Com obtenir comentaris sobre els usuaris al vostre lloc WordPress

Obtingueu comentaris dels usuaris al vostre lloc de WordPress

El recurs més valuós per a qualsevol lloc web són els seus visitants. Podeu contactar amb ells per proporcionar-vos comentaris sobre el vostre lloc web en general o sobre qualsevol aspecte d’aquest en particular. Els comentaris rebuts us ajudaran a prendre les decisions importants per dirigir el vostre lloc web en la direcció correcta. La retroalimentació també ajudarà el lloc web a millorar i a estar més adaptats a les necessitats del públic objectiu. A la llarga, això aportarà un valor afegit al lloc web, es traduirà en una audiència més àmplia i beneficiarà tant el lloc web com els seus lectors.


Analytics és una forma de recollir dades, però només us proporciona informació, les tendències i els patrons a mesura que es produeixen. Per interpretar aquestes tendències i patrons, o el “perquè” que hi ha al darrere, haureu de recollir comentaris dels lectors i posar-los junts per donar-ne sentit..

Podeu aprendre molt mantenint l’orella a terra i mantenint les llengües al nínxol en què opereu. Però WordPress també us pot ajudar. Com en el cas de la majoria d’altres funcions, WordPress també disposa de plugins per obtenir informació sobre els usuaris. Els plugins poden fer el treball de manera ràpida, eficaç i sense distreure massa el lector. En recollir la informació recollida, els llocs web poden tenir una imatge força clara del que han de dir els lectors.

Sempre teniu l’opció d’afegir un formulari de contacte estàndard en una pàgina separada al vostre WordPress i d’aquesta manera evitar totalment un plugin. Però un complement dedicat pot fer el treball de manera més eficaç. Poden adaptar els lectors per respondre i oferir-vos els comentaris de manera concisa, per la qual cosa us resulta fàcil.

Els comentaris poden aparèixer de moltes maneres: suggeriments, valoracions, comentaris o fins i tot vots sobre comentaris. O els visitants poden enviar errors o fer enquestes. Si tot just comenceu amb el vostre lloc web, potser fins i tot podeu escriure correus personalitzats als vostres primers clients i sol·licitar comentaris. Se sentiran prou privilegiats per oferir-vos suggeriments valuosos.

Permeteu-me portar-vos alguns dels complements que es poden utilitzar per obtenir comentaris dels usuaris al vostre WordPress.

Creador de formularis de WordPress

WordPress Form Builder és un complement complet per recollir comentaris personalitzats dels visitants, emmagatzemar-lo a la base de dades i accedir-hi en un tauler de control.

Els formularis es poden estructurar de manera intel·ligent i es pot aplicar una lògica condicional per mantenir la recollida de dades al mínim. La configuració, la disposició i els elements dels formularis es poden personalitzar sense necessitat de codi. Utilitzeu aquests formularis per a preguntes, enquestes, recollida de dades i comentaris dels usuaris.

WP Form Builder

Per a una major interacció, els usuaris poden fer un seguiment de les seves comunicacions en un portal, editar-lo o penjar fitxers amb ell. També es poden assignar puntuacions i puntuacions als usuaris. Els usuaris poden obtenir diferents missatges per obtenir diferents nivells. El connector està integrat amb proveïdors de serveis de correu electrònic de qualitat i, en funció de la puntuació o qualsevol altre criteri, es poden enviar diferents correus electrònics a usuaris amb diferents nivells de puntuació..

Totes aquestes funcions permeten rebre comentaris, segregar els visitants en funció de les puntuacions i després enviar correus electrònics adequats a cada tipus de visitants. Aquest popular complement es pot comprar a CodeCanyon per 35 $.

Usernoise Pro Modal Comentari i formulari de contacte

Usernoise Pro Modal Feedback & Form Formular de contacte afegeix un formulari modal i un botó de resposta personalitzable al teu WordPress. Es pot personalitzar qualsevol element que apareix a la interfície pública. Això us permet dissenyar i emmarcar preguntes per adaptar-vos a les vostres necessitats exactes. També s’inclou el codi curt per incorporar el formulari a una publicació o pàgina.

