Com reinstal·lar la Guia pas a pas de WordPress

Com reinstal·lar la Guia pas a pas de WordPress

WordPress pot llançar-se en forma de principiant a la bola de corbes. Un minut tot funciona bé, i el següent, us heu quedat amb un error tossut.


Tot i que la majoria d’errors de WordPress són fàcils de solucionar, de vegades, l’única opció és tornar a instal·lar tota la cosa des de zero. Altres vegades, ni tan sols teniu la culpa. Un pirata informàtic podria inutilitzar el vostre lloc web i tornar-vos a instal·lar la vostra gràcia.

A la publicació d’avui, us mostrem exactament com reinstal·lar WordPress sense perdre el contingut. Si voleu obrir el vostre lloc de WordPress i començar amb una pissarra en blanc, també ho cobrim.

Consideració important: Abans de fer res, és fonamental crear una còpia de seguretat del lloc web. Encara que potser no necessiteu la còpia de seguretat un cop heu reinstal·lat WordPress, és imprescindible mantenir una còpia de seguretat en cas que les coses vagin malament. Per estar al costat segur, automatitzeu les còpies de seguretat i assegureu-vos que sempre teniu les còpies del lloc web desades a l’ordinador o en línia.

Sense més, deixem-nos treballar.

Per què / Quan reinstal·lar WordPress?

Primeres coses primer, per què o quan haureu de reinstal·lar WordPress? Normalment, reinstal·leu WordPress quan:

 • S’han enganxat un error, fins i tot després de provar totes les tècniques de resolució de problemes del llibre. No us torneu a instal·lar WordPress cada vegada que es produeixi un error, ja que, com hem dit anteriorment, la majoria dels errors de WordPress són normalment fàcils de solucionar..
 • Necessiteu restablir i reutilitzar un lloc web de prova. Potser, està provant temes o complements. Els desenvolupadors reinstal·len WordPress tot el temps a causa de la naturalesa del seu treball. Ho he fet un parell de vegades amb el meu lloc web de proves.
 • Heu de reconstruir o tornar a rehabilitar el vostre lloc web: quan els pirates informàtics em van aparèixer la cara fa un temps, vaig haver de reconstruir els meus llocs des de zero. Vaig reinstal·lar WordPress ràpidament mentre vaig estalviar part del meu contingut, cosa que em va estalviar molt temps i esforç.

Dit d’una altra manera, reinstal·lar WordPress per arreglar el vostre lloc és l’últim recurs quan tot el que falla. Per descomptat, fem-nos rodar les mànigues i posar-nos a la feina.

Com reinstal·lar WordPress: mètodes

La reinstal·lació de WordPress és fàcil tot i que al principi pot semblar un repte. També és divertit, així que prepareu-vos una bona estona. A la secció següent, abastem quatre mètodes per reinstal·lar WordPress.

Mètode 1: Com reinstal·lar WordPress des del vostre Tauler d’administració

Sabíeu que podeu reinstal·lar WordPress des del tauler d’administració? Oh, sí, ho podeu, i és increïblement senzill.

Per tornar a instal·lar WordPress des del tauler de control, aneu a Tauler de control> Actualitzacions i feu clic a Torna a instal·lar ara botó, tal com ressaltem a la imatge següent.

com reinstal·lar wordpress des del tauler de control

WordPress es reinstal·larà automàticament i, uns segons després, haureu de veure la pàgina de benvinguda:

pàgina de benvinguda a wordpress

És important tenir en compte que aquest mètode només reinstal·la els fitxers bàsics de WordPress. El vostre tema, complements, disseny, contingut i tota la resta queda intacta. Aquest és el mètode més fàcil i fàcil d’iniciar de reinstal·lar WordPress sense trencar el vostre lloc web.

A part: Si per algun motiu no podeu accedir al vostre tauler d’administració de WordPress, encara podeu tornar a instal·lar WordPress mitjançant els altres mètodes de la publicació..

Mètode 2: Com reinstal·lar WordPress mitjançant WP-CLI

WP-CLI és curt per a la interfície de la línia d’ordres de WordPress. És una eina gratuïta, de codi obert i amena per als desenvolupadors que molta gent utilitza per instal·lar plugins, configurar instal·lacions de diversos llocs i fer molt més sense utilitzar un navegador web.

Avui dia, molts amfitrions web admeten WP-CLI. Només cal dominar Ordres WP-CLI per beneficiar-se de l’eina. Si coneixeu el camí que us envolta WP-CLI, és senzill ordre per reinstal·lar WordPress.

Executeu la següent comanda per reinstal·lar WordPress:

wp core install --skip-content --force

La comanda anterior descarregarà i instal·larà WordPress sense danyar el contingut. El mètode no està pensat per a principiants absoluts: heu de conèixer el vostre servidor WP-CLI i els servidors.

Mètode 3: Com reinstal·lar WordPress mitjançant FTP

Ara la part divertida. A la secció següent, apreneu a reinstal·lar manualment WordPress. Ens agrada aquest tipus de coses, no? Si hi estem d’acord, hi anem.

