Sovint veieu un lloc fantàstic i us pregunteu “fa servir WordPress?” De vegades la resposta és senzilla: el peu de pàgina ho diu tot, però sovint cal fer una mica de treball en detectiu. Amb cada vegada més administradors web que amaguen el fet que utilitzin WordPress, t’ensenyarem diferents maneres de confirmar si un lloc utilitza WordPress o no, discutirem per què alguns senten la necessitat d’amagar el fet que utilitzen el WP i et mostren un truc perfecte per esbrinar-lo. quin tema utilitza un lloc.
Contents
Què passa amb l’amagatall?
Estem segurs que en un context o un altre heu sentit a parlar de la gent que amaga el fet que el seu lloc utilitza WordPress i com això és bo o malament. Per tant, aclarim algunes coses.
Mai us haureu de sentir vergonya d’utilitzar WordPress! De fet, heu de dir amb orgull a tothom que el vostre lloc estigui alimentat per una de les millors peces de programari de codi obert que mai s’ha creat. Amagar la versió exacta del WP que feu servir és un joc ben diferent. A causa del risc creixent de ser piratejat, és prudent fer-ho, ja que exposar el número exacte de la versió pot exposar-vos a majors riscos de ser piratejat.
La majoria de “pirates informàtics” són uns folios
Quan les persones dolentes intenten enderrocar el major nombre possible de llocs en el termini més curt, utilitzen un principi anomenat “fruit poc penjat”. És només una manera fantàstica de dir “abans piratejar els llocs més vulnerables”. O bé troben una nova vulnerabilitat del WP o bé en trien una més antiga que ja ha quedat pegada a les versions més noves, però existeix en molts llocs perquè la gent no actualitza el WP prou. Mitjançant Google, aconsegueixen una llista de milers de llocs que utilitzen aquestes versions específiques i, a continuació, realitzen un atac automatitzat que elimina tots aquests llocs amb la mateixa vulnerabilitat.
El vostre lloc encara podria utilitzar aquesta versió específica (problemàtica) de WordPress, però si feu un petit esforç per ocultar la versió que utilitza, voldrà dir que no us colpejarà en aquesta primera onada, ja que no sou un ” fruita pica baixa. ” Això no us ajudarà si algú s’orienta específicament al vostre lloc, però ho farà amb aquests atacs automatitzats.
Amb aquesta opció, es poden veure alguns dels mètodes que es poden utilitzar per esbrinar si un lloc està alimentat per WordPress o no.
1. Hi ha un servei per això
Com passa amb la majoria de les coses d’Internet, si necessiteu algun servei que automatitzi una tasca senzilla, és possible que existeixi. Si fer missatges amb el codi no us correspon a WP Loop És l’eina de WordPress introduïu l’URL dels llocs i us indica si utilitza WordPress.
Un altre gran recurs és el SoftwareFindr Eina Detector de temes. De la mateixa manera que abans, enganxeu l’enllaç al lloc web del qual teniu curiositat i el descobrireu en un instant si es tracta de WordPress i si es tracta d’un tema que podeu obtenir per vosaltres mateixos. SoftwareFindr també ofereix recomanacions i ressenyes de temes i complements principals, de manera que, fins i tot si no podeu utilitzar el mateix tema que un lloc web que us agrada, podreu trobar un tema i alguns complements per crear un disseny similar..
Si no esteu satisfets amb els resultats o voleu més informació tècnica Construït amb et puc ajudar. Un cop més, només cal escriure l’URL del lloc i fer clic a Cerca. També podeu utilitzar serveis especialitzats com Què és WP Theme? per trobar el tema que alimenta un lloc. Però tingueu en compte que tots aquests llocs utilitzen els mètodes descrits a continuació. No hi ha cap màgia.
2. Començant fàcilment: només llegir
Com ja hem dit, molts llocs estan orgullosos d’utilitzar WordPress, de manera que si només feu un desplaçament cap al peu de pàgina, probablement veureu una línia “Powered by WordPress”. Si us trobeu al lloc d’un blogger, és probable que en pugueu esbrinar molt més visitant el com es va fer, la pila de tecnologia o alguna pàgina similar on hi ha una llista actualitzada de tots els complements i eines utilitzats per crear el lloc. es mostra.
3. Cavant a la font: l’etiqueta del generador temut
Per a aquest mètode i uns quants següents, necessitarem la font HTML de la pàgina principal del lloc. De fet, qualsevol font de la pàgina ho farà, però seguim amb la pàgina principal. Feu clic amb el botó dret a un lloc de la pàgina (que no és una imatge ni un enllaç) i trieu “Mostra la font de la pàgina”. Si esteu a Chrome, Ctrl + U també farà el truc.
Ara que teniu el codi HTML Ctrl + F per mostrar el camp de cerca i escriviu “generador”. Esteu cercant una línia que sembli així:
No hi ha aquesta línia? Segueix llegint; Hi ha molts altres mètodes per confirmar si una fila està o no WP.
Ho heu trobat, però no sembla així? També és possible. Una variació que sol veure és només “WordPress”, això significa que el webmaster no vol divulgar la versió exacta del WP (és a dir, ja que ja hem parlat d’una bona idea). Una altra possibilitat és que el lloc no estigui alimentat per WP, de manera que el generador pot ser una altra cosa, com Joomla.
4. Encara a la font: alguns camins que s’utilitzen sovint
Encara haureu de tenir la font oberta juntament amb el camp de cerca. Només cal canviar la cadena de cerca en “contingut wp”. Heu trobat un munt de línies amb aquesta cadena? Molt bé: el lloc està utilitzant, sens dubte, WordPress.
Voleu saber quin tema utilitzen? Busqueu “contingut wp-contingut / temes /” i probablement obtindreu alguns resultats. Ara busqueu la línia que acabi en “style.css” o “style.css? V = x.y”: aquest és el fitxer CSS del tema principal. Feu clic a aquest enllaç per obrir-lo o copiar-lo / enganxar-lo en una pestanya nova. L’URL sencer s’assemblarà a “http://domain.com/wp-content/themes/twentysixteen/style.css?ver=4.6.1”. Les primeres deu dècades d’aquest fitxer us donaran prou dades per trobar el tema al web.
No hi ha sort amb aquest mètode? Sembla que algú no vol que sapiguem que utilitza WP. No et preocupis. Continuem amb el nostre treball de detectiu.
5. URL específics del WP
Proveu d’obrir readme.html
fitxer a l’arrel del lloc, és a dir, “http://domain.com/readme.html”. Si funcionava, obtindreu una cosa semblant això. Sense sort? A continuació, proveu http://domain.com/license.txt que hauria de ser aquest fitxer d’exemple. Encara no tens sort? Doneu-li a http://domain.com/wp-admin/ un cop d’ull i hauria d’aparèixer la pantalla d’inici de sessió del WP.
Embalatge
Si cap dels mètodes anteriors funcionava, algú va invertir molta feina a ocultar el fet que utilitzés WordPress o, com es diu, és a dir, simplement no utilitzen WordPress. Digues-los que canviïn
Heu provat algun d’aquests mètodes? O en teniu un altre per afegir? Expliqueu-ho als comentaris que hi ha a continuació!