sol passar quan no hi ha cap URL per lliurar.


Per si mai no heu vist un missatge o voleu veure la pàgina 404 del vostre propi lloc web, escriviu l’URL de la pàgina que esteu cercant i una sèrie d’aparells d’interès després. Veureu de què parlo. Això es produeix a causa d’una incidència en la interacció client – servidor que es pot produir per moltes raons:

 • És possible que la pàgina que busqueu ja no existeixi.
 • És possible que l’enllaç a la pàgina que cerqueu es trenqui.
 • Potser heu escrit simplement l’URL incorrecta.

Un lloc web actiu no pot evitar aquests errors totalment, però es pot fer molt per mantenir-los al mínim.

404 Errors i impacte de SEO

Una pàgina 404 és dolenta per al vostre SEO. Es perd un visitant perquè els enllaços del vostre lloc web no s’han mantingut correctament. Un o dos enllaços trencats presentats ocasionalment als motors de cerca no importaran. Però teniu un problema més greu si el motor de cerca surt contra aquests errors sovint al vostre lloc. L’augment del percentatge de rebots tindrà un impacte negatiu en el vostre SEO i pot trigar un temps en recuperar-se.

Si utilitzeu Complement de Google Analytics, podeu veure els errors fàcilment a mesura que s’etiqueten. Però els motors de cerca també podran trobar 404 errors que els visitants normals mai fan, ja que s’arrosseguen sobre qualsevol cosa del vostre lloc. Per tant, fins i tot els enllaços ocults són una font de 404 errors per als motors de cerca. Xenu o Cridant Rana pot ajudar a trobar aquests errors i solucionar-los.

També heu de buscar imatges trencades o incrustacions de vídeo trencades. Això és difícil de trobar mitjançant eines per a administradors web o Google Analytics, però Xenu i Screaming Frog també us poden ajudar aquí. També podeu cercar als registres del servidor buscant 404 més “.jpg” i “.png”. No faran gaire mal, però no és una bona experiència per als visitants.

S’estan solucionant els errors 404

Hi ha moltes maneres en què podeu redirigir i solucionar 404 errors i podeu provar aquests passos de manera seqüencial:

 1. Podeu comprovar manualment si hi ha enllaços trencats i arreglar redireccions buscant la vostra configuració del servidor .htaccess o NGINX, però això requereix una mica d’habilitats tecnològiques per part vostra. O alguns trucs al fitxer 404.php poden fer el truc. Aquesta és la millor manera de corregir errors 404, però, si no esteu còmode amb el codi, haureu de ometre aquest pas.
 2. Si l’URL està alterat, dirigiu-lo a l’URL correcte. Si el fitxer és un fitxer estàtic, comproveu si el fitxer existeix obrint el FTP i comprovant.
 3. Si existeix, però aparèixer en un navegador és un problema, es tracta d’un problema de servidor o un problema de WordPress. Per a això, creeu dos fitxers separats: un fitxer html i un fitxer PHP i pengeu-lo. Si podeu accedir a aquests fitxers, no hi ha cap problema amb el servidor i el problema resideix en WordPress.
 4. WordPress utilitza una matriu de reescriptura que gestiona els enllaços enllaçats. Els plugins de subestàndard, els canvis en el directori o els tipus de publicacions personalitzades poden interrompre els enllaços enllaços que provoquen un error 404. Per configurar aquest dret, només cal que aneu a Enllaços enllaçats i torneu a guardar l’estructura de enllaços enllaçats a la carpeta wp.admin. Obre els enllaços enllaç a Configuració i desa els canvis. Els enllaços permanent s’actualitzaran. Aquesta solució es farà generalment amb el treball.
 5. Si teniu connectors instal·lats o algun plugin que crei enllaços enllaç, desactiveu-los i comproveu-los.
 6. Comproveu la matriu de reescriptura del WP mitjançant el botó Depure això connectar. Aquest complement, un cop activat, mostrarà les regles de reescriptura, així com la cadena de PHP real que s’està reescrivint.
 7. Desactiveu els complements un per un i identifiqueu el connector que causa els errors.
 8. No cal eliminar contingut vell. En lloc d’això, podeu crear una pàgina personalitzada en aquest URL i dirigir els visitants a altres pàgines o publicacions similars del vostre lloc web.

Hi ha molts complements que us ajuden a cercar, supervisar i redirigir enllaços trencats. He enumerat alguns dels populars aquí que fan la feina força bé.

