Com publicar publicacions de blocs de WordPress per correu electrònic

Els blogs poden ser molt més divertits quan saps que tens un parell d’opcions fantàstiques de WordPress a la teva disposició. Per exemple, sabíeu que podeu compondre, formatar i publicar publicacions del bloc de WordPress des de dins de la vostra bústia? Oh, sí, pots fer les coses fàcils :).


Imagineu la quantitat de treballs que podeu realitzar d’aquesta manera? Penseu en la flexibilitat i el benefici que us proporciona aquesta opció. Vull dir, podeu publicar des de qualsevol lloc on utilitzeu qualsevol dispositiu amb connexió a Internet, tingueu o no el dispositiu Aplicació mòbil de WordPress. Si esteu emocionats, mireu les tres maneres principals que podeu utilitzar per publicar les publicacions del bloc de WordPress a través del correu electrònic:

 1. Enviar per correu electrònic a Jetpack
 2. Publicació avançada per configuració de correu electrònic (per a usuaris de WordPress intermedis i avançats)
 3. Publicació de WordPress mitjançant complements de correu electrònic

Cobrirem aquests mètodes un per un, donant-vos tots els detalls que necessiteu per aprofitar al màxim l’opció de publicació de WordPress per correu electrònic. Tots aquests mètodes requereixen la creació de comptes de correu electrònic i la configuració d’algunes opcions, de manera que us haureu d’estar molt bé. Comencem amb el mòdul Publicar per correu electrònic a Jetpack.

Enviar per correu electrònic a Jetpack

Publicar JetPack per correu electrònic

Jetpack us permet sobrecarregar el vostre lloc web de WordPress que s’allotge de forma independent oferint-vos un parell de funcions agradables, incloses Publica per correu electrònic. Llavors, com publices per correu electrònic mitjançant Jetpack? Bviament, primer heu d’instal·lar Jetpack al vostre lloc de WordPress (Nota: no podeu fer servir aquesta funció en una instal·lació local de WordPress des de JetPack, només és que tinguéssiu la possibilitat de provar-ho a la vostra ubicació local). Amb Jetpack instal·lat a la vostra plataforma de WordPress, és el moment per al següent pas: generar una adreça de correu electrònic especial. Enviareu totes les publicacions que vulgueu publicar a aquesta adreça de correu electrònic, per la qual cosa és important mantenir-la en secret. Les persones (llegiu els pirates informàtics) amb accés a aquesta adreça de correu electrònic poden publicar publicacions al vostre bloc, cosa que definitivament no volem.

Publicar JetPack per correu electrònic: activa la funció

Com podeu crear aquesta adreça de correu electrònic especial a Jetpack? Aquesta és la part més fàcil. Enllaça Jetpack al seu compte de WordPress.com i, a continuació, activa el mòdul Publica per correu electrònic a la configuració. Després d’això, navegueu a Usuaris -> El vostre perfil al menú d’administració i feu clic a Activa la publicació per correu electrònic. Desa els canvis fent clic Actualitza el perfil a la part inferior de la pantalla.

JetPack Publicar per correu electrònic: Habilita per usuari

Aquest senzill procés us ajuda amb una adreça de correu electrònic especial que, si us haureu oblidat, ha de romandre només a vosaltres i / o als vostres autors de confiança..

Publicar JetPack per correu electrònic: Adreça de correu electrònic personalitzada

Amb la vostra adreça de correu electrònic especial a la mà, és el moment de compondre, formatar i enviar / publicar el vostre primer missatge de correu públic. Encara no ensopegem les ampolles, ens queda molt per fer;).

creació d'un missatge de correu electrònic

Feu foc al vostre client de correu preferit (m’encanta Gmail per negocis. Gràcies Google Apps) i comenceu a escriure la vostra publicació al bloc. El títol de la publicació del vostre blog entra al camp temàtic del vostre correu electrònic i del contingut de la publicació apareixen al cos del vostre correu electrònic, com un correu electrònic típic. Per descomptat, un cop hàgiu acabat de redactar i formatar la publicació, l’enviarem a l’adreça electrònica especial que hem generat anteriorment, de manera que copieu-la a la secció a camp.