Es poden rebre comentaris en 4 categories que es poden editar. Funciona amb Akismet per evitar el correu brossa. El complement és compatible amb diversos llocs i la localització està a punt. També és compatible amb qualsevol plantilla de lloc. Aquest complement es pot comprar a CodeCanyon per 12 dòlars.

Feedweb

Feedweb és un simple complement que pot afegir un widget a qualsevol publicació que trieu. Et permetrà fer qualsevol pregunta als teus visitants. Les preguntes estan restringides al format Sí / No. Enquadrant acuradament les preguntes, es pot obtenir un feedback precís sobre la publicació. Les preguntes que es fan un cop es guarden i es poden reutilitzar més endavant.

Feedweb

Un cop instal·lat el connector, es pot ser més interactiu amb els lectors. Poden votar, enviar comentaris per puntuació, respondre preguntes, descobrir contingut nou fàcilment i augmentar el temps dedicat al bloc. El giny de qualificació està animat i codificat HTML5, garantint seguretat i privadesa. El giny s’haurà d’afegir a cada publicació manualment. Es pot afegir a la barra lateral inserint un codi curt. El connector inclou tres versions: Free, Plus i Pro.

WebEngage

Les enquestes de producte, les enquestes de generació de plom, les enquestes de satisfacció del client o les expectatives d’expectació del client són totes les formes normals en què una indústria recull feedback al públic.. WebEngage us pot ajudar a realitzar aquestes enquestes al vostre lloc web i analitzar-lo, mitjançant mòduls d’informació i analítica. Els administradors del lloc poden fer un seguiment de tots els comentaris i dades recopilades o correus electrònics rebuts en una consola còmoda i respondre a qualsevol suggeriment o altre comentari de la consola..

La resposta al feedback no ha de ser normal. És possible les notificacions push amb o sense descomptes, i es fa un seguiment analític de cada notificació, de manera que es fa clic a través de les tarifes o el perfil de visitant..

Els enllaços de subscripció per correu electrònic es poden afegir a la llista MailChimp. Hi ha plans gratuïts i de pagament, amb una prova de 14 dies per als plans de pagament.

JotForm

Si es tracta d’un formulari de resposta emergent que creieu que ha d’agrair el vostre lloc web, fer la comanda JotForm. La finestra emergent apareixerà al fer clic en un botó que apareixerà a totes les pàgines quan estigui activat el connector. El formulari es pot crear mitjançant la intuïtiva funció arrossegar i deixar anar. El formulari i el botó es poden personalitzar.

Botó de comentaris JotForm

La gran cosa sobre un formulari de resposta emergent és que els usuaris aconsegueixen omplir comentaris sense sortir realment de la pàgina on estaven. Després de completar el formulari, el visitant pot continuar on el va deixar. També es pot rebre la resposta per correu electrònic dels usuaris.

Podeu utilitzar aquest complement gratuïtament fins a 100 enviaments cada mes, després heu de requerir l’actualització a un pla premium.

Opinió Cat

Un plugin realment fàcil d’utilitzar per recopilar comentaris Opinió Cat. És gratuït, s’integra perfectament amb WordPress i no cal fer cap esforç en la instal·lació. Simplement descarrega i activa. No incorpora cap marca pròpia al vostre lloc.

Opinió Cat

Utilitzar el complement també és fàcil. Simplement creeu un formulari d’enquesta i publiqueu-lo. Reuneix tota la informació que rep. D’altra banda, Feedback Cat és 100% gratuït i open source. Per tant, podeu modificar el codi per personalitzar-lo si voleu.

Més complements de comentaris

Si creieu que els complements anteriors no són per a vosaltres o voleu un plugin que recopilarà principalment comentaris mínims com ara un Sí / No Pregunta o un sistema de classificació per estrelles, mireu els complements que segueixen,

