Com obtenir documents signats amb WordPress

Com signar documents amb WordPress

Tots hem enviat missatges de correu electrònic de forma ininterrompuda per obtenir un document signat en més d’una ocasió, i normalment acaba amb algú que ha d’imprimir, signar i escanejar el document abans d’enviar-lo. Malgrat els clars beneficis del plantejament electrònic, el paper continua sent una part essencial del nostre món.


Afortunadament, hi ha diversos plugins de WordPress disponibles per ajudar els clients a signar un document de forma electrònica, sense que calgui imprimir. Amb uns quants retocs, podeu enviar al vostre client un formulari o document professional i prendre la seva signatura directament des del vostre lloc de WordPress. Benvinguts al futur! Però si no coneixeu el concepte, potser voldreu obtenir més informació signatura electrònica abans d’endinsar-se a la nostra llista d’eines de signatura electrònica de WordPress.

Aquest article contempla set útils complements útils per ajudar-vos a signar documents i us permetrà estalviar una quantitat important de temps i dels vostres clients. Comencem!

1. Signatura electrònica del WP de ApproveMe

Complement de signatura electrònica WP de Approveme
Si voleu signar documents en línia amb WordPress, Signatura electrònica WP d’aprovaMe és el líder. Aquest complement premium està dissenyat per permetre’t signar legalment documents mitjançant el teu propi lloc web de WordPress.

De forma similar als serveis de signatura electrònica com DocuSign i HelloSign, la signatura electrònica WP us permet carregar documents i enviar-los als vostres clients per signar-los. Podeu tenir documents il·limitats i signants il·limitats, gestionats a través del vostre propi lloc. La signatura electrònica del WP és UETA i ESIGN són compatibles, de manera que les signatures són legalment vinculants i es poden fer complir els tribunals.

Si necessiteu una solució legalment vinculant per signar documents a WordPress, l’elecció electrònica WP és l’opció òbvia. Tot i que és car, el temps estalviat i la tranquil·litat valen molt la pena.

2. Contracte WP en línia

Complement del contracte en línia WP

WP Online Contract és un complement de gestió de contractes amb funcions completes. Amb més de 1.000 vendes i una valoració de 4,4 estrelles, s’està desenvolupant un lloc. Amb aquest complement podeu crear, gestionar i guardar contractes en línia i fer que els vostres clients signin des de qualsevol dispositiu.

Permetre’t crear les teves plantilles de contracte mitjançant l’editor de WordPress integrat, WP Online Contract emmagatzema l’adreça IP i els segells de temps en signar un contracte, proporcionant-li un rastre d’auditoria. El complement també s’integra amb diverses passarel·les de pagament mitjançant complements.

El contracte en línia WP és una solució ideal si busqueu una plataforma de gestió de contractes tot-en-un a WordPress. Tanmateix, potser voldreu investigar una altra opció si necessiteu contractes executables per part del tribunal.

3. Addon de la signatura del formulari de contacte (gratuït)

Formulari de contacte 7 Signon Addon
Formulari de contacte 7 és un dels plugins de creació de formularis gratuïts més coneguts i populars, amb més de 1.000.000 instal·lacions actives. Tot i que originalment va ser creat per a formularis de contacte, s’ha ampliat més enllà, especialment amb l’ajut de complements com aquest complement de signatura gratuït, que té 1.000 instal·lacions actives i una qualificació de satisfacció de 4,2 estrelles.

El camp de signatura s’afegeix al vostre formulari mitjançant etiquetes de codi curt com qualsevol altre camp i es pot personalitzar mitjançant CSS.

Si ja utilitzeu el formulari de contacte 7 i esteu còmode amb la seva interfície, aquest complement us resultarà perfecte per afegir signatures als vostres formularis en línia. Aquesta no és una solució legalment vinculant, però pot funcionar per a aplicacions menys estrictes.

4. Signatura dels formularis formidables

Formatges formidables Addon Signature

Podeu afegir un camp de signes personalitzables als vostres formularis amb aquest complement de Formidables Formulables.