Comprobador d’enllaços trencats

Comprobador d’enllaços trencats és un complement gratuït del dipòsit de WordPress. És un dels primers plugins que em vénen al cap quan volguéssar aquestes pàgines molestes.

Un cop instal·lat, analitzarà el vostre lloc web per trobar qualsevol enllaç que no faci la seva feina. Segons la mida del vostre lloc web, aquest procés pot trigar temps. Podeu optar per rebre una notificació d’enllaços trencats al vostre correu electrònic o al giny Comprobador d’enllaços trencats del tauler. També podeu optar per evitar que els motors de cerca segueixin aquests enllaços trencats.

S'ha instal·lat el verificador d'enllaços trencats

Podeu veure el verificador d’enllaços trencats en funcionament obrint Check Checker a Configuració. Podeu utilitzar una opció Crear filtre personalitzat per fer visibles només alguns enllaços, per exemple enllaços per a una determinada categoria de publicacions. Què podeu fer amb l’enllaç, es pot decidir amb l’ajuda d’opcions que s’obren quan passeu per sobre de cada enllaç.

Podeu editar l’URL i totes les instàncies d’aquest URL seran corregides. Podeu eliminar l’enllaç, deixarà el text intacte. Si l’enllaç està bé, però es mostra trencat, podeu canviar-lo manualment. L’opció de denegació deixarà l’enllaç sense canviar fins al següent canvi d’estat. Podeu desactivar el connector després de cada ús i reactivar-lo per a una exploració periòdica, si cal.

404 Pàgina de SeedProd

Podeu utilitzar qualsevol que sigui el tema del lloc web 404 Pàgina de SeedProd per dissenyar i configurar la pàgina 404 personalitzada. Podeu substituir la pàgina 404 del vostre tema completament i personalitzar la vostra nova pàgina 404 completament. Fins i tot podeu utilitzar HTML5 i CSS3 per a la personalització, si cal.

La imatge de fons es pot estirar per cobrir tot el navegador i el connector admet diversos llocs i BuddyPress.

Instal·lada 404 pàgines de SeedProd

Amb la versió premium, podeu capturar clients premuts a la informació de correu electrònic. La informació es pot emmagatzemar a la base de dades de WordPress i es pot exportar a qualsevol proveïdor de serveis de correu electrònic. S’integren MailChimp, Aweber, Obteniu resposta, Constant Contact i Monitor de campanya, així com els tipus de lletra Google i Typekit..

Incorporeu vídeos simplement escrivint URL, activeu els formularis de gravetat i recopileu informació del visitant amb aquest complement. Els visitants poden continuar la cerca de la pàgina que buscaven al vostre lloc web.

El cost de les llicències oscil·la entre els 29 dòlars per al seu ús en un lloc durant un any, fins als 199 dòlars per als llocs il·limitats de tota la vida. La compra està avalada per una garantia de devolució.

Tots 404 redireccionen a la pàgina principal

Tots 404 redireccionen a la pàgina principal redirigirà tots els enllaços 404 d’error a la pàgina principal mitjançant la redirecció de SEO 301: aquesta redirecció indica al visitant que la pàgina s’ha mogut definitivament. També podeu redirigir-lo a qualsevol pàgina personalitzada.

S'han instal·lat tots els 404 redireccions a la pàgina d'inici

És un connector senzill on heu d’habilitar l’estat de redirecció, empleneu l’URL de la pàgina a la qual cal redirigir 404. I un cop feu clic al botó d’actualització, els paràmetres es desaran a la base de dades.

404 a 301

404 a 301 Funciona gairebé com el complement anterior, redirigint tots els 404 errors a qualsevol pàgina que configureu amb 301, 304 o 307 redirectes. Aquests números indiquen si la pàgina s’ha mogut de manera temporal o permanent. Després d’instal·lar aquest complement, trobareu que el vostre tauler d’eines per a administradors web gairebé sempre informarà dels errors de Nil.

404 a 301

Podeu triar el seguiment d’errors i també podeu activar les notificacions per correu electrònic amb 404 errors. Si simplement voleu controlar o mantenir un registre, podeu desactivar l’opció Redirigir. El complement és lleuger, a punt de traduir i totalment gratuït d’utilitzar, amb actualitzacions de tota la vida. Els desenvolupadors i altres usuaris poden accedir al connector a GitHub.