Per començar, dirigiu-vos a WordPress.org i descarregueu la versió més recent de WordPress:

lloc web oficial de wordpress

A continuació, extreureu el fitxer ZIP de WordPress al vostre ordinador i suprimiu el fitxer contingut wp carpeta:

Nota: Eliminació del contingut wp la carpeta us assegura que no sobreescriviu la carpeta corresponent al vostre servidor web. El contingut wp la carpeta conté els vostres temes, complements i càrregues de suports: totes aquelles coses brillants que no voleu perdre.

Després d’això, inicieu la sessió al vostre lloc web mitjançant FTP:

A continuació, pengeu els fitxers restants de la carpeta de WordPress al vostre lloc:

El vostre programa FTP (faig servir WinSCP) us hauria de sol·licitar amb un missatge que us permeti saber que esteu a punt de sobreescriure fitxers. D’acord i deixeu que el procés de càrrega continuï fins que no es puguin carregar tots els fitxers.

I ja està; Acabeu de tornar a instal·lar WordPress manualment mitjançant FTP, tot i conservant el vostre contingut ��

Mètode 4: Com reinstal·lar WordPress sense preservar el contingut

Diguem que voleu començar amb una pissarra en blanc. Vostè vol aprofundir tot i començar de nou sense conservar cap contingut, temes o plugins.

Precaució: Assegureu-vos que esteu preparat per perdre el contingut abans d’avançar. Si voleu mantenir les vostres publicacions, etiquetes, comentaris, categories, etc., considereu l’exportació de dades a un fitxer XML. També podeu crear una còpia de seguretat d’emergència en cas que ho necessiteu més endavant.

No sabeu exportar les vostres publicacions de WordPress? 

Bé, és fàcil.

Al tauler de control de WordPress, navegueu a Eines> Exportar, com es mostra a continuació.

A continuació, tria Tot el contingut i feu clic a Descarregueu Exportar fitxer a la part inferior de la pantalla.

Deseu el fitxer d’exportació resultant de forma segura al vostre equip. Si no necessiteu conservar cap contingut, ignora els passos anteriors i continua llegint.

Suprimeix la instal·lació de WordPress de cPanel

La majoria dels servidors web us ofereixen un instal·lador d’un clic per configurar WordPress en menys de cinc minuts. Però, sabíeu que podeu utilitzar el mateix instal·lador per eliminar el lloc web de WordPress? Sí, també és sorprenentment fàcil!

Si utilitzeu cPanel, feu clic a WordPress icona sota la Softaculous Apps Installer. Alguns hosts utilitzen el Fantàstic instal·lador d’aplicacions, però el procés segueix sent el mateix.

instal·lador d'aplicacions softaculous

A la pantalla següent, desplaceu-vos a la part inferior, cerqueu el lloc web que voleu suprimir i feu clic a la icona (x) de eliminació:

A continuació, premeu el botó Elimina la instal·lació botó a la part inferior de la pàgina següent.

Després de suprimir el lloc web de WordPress, podeu instal·lar un lloc en blanc nou mitjançant l’instal·lador d’un clic o la famosa instal·lació de WordPress de 5 minuts..

Bonus: restabliment de WordPress mitjançant un complement

A tots ens agrada WordPress, probablement perquè, per a qualsevol funcionalitat que necessiteu, hi ha un complement que us impedeix de malestar amb el codi i les coses de tecnologia que fan por..

Si no teniu temps per a l’FTP i el cPanel (i encara podeu accedir al vostre tauler d’administració de WordPress), podeu utilitzar un complement per restablir el vostre lloc del tot..

Els complements de restabliment de WordPress són especialment útils per als desenvolupadors de temes i complements que vulguin crear un lloc de prova nou ràpidament.

Els complements de restabliment de WordPress eliminen totes les personalitzacions, taules de bases de dades, publicacions, pàgines o parts específiques, com ara la configuració del tema. Tanmateix, restablir els complements no esborraran les càrregues, els temes i els complements de suports. Normalment, els complements desactiven temes i complements.

Per restablir la instal·lació de WordPress, podeu utilitzar un complement com ara Restabliment WP o Restabliment avançat de WordPress.

En resum

La reinstal·lació de WordPress és senzilla. Normalment, el procés consisteix a substituir els fitxers bàsics de WordPress del vostre lloc. Ara, podeu fer-ho manualment o optar per qualsevol de les opcions automàtiques que ja havíem cobert. La ruta que feu depèn de les preferències personals.

Per a principiants perfectes, recomanem provar primer les opcions automàtiques. Si per algun motiu no podeu accedir al vostre tauler d’administració, teniu a la vostra disposició els procediments manuals. Recordeu-vos que la reinstal·lació de WordPress ha de ser l’últim recurs si esteu intentant solucionar un error. A part d’això, recordeu crear còpies de seguretat abans d’esborrar qualsevol cosa.
Tens preguntes o suggeriments? Si us plau, aviseu-nos als comentaris!
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map