Formatar la publicació del vostre client de correu electrònic

Després de composar-lo, podeu formatar les publicacions abans de publicar-les, però només si el vostre client de correu electrònic admet HTML o format de text ric. Si el vostre client de correu electrònic no admet text / HTML enriquit, haureu d’enviar les vostres publicacions al fitxer esborranys més endavant, formateu-les una carpeta i formateu-les, cosa que, si em pregunteu, derrota tota la finalitat de publicar publicacions de blocs per correu electrònic. La bona part de la majoria de clients de correu electrònic basats en web admeten format HTML i format de text ric, per la qual cosa hauríeu de tenir aquest aspecte. Us animaré a crear un compte de correu electrònic amb un proveïdor de correu electrònic basat en la web (per exemple, Gmail, Hotmail, etc.) per tenir cura del format.

Tanmateix, heu de ser conscients que la funció Publica per correu electrònic eliminarà part del vostre format personalitzat, és a dir, les vostres publicacions es veuran lleugerament diferents de les que teniu al vostre client de correu electrònic. La regla general aquí és mantenir el format mínim o seguir algunes de les lliçons que vaig aprendre quan vaig jugar amb aquesta funció en un bloc de proves.

Lliçons que vaig aprendre

Després d’enviar la meva primera publicació de prova i d’esperar fins a dotze (12) minuts (més sobre això en un segon), em vaig adonar que el sistema Post by Email es va deslligar d’imatges i fitxers adjunts en línia, però conservat negretacursiva i tots els enllaços. Vaig haver d’esperar uns dotze (12) minuts perquè WordPress.com va haver de decidir què fer amb el meu fitxer adjunt, que va ser rebutjat per ser un tipus de fitxer no vàlid..

Havia adjuntat un fitxer de text .LOG i WordPress.com ha de tenir un temps difícil per intentar treballar al respecte. Vaig decidir provar diferents tipus de fitxers. Executo una segona publicació de prova i adjunto un document de MS Word i una imatge .png. Aquesta vegada, he afegit la imatge des del web (utilitzant una URL web) en lloc de només afegir-la directament al correu electrònic.

La segona publicació de la prova va aparèixer a la meva Pantalla de publicacions gairebé immediatament. Aquesta vegada, la imatge no es va eliminar, però els fitxers adjunts no van ser tan afortunats. Esperava que els fitxers adjunts es mostressin al final del missatge de prova, però al seu lloc, hi havia dos “dreceres”, [attach1] i [attach2]. Jo havia activat les meves galeries, així que ni tan sols hi vaig. Més endavant vaig trobar els meus fitxers adjunts al document Mediateca. Si es van comparar els dos llocs de prova, es va progressar!

Àrea de menjar principal:

 • Alguns tipus de fitxers, com ara fitxers que acaben amb .LOG, es rebutjaran automàticament i retardaran la publicació durant uns deu (10) a quinze (15) minuts
 • Els fitxers adjunts s’envien directament a l’adreça electrònica Mediateca
 • Les imatges només es mostraran a les publicacions si les inseriu com a URL de la web. Totes les imatges que afegiu directament al cos del vostre correu electrònic seran retirades o ignorades
 • No sé el criteri que fan servir els nois a WordPress.com, però algunes de les meves publicacions de prova han estat enviades a la secció esborranys carpeta mentre que altres es van publicar immediatament (vaig comparar-ne les dues i vaig trobar el següent punt)
 • Es publiquen publicacions ben formatades immediatament (publicacions amb categories vàlides, etiquetes, fitxers adjunts i imatges d’URL web)

Ara que acabem de descobrir que tots els fitxers adjunts s’envien a la secció Mediateca, i totes les imatges en línia s’ignoren, què passa amb altres extres com ara la vostra signatura de correu electrònic? Es publicarà al vostre blog al costat de la publicació? Bé no. El sistema Publica per correu electrònic eliminarà qualsevol signatura de correu electrònic que utilitzi el patró de signatura estàndard de guàrdia (-). A més, el sistema Publicar per correu electrònic es desferà de qualsevol cosa després del


etiqueta.