Personalitzat 404 Pro

Pots fer servir Personalitzat 404 Pro per substituir la pàgina d’error 404 per defecte per una pàgina personalitzada que podeu fer a la secció Pàgines del vostre tauler d’administració. O simplement podeu especificar una URL completa per redirigir el 404.

S'ha instal·lat el personalitzat 404 Pro

Es poden registrar 404 dades, així com les paraules clau que van atansar el visitant a la pàgina 404. Suport per a aquest complement està disponible a GitHub.

404 error registrador

404 error registrador és un connector senzill i eficaç que registra tots els errors derivats del vostre lloc WordPress. Amb tota aquesta informació, podeu identificar enllaços trencats i contingut que falta. Si voleu, també podeu gravar informació addicional, com ara adreça IP, agents d’usuari i remitents. I podeu bloquejar les adreces IP, si voleu.

Instal·lat el registre d’errors 404

Aquest complement no funcionarà si utilitzeu un complement de memòria cau que emmagatzema tots els 404 errors.

Redirecció

Redirecció us ajuda a fer un seguiment dels 404 errors mitjançant 301 redirecció. És un connector més popular al dipòsit de WordPress, amb més de 500.000 instal·lacions actives. Podeu redirigir tots els URL, no només les pàgines d’error. És especialment útil si moveu el lloc web o canvieu el directori de la instal·lació de WordPress.

S'ha instal·lat la redirecció a la pàgina completa

El connector supervisa 404 errors i manté els registres complets. També podeu configurar-la de manera que alguns URL puguin anar a una altra pàgina o fitxer o lloc web. Podeu configurar diferents redireccions basades en l’estat d’inici de sessió, la redirecció a pàgines aleatòries o basades en els remitents.

El complement afegirà automàticament una redirecció 301 quan es canvieu l’URL d’una publicació. També es pot fer manualment. Funciona completament al vostre lloc de WordPress i no és necessari .htaccess. Des del registre podeu comprovar qui va intentar iniciar la sessió i quants intents de sessió es van realitzar.

Plugin de WordPress Ultimate 404

El complement de WordPress Ultimate 404 us dóna un control total sobre les vostres 404 pàgines. Ofereix 4 plantilles fetes prèviament per triar per mostrar com a pàgina d’error. Les plantilles es poden personalitzar. La plantilla predeterminada 404 del tema de WordPress també és compatible.

Captura de pantalla definitiva

El complement conserva un registre de tots els 404 esdeveniments d’error, de manera que teniu una idea de quina és la pàgina més visitada. Si cal, podeu afegir una URL de redirecció. El visitant es registra amb la paraula clau que proporciona informació de SEO valuosa.

Podeu comprar aquest complement a CodeCanyon per 19 dòlars. Ve amb actualitzacions futures i suport de 6 mesos. L’assistència es pot ampliar a 12 mesos per 5,70 dòlars addicionals

Google 404

Google 404 en realitat no és un complement de WordPress. Es tracta només d’un script de 404 pàgines ampliat de Google.

Capçalera de Google 404

Inclou un quadre de cerca a la vostra pàgina 404, per la qual cosa al visitant se li demana que continuï la cerca al vostre lloc web. Podeu trobar informació útil sobre la paraula de cerca utilitzada pel visitant. O podeu ajudar el visitant d’altres maneres de trobar la informació que busca.

Perquè el complement sigui completament efectiu, Google requereix que envieu un mapa XML del vostre lloc de WordPress i configureu un compte per a administradors web de Google..

404 Pàg

No vau sortir del vostre camí 404 Pàg. Creeu una pàgina 404 al vostre lloc de WordPress, de la mateixa manera que normalment creeu pàgines a WordPress. Un cop fet això, obriu la configuració al tauler de control de WordPress. Feu clic a la pàgina d’error 404 i seleccioneu la pàgina que heu creat recentment com a pàgina d’error 404. Això és el que hi ha.

Capçalera de 404 pàgines

El complement no crea una redirecció. Amb una redirecció, l’URL roman a l’índex de cerca i això pot afectar el SEO. Aquest complement garanteix que el codi 404 correcte es lliura als motors de cerca. El complement és molt diferent dels altres. No s’ha enviat cap sol·licitud al servidor. En lloc d’això, s’utilitzen recursos propis de WordPress.

404 per començar

404 per començar detecta un error 404 fins i tot abans que ho facin els motors de cerca. Podeu definir la redirecció a 301 (de manera permanent), que és la configuració predeterminada. O podeu definir a 302, que són les redireccions temporals.