Al món dels constructors de formes lliures, Formes formidables és un contendent fort, amb més de 300.000 instal·lacions actives. La utilitat del creador de formularis s’amplia mitjançant complements premium, com ara el complement de signatura. Comença a partir de 19 dòlars per a un sol lloc i també es pot incorporar amb les seves llicències premium superior.

El camp de signatura s’afegeix a un formulari com qualsevol altre camp i té algunes opcions de personalització. Un cop enviada la signatura, es converteix en una imatge i es guarda amb les dades del formulari.

Si sou fan de Formidable Forms, aquest complement us facilitarà la recollida de signatures. Tanmateix, no és una solució especialment segura ni està realment pensada per a situacions vinculants legalment.

5. Firma de Super Forms

Complement de signatura Super Forms

Super Forms és un creador de formularis arrosseguats i relativament nous que ha rebut qualificacions elevades en els pocs mesos des del seu llançament. Els creadors de Super Forms han proporcionat un complement de signatura premium que us permet afegir un camp de signatura als vostres formularis.

Quan afegiu el camp de signatura, podeu personalitzar la configuració de la gruix de la línia i la imatge de fons. No caldrà cap complement del navegador perquè els usuaris puguin afegir la seva signatura, que es convertirà en una imatge i es desarà amb les dades d’enviament del formulari..

Si ja sou un usuari de Super Forms i voleu una manera senzilla de recollir signatures en línia, pot ser que val la pena considerar aquest complement, però tingueu en compte que no és una solució legalment vinculant.

6. Addon de signatura per al complement de WordPress ARForms

Addició signatura Arforms

Si encara no ho coneixeu, ARForms és un complement de creador de formularis premium ben qualificat amb més de 3.000 vendes. Han creat un complement de signatura premium que us permet capturar signatures en línia amb només afegir un camp al formulari.

La interfície arrossega i deixa fàcil d’utilitzar facilita l’addició del camp de signatura als formularis. Els usuaris del vostre lloc web no necessitaran cap complement especial del navegador per afegir la seva signatura, que es convertirà i s’emmagatzemarà com a fitxer PNG amb l’enviament del formulari..

Si necessiteu una solució legalment vinculant, potser no és l’aproximació vostra. Tanmateix, si ja sou usuari d’ARForms i voleu una manera senzilla de recollir signatures, reviseu-ho.

7. Plugin ràpid de signatura gratuïta de WordPress

Complement de signatura ràpida
Signatura ràpida és un nou i nou candidat al món de la signatura en línia. Aquest complement gratuït forma part de la suite comercial de serveis de SwiftCloud i està dissenyat per fer que qualsevol pàgina de WordPress sigui signable. Heu de crear un compte SwiftCloud gratuït per utilitzar el connector i, en el futur, hi haurà una opció premium; així que proveu-la de forma gratuïta, mentre que.

La signatura Swift es pot utilitzar en pàgines simples o com a part d’un flux de diversos passos i s’integra amb tots els serveis SwiftCloud existents. Tots els documents signats són arxivats i emmagatzemats amb marques de temps vinculants legalment per a una pista d’auditoria. Això pot ser una solució útil si busqueu un conjunt integrat de serveis.


Obtenir signats de documents sovint pot ser un procés dolorós i que necessita temps, sobretot si no podeu mantenir-vos en contacte amb el vostre client en persona. Els correus electrònics enviats i de tornada finalitzen amb la necessitat d’imprimir, signar i escanejar un document abans d’enviar-los per correu electrònic per completar el procés.

WordPress ofereix diverses solucions per ajudar-vos a obtenir aquells documents signats electrònicament, de manera que anem a recopilar els set complements que figuren en aquest article:

 1. Signatura electrònica del WP de ApproveMe
 2. Contracte en línia WP
 3. Formulari de contacte 7 Signon Addon
 4. Signatura dels formularis formidables
 5. Signatura de Super Forms
 6. Addon de signatura per a ARForms
 7. Signatura ràpida

Estem segurs que un d’ells satisfarà les vostres necessitats, tot i que recomanem definitivament la signatura electrònica del WP com a solució sòlida per a tot el món.

La signatura de documents electrònics és crucial per al vostre negoci i, si no, podríeu adoptar la pràctica en el futur? Comparteix les teves dades a la secció de comentaris que hi ha a continuació!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map