 • Plugin de sol·licitud i feedback de WordPress: es tracta d’un complement de codi obert i té un preu únic de 17 dòlars. Es pot col·locar en qualsevol lloc o fins i tot es pot amagar. Es poden crear categories de comentaris i els usuaris poden comentar-los o votar-los. El comentari més votat es porta a dalt.
 • Enquesta de WordPress de Queryz: Per afegir un formulari emergent senzill a totes les pàgines web, proveu Queryz WordPress Survey. Les enquestes es poden dissenyar com a múltiples caselles de verificació, escala o text senzill. El complement és gratuït, però heu de registrar-vos i crear un compte d’usuari per al vostre WordPress.
 • Widget de comentaris senzills: Voleu fer una pregunta als vostres visitants? El widget de comentaris senzills us ajudarà a fer-ho. Després d’activar el complement, modifiqueu la pregunta predeterminada amb una a la qual vulgueu respondre i, a continuació, espereu que les respostes inundin la vostra safata d’entrada. Si un usuari troba la pregunta molesta, només pot fer clic a la “X” vermella en contra de la pregunta i s’ocultarà durant 7 dies.
 • Reaccions de Feelback: Les representacions pictòriques sempre obtenen una millor resposta i Feelback Reactions presenta al lector un conjunt de 5 emocions. Un clic d’un usuari pot generar una càrrega de comentaris per al lloc. Sabràs quines emocions mantenen els visitants al vostre lloc i quina emoció els anima a compartir a les xarxes socials. En funció de la resposta, se suggereix el contingut.
 • Botons de reacció: Aquest complement afegeix botons convenients a la part inferior de la publicació o a qualsevol altre lloc. Els usuaris poden fer clic al botó que consideren més adequat. Els botons es poden configurar per contenir qualsevol text com “M’agrada” “Interessant” o qualsevol altra cosa. Els botons fan un seguiment del nombre de vegades que es fa clic i es pot utilitzar per recopilar comentaris interessants.
 • Classificació estrella universal: Per afegir la clàssica classificació de cinc estrelles que veieu en molts blocs, instal·leu i activeu Classificació estrella universal. Podeu afegir l’opció de qualificació a dades, publicacions, productes i serveis i fer que els vostres espectadors la valoren.
 • Giny de qualificació: El widget de qualificació també afegeix un sistema de revisió de cinc estrelles al vostre WordPress. Es pot afegir a pàgines, publicacions, productes de WooCommerce, usuaris de BuddyPress, fòrum bbPress i també a autors..
 • WP-PostRatings: Un complement molt descarregat, WP-PostRatings pot afegir un sistema de qualificació AJAX a la vostra publicació o pàgina. Podeu triar afegir-lo a totes o a les publicacions i pàgines seleccionades.
 • Puntuació múltiple: Per poder valorar les publicacions individuals sobre diversos palangers i preguntes diferents, heu de provar Multi Rating. Es pot habilitar per a tipus i pàgines de publicació personalitzades. Es poden assignar pesos a cada element de qualificació per ajustar els resultats generals de qualificació.
 • WP Opinions dels clients: Aquest és un connector popular que es pot utilitzar per configurar una pàgina diferent al vostre bloc perquè els lectors i els clients puguin fer una revisió o fer comentaris. És compatible amb diversos llocs i multiusuari i s’ha descarregat moltes vegades.
 • Enquestes i valoracions de Polldaddy: Proveu aquest complement per gestionar les vostres enquestes i valoracions des del tauler de control de WordPress. Podeu crear diverses enquestes, triar dates tancades per a les enquestes i també escollir mantenir els resultats privats o fer-los públics.
 • Feedback visual de MyEffecto-Instant: Es tracta d’un widget senzill que es pot situar a sota de la publicació i els lectors poden oferir comentaris basats en les emocions.
 • Webay: Webay us ajudarà a recollir comentaris del vostre compte eBay i situar-lo en un carrusel al vostre WordPress.
 • Ha estat útil?: Com podeu endevinar, aquest complement us farà la pregunta senzilla si l’article us va servir d’ajuda. Tot el que cal és una resposta senzilla de Sí / No.

I finalment

Sempre és bo rebre comentaris sobre qualsevol tasca que feu. Les millors persones de les quals podeu rebre suggeriments per millorar el vostre lloc són les persones que el visiten. Trieu plugins d’acord amb el contingut del vostre lloc, el perfil general dels visitants que hi desemboquen i l’importació del feedback necessari. Tingueu cura de no desbordar els visitants amb massa opcions.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map