L’ús de codis drecers per personalitzar les publicacions

Publicar JetPack per correu electrònic: shortcodes

Vaig tenir un gran somriure satisfactori (més com un somriure) a la cara després de provar dreceres. Al cap de poca estona i sense trencar la suor, vaig saber que podríeu afegir categories, etiquetes, extractes, llimacs, enquestes, retardar les vostres publicacions durant hores o dies i activar i desactivar comentaris entre altres coses. A continuació, es mostra una llista dels dreceres disponibles:

 • [title Your Título de la publicació desitjada]: estableix el títol de la publicació en cas que no puguis accedir al camp de l’assumpte des del dispositiu mòbil
 • [categoria a, b, c]: afegeix les categories a, b i c a la teva publicació. Per exemple. [Receptes de categoria, com fer-ho] assignarà categories de Receptes i informació útil a la vostra publicació
 • [retard +1 hora]: aquest codi curt instruirà WordPress a publicar la publicació al cap d’una (1) hora. [retard +2 dies] significa que la publicació es publicarà al cap de dos dies
 • [final] – Tot després que aquest nen dolent sigui ignorat. Poseu-lo al final de la publicació amb una línia en blanc a sobre. Aquest és l’únic codi curt que no podeu utilitzar en cap altre lloc del cos del vostre correu electrònic. Podeu col·locar qualsevol altre codi curt al vostre correu electrònic, tret del botó camp temàtic per descomptat, ��
 • [etiquetes a, b, c]: afegeix les etiquetes a, b i c a la teva publicació
 • [extracte] El vostre extracte va aquí … [/ extracte]: aquest codi curt afegeix un fragment a la teva publicació
 • [addug your slug-here] – Afegeix una posta a la teva publicació. Un llimac és un navegador i URL de SEO de la teva publicació
 • [comentaris a | desactiva]: desactiva o desactiva els comentaris
 • [nogallery]: desactiva la galeria i mostra totes les imatges en línia
 • [[presentació de diapositives]]: converteix la galeria en presentació de diapositives
 • [més] – Funciona igual que el més etiqueta
 • [enquesta] Quiz i respostes [/ poll] – Afegeix una enquesta de Polldaddy
 • [pàgina següent] – Permet paginar la teva publicació al bloc
 • [donar a conèixer | yahoo | twitter | facebook]: us permet definir les vostres opcions de publicitat. Per exemple, [publicitar desactivat] desactiva la funció de publicitat per a aquella publicació en concret i [publicitar twitter] només envia una notificació al vostre compte de Twitter.
 • [publicar estatus | pendent | esborrany | privat] – Què creus que fa això??

Nota: Heu d’escriure tots els dreceres en minúscules.

Enviar per correu electrònic a Jetpack: Extres

Una mica més heu de saber. Els usuaris amb funcions d’Administrador, Autor i Editor poden publicar publicacions del bloc de WordPress de forma automàtica només enviant la publicació a la vostra adreça de correu electrònic especial. Els usuaris amb privilegis de col·laborador no poden publicar-los automàticament al bloc. Tots els enviaments seran revisió pendent.  A més, cada usuari pot crear la seva pròpia adreça de correu electrònic secreta. Com més alegre, no? Haha.

Missatge avançat per configuració de correu electrònic

T’agrada embrutar-te les mans? T’encanta mirar sota el capó? Voleu buscar un mètode alternatiu per publicar les vostres publicacions de blocs de correu electrònic per correu electrònic? Potser el mòdul de publicacions per correu electrònic Jetpack està trencat o simplement no t’agrada Jetpack ja que alenteix el lloc web. O potser, la senzillesa de l’opció Jetpack no t’interessa. Aquesta secció és exactament la que espereu.

Aquest segon mètode de publicació de missatges per correu electrònic es basa en la funció de publicació per correu electrònic que forma part del nucli de WordPress. Segons WordPress Codex, aquesta funció integrada està “… obsoleta i s’eliminarà en un proper llançament”. No sé quan van fer aquest anunci, però és un altre motiu pel qual hauríeu d’adoptar l’opció Jetpack o utilitzar plugins. De qualsevol manera, configurem servidors de correu i obrim alguns ports perquè necessitarem aquesta configuració quan treballem amb plugins ��

Primer inicieu la sessió al vostre compte d’allotjament web i creeu un nou compte de correu electrònic. En la majoria dels comptes d’allotjament web, trobareu aquesta opció si aneu a cPanel -> Comptes de correu electrònic. La creació d’un compte de correu electrònic per si mateixa no us ajudarà gaire, cal afegir-lo (l’adreça de correu electrònic) al vostre lloc web de WordPress. Armat amb el vostre correu electrònic nou, vés a Configuració -> Escriptura i desplaceu-vos cap a avall Publica per correu electrònic secció És el moment de configurar el servidor de correu.

wordpress-core-post-via-mail

Introduïu els detalls com es mostra a continuació:

 • Servidor de correu: Introduïu el vostre nom de domini
 • Port: 110
 • Nom d’usuari: Introduïu l’adreça de correu electrònic que heu creat anteriorment
 • Contrasenya: Introduïu la contrasenya corresponent a l’adreça de correu electrònic anterior

Estàs amb mi? Hi ha un petit pas més. Has de visitar www.yourdomain.com/installdir/wp-mail.php analitzar les publicacions cada vegada que publiqueu amb aquest compte de correu electrònic.