404 per començar a instal·lar

Redirigeix ​​les 404 pàgines web a la pàgina inicial o a qualsevol altra pàgina que desitgi. Podeu triar una opció per rebre una alerta per correu electrònic. Sempre que es redirigeixi un usuari, sabràs quin navegador utilitza i l’URL que intenta accedir. Voleu triar entre la configuració que us permetrà encaminar 404 pàgines a qualsevol URL que trieu – pàgina inicial o qualsevol altra pàgina del vostre lloc..

Enllaços interns de RB

Enllaços interns de RB és un complement útil per als propietaris de blocs. Amb aquest complement, poden enllaçar publicacions i pàgines del seu lloc de WordPress mitjançant codi curt. No cal que escriviu l’URL llarg.

S'han instal·lats els enllaços interns de RB

L’estructura de l’enllaç de lloc del lloc no es molesta i s’utilitza codi curt per crear un enllaç per a la publicació. Aquesta etiqueta s’insereix després manualment o amb l’ajut del complement wysiwyg. Aquest complement us facilitarà passar d’un enllaç a un altre dins d’un lloc web. També permetrà la cerca de publicacions per categories.

Plugin de redirecció de publicacions ràpides de pàgines

Plugin de redirecció de publicacions ràpides de pàgines funciona amb una forma de dos. Un és el mètode de redirecció ràpida on només heu d’escriure l’URL de sol·licitud i l’URL de destinació. El complement es redirigirà segons els URL que heu omplert.

Quick PAge redirigeix ​​la pantalla completa instal·lada

No cal crear cap pàgina ni necessiteu tenir-la. Aquest complement us serà molt útil quan haureu de corregir els errors que es van produir quan es va crear una pàgina o quan voleu redirigir els antics URL cap a nous URL. També trobareu una gran ajuda quan moveu un lloc web.

Per a les pàgines o publicacions existents, s’afegeix un quadre de meta d’opcions a la pantalla d’edició, on podeu omplir el nou URL. Això funciona bé per als ítems del menú i les publicacions duplicades. També és millor treballar dins de l’estructura de enllaç permanent de WordPress.

Plugin de redirecció SEO

Mentre es construeix el Plugin de redirecció SEO, els autors s’han centrat en mantenir-lo senzill per a tots els nivells d’usuaris i ho podeu veure de la manera com funciona el connector. Un panell de control avançat us ajuda a controlar totes les coses que pot fer el connector.

S'ha instal·lat la redirecció de SEO

Podeu supervisar les 404 pàgines d’error i redirigir-les totes amb un clic. La redirecció 301, 302 o 307 és possible, i també ho és la redirecció de targetes salvatges. Podeu redirigir el contingut de la carpeta sencera canviant la configuració de la carpeta a la pestanya de redirecció. Es pot mantenir un historial de redirecció.

Per redirigir qualsevol publicació, podeu emplenar l’URL complet i la carpeta de destinació i fer clic a Afegeix. O bé podeu editar l’URL de destinació a la publicació o editar la pàgina i feu clic a Desa. El complement també us serà útil quan canvieu el nom de domini o moveu el vostre lloc. Tingueu en compte que aquest complement no és compatible amb instal·lacions multiserveis.

Administrador de redireccions segures

Administrador de redireccions segures és un connector eficaç per a la gestió de 404 errors en instal·lacions de diversos llocs. Podeu redirigir a URL nous mitjançant codis d’estat HTTP que enmarqueu.

Instal·lat el gestor de redireccions segures

Permet redirigir només els amfitrions de llista blanca mitjançant la funció wp_safe_redirect.

Finalment

És important mantenir-se proactiu i mantenir el vostre lloc lliure de 404 errors en la mesura del possible. A la llista de tasques de manteniment de WordPress, podeu:

 • Programa una verificació als registres d’estadístiques del lloc web per cercar 404 informes d’error.
 • Comproveu els enllaços interns i externs regularment. Els llocs web petits poden realitzar un control un cop al mes, els grans llocs web un cop per setmana.
 • La freqüència de la consulta dependrà del contingut del lloc web, no dels visitants. Els llocs web pesats de contingut han de revisar-se amb més freqüència.

Amb tants complements de qualitat disponibles, no hi ha raó per no mantenir els enllaços en les millors condicions. Proveu-les i mantingueu el lloc web en millors condicions.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map