On:

 • yourdomain.com – el vostre nom de domini
 • installdir – el camí cap a la vostra instal·lació de WordPress. Omet (elimina) això si WordPress està instal·lat a la web public_html carpeta

Nota: Trucades wp-mail.php manualment és feixuga, no es recomana i quedarà obsoleta aviat. Aquí hi ha una alternativa. Afegiu el codi següent al fitxer functions.php per comprovar si hi ha correu electrònic cada quinze (15) minuts:

funció retrieve_post_via_mail () {
rubor(); // Mostra la pàgina abans que comenci a recollir el correu
if (get_transient ("recuperar_post_via_mail")) {
retorn; // El correu s’ha comprovat recentment; no tornis a comprovar
} else {// El correu no s'ha comprovat en més de 15 minuts
do_action ('wp-mail.php');
set_transient ('recuperar_post_via_mail', 1, 15 * MINUTE_IN_SECONDS); // torna a comprovar en 15 minuts.
}
}
add_action ('shutdown', 'recuperar_post_via_mail');

Totes les publicacions que publiqueu mitjançant aquest mètode seran enviades directament a la carpeta d’esborranys. Tanmateix, podeu triar publicar automàticament publicacions sense aprovació de l’administrador a la configuració de WordPress. Tot depèn de tu ;).

WordPress Post per correu electrònic

I aquí vénen els complements! A tots ens agraden els plugins, no? Ja sabeu, són molt útils, fàcils d’instal·lar i divertits d’utilitzar, especialment quan no heu de configurar un milió i una d’opcions. Els missatges que heu trobat als missatges de correu electrònic tenen tots una cosa en comú: pretenen substituir la funció “Publicar per correu electrònic de WordPress”, que tardarà o tard. La diferència principal és que cadascun d’aquests complements us ofereix més funcionalitats pel que fa a publicacions de missatges per correu electrònic. La publicació per correu electrònic no ha de ser un desafiament quan utilitzeu qualsevol dels següents plugins en bon ús.

Postie Free WordPress Plugin

Postie Free WordPress Plugin

Segons Wayne Allen, l’autor del complement, Postie us dóna el poder de publicar publicacions de blocs per correu electrònic amb funcions avançades afegides que no trobareu a la publicació principal de WordPress per opció de correu electrònic. Amb una impressionant qualificació de 4,3 / 5,0 i més de 225 K descàrregues, es pot afirmar que Postie està agafant força. O potser, la gent només els encanta aquest complement perquè us ofereix la possibilitat d’afegir imatges i vídeos per correu electrònic, eliminar les firmes de correu electrònic automàticament, assignar categories i fer moltes altres coses més interessants. Postie és compatible amb POP3, IMAP i SSL.

Enviar per correu electrònic Plugin gratuït de WordPress

Entrades per correu electrònic

Desenvolupat per Kat Hagan, Post by Email té una qualificació de 4.4 / 5.0 mentre encara està en fase beta. El complement ofereix un parell de funcions agradables, com ara suport per als servidors POP3 i IMAP, SSL, de manera que els vostres correus electrònics són segurs, seguretat basada en PIN per descoratjar la correcció de correu electrònic, accés als papers integrats de WordPress, assignar etiquetes, categories i taxonomies personalitzades, Funcionalitat ahortcode, etc. Només cal instal·lar el connector, configurar algunes opcions (tal com vam fer a la secció anterior) i el vostre treball ja està acabat.!

Després d’hores de mirar dur, la meva cerca només va presentar aquests dos complements i un servei en línia anomenat Posterous que ja no està disponible. Va desagradar molt? No ho sigui, només necessiteu un dels connectors i estareu bé.

Aquesta pilota és ara a la vostra pista …

Alguna vegada has publicat publicacions de blocs de WordPress per correu electrònic? Quines són algunes de les lliçons que heu après? Coneixeu altres publicacions per correu electrònic amb els complements de WordPress? Compartiu els vostres pensaments amb nosaltres a la secció de comentaris que hi ha a continuació. Publicació feliç!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map